Pa mozda djevojcica ima nizak IQ , to nije razlog da se odmah osudjujeCollegeGunner wrote:Sto? To nesto slagao momak? Pa kako je nije sramota pasti iz tri predmeta?187 wrote:Koji mentalni sklop moras biti da napises ovakav postbonkla wrote: ja ne znam koji debil moras biti da padnes iz 3 predmeta.. i to u drugom![]()
isao sam u istu skolu. prva dva razreda su p* dim da se tako izrazim. peticom prolazio... ali treci je zato najjebeniji. tada nisam knjige tako kako treba i prosao sam cetvorkom. da sam se malo potrudio prosao bi i peticom mada tu je najveci problem bio mentalni sklop profesora...![]()
da ne naglabam. žao mi je majke sto se sekira
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- Kinaski
#5451 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- Hemera
#5452 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Alfons Kauders wrote:
a njena vrsnjakinja na alipasinom fasovala flasu u glavu, cijeli zivot joj valja nositi oziljke, a nesto ne vidim javne apele da se pronadje komad budale koji je bacio bocu...
dakle malo perspektive nije na odmet
jedna je svojom voljom otisla haman na more, radi losih ocjena... a druga je ni kriva ni duzna unakazena jer nam u zgradama stanuju zivotinje koje bi trebalo strpati u ludaru...
U mojoj zgradi je bilo zabavno da neka balavčad izvrnu lavor vode po narodu prošle godine.Barem 3-4 osobe su zaplatile izlazeći iz granapa
Sazivali smo policiju nekoliko puta,zvocali su po vratima,prva dva puta niko nije otvorio,a mamica je protestovala jer su se djeca samo malo igrala i da nije to ništa strašno i značajno.Pa su prestali.
- DaysleepeR
#5453 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ta će kontaju pokrili smo je allah će ostalo uraditYahel wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120617095pirpa wrote:nemoj boga ti plakati al nemoj se ni sladiti tudzom nesrecom.Yahel wrote:Trebamo plakati, to ce sigurno pomoci njoj i njenim roditeljima.
Da joj je ispod 10 godina, covjek bi se nasikirao... ovako sam 100% siguran da je ona to svojom voljom uradila.Nije vala slucajnost da joj pasosa nema u kuci
U svakom slucaju jadni roditelji...
sto vise upoznajem ljude sve vise volim zivotinje
Ni jedne
Edit: Ne sladim se nedo Bog...ali ja ovo ne smatram nesrecom...
Nesreca je ovo sto je ova jadna curica ni kriva ni duzna pogodjena flasom u glavu.... i sto ce citav zivot nositi oziljak...
Da ne pricamo o boli i kako je u njenim godinama nositi savove....
Sto je najgore...tog konja niko nece uhvatiti, niti ce odgovarati...
Kod Munire su krivi roditelji.... i njihova porodicna situacija...
Ne kontam kako nisu primjetili nista cudno u ponasanju njihovog djeteta
-
Mr. Brightside
#5454 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
postoje škole i za one s nižim IQem187 wrote: Pa mozda djevojcica ima nizak IQ , to nije razlog da se odmah osudjuje
- cigara
#5455 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
jel vam palo na pamet da mala ima neke svoje probleme koji su joj otezali skolovanje?Mr. Brightside wrote:postoje škole i za one s nižim IQem187 wrote: Pa mozda djevojcica ima nizak IQ , to nije razlog da se odmah osudjuje
sta serete bezveze, sve intelektualci
-
Mr. Brightside
#5456 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
pa svi smo imali te probleme
curicama počnu grudi rasti, momčićima brkovi...
curicama počnu grudi rasti, momčićima brkovi...
-
Jokericious
#5457 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pa i da jeste tako, sto ne vjerujem, uz malo truda se moze proci. Ne idu u skolu genijalci jbt. Prije da joj nije stalo do skole.187 wrote: Pa mozda djevojcica ima nizak IQ , to nije razlog da se odmah osudjuje
- pirpa
#5458 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ma gdje ces drug balavcima objasnjavati.cigara wrote:jel vam palo na pamet da mala ima neke svoje probleme koji su joj otezali skolovanje?Mr. Brightside wrote:postoje škole i za one s nižim IQem187 wrote: Pa mozda djevojcica ima nizak IQ , to nije razlog da se odmah osudjuje
sta serete bezveze, sve intelektualci
jos uvjek su u fazonu gdje ljece svoje komplekse tudzom nesrecom.
- Kinaski
#5459 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Grohotom se smijem , pogresnog ste napali
-
bonkla
#5460 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Barem ovde ima jedan razumanCollegeGunner wrote: Pa i da jeste tako, sto ne vjerujem, uz malo truda se moze proci. Ne idu u skolu genijalci jbt. Prije da joj nije stalo do skole.
- Kinaski
#5461 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
prestani upotrebljavat oksimoronebonkla wrote:Barem ovde ima jedan razumanCollegeGunner wrote: Pa i da jeste tako, sto ne vjerujem, uz malo truda se moze proci. Ne idu u skolu genijalci jbt. Prije da joj nije stalo do skole.
- pirpa
#5462 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
jeste li ikad culi za disfunkcionalnu porodicu ili kakve posljedice ta djeca imaju koja odrastaju u takvoj porodici ???
-
Jokericious
#5463 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
A jesi li ti siguran da se u ovom slucaju radi o tome?pirpa wrote:jeste li ikad culi za disfunkcionalnu porodicu ili kakve posljedice ta djeca imaju koja odrastaju u takvoj porodici ???
A sve i da jeste tako, ima djece u izuzetno teskim situacijama zivljenja koja postizu odlicne rezultate. Sve je do pojedinca.
