SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#3476 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by I am Happy »

dječak sa šibicama wrote:Bio je ovaj Foco vec dvije veceri na OBN info, po njegovoj prici, covjek ispucao rafal u njega zbog "sta je, sta gledas u mene?"
Vala... ne bi me iznenadilo da je bas to "motiv" ...
Al' hajd' mu ga znaj...
sorcerer

#3477 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sorcerer »

taj sto je rafalao ili ne zna drzat pusku ili mu je kriva cijev......
punta

#3478 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by punta »

punta wrote:niko nije lud da povjeruje u ovu izjavu
http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... pet-hitaca

kod njih u 3 ujutro izgleda teferic svi na prozorima :lol: :lol: :lol: :lol:

Ispovijest i detalji o ranjavanju
Amar Fočo: Ispalio je u mene rafal od pet hitaca! ( 18.08)
www.ekskluziva.ba
EKSKLUZIVNA VIJEST
Sviđa mi se · · Podijeli · 75293 · Prije 6 h ·

Jusuf Juka Begović i 74 ostalih su rekli da im se ovo sviđa.
podijeljeno 3 puta
Mirnesa Nasri Fetahovic Rafal 5 metaka
Prije 5 h · Sviđa mi se · 1
Filip Nježić Ukrali slike iz Avaza i tekst i ko fol kako saznajemo
Prije 5 h · Sviđa mi se · 3
Senada Mujakic Ekskluziva, cemu ti inicijali bahatog đilkoša?!? Je li zato što je "zemo"?
Prije 5 h · Sviđa mi se · 2
Armin Kunic sto nije citav
Prije 4 h · Sviđa mi se
Armin Hz Hozić Izdrzi brate
Prije 4 h · Sviđa mi se
HappyLady Seky Vjera u Allaha dž.š. ,Amare...a tog zombija treba osuditi na doživotnu za primjer ostalim isčašenim umovima
Prije 4 h · Sviđa mi se
Fadil Lekic Iscaseni um je onaj koji se seta u 3 sata poslije ponoci po ulici skoro go,a otac mu puca sa balkona..prvo dobro ispitajte pa sudite
Prije 4 h · Uređeno · Ne sviđa mi se · 6
Mirza Šakić ko sta trazi nek i dobije
Prije 4 h · Sviđa mi se · 1
Dzenan Zejnilovic nikad do ovog nebi doslo da amar nije prvi poceo sa provociranjem,i sto nigdje ne pise da je otac prvi zapucao...tako da ne komentarisite nesto o cemu pojma nemate
Prije 3 h · Sviđa mi se · 7
Admir Amra Lekic Ja sam bila prisutna kada se sve desilo,mogu samo da kazem da je covjek koji je bio na balkonu prvi pucao sto se zataskalo kao da nije ni bilo.I nije istina da je momak bio u boxericama vec je bio u kratkim gacicama i sam je poceo drsko da se prepire kako je to njegova mahala i da on ima pravo i da moze da radi sta hoce,kako mi ne znamo ko je njegov otac ,a na kraju smo i uvidjeli ko je njegov otac koji je prvi ispalio dva metka vjerovatno prepavsi se da ce neko napasti njegovog sina,a sada taj isti covjek dize javnost u svoju korist,a sto se tice Lekica on je normalan momak,sportista koji trenira sto se moze i primijetiti na njegovom izgledu,i osvajac je nekih medalja.
Prije 3 h · Uređeno · Ne sviđa mi se · 10
Elmedina Hadzic Poznajem momka koji ga je upucao i taj nikome ne bi ucinio nepravdu. A ovaj je vjerovatno zasluzio.
Prije 3 h · Sviđa mi se · 5
Domi Sarajevo Nije mi jasno zašto se zataškalo to da je otac od Amara prvi ispalio dva metka.. Lekić nije pucao bez razloga... Novinari vi ste obični plačenici !
Prije 3 h · Uređeno · Ne sviđa mi se · 5
Merisa Hadžić VRATIT CE SE LEKA I JEBATI SVIMA MATER......Sto trazis to i nades...
Prije 3 h · Sviđa mi se · 3
Merisa Hadžić jadn covjek sad nema mudo i nemoze se vise kurciti!!!!!!!!!!!!!!!1
Prije 3 h · Sviđa mi se · 3
