Code: Select all
http://www.avaz.ba/clanak/171384/haos-na-letu-za-pristinu-podivljali-putnik-pretukao-stjuardesu-avion-prinudno-sletioCode: Select all
http://www.avaz.ba/clanak/171384/haos-na-letu-za-pristinu-podivljali-putnik-pretukao-stjuardesu-avion-prinudno-sletioPa odjednom je nestao..kao nema snimka.Poslije kao ima, ali ne može se dati javnosti.O'zone wrote:U ovo stvarno nisam bio upućen...šatirana_ljubičica wrote:
Ne znam koliko si u toku od početka, ali jeste, tražen je.I kada je navodno ''nestao'' i poslije...
Da, i ti si u pravu.karanana wrote:ne znam ja da je ikad bio dostupan javnosti.
ima brate sud, imaju advokati odnosno tuzioci pa nek traze snimak ako je sta tu upitno. a vjerovatno su ga vec i vidjeli, mada koliko su nesposobni nista me ne bi zacudilo.
da li je ikad neki tuzioc nogiran ili smijenjen ili degradiran zbog loseg uradjenog posla i gubitka parnica?
omara za glavnom tuzioca, jebem ti gorana salihovica nesposobnog i onog cavku i onu dijanu kako li se zove.
sa omarom tuziocem ubijamo dvije muhe, uzimamo jakog advokata od kriminalaca a dobijamo jakog tuzioca, samo mu reci da na papir napise cifru koju hoce i dat mu je.
Kakve veze ovo ima sa nama?Troll_Happens wrote:zajebana stvar ako nedobijes sendvic na vrijeme mogo bi neko bit biven. Gladan stomak nebiraCode: Select all
http://www.avaz.ba/clanak/171384/haos-na-letu-za-pristinu-podivljali-putnik-pretukao-stjuardesu-avion-prinudno-sletio![]()
ja ali je nas vazdusni prostor.. leti preko nase zemlje.. i bio je jedan putnik na toj relaciji sa nasih prostora sad jel ovaj sto je bubo ili jedan sto je sjedio do njega nebitno.. dovoljno da se nesto napise i kaze o slucaju...OldMayor wrote:Kakve veze ovo ima sa nama?Troll_Happens wrote:zajebana stvar ako nedobijes sendvic na vrijeme mogo bi neko bit biven. Gladan stomak nebiraCode: Select all
http://www.avaz.ba/clanak/171384/haos-na-letu-za-pristinu-podivljali-putnik-pretukao-stjuardesu-avion-prinudno-sletio![]()
Nit je nas avion, nit je nasa stjuardesa, nit je vjerovatno nas ovaj sto je napao...
Ne kontam.
+15 0 5 wrote:ova kuknjava na omara je meni isto kao kad bi kukali na staklare sto su se obogatili poslije rata. pa za njega je najbolje doba. nije on kriv sto je drzava smece i sto se na kriminalcima moze dobro zaraditi. da je drzava sredjenija, mozda bi omar pare zaradjivao stampajuci ploce. ha ja.
ne bi sigurno5 0 5 wrote:ova kuknjava na omara je meni isto kao kad bi kukali na staklare sto su se obogatili poslije rata. pa za njega je najbolje doba. nije on kriv sto je drzava smece i sto se na kriminalcima moze dobro zaraditi. da je drzava sredjenija, mozda bi omar pare zaradjivao stampajuci ploce. ha ja.
amar tj. muž je vidio snimak i ako on nema zamjerki onda je valjda tako, mislim na optužnicu ako nema zamjerki..šatirana_ljubičica wrote:Ne znam koliko si u toku od početka, ali jeste, tražen je.I kada je navodno ''nestao'' i poslije...O'zone wrote:Pa nije ono da ga je neko zatražio...šatirana_ljubičica wrote:
Da, ali ako je to tako, zašto se snimak ne izloži javnosti koja sumnja?
Tj.zašto kriju snimak?
da se advokate pita, svaki njihov klijent bi bio oslobodjen.gnjev wrote: ne bi sigurno
o čemu vi pričate omaru je glavni fol da klijenti priznaju krivicu on ništa drugo i ne radi..šatirana_ljubičica wrote:Da, i ti si u pravu.karanana wrote:ne znam ja da je ikad bio dostupan javnosti.
ima brate sud, imaju advokati odnosno tuzioci pa nek traze snimak ako je sta tu upitno. a vjerovatno su ga vec i vidjeli, mada koliko su nesposobni nista me ne bi zacudilo.
da li je ikad neki tuzioc nogiran ili smijenjen ili degradiran zbog loseg uradjenog posla i gubitka parnica?
omara za glavnom tuzioca, jebem ti gorana salihovica nesposobnog i onog cavku i onu dijanu kako li se zove.
sa omarom tuziocem ubijamo dvije muhe, uzimamo jakog advokata od kriminalaca a dobijamo jakog tuzioca, samo mu reci da na papir napise cifru koju hoce i dat mu je.
