SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
salik79

#15876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by salik79 »

L u c i f e r wrote:
p206 wrote:momak uopšte nije loš bio...furao je taj zaebani stil, kao i mnogi drugi, ali nije loš sekunde

to što vi prosuđujete na osnovu par slika, nek vas je stid
ma ja

i slucajno se oklizno

pa pao na dva metka
:shock: A kakao ti znas da su bila bas dva metka?! :skoljka: 8-)
karanana

#15877 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by karanana »

aha.
osumnjiceni.
supercali

#15878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

kako nece znati dole se okupilo vise ljudi nego na nekoj utakmici premijer lige
L u c i f e r

#15879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by L u c i f e r »

p206 wrote:
L u c i f e r wrote:
p206 wrote:momak uopšte nije loš bio...furao je taj zaebani stil, kao i mnogi drugi, ali nije loš sekunde

ma ja

i slucajno se oklizno

pa pao na dva metka
ajd u kurac
tako je garant i on nekom reko
todd_smith

#15880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by todd_smith »

p206 wrote:
todd_smith wrote:mislim losa stvar sto je neko poginuo, ne zelis to da se desi nekome, ali jarane ako si kockasta glava i glumis nekog mangupa, neka vala, neka se rokaju medjusobno ko ih jebe
on nikad nikog nije ni pokušao roknuti, barem ovo što ja znam...jest se ono furao, i nije cvjećka, ali takvih likova ima u svakom naselju... čak me je spasio jednom kad smo igrali fudbala kao djeca, kad sam ni kriv ni dužan zamalo dobio batine, od svih je jedini on prišao da me brani...i to ne nasilno nego na kulturan način

ovakvu smrt ne bi ni puno gorim od njega poželio
isto tako je bio onaj prije mjesec dva, slike se stavljale kao djeci kupuje pokloncice za novu, a isti lik sa strane dila drogu malo starijoj djeci

svaka prica ima 3 istine, moju tvoju i onu pravu
todd_smith

#15881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by todd_smith »

supercali wrote:kako nece znati dole se okupilo vise ljudi nego na nekoj utakmici premijer lige
e jeste tesko nadmasiti tu cifru :mrgreen:
L u c i f e r

#15882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by L u c i f e r »

salik79 wrote:
L u c i f e r wrote:

ma ja

i slucajno se oklizno

pa pao na dva metka
:shock: A kakao ti znas da su bila bas dva metka?! :skoljka: 8-)
pise na deponiji

a imam i halibi
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#15883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mk ultra »

poremećene vrijednosti.
hodža

#15884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by hodža »

p206 wrote:
todd_smith wrote:mislim losa stvar sto je neko poginuo, ne zelis to da se desi nekome, ali jarane ako si kockasta glava i glumis nekog mangupa, neka vala, neka se rokaju medjusobno ko ih jebe
on nikad nikog nije ni pokušao roknuti, barem ovo što ja znam...jest se ono furao, i nije cvjećka, ali takvih likova ima u svakom naselju... čak me je spasio jednom kad smo igrali fudbala kao djeca, kad sam ni kriv ni dužan zamalo dobio batine, od svih je jedini on prišao da me brani...i to ne nasilno nego na kulturan način

jel ovo fakat sin rahmetli Ramiza ? :shock: :shock:
salik79

#15885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by salik79 »

L u c i f e r wrote:
pise na deponiji

a imam i halibi

A kako deponija zna?! :shock: Dedera ti jos malo poradi na Otom Halibiju! :D
p206

#15886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by p206 »

todd_smith wrote:
p206 wrote:

isto tako je bio onaj prije mjesec dva, slike se stavljale kao djeci kupuje pokloncice za novu, a isti lik sa strane dila drogu malo starijoj djeci

svaka prica ima 3 istine, moju tvoju i onu pravu
razumijem ja to sve...samo kažem da ako već ljudi uzimaju sebi pravo da osuđuju nekog, nek pogledaju na likove iz svog naselja koji su i dalje među živima...a uvjeren sam da su gori od njega 100 puta
on je bio previše srčan, kao i otac mu, i vjerovatno ga je to koštalo u tom krugu ljudi gdje se kretao
todd_smith

#15887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by todd_smith »

p206 wrote:
razumijem ja to sve...samo kažem da ako već ljudi uzimaju sebi pravo da osuđuju nekog, nek pogledaju na likove iz svog naselja koji su i dalje među živima...a uvjeren sam da su gori od njega 100 puta
on je bio previše srčan, i vjerovatno ga je to koštalo u tom krugu ljudi gdje se kretao
pusti suplju ba, ne mozes biti previse srcan, ali i u fazonu mangupa/mafijasa

svaka mahala ima takve, i bolje da se jedan drugog ovako roka, nego oni zajedno nevine
supercali

#15888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

nije on bio previse srcan nego izgleda previse glup

ps. za razliku od oca koji nije bio srcan nego pametan al je ubijen snajperom a ne u borbi sto ne umanjuje njegov doprinos odbrani ponajprije mojmila brda
Last edited by supercali on 02/03/2015 19:31, edited 1 time in total.
L u c i f e r

