Mozda bi sad Orhan trebao tuziti Ljubicu jer mu je narusila ugled i ukaljala cast, vjerovatno bi dobio i tu presudu
Jbte drzave
Nevjerovatno
Mozda bi sad Orhan trebao tuziti Ljubicu jer mu je narusila ugled i ukaljala cast, vjerovatno bi dobio i tu presudu
jbmti i sud i pravo i tužioce i državu i društvo koje u njoj živi.
emko1234 wrote:Ja imam usvojen poremećen sistem vrijednosti?Sarajmen wrote:Kako ćeš shvatiti kada imaš usvojen poremećen sistem vrijednosti , kako si sam rekao da su kokošari , i onaj ko je pucao u žrtvu i sama žrtva .emko1234 wrote:I ovaj source je smiješan portal. Kakve oni tekstove objavljuju to je Bogu plakat.
http://--- NO LINKS ---/clanak/8966894/vij ... ajcitaniji
A sve akademike našli da pitaju, žao mi je porodice ovog momka. Ali ne mogu da shvatim majku koja dođe i kaže da ne zna šta se desilo, a živi s tim momkom 26 godina. Zna da vozi skupo auto, nosa pistolj, ima para, garderobu a nikad dana nije nigdje odradio.
Nisi ti dobar sekunde u glavu. Mora da si i ti neki wannabe mafijaš paćenik koji se nikad nije probio.
Stvarno su bezveze, trebali su sačekati pravosnažnu sudsku presudu ili možda kijametski dan...vješalica wrote:ovdje se došlo do zaključka samo na osnovu njegovih slika na fb-a što izgleda opasno i što su mu mafijoze došle na lice mjesta i što ne radi
Šta će nepismeni wannabe kriminalac, crna hronika u Avazu mu je jedino štivo.GoschaUkuchi wrote:Cuj očekivaš!
Nisam ravnodusan uopste kad padne glava,kad nekog nevinog nalupaju itd itd,momka poznavao nisam ali...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Meni je žao momka onako ljudski pa bio mafijaš ili najpošteniji. Jedan dio života sam ugradio u taj period i odbranu grada pa možda i iz tog razloga moram subjektivno gledati na momka čiji je otac rahmetli Salčin. Njegov otac se sigurno nije borio za ovakvo društvo u kojem će mu roknuti sina na semaforu u autu.
Ne, ne nosim nikakvo oružije. Rastao sam u naselju gdje sam mogao postati narkos ili kriminalac sa kraja 80-tih ali eto uvijek sam ostajao na pravom putu. Ne kažem da bilo ko smije imati privilegiju zbog oca ili majke da bude ovakav ili onakav samo kažem da mi ga je žao. Da je ubijen u pokušaju neke pljačke ne bih ga žalio ni sekunde, ovako jebiga, ja mu želim rahmet duši onako ljudski. Po indicijama da se naslutiti da je taj momak imao nekih aferima u tom nekom miljeu i da ga je to ubilo. Istraga će valjda reći koji je motiv ubistva, valjda uhvate tog koji ga je ubio.Ljakan wrote:Nisam ravnodusan uopste kad padne glava,kad nekog nevinog nalupaju itd itd,momka poznavao nisam ali...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Meni je žao momka onako ljudski pa bio mafijaš ili najpošteniji. Jedan dio života sam ugradio u taj period i odbranu grada pa možda i iz tog razloga moram subjektivno gledati na momka čiji je otac rahmetli Salčin. Njegov otac se sigurno nije borio za ovakvo društvo u kojem će mu roknuti sina na semaforu u autu.
sto tebe neko ne rokne u autu?nosis li ti pistolj na suvozacevom sjedistu,tako barem rekose da su nasli kod ubijenog....znaci li to ako je moj otac branio ovaj grad da ja sad mogu radit sta hocu?mislim da ga sam salcin nije odbranio bilo je tu kolko hoces salcina,vikica,divjaka.....
Svaka cast svakom ali mislim da se mnoge stvari danas ne desavaju slucajno.
E nek' si me ispravio, jel' ti srce na mjestu?nema me tamo wrote:I još nisi naucio da se piše oružje?![]()
Nego neko dobro odradio posao vidi se da je planirao što je najgore..
Bit ce ubijen, "preporucuje" mu sarajevska mafijaemko1234 wrote:Šta će nepismeni wannabe kriminalac, crna hronika u Avazu mu je jedino štivo.GoschaUkuchi wrote:Cuj očekivaš!
