SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- respo
#1326 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ako je to ta nije ni cudo
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/bel ... .1?fref=ts
-
bull21
#1327 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jel to žensko? 
- hypko_nurko
#1328 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nisam, samo bih volio da te neko onako prebijeUrban B. wrote:
sta ti je,sto si se to unervozio?![]()
@medjutim
![]()
da te slika avaz izbuljenog i s ocima plavim
- Reglan
#1329 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
vjerovatno su je nasli na lokalitetu Stup rajlovac.Eventualno na parkingu Zetra ili pofalici.respo wrote:ako je to ta nije ni cudo
-
Fauja Singh
#1330 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kada sam vidio sliku zijanio sam se.hypko_nurko wrote:nisam, samo bih volio da te neko onako prebijeUrban B. wrote:
sta ti je,sto si se to unervozio?![]()
@medjutim
![]()
![]()
da te slika avaz izbuljenog i s ocima plavim
Medjutim cuo sam sta se dogodilo prije nego je vijest izasla u nekim medijima i po prici koju sam ja cuo momak je dobio ono sto je i sam trazio.
Za ovog momka kazu da je inace problematican gost te je poznat po tome i da pljuje goste
Sto se Sloge i sigurnosti tice, pa jbg to je diskoteka gdje je 90% raje pijano i normalno je ocekivati da ima svega.
Ja eto imam druga koji je stvarno ekstra ekstra momak ali kad popije on je za neprepoznati, ne jebe zivu silu ali ne zato sto je mangup ili jak, cak naprotiv, cesto je znao dobiti i batine ali opet je poslije toga prgav kada popije... jbg takav je... i kad skontam kako se on kao fin momak promijeni pod dozom onda mi je jasno da u mjestima kao sto je Sloga ima svakakvih tipova kojima ne treba puno da ih se isprovocira...
Ali mislim da niko ko izlazi u Slogu ne moze reci da im je obezbjedjenje lose i da gledaju samo kako ce nekoga nalupati, a sto sam ja npr. osjetio u City Pub-u od jednog momka na vratima kada je ljetos bio SFF.
-
zipoo
#1331 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Dosadilo im rokati 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1332 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Alkohol je majka svih zala. 
- vjesticanametli
#1333 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ja belme
fuj sta zena moze od sebe da uradi 
-
julisiz es grant
#1334 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vidi ovovjesticanametli wrote:ja belmefuj sta zena moze od sebe da uradi
http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... -becu.html
Naslov
Ko je Belma na slici: ova desno ili OVO lijevo?
- vjesticanametli
#1335 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ovo lijevo je neki brkati som belmo
a desmo je nadasve sisata belma
ovo je za plakati..........pa ko se kaci za ovakve
a desmo je nadasve sisata belma
ovo je za plakati..........pa ko se kaci za ovakve
- Hemera
#1336 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
haha brkati som belmo
volim te ka brata rođenog haha
volim te ka brata rođenog haha
- vjesticanametli
#1337 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
shin
#1338 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
julisiz es grant wrote:Vidi ovovjesticanametli wrote:ja belmefuj sta zena moze od sebe da uradi
![]()
http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... -becu.html
Naslov...Avaz daje prostora ovakvim....tipično.
Ko je Belma na slici: ova desno ili OVO lijevo?
Ljeva debela crna.
- dusa_raskopuša
#1339 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jope' s*ebali tramvajsku.

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1340 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
i sudar na Pofalićima u kojem je učestvovala hitna koliko sam vidio...
- kokuz_sa
#1341 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
i crnogorski golf koji nije propustio hitnu kako pisuChmoljo wrote:i sudar na Pofalićima u kojem je učestvovala hitna koliko sam vidio...
- Hemera
- Logovan
#1343 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Opet tramvajska nastradala.
Pa šta im je ona skrivila pa se stalno u nju zapucaju?

- sheilak
#1344 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
hahhahahahhazlo87 wrote:Opet tramvajska nastradala.![]()
Pa šta im je ona skrivila pa se stalno u nju zapucaju?
![]()
- astala_vistala
#1345 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Elem,sto se tice ovog momka sto je pretucen ispred Sloge,taman sam se zadesio ispred ulaza kad su ga izveli ono je prekomjerna upotreba sile od strane zastitara,a na drugu stranu nemoguce je da su ga onako naruzili a da nista nije uradio,znam samo da mi rece jedan njihov kolega da je nekome flasom razbio glavu
u sustini svjedok sam bio sam tu i gledao sve dok policija nije dosla.