- DaysleepeR
#5464 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
teško mi je da u to povjerujem. ipak djevojka je bila pokrivena. znači vjera je bitna u toj porodici. kako porodica u kojoj je vjera bitna može biti disfunkcionalna molim vas?pirpa wrote:jeste li ikad culi za disfunkcionalnu porodicu ili kakve posljedice ta djeca imaju koja odrastaju u takvoj porodici ???
- pirpa
#5465 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
npr.DaysleepeR wrote:teško mi je da u to povjerujem. ipak djevojka je bila pokrivena. znači vjera je bitna u toj porodici. kako porodica u kojoj je vjera bitna može biti disfunkcionalna molim vas?pirpa wrote:jeste li ikad culi za disfunkcionalnu porodicu ili kakve posljedice ta djeca imaju koja odrastaju u takvoj porodici ???
pokrivena protiv svoje volje,odbacenost u drustvu(raji),nerazumjevanje roditelja... itd. itd.
-
Melami
#5466 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Sta je to ucila lose u skoli i neko kaze imala mal IQ? Nema veze ni IQ ni finansijska podloga za skolu, ako imas ikakvu zelju itekako mozes dobro proci, ne mora biti 5 al 4 je dobra ocjena.
Djevojka pobjegla jer je taj karakter bila ocigledno, malo na svoju ruku.Doce ona za koji dan ne brinite.
Djevojka pobjegla jer je taj karakter bila ocigledno, malo na svoju ruku.Doce ona za koji dan ne brinite.
- DaysleepeR
#5467 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
kome mi ba da se prilagođavamo, ko to koga silom pokriva danas majke ti?pirpa wrote:npr.DaysleepeR wrote:teško mi je da u to povjerujem. ipak djevojka je bila pokrivena. znači vjera je bitna u toj porodici. kako porodica u kojoj je vjera bitna može biti disfunkcionalna molim vas?pirpa wrote:jeste li ikad culi za disfunkcionalnu porodicu ili kakve posljedice ta djeca imaju koja odrastaju u takvoj porodici ???
pokrivena protiv svoje volje,odbacenost u drustvu(raji),nerazumjevanje roditelja... itd. itd.
-
Melami
#5468 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ja se slazem sa postom iznad, vjerovatno je djevojka bila pokrivena jer joj je tako nametnuto od malih nogu.
- DaysleepeR
#5469 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
bezobraznica, umjesto da bude zadovoljna tim darom od allaha dž.š. ona otišla u normalan svijet. ups.
- pirpa
#5470 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
to sto si ti kompleksas i dusevno prazna osoba to ti sigurno nije kriv allaha pa u njemu trazis krivca i ironicno gledas da omalovazavas ime stvaraoca i ako niko nije spomenuo njegovo ime na ovoj temi.DaysleepeR wrote:bezobraznica, umjesto da bude zadovoljna tim darom od . ona otišla u normalan svijet. ups.
takva osoba kao sto si ti najvjerovatnije nema druga, drustvo(osim roditelja) sa kojim bi se mogao normalno druziti vec provodis dane sam i ljutis se na citav svjet ssto si odbacen od drustva.
- DaysleepeR
#5471 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
moderacija molim intervenciju radi direktnog vrijeđanja, hvalapirpa wrote:to sto si ti kompleksas i dusevno prazna osoba to ti sigurno nije kriv allaha pa u njemu trazis krivca i ironicno gledas da omalovazavas ime stvaraoca i ako niko nije spomenuo njegovo ime na ovoj temi.DaysleepeR wrote:bezobraznica, umjesto da bude zadovoljna tim darom od . ona otišla u normalan svijet. ups.
takva osoba kao sto si ti najvjerovatnije nema druga, drustvo(osim roditelja) sa kojim bi se mogao normalno druziti vec provodis dane sam i ljutis se na citav svjet ssto si odbacen od drustva.
baj d vej allah ako je svemoćan, onda je čistom logikom iz prvog osnovne i "kriv za sve", nemere se bit svemogući i svemoćan a da nešta ide mimo tebe
provjeri svoju logiku iz prvog osnovne
Last edited by DaysleepeR on 17/06/2012 23:39, edited 1 time in total.
- Troll_Happens
#5472 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
[]
pa oni su je natjerali da se pokrije roditelji nemozes protiv istih se boriti
kome mi ba da se prilagođavamo, ko to koga silom pokriva danas majke ti?[/quote]pirpa wrote:npr.DaysleepeR wrote:teško mi je da u to povjerujem. ipak djevojka je bila pokrivena. znači vjera je bitna u toj porodici. kako porodica u kojoj je vjera bitna može biti disfunkcionalna molim vas?pirpa wrote:jeste li ikad culi za disfunkcionalnu porodicu ili kakve posljedice ta djeca imaju koja odrastaju u takvoj porodici ???
pa oni su je natjerali da se pokrije roditelji nemozes protiv istih se boriti
- 2407
#5473 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
pirpa wrote:to sto si ti kompleksas i dusevno prazna osoba to ti sigurno nije kriv allaha pa u njemu trazis krivca i ironicno gledas da omalovazavas ime stvaraoca i ako niko nije spomenuo njegovo ime na ovoj temi.DaysleepeR wrote:bezobraznica, umjesto da bude zadovoljna tim darom od . ona otišla u normalan svijet. ups.
- DaysleepeR
#5474 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ja sam mislio da nema prisile u islamuJedan001 wrote: pa oni su je natjerali da se pokrije roditelji nemozes protiv istih se boriti
- Troll_Happens
#5475 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
i ja sam mislio ali ovi neki "novi" misle drugacije tako da smo i ja i ti ostali biti u zabludi nazalostDaysleepeR wrote:ja sam mislio da nema prisile u islamuJedan001 wrote: pa oni su je natjerali da se pokrije roditelji nemozes protiv istih se boriti