Ne znam zasto se uopste stavlja kao primarno da je u pitanju sin Ramiza Salcina. Ako je otac bio fin ne mora znaciti i da je sin. Hanka Paldum nije kriminalac ili ajde da kazem narkoman a sin ocigledno jeste i samo zato sto je Hankin sin trebalo mu je oprostiti to sto je izazvao nesrecu na Grbavici. Danas je meni se cini glavni izgovor a i u sta sam se jednom i sam uvjerio to da je neko iz sehidske porodice. Dvojica momaka usli u autobus i poceli divljati i razvaljivati po autobusu. Ja ustao i lijepo im rekao da to ne valja sta rade i ako nastave da cu ih isamarati a oni meni "mi smo djeca sehida". Znaci djeca sehida (ako su zaista djeca sehida) mogu raditi sta hoce a da ne govorim o djeci politicara i novokomponovanih bogatasa ala Budnjo, Rastoder i slicni. Sto bi te neko iz cista mira zaustavio na ulici i ubio??? Ajde opljacka te ili zvekne ok ali ubiti nekoga nije mala stvar i tu nema vise nazad. Poznajem zaista puno ljudi i koliko znam rijetkost je da ko od njih ima pistolj a mislim da niti jedan i koji ga ima ne nosa ga po autu. A i ne kaze se dzaba da slika govori vise od hiljadu rijeci a meni slika Salcina kaze da on nikako nije bio jedan normalan i obican gradjanin ovoga grada.Ljakan wrote:Nisam ravnodusan uopste kad padne glava,kad nekog nevinog nalupaju itd itd,momka poznavao nisam ali...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Meni je žao momka onako ljudski pa bio mafijaš ili najpošteniji. Jedan dio života sam ugradio u taj period i odbranu grada pa možda i iz tog razloga moram subjektivno gledati na momka čiji je otac rahmetli Salčin. Njegov otac se sigurno nije borio za ovakvo društvo u kojem će mu roknuti sina na semaforu u autu.
sto tebe neko ne rokne u autu?nosis li ti pistolj na suvozacevom sjedistu,tako barem rekose da su nasli kod ubijenog....znaci li to ako je moj otac branio ovaj grad da ja sad mogu radit sta hocu?mislim da ga sam salcin nije odbranio bilo je tu kolko hoces salcina,vikica,divjaka.....
Tacno.To je sustina svega.Jos da dodam kad vidim strane tablice posebno talijanske neznam na sta se furaju na talijansku mafiju.....hrasno38 wrote:Ne znam zasto se uopste stavlja kao primarno da je u pitanju sin Ramiza Salcina. Ako je otac bio fin ne mora znaciti i da je sin. Hanka Paldum nije kriminalac ili ajde da kazem narkoman a sin ocigledno jeste i samo zato sto je Hankin sin trebalo mu je oprostiti to sto je izazvao nesrecu na Grbavici. Danas je meni se cini glavni izgovor a i u sta sam se jednom i sam uvjerio to da je neko iz sehidske porodice. Dvojica momaka usli u autobus i poceli divljati i razvaljivati po autobusu. Ja ustao i lijepo im rekao da to ne valja sta rade i ako nastave da cu ih isamarati a oni meni "mi smo djeca sehida". Znaci djeca sehida (ako su zaista djeca sehida) mogu raditi sta hoce a da ne govorim o djeci politicara i novokomponovanih bogatasa ala Budnjo, Rastoder i slicni. Sto bi te neko iz cista mira zaustavio na ulici i ubio??? Ajde opljacka te ili zvekne ok ali ubiti nekoga nije mala stvar i tu nema vise nazad. Poznajem zaista puno ljudi i koliko znam rijetkost je da ko od njih ima pistolj a mislim da niti jedan i koji ga ima ne nosa ga po autu. A i ne kaze se dzaba da slika govori vise od hiljadu rijeci a meni slika Salcina kaze da on nikako nije bio jedan normalan i obican gradjanin ovoga grada.Ljakan wrote:Nisam ravnodusan uopste kad padne glava,kad nekog nevinog nalupaju itd itd,momka poznavao nisam ali...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Meni je žao momka onako ljudski pa bio mafijaš ili najpošteniji. Jedan dio života sam ugradio u taj period i odbranu grada pa možda i iz tog razloga moram subjektivno gledati na momka čiji je otac rahmetli Salčin. Njegov otac se sigurno nije borio za ovakvo društvo u kojem će mu roknuti sina na semaforu u autu.
Misliš ubiVen?GoschaUkuchi wrote:Bit ce ubijen, "preporucuje" mu sarajevska mafijaemko1234 wrote:Šta će nepismeni wannabe kriminalac, crna hronika u Avazu mu je jedino štivo.GoschaUkuchi wrote:Cuj očekivaš!