SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
uglavnomja

#3251 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

drugi_profil wrote:
brazzo19 wrote:Samo šerijatski , ukrade nesto , sjeci ruku !!! siluje djevojku , odsjeci hasima !!! Ubije neduznog covjeka na pravdi Boga , metak u celo !! Pa ako treba nek nas ostane 20 milja u ovoj jadnoj Bosni , pravih i zdravih sa obje ruke na ramenima al bar cemo se tako rijesiti sljama i olosa ....
Kolko bi ja jarane fasovo za pivu uz ramazan?
u tim zemljama lik siluje curu - cura zaglavi u zatvoru zbog sexa izvan braka :(
Logovan

#3252 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

Steph wrote:Za bajramski dernek je najlakše dobit' degenek. :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :mrgreen:
k1ks

#3253 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by k1ks »

Sramota sta se desilo,a nigdje policije na carsiji. Balavci se ganjaju sa "pistoljima" po carsiji i naprave lom u kaficu a ministar govori kako je ovo siguran grad. Malo je to sto smo prezivjeli rat i stres 92 jos samo treba da nas klosari maloljetni maltretiraju za Bajram.
Sa_u_srcu

#3254 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Sa_u_srcu »

Ja sam sjedio u DIbeku...kada se sve odigralo...prvo 8 pucnjeva...iz pistolja u onom malom sokaku...i onda su uletiti bukvalno u bastu gdje su nastavili da se udaraju....raja naravno sva napolje, cure vriste, placu....
Uglavnom sve u svemu, sranje....ovaj grad nije normalan....i ova jebena policija bi mogla poceti nesto da radi, umjesto da se kriju i drze radare u rukama...u ovoj zemlji su svi izgleda saobracajci...a kada treba majmune kontrolisati, toga nema..
gidra

#3255 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by gidra »

Sa_u_srcu wrote:Ja sam sjedio u DIbeku...kada se sve odigralo...prvo 8 pucnjeva...iz pistolja u onom malom sokaku...i onda su uletiti bukvalno u bastu gdje su nastavili da se udaraju....raja naravno sva napolje, cure vriste, placu....
Uglavnom sve u svemu, sranje....ovaj grad nije normalan....i ova jebena policija bi mogla poceti nesto da radi, umjesto da se kriju i drze radare u rukama...u ovoj zemlji su svi izgleda saobracajci...a kada treba majmune kontrolisati, toga nema..
oko koliko sati je bio belaj?
Sa_u_srcu

#3256 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Sa_u_srcu »

gidra wrote:
Sa_u_srcu wrote:Ja sam sjedio u DIbeku...kada se sve odigralo...prvo 8 pucnjeva...iz pistolja u onom malom sokaku...i onda su uletiti bukvalno u bastu gdje su nastavili da se udaraju....raja naravno sva napolje, cure vriste, placu....

oko pola 1...
gidra

#3257 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by gidra »

Sa_u_srcu wrote:
gidra wrote:

oko pola 1...
pa ko su debili, ovo je mal' grad sve se zna...? Jesu li neki tatini sinovi ili kakvi kokošari?
Logovan

#3258 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

Sa_u_srcu wrote:
gidra wrote:

oko pola 1...
Tada nekad sam hodao tim dijelom grada. Mogao sam nastradati mamu im njihovu onu klošarsko - mangupsku.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3259 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

Zato ja nidje kad su feste ne idem :D
Jesu barem nekog polomili
ladacoko

#3260 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ladacoko »

i ja sam oko pola 1 prolazio pored dibeka aa nista nisam primjetio.
Papanluk teski pa vise nema kafica u kojem nije bilo belaja.
Troll_Happens

#3261 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Troll_Happens »

Code: Select all

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/krvavi-obracun-u-tuci-i-pucnjavi-u-starom-gradu-povrijedjene-tri-osobe/130809001
:bih:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#3262 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mk ultra »

/
Last edited by mk ultra on 09/08/2013 11:05, edited 1 time in total.
Dide

#3263 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Dide »

k1ks wrote:Sramota sta se desilo,a nigdje policije na carsiji. Balavci se ganjaju sa "pistoljima" po carsiji i naprave lom u kaficu a ministar govori kako je ovo siguran grad. Malo je to sto smo prezivjeli rat i stres 92 jos samo treba da nas klosari maloljetni maltretiraju za Bajram.
Jarane ja sam sinoc bio u gradu u periodu od 10 do 1, i nekoliko puta sam prosvrljo gradom gore dole. I u tom periodu nisam vidio niti jednog policajca, znaci u rasponu od 3 sata ne vidis niti jednog policajca najprometnijom ulicom u gradu :run:
mali_balon

#3264 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_balon »

Sa_u_srcu wrote:
gidra wrote:

oko pola 1...