Admir Amra Lekic pa naravno da ce se zataskati jer je i sam amar rekao da leka ne zna ko je njegov tata i da ce se njemu vise vjerovati sta god da bude,a vidimo kako je na lazima digao javnost i novinare jer su svi korumpirani,niko ne spominje da je taj isti njegov otac pucao sa balkona,to se zataskalo kao da nije ni bilo,novinar koji je objavio danas njihov clanak,a kojeg smo mi zvali da demantujemo je rekao da ce se javiti i nikada se nije javio,mislim da je normalnim ljudima sve jasno ,sve ima svoje zasto i kako.
Prije 3 h · Uređeno · Sviđa mi se · 4
Arnel Kurtaj ma sta se amra prepucavas na ovom vids da neznaju ko sta laze ovde samo uvaljuju momka
Prije 2 h · Sviđa mi se
Admir Amra Lekic ma ko ih sisa mi znamo istinu ,a i dokazace se akoboga sve
Prije 2 h · Sviđa mi se · 2
Arnel Kurtaj ma pusti ih eto leke za mjesec nek oni mahalaju
Prije 2 h · Sviđa mi se · 1
Admir Amra Lekic samo nek istina izadje na vidjelo nista drugo.. svi zataskavaju da je prvo pucano sa balkona..
Arnel Kurtaj pa zato sto su moroni
Prije 2 h · Sviđa mi se
Kenan Krupalija Amare kazes da si pazio sta govoris jer si znao skim imas posla a istom si prijetio i psovo te govorio kako neznaju ko je tvoj otac,a nikad ti se to nebi desilo da tvoj otac kojim se dicis nije zapucao sa balkona,
Abaz Šabić Cekaj vi branite lika koji u autu ima automacku pusku ? Ne znam jesam li fin momak kao taj sto ga branite ali ja niti bi stao i pitao sto hodas u gacama niti bi se svado sa nekim u 3 navece niti imam pusku/pistolj.
Da ne bude da branim ovog sto je upucan ali ne znam nekako sam osjetljivi na lika koji primi 5 metaka bez nekog razloga nego prema nekoj kamikazi koja se voza sa automackom puskom. Vjerovatno je postojao razlog ali kakav je to razlog da covjeka pucas ? Pa sve i da je istina ta vasa prica u komentarima mogao je pobjeci i prijaviti policiji a ne izigravati neku vlast i pokusat ubiti momka.
Prije 2 h · Sviđa mi se · 4
Admir Amra Lekic a sta bi vi uradili da vam neko zapuca iznad glave
Arnel Kurtaj abaz sabic ko tebe sta pita nit znas ostecenog ni optuzenog sta ti imas da laprdas uopste na ovom idi ba svoja posla gledaj ! ajde gass
Kenan Krupalija reci istinu amare nije ti lekic rekao da si majmun nego te kulturno upozorio da nehods go po ulici jer je bio sa djevojkom a ti si ga poslao u pm i rekao da bjezi iz tvoje mahale i da se neigra sa tobom i tvojim ocem jer ste mafijasi a otac ti je kao nekada i pucao na Ramiza delalica u sto vjerujemo jer je pucao i na lekica.
Amar Tufo čudo pa nema komentara "sarajevo grade šta ti papci rade.."
prije otprilike sat vremena · Sviđa mi se · 1
Lediana Flakic Prvo ne znam sta je okidac za ovaj sukob... Jel Lekic ako ga je oslovio sa "majmune" , ( kao sto kaze), ali sumnjam da te neko moze tako izrafalat bez dugog jezika.... Mada nije rafal najbolji odgovor , mogao mu je opalit koji samar il slicno, al jbg, nek rjesava to ko je nadlezan ( ne sumnjam da ce sud nesto zajebat ko i uvijek, al jbg.. )
prije otprilike sat vremena · Uređeno · Sviđa mi se · 1
Merima Merimica Jadno ovo Sarajevo svi sila sa pistoljima,puskama pa idite u Afganistan pa pucajte i zaradite a ovdje se obracunajte sakama pa ko je jaci ,jaci je,valjda nam bilo malo rata poubijacemo se medjusobno ja cu samo reci fuj i tako mi je zao sto ovdje zivim.
prije otprilike sat vremena · Sviđa mi se · 2
Marko Miličević uh
Prije 37 min. · Sviđa mi se
gidra