Valjda ce nas se omar sjetiti ako nam bude trebalo da nas malo pogura finansijski koliku smo mu reklamu napraviliTvrtko II Kotromanić wrote:a i omaru dobro dodju i ovi naslovi i slike po portalima pa svaki klosar zna za njega samo haman, pa ga fino zaokruzi kad mu cike u policiji daju listu sluzbenih
jao_situacije wrote: amar tj. muž je vidio snimak i ako on nema zamjerki onda je valjda tako, mislim na optužnicu ako nema zamjerki..
snimak se ne objavljuje jer koliko ja znam stravičan je, i nije u redu uraditi to samo da bi se zadovoljila javnost..
druga stvar je da se traga za počiniteljem pa se onda objavi da mu se uđe u trag..
Ma kod nas je dosta semafora uradjeno tako da zeleno bude svega par sekundi ...ne mozes preci cestu na zeleno da si Usein Bolt ...100 puta mi se desi krenem prelaziti cestu na zeleno i na pola je crveno. Ali zato je u saobracaju bitno da pjesak koji je zakoracio na zeleno, makar se promjenilo na crveno secundu kasnije, ne cini nista lose. Cak i da je potpuno crveno, vozac je duzan da uspori prilikom prolaska kroz raskrsnicu i oznaceni pjesacki prelaz. Nema tu puno price, ovaj ce biti osudjen 100% samo sto ce dobiti beze kaznu . I da dobije godinu, to ne mora da lezi. Preko godinu mora. To ce da lezi jedno 7 mjeseci u centralnom gdje u svakoj sobi imaju plazma TV i dvd player i naravno kablovsku.šatirana_ljubičica wrote:jao_situacije wrote: amar tj. muž je vidio snimak i ako on nema zamjerki onda je valjda tako, mislim na optužnicu ako nema zamjerki..
snimak se ne objavljuje jer koliko ja znam stravičan je, i nije u redu uraditi to samo da bi se zadovoljila javnost..
druga stvar je da se traga za počiniteljem pa se onda objavi da mu se uđe u trag..
Otkud znaš da nema zamjerki?
....daUnscarD wrote:Ma kod nas je dosta semafora uradjeno tako da zeleno bude svega par sekundi ...ne mozes preci cestu na zeleno da si Usein Bolt ...100 puta mi se desi krenem prelaziti cestu na zeleno i na pola je crveno. Ali zato je u saobracaju bitno da pjesak koji je zakoracio na zeleno, makar se promjenilo na crveno secundu kasnije, ne cini nista lose. Cak i da je potpuno crveno, vozac je duzan da uspori prilikom prolaska kroz raskrsnicu i oznaceni pjesacki prelaz. Nema tu puno price, ovaj ce biti osudjen 100% samo sto ce dobiti beze kaznu . I da dobije godinu, to ne mora da lezi. Preko godinu mora. To ce da lezi jedno 7 mjeseci u centralnom gdje u svakoj sobi imaju plazma TV i dvd player i naravno kablovsku.šatirana_ljubičica wrote:jao_situacije wrote: amar tj. muž je vidio snimak i ako on nema zamjerki onda je valjda tako, mislim na optužnicu ako nema zamjerki..
čovjek je zastupnik u sks valjda bi dosad izašao u javnost da ima šta da kaže, a sigurno ima medija koji bi prenijeli njegovu priču..šatirana_ljubičica wrote:jao_situacije wrote: amar tj. muž je vidio snimak i ako on nema zamjerki onda je valjda tako, mislim na optužnicu ako nema zamjerki..
Navodno, cijela drama se odigrala u noći sa 11. na 12. mart. Međutim, djevojka je naknadno prijavila da je nad njom izvršeno silovanje.JThomas wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150403074
znači, jednom napišeš puno ime i prezime, a ostaloj četvorici iz istog koša, iz istog predmeta, sa istog derneka ne napišeš, već imena koja nosi 80% bošnjaka i prvo slovo prezimena - što je "isto ništa".
pa ovo i mora sve da propadne.