SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
-
Melami
#701 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Sad im psi krivi za stanje u ''gradu''.
To isto da kazes da je za visoku cijenu autoputa kriva firma koja je vrsila radove.
Pas ti nikad ne moze nauditi koliko covjek moze.
To isto da kazes da je za visoku cijenu autoputa kriva firma koja je vrsila radove.
Pas ti nikad ne moze nauditi koliko covjek moze.
-
Jokericious
#702 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Jeste, covjek ti moze dijete pojesti.Melami wrote: Pas ti nikad ne moze nauditi koliko covjek moze.
-
mp3problem
#703 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Ovisi koliko je gladanCollegeGunner wrote:Jeste, covjek ti moze dijete pojesti.Melami wrote: Pas ti nikad ne moze nauditi koliko covjek moze.
-
Jokericious
#704 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
I jos se kladi.leet wrote:Melami wrote: Ovi sto mrze pse su pristalice Cerica Mustafe, takozvanog efendije.![]()
Pogotovo ovaj hodža sa foruma.. Čuj hodža i ima internet
-
Melami
#705 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
A u pravu si, i pas ce ti izbosti dijete na stanici kad krene u skolu.CollegeGunner wrote:Jeste, covjek ti moze dijete pojesti.Melami wrote: Pas ti nikad ne moze nauditi koliko covjek moze.
Sad trebamo pobiti sve zivotinje kako bi mogli '' na miru'' da zivimo. Sve vukove, medvjede, lavove, tigrove i sta ja sve znam. ma hajde ba.
-
mp3problem
#706 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Šta je to rekao, šta sam propustila?Melami wrote:Nisam ja spomenuo Cerica efendiju(takozvanog) zbog nicka od doticnog ''hodze'' vec zbog izjave takozvanog efendije Mustafe u bajramskom programu.
Znam da je pozvao da dovimo za kišu, pa mu ja poslala tutorijal how is rain made i podsjetila ga da je markirao izgleda jedan čas geoigrafije
Ali nije tema razgovora, pa javi na PP
- olensoner
#707 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Nimalo konstruktivni niste, prica vam se svodi na kraju na reis-ul-ulemu i vrijedjanje.
A kako vidim situacija sa napustenim psima na ulicama se ne poboljsava, vec je gora. Kada je zakon donesen, trebalo je odmah napraviti bazu podataka i izvrsiti cipiranje, a pse koji su na ulici izdresirati koliko je moguce i dati ih na poklon nekim udruzenjima u inostranstvu, neke rase dati stocarima, ljudima na selu i slicno, ostatak smjestiti u azile gdje bi ljudi mogli preuzimati pse. Mislim da bi to bilo rijesenje koje bi svima odgovaralo, medjutim bojim se da je sad prekasno i objektivno ja ne vidim neko efektivnije rijesenje osim eutanazije, bar opasnih i bolesnih pasa, a ostatak probati rijesiti na nacin na koji sam naveo.
A kako vidim situacija sa napustenim psima na ulicama se ne poboljsava, vec je gora. Kada je zakon donesen, trebalo je odmah napraviti bazu podataka i izvrsiti cipiranje, a pse koji su na ulici izdresirati koliko je moguce i dati ih na poklon nekim udruzenjima u inostranstvu, neke rase dati stocarima, ljudima na selu i slicno, ostatak smjestiti u azile gdje bi ljudi mogli preuzimati pse. Mislim da bi to bilo rijesenje koje bi svima odgovaralo, medjutim bojim se da je sad prekasno i objektivno ja ne vidim neko efektivnije rijesenje osim eutanazije, bar opasnih i bolesnih pasa, a ostatak probati rijesiti na nacin na koji sam naveo.
- poznanik
#708 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Jesi ti zajebanforest gump wrote:Samo pucati, dosta više šuplje. I to u glavu da se ne pati hajvan.
- poznanik
#709 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Skyfox wrote:Vidim da se ovdje poziva na masovno likvidiranje ljudi i zivotinja po kratkom postupku. Svaka cast!
Uglavnom - internet mudonje, hrabre se međusobno
- forest gump
#710 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Samo sam izrazito djelotvoran, nema tu ništa previše fancypoznanik wrote:Jesi ti zajebanforest gump wrote:Samo pucati, dosta više šuplje. I to u glavu da se ne pati hajvan.![]()
![]()
![]()
- poznanik
#711 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Jesi, nema šta. Koju igricu igraš?forest gump wrote:Samo sam izrazito djelotvoran, nema tu ništa previše fancypoznanik wrote:Jesi ti zajebanforest gump wrote:Samo pucati, dosta više šuplje. I to u glavu da se ne pati hajvan.![]()
![]()
![]()
- forest gump
#712 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Onu u kojoj imaš samo jedan život mačak.
- Ringhio
#714 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
O kakvoj kastraciji/sterilizaciji/cipiranju vi pricate ? Nemozes kastrirati i cipirati i sterilizaciju izvrsiti runjama, moras platit, ko ce platit ? Pola drzave izgori nemaju para naprtnjace da kupe, a da odvajaju pare za kerinje koje je neka gospodja pozelila da ima, pa kad je naraslo i pocelo da jede ormare, nabij nogom i pusti na cestu. To se nakotilo do te mjere da nemozes proci nigdje od njih.