#3479 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by gidra »

pročitah te komentare, pa što nije pucao onda prema ocu na prozor a ne u Amara, nigdje veze, bog zna šta se tu sve dešavalo.
uglavnomja

#3480 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

:roll:
BadBoy

#3481 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

Elmedina Hadzic Poznajem momka koji ga je upucao i taj nikome ne bi ucinio nepravdu. A ovaj je vjerovatno zasluzio.
A par postova iznad imaju reference frajera na koga je sve pucao :-)

Fina obojica neka, pokušavaju jedan drugog naučiti: kako se poštuje nečija mahala, kakav treba biti kada izađeš na ulicu, kako se priča sa nekim u 3 ujutro te ko treba prvi pištolj potezati. Prava gospoda.
Neradnik

#3482 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Neradnik »

samo nek se oni prepiru al iza 12 navece kad djeca spavaju.
smijesni_ste

#3483 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by smijesni_ste »

Pa pročitajte prezimena ovih što ga brane...:D

A jedan od komentatora je i 'Dzenan Zejnilovic'...pa on je bio sa Lekićem tu noć i uhapšen je?? Ili je tolika slučajnost da postoji osoba sa istim imenom i prezimenom koja ga brani po portalima.... :o :? :shock: :lol:

Ja države i govana... :roll:
Logovan

#3484 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

Jebeš me ako ja išta kontam i ako vjerujem u ovo što se desilo ovako kako je napisano. :roll: :roll:
gnjev

#3485 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by gnjev »

_terminaš_ wrote:Jebeš me ako ja išta kontam i ako vjerujem u ovo što se desilo ovako kako je napisano. :roll: :roll:
Znaci nisam jedini :D

Sent from my ST21i using Tapatalk 4
uglavnomja

#3486 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

gnjev wrote:
_terminaš_ wrote:Jebeš me ako ja išta kontam i ako vjerujem u ovo što se desilo ovako kako je napisano. :roll: :roll:

:D
Logovan

#3487 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

gnjev wrote:

Ma ima nas još dosta. :D
sinuhe

#3488 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sinuhe »

Zasto se takve stvari desavaju samo u Sarajevu? Cak nije ni rijetkost :?
uglavnomja

#3489 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

sinuhe wrote:Zasto se takve stvari desavaju samo u Sarajevu? Cak nije ni rijetkost :?

zato sto mozes biti uvacen sa ilegalnim oruzjem 16 puta, 8 puta pucati, raniti 20 ljudi ... a kazna je u najorem slucaju prespavati u policiji, dok dodje omar ili neki "tuzilac" koji ce trazati pustanje, jer takvi nisu opasni za okolinu i nece ponoviti djelo, a ni uticati na svjedoke :run:
BadBoy

#3490 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

uglavnomja wrote:
sinuhe wrote:Zasto se takve stvari desavaju samo u Sarajevu? Cak nije ni rijetkost :?

zato sto mozes biti uvacen sa ilegalnim oruzjem 16 puta, 8 puta pucati, raniti 20 ljudi ... a kazna je u najorem slucaju prespavati u policiji, dok dodje omar ili neki "tuzilac" koji ce trazati pustanje, jer takvi nisu opasni za okolinu i nece ponoviti djelo, a ni uticati na svjedoke :run:
Ali to su sve extra momci koji nikome ne bi nepravdu učinili... :run: :run:
Bodkin

