SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
kurty

#5377 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kurty »

Kondukter koji je na video je dusa od covjeka... Al fakat... Jedan od rijetkih koji je na ovim linijama, i koji je uvijek fino raspolozen i uljudan... od pozdrava, preko neke suplje koju baci usput, i slicno... fakat dusa od covjeka... i zato kazem, kad je ova uspjela njega da izbaci iz takta, onda je fakat prevrsila sve mjere...
SundanceKid

#5378 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by SundanceKid »

kurty wrote:Kondukter koji je na video je dusa od covjeka... Al fakat... Jedan od rijetkih koji je na ovim linijama, i koji je uvijek fino raspolozen i uljudan... od pozdrava, preko neke suplje koju baci usput, i slicno... fakat dusa od covjeka... i zato kazem, kad je ova uspjela njega da izbaci iz takta, onda je fakat prevrsila sve mjere...
A vidi se da je neka papanka u pitanju... Iako mi svi kolektivno mrzimo konduktere, u ovom slucaju sam na njegovoj strani, zenturaca je fakat neki odron..
gnjev

#5379 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by gnjev »

Slab na mater a ova mu je psovala, jebi ga

Sent from my ST21i using Tapatalk 4
sorcerer

#5380 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sorcerer »

cigani se pljuju :lol: :lol:
Hemera

#5381 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Hemera »

djeco rucak je gotov wrote:
Hemera wrote:
djeco rucak je gotov wrote:Izvivljavaju se nad zenama...kad je bilo sa onim momkom iz mostara muriju su zvali da ga izbace....
a jbg sta je on policiji uradio?daj boga ti...
on se suprostavio policiji koja mu je fino rekla da izađe...ne mozes glumit zakon nad zakonom nikako....
odglumio je zakon vec sa kondukterima pa je odlucio da prekardasi svaku mjeru pa se kofrcio i policiji,mislim da je platio dosad najskuplju voznju u svom zivotu...da je imalo imao mozgića u glavici :lol:
čobanluk teški...isto kao i dotična...sad je iživljavanje nad ženama i stalno izmišljanje te floskule postalo ubičajno da se nametne i oboji sa tim sve ono što nije društveno prihvatljivo???? :skoljka:
uglavnomja

#5382 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

kurty wrote:Kondukter koji je na video je dusa od covjeka... Al fakat... Jedan od rijetkih koji je na ovim linijama, i koji je uvijek fino raspolozen i uljudan... od pozdrava, preko neke suplje koju baci usput, i slicno... fakat dusa od covjeka... i zato kazem, kad je ova uspjela njega da izbaci iz takta, onda je fakat prevrsila sve mjere...

cuje se na snimku kako kaze: karte, molicu :)
djeco rucak je gotov

#5383 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by djeco rucak je gotov »

Hemera wrote: odglumio je zakon vec sa kondukterima pa je odlucio da prekardasi svaku mjeru pa se kofrcio i policiji,mislim da je platio dosad najskuplju voznju u svom zivotu...da je imalo imao mozgića u glavici :lol:
čobanluk teški...isto kao i dotična...sad je iživljavanje nad ženama i stalno izmišljanje te floskule postalo ubičajno da se nametne i oboji sa tim sve ono što nije društveno prihvatljivo???? :skoljka:
Barem kad su kondukteri u pitanju primjecujem da su zene dosta vise na meti od muskaraca.Pored njih ili prođu ili ko sto se desilo sa ovim momkom zovnu policiju dok su zene izlozene i verbalnom i fizickom maltretiranju.O tome pricam trenutno,bez globalizacije. :razz:
sorcerer

#5384 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sorcerer »

ja ne kontam te debile ,ako nemas kartu ne mozes se voziti...isto kao da hljeb uzmes u prodavnici i odes i sad kad te zaganja prodavac sto nisi platio, ti ga pljunes i kazes: sta me diras ja sam ok ,ti si supak.....
djeco rucak je gotov

#5385 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

sorcerer wrote:ja ne kontam te debile ,ako nemas kartu ne mozes se voziti...isto kao da hljeb uzmes u prodavnici i odes i sad kad te zaganja prodavac sto nisi platio, ti ga pljunes i kazes: sta me diras ja sam ok ,ti si supak.....
Ima to smisla al hajd pogledaj i iz ovog ugla.Sta bi da platis hljeb i da ga jedan,dva dana ne dobijes i moras pjeske po njega u drugi kraj grada samo zato sto se nekom digao "rep" :D
Muhamed Đakmić

#5386 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Muhamed Đakmić »

djeco rucak je gotov wrote:
sorcerer wrote:ja ne kontam te debile ,ako nemas kartu ne mozes se voziti...isto kao da hljeb uzmes u prodavnici i odes i sad kad te zaganja prodavac sto nisi platio, ti ga pljunes i kazes: sta me diras ja sam ok ,ti si supak.....
Ima to smisla al hajd pogledaj i iz ovog ugla.Sta bi da platis hljeb i da ga jedan dan ne dobijes i moras pjeske po njega u drugi kraj grada samo zato sto se nekom digao "rep" :D
Jarane, drži se ba konkretnog slučaja, nemoj zajebavati :D

Ovdje je gospođa sto posto u krivu :D
djeco rucak je gotov

#5387 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Kriva jeste nema tu sta al nije njegovo da se cupa sa njom nego da zovne policiju ako dama ili gospodin prave probleme pa ce ih oni izvest iz vozila i napisati kaznu...
Hemera

