auuuuuuuuu kod mene uskoro izbori za predsjednika kucnog savjeta,moglo bi biti krvi do koljena
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- oldtajmer
#17201 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.avaz.ba/clanak/172643/izbor- ... la-trojicu
auuuuuuuuu kod mene uskoro izbori za predsjednika kucnog savjeta,moglo bi biti krvi do koljena
- Edin H.
#17202 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Hoce hala viteski, jedan na jedanoldtajmer wrote:http://www.avaz.ba/clanak/172643/izbor- ... la-trojicu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#17203 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sta ce slijepima sijalica 
- Edin H.
#17204 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Logovan wrote:Kad napiše knjigu o svojim pucnjavama, tučnjavama, hapšenjima, itd.Baltazar_khan wrote:sabrana djela![]()
Raja, mislim da imamo hit
Jeste, kad bi mogao sve popamtiti.
- insaneinthebrain
#17205 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
gledaj stoke seljacke sto je udarila na narod, koja govna. sda-ovska govna se uvukla u sve pore drustva tako i mjesne zajedniceoldtajmer wrote:http://www.avaz.ba/clanak/172643/izbor- ... la-trojicu
- Logovan
#17206 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ne mora sve navesti, neka napiše samo dio. Recimo nekih 500 strana.Edin H. wrote: Raja, mislim da imamo hit![]()
Jeste, kad bi mogao sve popamtiti.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#17207 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
možeš li mi molim te objasniti šta je to policija uradila pogrešno na ovom videuinsaneinthebrain wrote:gledaj stoke seljacke sto je udarila na narod, koja govna. sda-ovska govna se uvukla u sve pore drustva tako i mjesne zajedniceoldtajmer wrote:http://www.avaz.ba/clanak/172643/izbor- ... la-trojicu
- Mi nemamo igralište za djecu. Ja 20 dana molim da mi se promijeni sijalica ulične rasvjete, koja je pokvarena, jer tuda prolaze ljudi koji su slijepi, kao i djeca iz osnovne škole.
- insaneinthebrain
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#17209 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
uniformisano lice = DRŽAVAinsaneinthebrain wrote:šta nije
i ne može klošar sa ceste da podjebava okolo i zove 1 na 1 policajca, samo za to može biti priveden...
-
mirzet87sa
#17210 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pisam se na policajce koji nisu bili u stanju uhvatiti malca, a specijalci. Show.
- insaneinthebrain
#17211 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
uniformisano lice = najvece govno u drzavimk ultra wrote:uniformisano lice = DRŽAVAinsaneinthebrain wrote:šta nije
i ne može klošar sa ceste da podjebava okolo i zove 1 na 1 policajca, samo za to može biti priveden...
a moze gurati i udarati bez potrebe. da Bog da tebe onako svaki dan kad ne vidis nista lose u tome
- Ljakan
#17212 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
eno benja uhapsise,bas se promjeno ko da je smro malo
- Edin H.
#17213 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Stres najvjerovatnije, vidis da mu ne daju miraLjakan wrote:eno benja uhapsise,bas se promjeno ko da je smro malo
- kucniljubimac
#17214 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Policajac zove njega 1n1 toliko o policiji.mk ultra wrote:uniformisano lice = DRŽAVAinsaneinthebrain wrote:šta nije
Ma da nisam na strani ovih ljudi koji vidno provociraju muriju a onda su se usrali kad ova dvojica zaganjaše onog.
- jao_situacije
#17215 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
evo info malo o ovima koji se deru policiji guraju se sa njima i sl.
imam jarana koji živi gore ugl. nekoliko njih sa snimka su već hapšeni i ranije, neki zbog krađa tuča, neki zbog droge itd.
govorim o ovih nekoliko mlađih likova na snimku koji se guraju s policijom deru se unose se u facu glume mangupe itd..
jedan od ovih je bio u domu za maloljetnike, i većinom nisu uzorni građani i od ranije su poznati policiji
imam jarana koji živi gore ugl. nekoliko njih sa snimka su već hapšeni i ranije, neki zbog krađa tuča, neki zbog droge itd.
govorim o ovih nekoliko mlađih likova na snimku koji se guraju s policijom deru se unose se u facu glume mangupe itd..