-
nicaze_072
#1346 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Bez obzira sta je napravio oni nemaju pravo bilo sta da mu naprave. To sto su kod nas "zastitari" lokalni dripci i mangupi to je druga prica...astala_vistala wrote:Elem,sto se tice ovog momka sto je pretucen ispred Sloge,taman sam se zadesio ispred ulaza kad su ga izveli ono je prekomjerna upotreba sile od strane zastitara,a na drugu stranu nemoguce je da su ga onako naruzili a da nista nije uradio,znam samo da mi rece jedan njihov kolega da je nekome flasom razbio glavuu sustini svjedok sam bio sam tu i gledao sve dok policija nije dosla.
- respo
#1347 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
a on ima pravo ovoga flasom da posijece po licu? to je koliko sam shvatio iz pricanicaze_072 wrote:Bez obzira sta je napravio oni nemaju pravo bilo sta da mu naprave. To sto su kod nas "zastitari" lokalni dripci i mangupi to je druga prica...astala_vistala wrote:Elem,sto se tice ovog momka sto je pretucen ispred Sloge,taman sam se zadesio ispred ulaza kad su ga izveli ono je prekomjerna upotreba sile od strane zastitara,a na drugu stranu nemoguce je da su ga onako naruzili a da nista nije uradio,znam samo da mi rece jedan njihov kolega da je nekome flasom razbio glavuu sustini svjedok sam bio sam tu i gledao sve dok policija nije dosla.
evo nek kaze ovaj je li ovakav kao na slici bio kad su ga izveli
mozda su ga i oni nasaketali koje je "razvadjao" ovdje nikad necemo znati dok ne kaze neko ko je bas bio i gdje je pocelo i zavrsilo
-
nicaze_072
#1348 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Zastitari da su radili dobro svoj posao do toga ne bih niti doslo. A vec kad je doslo oni ne mogu predstavljati sudski sitem ove drzave. To sto su napravili je krivicno djelo "Nanosenje teskih tjelesnih ozljeda" i zbog toga se ide u zatvor jednako kao i za udaranje flasom u glavu....respo wrote: a on ima pravo ovoga flasom da posijece po licu? to je koliko sam shvatio iz prica
mozda su ga i oni nasaketali koje je "razvadjao" ovdje nikad necemo znati dok ne kaze neko ko je bas bio i gdje je pocelo i zavrsilo
- respo
#1349 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
alo biseru cujes li ti sebe?nicaze_072 wrote:Zastitari da su radili dobro svoj posao do toga ne bih niti doslo. A vec kad je doslo oni ne mogu predstavljati sudski sitem ove drzave. To sto su napravili je krivicno djelo "Nanosenje teskih tjelesnih ozljeda" i zbog toga se ide u zatvor jednako kao i za udaranje flasom u glavu....respo wrote: a on ima pravo ovoga flasom da posijece po licu? to je koliko sam shvatio iz prica
pa ne zivis u norveskoj sa olafom i svenom
jbt evo ga jos jedan utopista izgleda
- cappy_tempo
#1350 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nije on nista pogresno rekao. zastitari su na ulazu jos trebali svoj posao odraditi,a ako su tu imali propust onda ga nisu smjeli onako ubiti. cisto neznanje osiguranja i garant neki "Allaha mi 150kg sam gurno juce" pa i ne zna nista drugo nego mlatarati rukama i nogama. to se fino smiri situacija,svinta se koja poluga ili ga izneses napolje i cekas dok murija ne dodje. mogu si ovi iz osiguranja komotno teretiti za nanosenje teskih tjelesnih povreda.respo wrote:alo biseru cujes li ti sebe?nicaze_072 wrote:Zastitari da su radili dobro svoj posao do toga ne bih niti doslo. A vec kad je doslo oni ne mogu predstavljati sudski sitem ove drzave. To sto su napravili je krivicno djelo "Nanosenje teskih tjelesnih ozljeda" i zbog toga se ide u zatvor jednako kao i za udaranje flasom u glavu....respo wrote: a on ima pravo ovoga flasom da posijece po licu? to je koliko sam shvatio iz prica
pa ne zivis u norveskoj sa olafom i svenom
jbt evo ga jos jedan utopista izgleda
jebe mi se za ovog lika i slogu i zastitare, svi su idioti i svi bi trebali makar neku zajebanu uslovnu dobiti