#15889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by L u c i f e r »

wtf znaci "srcan" :-)
L u c i f e r

#15890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by L u c i f e r »

salik79 wrote:
L u c i f e r wrote:
pise na deponiji

a imam i halibi

zato ja vazda visim na hvorumu :D
Better Man

#15891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Better Man »

Klasični obračun mafioza. Treba njih lijepo sve pofatat i odvesti na neku poljanu gdje nema nikog, onda im lijepo dati arsenal oružja i kad se lijepo međusobno porokaju samo zakopati u zemlju. tako očistiš grad od raznoraznih mafioza.
salik79

#15892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by salik79 »

supercali wrote:nije on bio previse srcan nego izgleda previse glup

ps. za razliku od oca koji nije bio srcan nego pametan al je ubijen snajperom a ne u borbi sto ne umanjuje njegov doprinos odbrani ponajprije mojmila brda
Pa nije ubijen u shoppingu :-)
salik79

#15893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by salik79 »

L u c i f e r wrote:
salik79 wrote:
L u c i f e r wrote:
pise na deponiji

a imam i halibi

zato ja vazda visim na hvorumu :D

A mobilni internet?! 8-) :D
todd_smith

#15894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by todd_smith »

Better Man wrote:Klasični obračun mafioza. Treba njih lijepo sve pofatat i odvesti na neku poljanu gdje nema nikog, onda im lijepo dati arsenal oružja i kad se lijepo međusobno porokaju samo zakopati u zemlju. tako očistiš grad od raznoraznih mafioza.
Hunger Games

:mrgreen:
S4mpion

#15895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by S4mpion »

Ma veliki broj nas je kad tad bio mangup prema nekome, mogli popit metak bilo kad, pogotovo u ovom gradu gdje ne moraš bit problematičan da bi te neko nožem rasporio ili upuc`o.

Ne ulazim u to čime se ovaj momak bavio, ali suditi mu po odjeći i općem izgledu je smiješno.
supercali

#15896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

salik79 wrote:
supercali wrote:nije on bio previse srcan nego izgleda previse glup

Pa nije ubijen u shoppingu :-)
pa nije ubijen ni kad je napadao bunker ko rambo
al kao sto rekoh ovo ne umanjuje njegov doprinos
nego je bilo samo upuceno p206 kad je rekao da mu je otac bio srcan pa je izgledalo da je sam napadao cetnike al nebitno za temu
todd_smith

#15897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by todd_smith »

najvjerovatnije da je imao dogovoreno nesto da uzme ili da na raskrsnici, taj sto je dolazio samo opalio i otisao

nigdje sukoba, nigdje pucanja kroz prozor

znaci znao je ili ocekivao osobu, jer ko ti jos na raskrsnici pridje sa strane vozaca da pita nesto, jos je spustio prozor
supercali

#15898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

S4mpion wrote:Ma veliki broj nas je kad tad bio mangup prema nekome, mogli popit metak bilo kad, pogotovo u ovom gradu gdje ne moraš bit problematičan da bi te neko nožem rasporio ili upuc`o.

Ne ulazim u to čime se ovaj momak bavio, ali suditi mu po odjeći i općem izgledu je smiješno.
a jebem ga ja sto ja nisam recimo nikad upao u probleme tolike da bi me neko ganjao oruzjem nozevima i slicno
mislim da se preuvelicava to da je dovoljan samo krivi pogled da te neko zbode izroka i slicno
takodjer mislim da je jedini koji je tako nastradao je denis u tramvaju svi ostali vjerovatno nisu ispricali pravu verziju dogadjaja pa ispada da je zbog pogleda zboden upucan i slicno
duminjo

#15899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by duminjo »

Sve VI znate. Ko je kriminalac, mafijaš. Ko treba umrijeti, ko ziviti. Ko krade, ko ne krade, ko ima ko nema...svi sve znaju a dovoljno je vidjeti samo jebene neke slike.
Aferim :bih:
emko1234

#15900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by emko1234 »

Troll_Happens wrote:

Code: Select all

www.avaz.ba/clanak/166443/revolverasi-iz-kranjcevice-ulice-predati-sarajevskom-kantonalnom-tuzilastvu
Sve knjizevnici i akademici. Priveli ih jer nisu mogli da se dogovore oko zajednickog termina za predstavljanje nove knjige koju su napisali :-)
Što je najgore likovi nikad nisu imali ništa ozbiljnije. Puhanje i kurčenje na tuđi račun su im najveći grijesi.
Čak su sva trojica u relaciji. Upucani lik je muž od rodice jednog od njih. Kakva li je tu varijanta bila, Boga pitaj. Žao mi samo što sjebu posao nekom pred ili u čijem lokalu se to desi. Evo svi će dobiti po mjesec dok murija ne skonta protiv koga će se dignuti optužnica.

A što se tiče ovog Salčina, ne znam momka. Čuo sam priče. ALi čim je Fikret Kajević došao na mjesto zločina kad je čuo, niko me ne može ubijediti da normalan momak upitanju.
Locked