#5388 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Hemera »

ovoj treba šinteraj zvonuti a ne policiju
vidi se da je negdje drva izvlačila :lol:

kako li je bijednica na kraju se dokopala prevoza? :lol:
sorcerer

#5389 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sorcerer »

djeco rucak je gotov wrote:Kriva jeste nema tu sta al nije njegovo da se cupa sa njom nego da zovne policiju ako dama ili gospodin prave probleme pa ce ih oni izvest iz vozila i napisati kaznu...

stavi se samo u poziciju tog revizora ,kakav je god,taj covjek radi svoj posao .pitao je za kartu ona nema ,kaze joj izadji ona mu psuje mater i pljuje ga ... nije to lijepo nimalo....ja bi je da sam na njegovom mjestu nabio nogom da me dobro upamti bez obzira sto je zensko....
djeco rucak je gotov

#5390 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

sorcerer wrote:
djeco rucak je gotov wrote:Kriva jeste nema tu sta al nije njegovo da se cupa sa njom nego da zovne policiju ako dama ili gospodin prave probleme pa ce ih oni izvest iz vozila i napisati kaznu...

stavi se samo u poziciju tog revizora ,kakav je god,taj covjek radi svoj posao .pitao je za kartu ona nema ,kaze joj izadji ona mu psuje mater i pljuje ga ... nije to lijepo nimalo....ja bi je da sam na njegovom mjestu nabio nogom da me dobro upamti bez obzira sto je zensko....
A zar nije bilo ovako?
"Putnica koja je ušla na prvoj stanici nije imala kartu, a kada je pokušala da izađe iz autobusa na Ciglanama, kondukter joj to nije dopustio.

Kako nam je ispričao čitalac koji se vozio ovim autobusom, na sljedećoj stanici, onoj kod stadiona Koševo, kondukter je izgurao ženu iz vozila. Uslijedila je razmjena psovki, pa čak i pljuvanje, nakon čega su se dvije putnice udaljile. U incident se uključio i jedan mladić."
Znaci ipak je on taj koji je prvi primjenio silu.
Edin H.

#5391 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Edin H. »

Trebali su hale cekati!
sorcerer

#5392 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sorcerer »

djeco rucak je gotov wrote: A zar nije bilo ovako?
"Putnica koja je ušla na prvoj stanici nije imala kartu, a kada je pokušala da izađe iz autobusa na Ciglanama, kondukter joj to nije dopustio.

Kako nam je ispričao čitalac koji se vozio ovim autobusom, na sljedećoj stanici, onoj kod stadiona Koševo, kondukter je izgurao ženu iz vozila. Uslijedila je razmjena psovki, pa čak i pljuvanje, nakon čega su se dvije putnice udaljile. U incident se uključio i jedan mladić."
ne znamo ni ja ni ti kako je bilo,jer nismo bili u busu....sve su to samo pretpostavke ...supljare rekla-kazala .
kako god bilo i sta god mi naprdjivali ovdje ,ta papanka nije u pravu,jer nema kartu ...
djeco rucak je gotov

#5393 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

sorcerer wrote:
djeco rucak je gotov wrote: A zar nije bilo ovako?

ne znamo ni ja ni ti kako je bilo,jer nismo bili u busu....sve su to samo pretpostavke ...supljare rekla-kazala .
kako god bilo i sta god mi naprdjivali ovdje ,ta papanka nije u pravu,jer nema kartu ...
nisam bio samim tim ne pricam svoju neku verziju nego verziju koja se vrti na portalima,samim tim pokusavam biti objektivan.Ona jeste kriva sto nije imala kartu,njegovo nije da primjenjuje silu nego da zovne policiju pa da oni dami napisu kaznu.
sorcerer

#5394 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sorcerer »

ti bi samo mirno stajao i zvao policiju dok te neko pljuje i psuje ti majku sto radis svoj posao? ako mozes to ,svaka ti cast ,ja ne bih mogao....
djeco rucak je gotov

#5395 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

sorcerer wrote:ti bi samo mirno stajao i zvao policiju dok te neko pljuje i psuje ti majku sto radis svoj posao? ako mozes to ,svaka ti cast ,ja ne bih mogao....
Opet pricas svoju verziju koja se ne slaze sa onim sto pisu portali...
MedenoSrce

#5396 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by MedenoSrce »

ma trebao je fino i kulturna da joj stopala izmasira kako bi lakse podnijela izlazak iz busa
Bodkin

#5397 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Bodkin »

Havatar wrote:
Bodkin wrote:
jesi siguran da bi ovaj znao gospodski :D
Bi posto se vidi da je intelektualac i ulicar u isto vrijeme sto se danas rijetko vidja

Radi socijalnu studiju o ponasanju adolescenata u gradskom prevozu za phd pa se uzivio u ulogu

Sent from my Lumia using Tapatalk
Jokericious

#5398 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Jokericious »

Evo mene danas pustise bez karte u troli. Moze sve kad se fino ponasas prema njima. Dobri su to ljudi. :thumbup:
O'zone
Globalni moderator

#5399 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

djeco rucak je gotov

#5400 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

http://www.klix.ba/vijesti/bih/centrotr ... /131119097

Znaci da je gospodin ipak pretjerao ali ko zna nije konacna odluka...
Locked