u tim zemljama lik siluje curu - cura zaglavi u zatvoru zbog sexa izvan brakadrugi_profil wrote:Kolko bi ja jarane fasovo za pivu uz ramazan?brazzo19 wrote:Samo šerijatski , ukrade nesto , sjeci ruku !!! siluje djevojku , odsjeci hasima !!! Ubije neduznog covjeka na pravdi Boga , metak u celo !! Pa ako treba nek nas ostane 20 milja u ovoj jadnoj Bosni , pravih i zdravih sa obje ruke na ramenima al bar cemo se tako rijesiti sljama i olosa ....
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- uglavnomja
#3251 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Logovan
#3252 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Steph wrote:Za bajramski dernek je najlakše dobit' degenek.
-
k1ks
#3253 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sramota sta se desilo,a nigdje policije na carsiji. Balavci se ganjaju sa "pistoljima" po carsiji i naprave lom u kaficu a ministar govori kako je ovo siguran grad. Malo je to sto smo prezivjeli rat i stres 92 jos samo treba da nas klosari maloljetni maltretiraju za Bajram.
-
Sa_u_srcu
#3254 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja sam sjedio u DIbeku...kada se sve odigralo...prvo 8 pucnjeva...iz pistolja u onom malom sokaku...i onda su uletiti bukvalno u bastu gdje su nastavili da se udaraju....raja naravno sva napolje, cure vriste, placu....
Uglavnom sve u svemu, sranje....ovaj grad nije normalan....i ova jebena policija bi mogla poceti nesto da radi, umjesto da se kriju i drze radare u rukama...u ovoj zemlji su svi izgleda saobracajci...a kada treba majmune kontrolisati, toga nema..
Uglavnom sve u svemu, sranje....ovaj grad nije normalan....i ova jebena policija bi mogla poceti nesto da radi, umjesto da se kriju i drze radare u rukama...u ovoj zemlji su svi izgleda saobracajci...a kada treba majmune kontrolisati, toga nema..
-
gidra
#3255 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
oko koliko sati je bio belaj?Sa_u_srcu wrote:Ja sam sjedio u DIbeku...kada se sve odigralo...prvo 8 pucnjeva...iz pistolja u onom malom sokaku...i onda su uletiti bukvalno u bastu gdje su nastavili da se udaraju....raja naravno sva napolje, cure vriste, placu....
-
Sa_u_srcu
#3256 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
gidra wrote:oko koliko sati je bio belaj?Sa_u_srcu wrote:Ja sam sjedio u DIbeku...kada se sve odigralo...prvo 8 pucnjeva...iz pistolja u onom malom sokaku...i onda su uletiti bukvalno u bastu gdje su nastavili da se udaraju....raja naravno sva napolje, cure vriste, placu....
oko pola 1...
-
gidra
#3257 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa ko su debili, ovo je mal' grad sve se zna...? Jesu li neki tatini sinovi ili kakvi kokošari?Sa_u_srcu wrote:gidra wrote:oko koliko sati je bio belaj?Sa_u_srcu wrote:Ja sam sjedio u DIbeku...kada se sve odigralo...prvo 8 pucnjeva...iz pistolja u onom malom sokaku...i onda su uletiti bukvalno u bastu gdje su nastavili da se udaraju....raja naravno sva napolje, cure vriste, placu....
oko pola 1...
- Logovan
#3258 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tada nekad sam hodao tim dijelom grada. Mogao sam nastradati mamu im njihovu onu klošarsko - mangupsku.Sa_u_srcu wrote:gidra wrote:oko koliko sati je bio belaj?Sa_u_srcu wrote:Ja sam sjedio u DIbeku...kada se sve odigralo...prvo 8 pucnjeva...iz pistolja u onom malom sokaku...i onda su uletiti bukvalno u bastu gdje su nastavili da se udaraju....raja naravno sva napolje, cure vriste, placu....
oko pola 1...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3259 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Zato ja nidje kad su feste ne idem 
Jesu barem nekog polomili
Jesu barem nekog polomili
- ladacoko
#3260 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
i ja sam oko pola 1 prolazio pored dibeka aa nista nisam primjetio.
Papanluk teski pa vise nema kafica u kojem nije bilo belaja.
Papanluk teski pa vise nema kafica u kojem nije bilo belaja.
- Troll_Happens
#3261 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Code: Select all
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/krvavi-obracun-u-tuci-i-pucnjavi-u-starom-gradu-povrijedjene-tri-osobe/130809001- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#3262 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
/
Last edited by mk ultra on 09/08/2013 11:05, edited 1 time in total.
- Dide
#3263 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jarane ja sam sinoc bio u gradu u periodu od 10 do 1, i nekoliko puta sam prosvrljo gradom gore dole. I u tom periodu nisam vidio niti jednog policajca, znaci u rasponu od 3 sata ne vidis niti jednog policajca najprometnijom ulicom u graduk1ks wrote:Sramota sta se desilo,a nigdje policije na carsiji. Balavci se ganjaju sa "pistoljima" po carsiji i naprave lom u kaficu a ministar govori kako je ovo siguran grad. Malo je to sto smo prezivjeli rat i stres 92 jos samo treba da nas klosari maloljetni maltretiraju za Bajram.
