da je momak legao na sine pa i nekako ali ovo...caffeinefreak wrote:Ne pravi se englez, nije policija kontrolisala nikakve karte nikome i nikada, vec je dosla po pozivu sluzbenika grasa radi zaustavljanja JAVNOG GRADSKOG SAOBRACAJAvade_mecum wrote: i u kojem clanu bilo kojeg zakona ili zakonskog akta pise da policija ima pravo kontrolisati karte i sankciono djelovati protiv osoba koji kartu nemaju??
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
vade_mecum
#3851 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
FreakyStyley
#3852 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Bra'o. Mislim, normalno da ni ja ne volim GRAS i njhovo bahacenje, a Boga mi ni drotove nesto previse, k'o i svako normalan jel, ali jebi ga kako bi se trebala zavrsit ovakva situacija? Da SIPA mozda dodje il' sta? Da mu pismenu molbu posalju?JThomas wrote:nemaš kartu, voziš se protivpravno, odbijaš da napustiš vozilo. tramvaj stoji, iza njega ide sljedeći tramvaj, ljudi u oba tramvaja čekaju, pravi se kuršlus u cijelom saobraćaju jer je jedna jedina pruga...to je drsko ponašanje kojim ometaš JAVNI gradski saobraćaj i samim tim prekršaj protiv javnog reda i mira. kojim potencijalno ometaš desetine i desetine ljudi, a ne samo nekoliko oko sebe. i vi argumentujete da POLICIJA ne smije da te udalji, minimumom razumne sile? e u krivom ste, smije.
ali opet kao što kažem - balkanac čita bukvalno i čita samo što mu odgovara i gdje su pobrojana prava.
I vehabija je trebo izac samo, sacekat iduci i vozdra.
-
Innovation
#3853 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Na KUM-u, jako puno specijalaca, ali i mladjih kr......
Zna li ko sta se desava?
Bit ce da je ovo sto sad procitah.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130903102
Zna li ko sta se desava?
-
caffeinefreak
#3854 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Woman wrote:meni je drago što je policija ovako ažurna i hitra. još kada bi bili takvi recimo kada se zapuca il eksplodira,pa država bi nam bila divota
A i kad jesu hitri onda tuzilastvo povuce rucnu i napravi nekoliko dobrih nagodbi i ustupaka za "odranije poznate policiji"
Valjda sto si "poznatiji" vece su ti sanse dobiti bolji "deal" s nadleznim tuziocem
- uglavnomja
#3855 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
je li fakat vehabija
ne vidi se najbolje na snimku, kao ima bradice, ali nije onaj a la mevlid lik ...
uh, sto ce biti demonstracija ovih dana
ne vidi se najbolje na snimku, kao ima bradice, ali nije onaj a la mevlid lik ...
uh, sto ce biti demonstracija ovih dana
- ortodont
#3856 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tuga, a hitri su kada se džepari, ili kada se momak izbude na smrt u tramvaju, tugo moja, gdje ja živim. 
-
VjecitiStudent
#3857 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A možda je pravna država započela jučer?Woman wrote:meni je drago što je policija ovako ažurna i hitra. još kada bi bili takvi recimo kada se zapuca il eksplodira,pa država bi nam bila divota
-
FreakyStyley
#3858 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
:OVjecitiStudent wrote:A možda je pravna država započela jučer?Woman wrote:meni je drago što je policija ovako ažurna i hitra. još kada bi bili takvi recimo kada se zapuca il eksplodira,pa država bi nam bila divota
Da nece vanredni izbori...
- JThomas
#3859 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
VjecitiStudent wrote:A možda je pravna država započela jučer?Woman wrote:meni je drago što je policija ovako ažurna i hitra. još kada bi bili takvi recimo kada se zapuca il eksplodira,pa država bi nam bila divota

- Neradnik
#3860 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ha ja cim je benjo ranjen bruka specijalaca...Innovation wrote:Na KUM-u, jako puno specijalaca, ali i mladjih kr......
Zna li ko sta se desava?
- bingov buraz
#3861 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
snaga_znanja wrote:...a putnici telad platili kartu i podrzavaju onog koji nije...uglavnomja wrote:
i nije htio da izadje i tako onemogucio ostalim putnicima da se voze dalje ...
a snimatelj psuje familiju policajcima
-
amko761
#3862 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Heh u mojoj bivšoj firmi ljudi rade desetinama godina, i ne sada ne mogu ovjeriti zdravstvenu knjižicu, ne mogu se liječiti.Neradnik wrote:Ha ja cim je benjo ranjen bruka specijalaca...Innovation wrote:Na KUM-u, jako puno specijalaca, ali i mladjih kr......
Zna li ko sta se desava?
A ove kriminalce odmah primaju i pruže im svu zdravstvenu njegu. Kako je on osiguran?
Eee...
- JThomas
#3863 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nemojte boga vam srati kvake, šta mislite da tom nekome ko je započeo posao padne na pamet da ga i završi, pa svrati do bolnice sa nekim težim kalibrom? ne leži on sam tamo...
- sema911s
#3864 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
JThomas wrote:nemojte boga vam srati kvake, šta mislite da tom nekome ko je započeo posao padne na pamet da ga i završi, pa svrati do bolnice sa nekim težim kalibrom? ne leži on sam tamo...
izvini druze al u sarajevu nema toliko hrabrih da zavrse zapoceto,.,., onaj ispuca 20metaka jedva zgradu pogodi,. ovdje kazu ispalio sa 2m 4 metka jedva pogodio,. potuku se na dobrinji 7 na jednog i ovaj im utekne,. u lukavici prije par dana baci bombu zaboravi osigurac izvadit a svi bjeze,. potezu pistolje a nemaju metaka,. da se razumjemo metak je 1 km na stupu bez dozvole,.