jedan od ovih je bio u domu za maloljetnike, i većinom nisu uzorni građani i od ranije su poznati policiji
- Troll_Happens
#17216 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Valjda da se vide bolje u mrakuBlack swan wrote:sta ce slijepima sijalica
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#17217 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sve je to super sto si rekaojao_situacije wrote:evo info malo o ovima koji se deru policiji guraju se sa njima i sl.
ali recimo da je situacija u livnu ili stocu
bilo bi opet ustaše vrše genocid
budući da je u jednonacionalnoj sredini "nered" podvaljuje se druga spika
vjerojatno sve na kraju ima veze sa $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
- jao_situacije
#17218 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
to ne znam ali eto bilo je puno ljudi i nađe se 5-6 od njih svih da se s policijom tu nešto kače koji su ionako u sukobu sa zakonom... obično to i bude tako..Black swan wrote:sve je to super sto si rekaojao_situacije wrote:evo info malo o ovima koji se deru policiji guraju se sa njima i sl.
ali recimo da je situacija u livnu ili stocu
bilo bi opet ustaše vrše genocid
budući da je u jednonacionalnoj sredini "nered" podvaljuje se druga spika
vjerojatno sve na kraju ima veze sa $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
-
VjecitiStudent
#17219 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Naprasni poštovaoci lokalne demokratijejao_situacije wrote:evo info malo o ovima koji se deru policiji guraju se sa njima i sl.
Treba pogledati izmjene regulacionih planova u tom dijelu grada, kakve tu interese ima Fahro, kakve interese ima SDA, gdje vladanje mjesnom zajednicom nije presudno po ishod, ali je vrlo bitno.
Slika će se odmah pojasniti.
- jao_situacije
#17220 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
evo recimo ova zgrada što je na snimku je napravljena prije par godina i tu je novi dom zdravlja, apoteka i mzVjecitiStudent wrote:Naprasni poštovaoci lokalne demokratijejao_situacije wrote:evo info malo o ovima koji se deru policiji guraju se sa njima i sl.
jedan od ovih je bio u domu za maloljetnike, i većinom nisu uzorni građani i od ranije su poznati policiji![]()
Treba pogledati izmjene regulacionih planova u tom dijelu grada kakve interese ima Fahro, kakve interese ima SDA, gdje vladanje mjesnom zajednicom nije presudno po ishod, ali je vrlo bitno.
Slika će se odmah pojasniti.
kako čujem ima i lab. služba u domu zdravlja
pričam o radu i neradu općine i mz...
ali eto hajd ko sam ja da se petljam nekim sumnjivim likovima u izbor predsjednika mz...
-
Akibh
#17221 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
E to...jao_situacije wrote:evo info malo o ovima koji se deru policiji guraju se sa njima i sl.
Treba naglasiti i da su odredjene kriminalne grupe prije protesta svima podijelile spid...Te su pozvane i navijacke skupine iz drugog entiteta...
Ved vidjeno x puta...
- jao_situacije
#17222 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
e jebem ga ja, fino kažem ono što sam ja čuo ovi što su se policiji unosili u lice i gurali se sa njima a poslije govorili vi ste nas prvi gurali su ljudi koji su od ranije poznati policijiAkibh wrote:E to...jao_situacije wrote:evo info malo o ovima koji se deru policiji guraju se sa njima i sl.
Treba naglasiti i da su odredjene kriminalne grupe prije protesta svima podijelile spid...Te su pozvane i navijacke skupine iz drugog entiteta...
Ved vidjeno x puta...
uostalom boli me briga misli šta god hoćeš, ja kažem ono što znam
- Freamon Lester
#17223 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Volim suncana jutra sa mirisom baruta u zraku.
"U sarajevskom naselju Ciglane na Merhmeića trgu oko 09.50 sati jedna osoba naoružana pištoljem upala je i opljačkana poslovnica Intesa Sanpaolo Banka. Policija je na licu mjesta, i tragaju za pljačakašem. "
"U sarajevskom naselju Ciglane na Merhmeića trgu oko 09.50 sati jedna osoba naoružana pištoljem upala je i opljačkana poslovnica Intesa Sanpaolo Banka. Policija je na licu mjesta, i tragaju za pljačakašem. "
- JThomas
#17224 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
i poduzimaju operativne aktivnosti radi rasvjetljenja krivičnog djela.
- fidoremilienko
#17225 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Trebali su poslati specijalnu jedinicu MUP KS u prostorije Velešića sa jednom naredbom: "da ih polome sve redom".
Kakvi papci, stoka.
Kakvi papci, stoka.