Fina raja su u ta doba u krevetima, ovo sto je bilo vani je sve goli klosar i bludnice, postena djevojka je u 22 vec u kuci. :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mali_balon

#3265 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_balon »

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130809001
"Muškarac inicijala E.M. (1959) je zadobio ustrelnu ranu lijeve natkoljenice, pomoć mu je ukazana na Klinici za urgentnu medicinu, nakon čega je pušten na kućno liječenje. Muškarac N.I. (1957) je dovezen s ubodnom ranom na lijevom ramenu i desnoj šaki. Pomoć mu je ukazana na Ortopediji te je pušten kući. Sinoć je primljen i muškarac A.I. (1992) sa povredom glave i kontuzijom potkoljenice. On je također pušten kući nakon ukazane ljekarske pomoći", izjavila je glasnogovornica KCUS-a Biljana Jandrić
Jel taj dibek neki peMzionerski klub :?
Saraba

#3266 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Saraba »

[quote="mali_balon

Fina raja su u ta doba u krevetima, ovo sto je bilo vani je sve goli klosar i bludnice, postena djevojka je u 22 vec u kuci. :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:thumbup: :mrgreen:
zipoo

#3267 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zipoo »

Trebao bi i normalan svijet poceti nositi pistolje, da malo izbalansira ovaj omjer.
k1ks

#3268 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by k1ks »

mali_balon wrote: Jel taj dibek neki peMzionerski klub :?
nije u dibeku bela napravljen,nego na carsiji pa se majmuni ganjali sa pistoljima (jedan je bio gasni) i uletili onda u dibek
Reglan

#3269 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Reglan »

Sve su krivi roditelji.Bajram je da se provede u krugu porodice a ne da se izdje navecer i da se derneci i loce ko stoka.Dobilo bajram banku pa ode odamh da prosalvi u dopicnjacima i tregerusama.

Da mi je vlast samo jedan dan da to sve ispendrecim.
made_in_sarajevo

#3270 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by made_in_sarajevo »

bravo idioti!

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130809051

lafo vjernici preko ramazana,a prva noc Bajrama vadi se Ceca iz steka,teski alkohol,droge i onda oni lafo zajebani :fazlija: :-x
Steph

#3271 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Steph »

made_in_sarajevo wrote:bravo idioti!

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130809051

lafo vjernici preko ramazana,a prva noc Bajrama vadi se Ceca iz steka,teski alkohol,droge i onda oni lafo zajebani :fazlija: :-x
Imam kalash u gepeku boi.
matematicar_teski

#3272 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by matematicar_teski »

arshavin wrote:Sve su krivi roditelji.Bajram je da se provede u krugu porodice a ne da se izdje navecer i da se derneci i loce ko stoka.Dobilo bajram banku pa ode odamh da prosalvi u dopicnjacima i tregerusama.

a roditelji su im bolji ?
odu na sijela pa se ponapijaju ko stoka
Troll_Happens

#3273 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Troll_Happens »

mali_balon wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130809001
"Muškarac inicijala E.M. (1959) je zadobio ustrelnu ranu lijeve natkoljenice, pomoć mu je ukazana na Klinici za urgentnu medicinu, nakon čega je pušten na kućno liječenje. Muškarac N.I. (1957) je dovezen s ubodnom ranom na lijevom ramenu i desnoj šaki. Pomoć mu je ukazana na Ortopediji te je pušten kući. Sinoć je primljen i muškarac A.I. (1992) sa povredom glave i kontuzijom potkoljenice. On je također pušten kući nakon ukazane ljekarske pomoći", izjavila je glasnogovornica KCUS-a Biljana Jandrić
Jel taj dibek neki peMzionerski klub :?
Ja konto opet djemonja se raspuco... :run:
anonimnaosoba

#3274 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by anonimnaosoba »

matematicar_teski wrote:
arshavin wrote:Sve su krivi roditelji.Bajram je da se provede u krugu porodice a ne da se izdje navecer i da se derneci i loce ko stoka.Dobilo bajram banku pa ode odamh da prosalvi u dopicnjacima i tregerusama.

a roditelji su im bolji ?
odu na sijela pa se ponapijaju ko stoka
Djeca slusaju Cecu, a roditelji Kalesijske zvuke... :lol:

Treba i jedne i druge edukovati (rekao bih i tezu rijec, ali necu da me banuju), sramota je da svi "vjeruju" u Boga (dok donosi pare, zato su tu navodnici) i onda se ovi maloljetnici provode s parama koje nisu zasluzili i trose ih za harame...

Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
shady

#3275 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shady »

Treba nama nekoliko Dextera :D

Image
Locked