-
mali_balon
#3264 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sa_u_srcu wrote:gidra wrote:oko koliko sati je bio belaj?Sa_u_srcu wrote:Ja sam sjedio u DIbeku...kada se sve odigralo...prvo 8 pucnjeva...iz pistolja u onom malom sokaku...i onda su uletiti bukvalno u bastu gdje su nastavili da se udaraju....raja naravno sva napolje, cure vriste, placu....
oko pola 1...
Fina raja su u ta doba u krevetima, ovo sto je bilo vani je sve goli klosar i bludnice, postena djevojka je u 22 vec u kuci.
-
mali_balon
#3265 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130809001

Jel taj dibek neki peMzionerski klub"Muškarac inicijala E.M. (1959) je zadobio ustrelnu ranu lijeve natkoljenice, pomoć mu je ukazana na Klinici za urgentnu medicinu, nakon čega je pušten na kućno liječenje. Muškarac N.I. (1957) je dovezen s ubodnom ranom na lijevom ramenu i desnoj šaki. Pomoć mu je ukazana na Ortopediji te je pušten kući. Sinoć je primljen i muškarac A.I. (1992) sa povredom glave i kontuzijom potkoljenice. On je također pušten kući nakon ukazane ljekarske pomoći", izjavila je glasnogovornica KCUS-a Biljana Jandrić
- Saraba
#3266 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
[quote="mali_balon
Fina raja su u ta doba u krevetima, ovo sto je bilo vani je sve goli klosar i bludnice, postena djevojka je u 22 vec u kuci.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
zipoo
#3267 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Trebao bi i normalan svijet poceti nositi pistolje, da malo izbalansira ovaj omjer.
-
k1ks
#3268 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nije u dibeku bela napravljen,nego na carsiji pa se majmuni ganjali sa pistoljima (jedan je bio gasni) i uletili onda u dibekmali_balon wrote: Jel taj dibek neki peMzionerski klub
- Reglan
#3269 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sve su krivi roditelji.Bajram je da se provede u krugu porodice a ne da se izdje navecer i da se derneci i loce ko stoka.Dobilo bajram banku pa ode odamh da prosalvi u dopicnjacima i tregerusama.
Da mi je vlast samo jedan dan da to sve ispendrecim.
-
made_in_sarajevo
#3270 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
bravo idioti!
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130809051
lafo vjernici preko ramazana,a prva noc Bajrama vadi se Ceca iz steka,teski alkohol,droge i onda oni lafo zajebani

lafo vjernici preko ramazana,a prva noc Bajrama vadi se Ceca iz steka,teski alkohol,droge i onda oni lafo zajebani
- Steph
#3271 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Imam kalash u gepeku boi.made_in_sarajevo wrote:bravo idioti!
lafo vjernici preko ramazana,a prva noc Bajrama vadi se Ceca iz steka,teski alkohol,droge i onda oni lafo zajebani![]()
-
matematicar_teski
#3272 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
a roditelji su im bolji ?arshavin wrote:Sve su krivi roditelji.Bajram je da se provede u krugu porodice a ne da se izdje navecer i da se derneci i loce ko stoka.Dobilo bajram banku pa ode odamh da prosalvi u dopicnjacima i tregerusama.
odu na sijela pa se ponapijaju ko stoka
- Troll_Happens
#3273 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja konto opet djemonja se raspuco...mali_balon wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130809001
Jel taj dibek neki peMzionerski klub"Muškarac inicijala E.M. (1959) je zadobio ustrelnu ranu lijeve natkoljenice, pomoć mu je ukazana na Klinici za urgentnu medicinu, nakon čega je pušten na kućno liječenje. Muškarac N.I. (1957) je dovezen s ubodnom ranom na lijevom ramenu i desnoj šaki. Pomoć mu je ukazana na Ortopediji te je pušten kući. Sinoć je primljen i muškarac A.I. (1992) sa povredom glave i kontuzijom potkoljenice. On je također pušten kući nakon ukazane ljekarske pomoći", izjavila je glasnogovornica KCUS-a Biljana Jandrić
- anonimnaosoba
#3274 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Djeca slusaju Cecu, a roditelji Kalesijske zvuke...matematicar_teski wrote:a roditelji su im bolji ?arshavin wrote:Sve su krivi roditelji.Bajram je da se provede u krugu porodice a ne da se izdje navecer i da se derneci i loce ko stoka.Dobilo bajram banku pa ode odamh da prosalvi u dopicnjacima i tregerusama.
odu na sijela pa se ponapijaju ko stoka
Treba i jedne i druge edukovati (rekao bih i tezu rijec, ali necu da me banuju), sramota je da svi "vjeruju" u Boga (dok donosi pare, zato su tu navodnici) i onda se ovi maloljetnici provode s parama koje nisu zasluzili i trose ih za harame...
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
- shady
#3275 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Treba nama nekoliko Dextera