#3491 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Bodkin »

gnjev wrote:

nakon ovog teksta ja mislim da bar 60% ljudi ne vjeruje ni jednoj strani vise :)
Neradnik

#3492 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Neradnik »

Kako ces vjerovat gledaj mu izjave kaze "Sve sam fino s njim razgovarao, jer sam znao da nije običan čovjek i da moram dobro paziti da ga ne isprovociram. " a nakon toga kad se kao obratio otac"Rekao sam: „Tata, nije ništa, evo, nešto me pegla, ne znam koji je razlog"
Pa jarane ako si pazio da ga ne isprovociras kako mozes reci "nesto me pegla" :lol:
caffeinefreak

#3493 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by caffeinefreak »

Dva nadrndana majmuna, od kojih je jedan "sasvim slucajno" imao ak47 kod sebe i desilo se ono sto se desilo, a ovaj drugi majmun "sasvim slucajno" bio u 3 ujutro u gacama u "svojoj mahali"...
Svakodnevnica :D :D
sinuhe

#3494 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sinuhe »

uglavnomja wrote:

Mislim na Sarajevo u odnosu na ostatak BiH. Isti su to sudovi i tuzitelji. Sarajevo -grad slucaj. Ni to sto je najveci grad nije opravdanje.
O'zone
Globalni moderator

#3495 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

sinuhe wrote:
uglavnomja wrote:

Mislim na Sarajevo u odnosu na ostatak BiH. Isti su to sudovi i tuzitelji. Sarajevo -grad slucaj. Ni to sto je najveci grad nije opravdanje.
Nisu isti sudovi i tužitelji KS ima svoje ostali kantoni svoje osim ako nisi mislio na nešto drugo.

Jučer pa može se reći u po dana na veoma frekfentnom dijelu grada
RAZBOJNIŠTVO NAD RADNICAMA U PRODAVNICI "JORDIE'S"

Dvije nepoznate osobe su u nedjelju oko 16.45 sati, u ulici Maršala Tita, općina Centar Sarajevo, izvršile razbojništvo nad radnicama u prodavnici "Jeordie's".

Tom prilikom su uz prijetnju nožem otuđile određenu sumu novca i lične dokumente, a zatim se udaljile.
Razbojnici imaju sve više i više samopouzdanja više se ne preza ni od čega.
sinuhe

#3496 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sinuhe »

Ama ista drzava :D Nije do pravosudja. Jel to u Zenici vlada strahovlada?
O'zone
Globalni moderator

#3497 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

sinuhe wrote:Ama ista drzava :D Nije do pravosudja. Jel to u Zenici vlada strahovlada?
Iskreno po meni nema goreg tužilaštva od ovog KS-ovog iza njih dođe čini mi se tužilaštvo TK gomila nesposobnih likova koji ne žele da rade nego idu linijom manjeg otpora furaju nagodbe i priznanja pristaju na uvjetne ma samo da ne mora da ide na ročišta i pokazuje šta je naučio na fakultetu i koliko se doškolovao.
made_in_sarajevo

#3498 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by made_in_sarajevo »

Metak u celo i za heftu ne bi kvazi mangupa bilo. Naravno to bi policija trebala pratiti sa izjavama tipa sam sebe upucao, zaluto metak...

Sent from my LT22i using Tapatalk 4
Reglan

#3499 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Reglan »

Jesu uhapsili Dzamonju?
caffeinefreak

#3500 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by caffeinefreak »

made_in_sarajevo wrote:Metak u celo i za heftu ne bi kvazi mangupa bilo. Naravno to bi policija trebala pratiti sa izjavama tipa sam sebe upucao, zaluto metak...
Sent from my LT22i using Tapatalk 4
Naravno kada ne bi bilo dusebriznika i kvazi humanitaraca koji opravdavaju svakakva nedjela...
onih tipa:"znam ga ja,fin momak do juce bio,iz postene porodice" i tako...
Locked