Napraviti zakon, svako ko hoce kera da kupi, mora chip da mu ugradi, o svom trosku, a ako ne bude adekvatno postupao s njim, onda primi po usima i cao drugari.
Ovo na cesti sto je, il podjelit kao sto neko rece gore po selima ljudima ili satrat. Sve nekakvi dusebriznici u pi"ku materinu, nosi cuki kilu mesa da jede, a komsija mu sakuplja pare za dijalizu, nema za hljeba. Sve moderni evropljani i amerikanci gdje kereci zivot vrijedi vise od ljudskog.
Da se razumjemo, volim zivotinje, sve, sav se najezim kad vidim kad lovci provozaju vuka na haubi po gradu, i bude mi pravo zao, ali ovo s kerinjem ovim, pomijetinama po cesti, prelazi svaku mjeru. Ljudi koji imaju svoje ljubimce, kucne pse, koje hrane, njeguju, izvode u setnju, ne mogu ih izvesti od ovih avlijanera koji odmah napadaju, onako u coporu, ajd sto ti moras bjezat s kerom u rukama, nego moras bjezati i zbog sebe, obore izgrizu, i onda na kraju opet ovi Av av mjau mjau kurko dokoljenko ih pocnu branit.
Ispred moje garaze boravio je jedan copor velikih kerova, koji su bili miljenici jedne starije gospodje koja im je dnevno kupovala po 10-15 pakala Cekinovih hrenovki i finih gulasa i cega jos ne. Oni su imali obicaj, kad prolazim s autom, da se poprijece, grizu gume, karambolke, jedan mi je i tablicu skoro izvalio, iscupo je iz karambolke, ostala na jednom sarafu. Trpio iz mjeseca u mjesec, prolazis ulicom 5 na sat, oni laju, skevcu, grizu, podvlace se pod kola, ili jednostavno stoje i nece da se maknu, da bi jedan dan auto islo u susret i taj isti copor trcao za tim autom i radio isto, ja iz suprotnog smijera malo dodam po gasu i kad sam sasuo ovog jednog ni jedan vise nikad nije izasao na cestu. Kad je preletio preko haube i hrdno od asvalt ostali se samo ukopali.
Poslje sam cuo da su napadali djecu, i da su napali dijete nekog lovca, koji ih je iskupio, potrpo u kombi, odvuko na nekakvu livadu i potamanio, po kratkom postupku, zakopo i mirna Bosna.
Ko god ih zali, neka ih nosi kuci i drzi u dnevnom boravku, sve.
Moje dijete da napadne ja bih ih sve podavio, golim rukama.
Napraviti zakon, svako ko hoce kera da kupi, mora chip da mu ugradi, o svom trosku, a ako ne bude adekvatno postupao s njim, onda primi po usima i cao drugari.
Ovo na cesti sto je, il podjelit kao sto neko rece gore po selima ljudima ili satrat. Sve nekakvi dusebriznici u pi"ku materinu, nosi cuki kilu mesa da jede, a komsija mu sakuplja pare za dijalizu, nema za hljeba. Sve moderni evropljani i amerikanci gdje kereci zivot vrijedi vise od ljudskog.
Da se razumjemo, volim zivotinje, sve, sav se najezim kad vidim kad lovci provozaju vuka na haubi po gradu, i bude mi pravo zao, ali ovo s kerinjem ovim, pomijetinama po cesti, prelazi svaku mjeru. Ljudi koji imaju svoje ljubimce, kucne pse, koje hrane, njeguju, izvode u setnju, ne mogu ih izvesti od ovih avlijanera koji odmah napadaju, onako u coporu, ajd sto ti moras bjezat s kerom u rukama, nego moras bjezati i zbog sebe, obore izgrizu, i onda na kraju opet ovi Av av mjau mjau kurko dokoljenko ih pocnu branit.
Ispred moje garaze boravio je jedan copor velikih kerova, koji su bili miljenici jedne starije gospodje koja im je dnevno kupovala po 10-15 pakala Cekinovih hrenovki i finih gulasa i cega jos ne. Oni su imali obicaj, kad prolazim s autom, da se poprijece, grizu gume, karambolke, jedan mi je i tablicu skoro izvalio, iscupo je iz karambolke, ostala na jednom sarafu. Trpio iz mjeseca u mjesec, prolazis ulicom 5 na sat, oni laju, skevcu, grizu, podvlace se pod kola, ili jednostavno stoje i nece da se maknu, da bi jedan dan auto islo u susret i taj isti copor trcao za tim autom i radio isto, ja iz suprotnog smijera malo dodam po gasu i kad sam sasuo ovog jednog ni jedan vise nikad nije izasao na cestu. Kad je preletio preko haube i hrdno od asvalt ostali se samo ukopali.
Poslje sam cuo da su napadali djecu, i da su napali dijete nekog lovca, koji ih je iskupio, potrpo u kombi, odvuko na nekakvu livadu i potamanio, po kratkom postupku, zakopo i mirna Bosna.
Ko god ih zali, neka ih nosi kuci i drzi u dnevnom boravku, sve.
Moje dijete da napadne ja bih ih sve podavio, golim rukama.