Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jao_situacije wrote:maloprije pred tužilaštvom tačnije prekoputa udaren pješak
iskreno se nadam da je ostao živ kolika je šteta na autu.. čitava šajba polomljena i probijena, hauba udubljena, lak zguljen branik rasturen retrovizor otkinut
auto je na trotoaru nisam imao srca slikati
ja kontao na prvu auto se u banderu zabilo kad kaže policajac pješak je bio
šteta ko na rastoderovom autu odokativno
Ti ko da si tek usto drug.
Pjesak je udaren u kralja tomislava iliti ulici kosevo, taxista ga udario i pobjegao, a onda je tu ostavio auto i onda kreno da bjezi pjeske i ufatili ga.
jarane nisam sad ustao
imam obaveza ne čitam klix po čitav dan
nego sam se šokirao kad sam vidio kolika je šteta. nisam ni znao da je bježao mislio sam da je tu nekoga pokupio
ubit ce ga LjoSu ko picku kad ga nafata, bolje je taksisti da ga zadrze u tvorza. Mogu misliti da se sjebo kad je ljoSua spuco pa se jadnik pogubio nije znao gdje goni pa spicio pravac pred policiju sa onako sjebanim autom. Nisam bio tu fakat, ne znam sta se desilo a ne bi me ni cudilo da se LjoSu nije namjerno bacio pod auto
Kinaski wrote:Dje klosar, lik je je Pablo Eskobar tj. gospodin
ubit ce ga LjoSu ko picku kad ga nafata, bolje je taksisti da ga zadrze u tvorza. Mogu misliti da se sjebo kad je ljoSua spuco pa se jadnik pogubio nije znao gdje goni pa spicio pravac pred policiju sa onako sjebanim autom. Nisam bio tu fakat, ne znam sta se desilo a ne bi me ni cudilo da se LjoSu nije namjerno bacio pod auto
kaze potparol taksista je u vidno izgubljenom stanju, bunca i moli za vjesanje.. ljoSu trafika, 'naci mjera.
iskreno se nadam da je ostao živ kolika je šteta na autu.. čitava šajba polomljena i probijena, hauba udubljena, lak zguljen branik rasturen retrovizor otkinut
Iskreno receno, nadam se da je jedan od nesposobnih tuzitelja...
Iskreno receno, nadam se da je jedan od nesposobnih tuzitelja...
a nije tu udario nikoga bježao je, tu su ga valjda uhvatili
U večerašnjoj pucnjavi na Grbavici smrtno je stradala jedna osoba. Kako je ranije za Radiosarajevo.ba potvrđeno iz Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo, riječ je o osobi inicijala R.M. (1989. god.).
Kako nezvanično saznaje Dnevni avaz, ubijen je Mirza Raščić, a policija je mjestu događaja i vrši uviđaj, nakon kojeg će biti poznato više informacija.
Molim Boga Dragog da pocnu ginuti na ulicama,sinovi,tuzitelja,sudaca,i politicara,ako nista bar da i oni osjete malo straha i boli,pa kad kurva da 4 godine za povratnika u djelu,koji je momku puco u glavu,da joj sutra odma dijete neko napravi trajnim invalidom...jer ne razumije sit gladnog,i ne moze njena guzica razumjeti kako je kad ti narkoman i kvazimangup ubije dijete,druga,brata... Poznajem i ubici i ubijenog...i nije floskula i nije uljepsavanje,ubica je narkomancina i jad,a ubijeni susta suprotnost...Tuga je jedino sto ovaj sljam sarajevski mora ubiti nekoga da bi ga se drustvo rijesilo,a da rade poso ovi jadovi iz tuzilastva i policije,davno bi se ulice ocistile od olosa i sljama...
I ne branite mmi policiju,kao eto samo je do tuzilastva,sve je to isti sljam,iz licnog iskustva znam,jel ko pokuso od vas nazvati onaj 122...mamu im jebem,nazovem i kazem imam informacije u vez tog i tog,ili kazem nazovem da kazem gdje sam vidio narkomane kako se bodu u vene na djecijem igralistu,prvi dan ko fol rijese situaciju,sutra dan kad sam nazvo,seljacina mi se smije i kaze juce smo to rijesili,pa picka ti materina sta si rijesio,evo ih opet ispred.Sve je to zbog toga sto u policiju,SIPU,itd,prime 2 covjeka koja to zasluzuju a 1002 preko stele,javna je tajna da ako hoces u policiju,vosjku,itd moras immat stelu,ne spremnost,mentalnu i fizicku,vec STELU,krivi smo i mi,kao drustvo jer to aminujemo,i nece niko od nas otici i prijaviti,taj i taj mi je trazio pare da me zaposli,a i kako bi,kad cemo na kraju samo navuci problem sebi na ledja...bojim se da smo zaglibili,i da je ovo vec rak u kasnoj metastazi,izljecenja nema,vec lezi i cekaj da umres...