znaci da ti srcem svim zelis da dobije nogu u guzicu i to se moze vidjeti iz tvojih stavova u pisanju...interesantno,....da li ce tvoja mizerna dusica uspjeti danas dobiti malo hrane na tuđoj propasti?????djeco rucak je gotov wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/centrotr ... /131119097
Znaci da je gospodin ipak pretjerao ali ko zna nije konacna odluka...
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Hemera
#5401 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- duminjo
#5402 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
klix
ja nisam nigdje cuo da je kondukter njima psovao. cuo sam "kome ces ti psovati" i "jebem ti"...
nigdje nisam vidio da ih je udario, nego ih je lagano izgurao iz busa (kao sto se svuda u svijetu radi kad te kondukter ufati bez karte, izvlacenje iz vozila ako neces milom hoces silom) znaci nije ih udarao.
covjek nije uradio bas nista protiv pravnilnika, cak bi ga firma trebala nagraditi za ovo.
drolje: nemaju karte, vrijedjaju, pljuju, udaraju i kondukter na kraju zaustavlja onog "momka" da ne ide za njima i govori mu "neka nemoj, vrati se"...
jebo mater tacno ne smiješ bit fin i ne smijes radit svoj poso
ja nisam nigdje cuo da je kondukter njima psovao. cuo sam "kome ces ti psovati" i "jebem ti"...
nigdje nisam vidio da ih je udario, nego ih je lagano izgurao iz busa (kao sto se svuda u svijetu radi kad te kondukter ufati bez karte, izvlacenje iz vozila ako neces milom hoces silom) znaci nije ih udarao.
covjek nije uradio bas nista protiv pravnilnika, cak bi ga firma trebala nagraditi za ovo.
drolje: nemaju karte, vrijedjaju, pljuju, udaraju i kondukter na kraju zaustavlja onog "momka" da ne ide za njima i govori mu "neka nemoj, vrati se"...
jebo mater tacno ne smiješ bit fin i ne smijes radit svoj poso
- djeco rucak je gotov
#5403 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
kuci ga vodi ba ako ti je stalo do njega.kuci isto tako plasiraj uvrede ne meni,ne na forumu.Hemera wrote:znaci da ti srcem svim zelis da dobije nogu u guzicu i to se moze vidjeti iz tvojih stavova u pisanju...interesantno,....da li ce tvoja mizerna dusica uspjeti danas dobiti malo hrane na tuđoj propasti?????djeco rucak je gotov wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/centrotr ... /131119097
Znaci da je gospodin ipak pretjerao ali ko zna nije konacna odluka...
ako si nezadovoljan-na svojim zivotom nisam ti ja kriv zaobiđi me...
jos jednom ponavljam (za nepismene) moje misljenje po pitanju ovoga se zasniva na videu i clancima na portalima.emotivno nit sam vezan za konduktera nit za ovu gospođu a ponajmanje za tebe kao forumasa.
toliko.
-
NeenaSa
#5404 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Papanka koju je kondukter trebao krkace izn'jet vanka.
"Lijepo" se vidi na snimku gdje doticna i sApatnica joj,
se papanski bune i pljuju.
'Bem ti nebo, nemas karte i jos se bunis ??!!!
"Lijepo" se vidi na snimku gdje doticna i sApatnica joj,
- Hemera
#5405 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
hajde sto se kofrči nego i nered drugima kroz to pravi...ccccNeenaSa wrote:Papanka koju je kondukter trebao krkace izn'jet vanka.![]()
"Lijepo" se vidi na snimku gdje doticna i sApatnica joj,se papanski bune i pljuju.
- zateznistub
#5406 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Na Dobrinji pukla plinska boca, ima porijeđeih. Zna lli neko nesto vise....
-
mali_balon
#5407 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zateznistub wrote:Na Dobrinji pukla plinska boca, ima porijeđeih. Zna lli neko nesto vise....
Eno slike na portalu, ko da je tenkovska belaj napravila, ima auta ostecenih na parkingu 50ak m od zgrade.
-
BadBoy
#5408 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jarane ovo mi je sjeb totalni, do sada sam živio u uvjerenju i ubjeđenju da su te boce koliko-toliko sigurne. Kontam, valjda ih prave sa nekim sigurnosnim ventilima i uređajima, ne bi puštali u prodaju valjda bombe...
