SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Ljakan
#16027 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
dobro da kitom nije maho,tad bi najebojao_situacije wrote:Nije imao slušalicu, prvi put je mahao i rukomLjakan wrote: Sta mi bolan smeta pitam te normalno pitanje jer sam i sam milion puta konto da neko sam sa sobom a kad priđem na metar vidim malu jel na blutut slusalicu u uhu
- DaysleepeR
#16028 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
već si okupiran, zato ti je ovako kako jeste...Mračajski proto wrote:ŽELIMO OKUPACIJU I SPAS
-
Ripicipi
#16029 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Je l' ko cuo eksploziju?
U Centru se dobro cula
U Centru se dobro cula
Last edited by Ripicipi on 04/03/2015 00:25, edited 1 time in total.
- mirzazmaj
#16030 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Dobro je zveknulo.....Ripicipi wrote:Je l' ko cuo ekslopziju?
U Centru se dobro cula
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#16031 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
a negdje valjaju kasikare ispod lavoraRipicipi wrote:Je l' ko cuo eksploziju?
U Centru se dobro cula
-
Ripicipi
#16032 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sumnjam da je ovo kasikara, ovo je nesto cini mi se puno jace, kao plin ili sta ja znam...hrasno38 wrote:a negdje valjaju kasikare ispod lavoraRipicipi wrote:Je l' ko cuo eksploziju?
U Centru se dobro cula
- Mračajski proto
- Logovan
#16034 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja nisam ništa čuo.Ripicipi wrote:Je l' ko cuo eksploziju?
U Centru se dobro cula
- mirzazmaj
#16035 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pravo je opalilo, ja konto grmi....

- Ljakan
#16036 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Oklen se culo odprilike 
- jao_situacije
#16037 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma zaigrala se neka djeca...
Nije odavno puklo..
Da hoće uhvatiti barem jednog ovog bombaša i osuditi ga za terorizam pa da se hladi jedno 20 godina kurac bi više bombe bacali. Ali jok oni se zajebavaju s onim vehbosima dok po šeheru bombe rokaju ko petarde
Nije odavno puklo..
Da hoće uhvatiti barem jednog ovog bombaša i osuditi ga za terorizam pa da se hladi jedno 20 godina kurac bi više bombe bacali. Ali jok oni se zajebavaju s onim vehbosima dok po šeheru bombe rokaju ko petarde
- shiny
#16038 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
I ja ovdje prvo ušla da vidim zna li iko išta... baš puče...
- mirzazmaj
#16039 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
misteriii.. izgleda 
- bleee_sa
#16040 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Prebacio ja auto sa benzina na plin, ne sikirajte se, nije ništa. 
- Troll_Happens
#16041 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja juce jeo graha i kupusa pa jos odjekujeMračajski proto wrote:Šta bi?
-
Bodkin
#16042 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ljudi prizivaju vece ovlasti policije, a kad su polomili onog klosara za kradju pancira forum je gorio, banovi su padali i teme su se gasile. Ljudi vristali kako je to ljudsko bice, kako i kriminalci imaju prava, kako mu treba suditi, kako su drotovi zivotinje jer su specijalci koji se izivljavaju na mrsavom momku itd
-
VjecitiStudent
#16043 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Najbrojnija policija Evrope ima sasvim dovoljno ovlasti.
Problem je što policije, kada je potrebno da primijeni svoje postojeće ovlasti, na našim ulicama ili NEMA ili im je važniji ćevap, burek, kladionica ... od posla za kojeg su itekako dobro plaćeni.
Problem je što policije, kada je potrebno da primijeni svoje postojeće ovlasti, na našim ulicama ili NEMA ili im je važniji ćevap, burek, kladionica ... od posla za kojeg su itekako dobro plaćeni.
-
emko1234
#16044 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
100%. To je naš narod, obična stoka. Šta god mu uradiš ne valja.Bodkin wrote:Ljudi prizivaju vece ovlasti policije, a kad su polomili onog klosara za kradju pancira forum je gorio, banovi su padali i teme su se gasile. Ljudi vristali kako je to ljudsko bice, kako i kriminalci imaju prava, kako mu treba suditi, kako su drotovi zivotinje jer su specijalci koji se izivljavaju na mrsavom momku itd
Ima ona priča od prije par godina. Došao Džeko u Vatru, sjeo s rajom. Pun para, nije nikom kafu platio ni piće poslao. Kažu raja, joj klošara, žao mu potrošit 50 maraka a milione ima, kakav je to šupak, bla bla bla.
Druga varijanta, došao Džeko u Vatru, svim platio piće. Šta on meni ima kafe plaćat, nisam ja fukara. Jebo on mater, nije za kifle imao, sad on došao ovdje fol svima kafe plaća, fol on mangup ono naa.
Moral of the story, nije se rodio niti će se roditi ko je našoj stoki ugodio. Šta god da uradiš, ne valja.