- JThomas
#3865 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa u tome i jeste problem i zbog toga i treba masa specijalaca, što bi oni pogodili pet ljudi osim onoga koga su gađali, k'o sam benjo u bezistanu onda...
-
VjecitiStudent
#3866 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Dok se u školama učila ONO i DSZ i kriminalci su bolje gađalisema911s wrote:JThomas wrote:nemojte boga vam srati kvake, šta mislite da tom nekome ko je započeo posao padne na pamet da ga i završi, pa svrati do bolnice sa nekim težim kalibrom? ne leži on sam tamo...
izvini druze al u sarajevu nema toliko hrabrih da zavrse zapoceto,.,., onaj ispuca 20metaka jedva zgradu pogodi,. ovdje kazu ispalio sa 2m 4 metka jedva pogodio,. potuku se na dobrinji 7 na jednog i ovaj im utekne,. u lukavici prije par dana baci bombu zaboravi osigurac izvadit a svi bjeze,. potezu pistolje a nemaju metaka,. da se razumjemo metak je 1 km na stupu bez dozvole,.
- uglavnomja
#3867 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pashino brdo i gadjajVjecitiStudent wrote:Dok se u školama učila ONO i DSZ i kriminalci su bolje gađalisema911s wrote:JThomas wrote:nemojte boga vam srati kvake, šta mislite da tom nekome ko je započeo posao padne na pamet da ga i završi, pa svrati do bolnice sa nekim težim kalibrom? ne leži on sam tamo...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3868 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa ne znam koliko si ozbiljan, ali vjeruj da ti je to na mjestu. normalno da ćeš promašiti frajera kada učiš pucati gledajući filmove o crnačkom getu.VjecitiStudent wrote:
Dok se u školama učila ONO i DSZ i kriminalci su bolje gađali
- JThomas
#3869 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
gdje likovi okreću glavu od onoga što gađaju...
- sema911s
#3870 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
neznam jestel ikad imali priliku razgovarat sa ovim pucacima,., nekada cesto na kafi dodju(komercijalista sam) i u pricu sa njima,., imam osjecaj da su ti poubijali popucali po planete,., jedan prica kako je puco iz auta na drugo joj brate kako frca staklo, ja pitam koje kaze moje zaboravio spustit ga,. drugi noso pistolj dva mjeseca nije znao razliku izmedju corka i pravog metka al za pojasom je,.,., drugi nosi pistolj u auto ako ga ko presreti( amidzu mu poznajem koji mu je dao pistolj kaze izvadio mu iglu nek se malo kurci i nek dobije po labrnji),.,., rodjak nako volio se kurcit pretukle ga neke trebe on pucu u zrak(nije skonto da je zid iznad njega i pogodio sebe),.,Chmoljo wrote:pa ne znam koliko si ozbiljan, ali vjeruj da ti je to na mjestu. normalno da ćeš promašiti frajera kada učiš pucati gledajući filmove o crnačkom getu.VjecitiStudent wrote:
Dok se u školama učila ONO i DSZ i kriminalci su bolje gađali
- sema911s
#3871 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
il zatvaraju ovi dok nisaneJThomas wrote:gdje likovi okreću glavu od onoga što gađaju...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3872 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
uvrću ruku i ne gledaju niz nišan.JThomas wrote:gdje likovi okreću glavu od onoga što gađaju...
i to u živu metu, pod navalom adrenalina.
dafaq aj ĐŽast red?!rodjak nako volio se kurcit pretukle ga neke trebe on pucu u zrak(nije skonto da je zid iznad njega i pogodio sebe),.,
-
BadBoy
#3873 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ne piše ni u kakvom članu i to policija nije ni uradila. Kartu je tražila GRAS-ova kontrola karata (revizori). Momak nije imao uredno kupljenu i poništenu kartu, na što je zamoljen da napusti vozilo. Nakon što je i to odbio, GRASovci su pozvali policiju da odstrani lika koji protipravno koristi njihovu imovinu. Isto kao kada bi tebi frajer sjeo u auto i ti mu rekao da izađe a on neće, hoće da se vozi s tobom. Ti zovneš policiju, a policija kaže, nemamo mi ovlaštenje ni po jednom zakonu da izbacujemo ljude iz vozila. Lik tebe ometa u uživanju i korištenju u tvojim stvarima, tvom vlasništvu i zato imaš pravo da ili sam otkloniš sve smetnje koje stoje kao prepreka tvom korištenju prava ili da zoveš policiju.vade_mecum wrote: i u kojem clanu bilo kojeg zakona ili zakonskog akta pise da policija ima pravo kontrolisati karte i sankciono djelovati protiv osoba koji kartu nemaju??
- mali Ninja
#3874 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
eno lika policija izbacila iz tramvaja, a raja navija za bradonju... pa ovoj Bosni šugavoj nikad neće doći bolji dani, narod je naopak i gotovo !
- KPNCTNJAH
#3875 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tebi vokri sto onda na Vilsonovom niko za tebe nije navijao ?mali Ninja wrote:eno lika policija izbacila iz tramvaja, a raja navija za bradonju... pa ovoj Bosni šugavoj nikad neće doći bolji dani, narod je naopak i gotovo !