Imamo dvije opcije u životu, banaliziram ali je tako. Djelovanje i nedjelovanje u kriznim situacijama. Da svi djeluju, odnosno da se bore, nešto pokušavaju manje bi bilo problema u budućnosti jer bi prevaranti znali da ih čeka belaj, ako probaju da zajebu ( ne bježe svi u Ameriku ).
S druge strane imamo blećke koji jal mašu ušima, jal puste da ih maltretiraju, otimaju i tako. Ovi su idealni za prevara. Savršen profil ljudi.
Lako je na forumu naprđivati, što si potpisao ugovor ( čuj što si potpisao ugovor, pa jel vi nikome niste nikada nešto potpisali ? ako niste onda nikad u životu niste ništa kupili il baš imate casha pa vas boli kifla za žirante ), da bi tebi neko pomogao moraš i ti nekome pomoći. S tim da smo u siromašnoj državi, ako nemaš, kredit ti je, obično, jedina varijanta. Palamuđenje i pametovanje govori da ste jal nesposobni da uopšte dođete do takve varijante il nemate muda da potegnete il imate cash. Nema četvrte varijante. Odnosno ima, ne talasaj, jebo takav život
Oni što pametuju obično šute kad je belaj i većina su u državi. Kad zagusti, mane ih, zato nas gazi ko stigne

Forumska šuplja, standardno. Svi pametni
Ne kažem da je to ispravno to što je uradio, al opet više volim otpor nego ko tele među krave. Naša situacija mi govori da je masa krava okolo, zvaću travu i pametuju drugima, a kad im se desi belaj očekuju da im neko pomogne ( obično je tako, ne kažem da je uvijek ).
Opet ponavljam, isto bih uradio, lakše bih spavao taman bio dužan duplo. Naredna stanica bi bio sudija koji je presudio protiv mene il šef koji je odbio reprogram. Ako idem ledo, da mi ne bude dosadno, da mi neko pravi društvo. Jebo mahanje ušima.
Također vidim sve mirotvorci po forumu, te nije ti kriva zgrada, banka. Pa jel iko od vas zna da većina demonstracija po Europi, od Slovenije pa nadalje završi nasiljem ? Na šta masa naleti to i fasuje, od automobila do zgrada. Oni debili, a mi pametni. Kad ti nešto ne ide, ruši, da se svi tako ponašamo bilo bi nam bolje. Dokazano. Al jok, mi smo koljevka demokratije

imamo super mentalitet

pa znamo šta nam je činiti