Ja bih lično volio da smo policijska država i da drot ima pravo da te utaba od batina kad povsiš glas za 0.5dB od normalne jačine.
- salik79
#16045 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
100%. To je naš narod, obična stoka. Šta god mu uradiš ne valja.emko1234 wrote:Bodkin wrote:Ljudi prizivaju vece ovlasti policije, a kad su polomili onog klosara za kradju pancira forum je gorio, banovi su padali i teme su se gasile. Ljudi vristali kako je to ljudsko bice, kako i kriminalci imaju prava, kako mu treba suditi, kako su drotovi zivotinje jer su specijalci koji se izivljavaju na mrsavom momku itd
Ima ona priča od prije par godina. Došao Džeko u Vatru, sjeo s rajom. Pun para, nije nikom kafu platio ni piće poslao. Kažu raja, joj klošara, žao mu potrošit 50 maraka a milione ima, kakav je to šupak, bla bla bla.
Druga varijanta, došao Džeko u Vatru, svim platio piće. Šta on meni ima kafe plaćat, nisam ja fukara. Jebo on mater, nije za kifle imao, sad on došao ovdje fol svima kafe plaća, fol on mangup ono naa.
Moral of the story, nije se rodio niti će se roditi ko je našoj stoki ugodio. Šta god da uradiš, ne valja.
Ja bih lično volio da smo policijska država i da drot ima pravo da te utaba od batina kad povsiš glas za 0.5dB od normalne jačine.[/quote]
Takodjer, pod uvjetom da su na nivou Njemacke policije. Njemacka nije policijska drzava, ali ovo pravilo itekako vrijedi - pogotovo u juznim pokrajinama Baden-Wuertenbergu i Bayernu (Bavarskoj).
- Ljakan
#16046 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
bombica sinoc pukla na skenderiji,ispala nekom izgleda iz dzepa,slucajno 
- Mračajski proto
#16047 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pošteni ljudi.
- Reglan
#16048 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pogodila ga pjesma.
- OldMayor
#16049 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma policija kakva god da je barem pofataju ove klosare i kriminalce. Ja se ne sjecam fkt zadnji put kad nisu odradili svoj posao kad je bilo neko vece sranje, narocito ubistva itd. I ovo sad ce sigurno brzo rijesiti.
Jbg, i ja bih volio da djeluju malo vise preventivno. Ali kad se malo razmisli, jedino tu tuzilastvo i sud mogu odigrati preventivnu ulogu. Imas klosara, policija ga ufati, skloni ga sa ulice, a ovi ga vrate. I onda su takvi likovi jos vise ohrabreni da prave sranja.
Mene zanima jedna stvar. Zasto sud ne natakri one uredjaje na nogu ovim sitnim klosarima? Znam da su nekima to stavljali.
Znaci, ima djela, evo ti fino druze ovo nabaci na nogu. Namjesti mu radijus kretanja od granapa do stana i kraj price. Ako slucajno je zaposlen, od stana do posla. Em ga uvijek imas na oku, znas mu kretanja, dakle srezo si mogucnost da napravi neko sranje na minimum.
Ako napravi sranje, fino u pritvor mjesec dana. Pusti ga opet, samo sad produzi naruknicu jos jednu godinu. I sve tako. Pa ako mu je ceif da citav zivot provede od granapa do kuce jbg onda, neka. Ali ako nista barem u svakom trenutnku znas gdje su ti klosari i sta rade.
Jbg, i ja bih volio da djeluju malo vise preventivno. Ali kad se malo razmisli, jedino tu tuzilastvo i sud mogu odigrati preventivnu ulogu. Imas klosara, policija ga ufati, skloni ga sa ulice, a ovi ga vrate. I onda su takvi likovi jos vise ohrabreni da prave sranja.
Mene zanima jedna stvar. Zasto sud ne natakri one uredjaje na nogu ovim sitnim klosarima? Znam da su nekima to stavljali.
Znaci, ima djela, evo ti fino druze ovo nabaci na nogu. Namjesti mu radijus kretanja od granapa do stana i kraj price. Ako slucajno je zaposlen, od stana do posla. Em ga uvijek imas na oku, znas mu kretanja, dakle srezo si mogucnost da napravi neko sranje na minimum.
Ako napravi sranje, fino u pritvor mjesec dana. Pusti ga opet, samo sad produzi naruknicu jos jednu godinu. I sve tako. Pa ako mu je ceif da citav zivot provede od granapa do kuce jbg onda, neka. Ali ako nista barem u svakom trenutnku znas gdje su ti klosari i sta rade.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#16050 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Interesantan fenomen je da imas bruku ljudi kojima je Titova drzava bila diktatorska jer kao milicija je ubijala boga u svakome, a istovremeno prizivaju vece ovlasti ovom nasem KUD sto ga neki jos zovu policijom