- johntra
#5409 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa i jesu sigurne, ali ih ima dosta koje su neispravne i takve se znaju prodavati...slaba kontrola istih, jbga...
- skafiskafsnjak
#5410 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja koristim plinske boce ima 15 godina...
a nakon ovakvih desavanja se zamislim ...
a nakon ovakvih desavanja se zamislim ...
-
mali_balon
#5411 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nije boca ekplodirala nego plin, pise da je boca neispravna, garant pustala plin i ujutro da pristavis vodu za kafu onako krmeljav jedva se vuces i havarija. Da bi boca eksplodirala moras je drzati na direktnoj vatri a bila bi znatno veca steta i ne bi bile samo opekotine nego bi neko i glavu izbubio.BadBoy wrote:Jarane ovo mi je sjeb totalni, do sada sam živio u uvjerenju i ubjeđenju da su te boce koliko-toliko sigurne. Kontam, valjda ih prave sa nekim sigurnosnim ventilima i uređajima, ne bi puštali u prodaju valjda bombe...
Ovako garant pustala stan pun plina i dovoljno je samo varnica. Cudi me da nisu osjetili plin kako smrdi inace propan butan ima karakteristican smrad nije ko zemni da ga ne osjetis.
- holowey
#5412 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
itekako pustaju bombe u prodaju... ja sam na ep pumpi u nedzaricima kupio bocu plina kojoj ventil nije radio kako treba... koliko god da pokusam zavrnuti ventil, plin i dalje izlazi... vratio bocu na pumpu, dali mi drugu i samo slegli ramenima "desava se"BadBoy wrote:Jarane ovo mi je sjeb totalni, do sada sam živio u uvjerenju i ubjeđenju da su te boce koliko-toliko sigurne. Kontam, valjda ih prave sa nekim sigurnosnim ventilima i uređajima, ne bi puštali u prodaju valjda bombe...
nekad davno boca nije mogla u prodaju ako nije bazdarena, svjeze prefarbana, i tacno izvagana... sad plin prodaje i kurta i murta i u svemu je cijena najbitnija
- vjesticanametli
#5413 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
boce moraju na reviziju a ne da ih razvlaci ko stigne, kupuju i prodaju po piku a o reviziji i regulatorima, te zastitnim kapama niko ne misli........zovite firme koje se tim bave i radije platite marku vise 
- gnjev
-
pathyeshme
#5415 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Hehehe... Ovo postaje komično: http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... zidzikovac
-
The Realist
#5416 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
gnjev wrote:
od 9:00
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5417 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jebem ti državu

- Logovan
- djeco rucak je gotov
#5419 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pasha nezna jel došo il pošo.
-
BadBoy
#5420 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa stvarno ne mogu da vjerujem više.pathyeshme wrote:Hehehe... Ovo postaje komično: http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... zidzikovac
-
Rubbie
#5421 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
najjeftinije za drzavu bi bilo da ove nazovi kriminalce prvo sve posalje na jedan mjesec obuke u zetru, rukovanje i koristenje oruzja, pa tek onda da ih pusti na ulicu...BadBoy wrote:Pa stvarno ne mogu da vjerujem više.pathyeshme wrote:Hehehe... Ovo postaje komično: http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... zidzikovac
- DaffyDuck
#5422 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma pustit ce ga sudija opet, zbog olaksavajucih okolnosti jer nije nikog ubioBadBoy wrote:Pa stvarno ne mogu da vjerujem više.pathyeshme wrote:Hehehe... Ovo postaje komično: http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... zidzikovac
jos.
-
x_lecter
#5423 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Mene ovdje interesuje da li ovi delikventi placaju kazne za ovakve stvari. Mislim ok, uhvate ga pa puste, to je vec normalno postalo, ali da li i koliku kaznu ce platiti za ovo?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5424 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ne znam za njega
ali ja znam da bih JA morao platiti
još bih od bruke ostao i bez prijatelja i posla
ali ja znam da bih JA morao platiti
još bih od bruke ostao i bez prijatelja i posla
-
fixer
#5425 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nije mi bilo mrsko kad mu je stari ubijen, kontajuci jedan krimos manje. Volio bih da je ziv.