pošto ovi klocevi samo u noge pucaju

Da o ovim kretenima izvještavaju mediji, ne bi sutra mogli reći da je Sarajevo najsigurniji grad u svemiru. Kako bi se naš Irfan slavodobitno fotografirao pored sedam kila loše travurine, pardon, zeljaste materije koja tako jebeno neodoljivo podsjeća na marihuanu?Josko Domorocki wrote:Kakav nivo sigurnosti u gradu vlada vidjeli smo kad je Mevlid nastupio.. Dok su organi reda usaglasili 17 pravilnika po jednom pitanju,dok su pitani savjetnici i zamjenici,desilo se sto se desilo.Ovdje je rijesenje svaka ulica svaki kvart straze i uticati da svaki kvart ima drota makar igrao igrica na mob.N-e-d-o-p-u-s-t-i-v-o je da ovakva situacija bude normalna, ako treba i EUPM nek se pokupi,imamo mi domaca rijesenja za domacu stoku, ne trebaju nama privatne demokratije..Neki dan sam na ovoj temi napisao da ce nam Kanton i ovakav sistem upravljanja a pogotovo ovog
(SA -kanton) imaginarnog tijela doci glave gradu i drzavi ..![]()
Novinari gdje ste sto ne pisete o tuziocima kolike su im plate,kako zive,sta rade njihova djeca ?
Vidim ja odavno Sarajevo do Cengic Vile ostali -su barbari ..![]()
Nek su oni skontali table upozorenja,kriticnih naselja i direktno oznacili buduca geta,da to je problem najveci ..
KO juce bili protesti da skinu Semihu i Taju , jedno pitanje da postavim ako neko od njih cita - Placenici jel vam godi novac zaradjen na muci i krvi naroda ? Pitanje za sve nas : Zasto FTV ne izvjestava o ovim desavanjima,cak ni TVSA
ne reci dva putaplejka2 wrote:ove pucnjave su postale bezveze.da su pravi muskarci rokali bi se zoljama,tenkovima....
Irfan je iz Breze .. Taj do prije nekoliko godina gledao Sarajevo jedino za vrijeme vremenske prognoze..pemanapemani wrote:Da o ovim kretenima izvještavaju mediji, ne bi sutra mogli reći da je Sarajevo najsigurniji grad u svemiru. Kako bi se naš Irfan slavodobitno fotografirao pored sedam kila loše travurine, pardon, zeljaste materije koja tako jebeno neodoljivo podsjeća na marihuanu?Josko Domorocki wrote:Kakav nivo sigurnosti u gradu vlada vidjeli smo kad je Mevlid nastupio.. Dok su organi reda usaglasili 17 pravilnika po jednom pitanju,dok su pitani savjetnici i zamjenici,desilo se sto se desilo.Ovdje je rijesenje svaka ulica svaki kvart straze i uticati da svaki kvart ima drota makar igrao igrica na mob.N-e-d-o-p-u-s-t-i-v-o je da ovakva situacija bude normalna, ako treba i EUPM nek se pokupi,imamo mi domaca rijesenja za domacu stoku, ne trebaju nama privatne demokratije..Neki dan sam na ovoj temi napisao da ce nam Kanton i ovakav sistem upravljanja a pogotovo ovog
(SA -kanton) imaginarnog tijela doci glave gradu i drzavi ..![]()
Novinari gdje ste sto ne pisete o tuziocima kolike su im plate,kako zive,sta rade njihova djeca ?
Vidim ja odavno Sarajevo do Cengic Vile ostali -su barbari ..![]()
Nek su oni skontali table upozorenja,kriticnih naselja i direktno oznacili buduca geta,da to je problem najveci ..
KO juce bili protesti da skinu Semihu i Taju , jedno pitanje da postavim ako neko od njih cita - Placenici jel vam godi novac zaradjen na muci i krvi naroda ? Pitanje za sve nas : Zasto FTV ne izvjestava o ovim desavanjima,cak ni TVSA
Kada neko nevin izgubi glavu, onda će kukumačiti. Kada sutra neko uzme stvar u svoje ruke, a očito je do toga došlo, taj neko će biti okarakterisan kao najveći monstrum kojeg doživotno treba protjerati u pustinju Gobi.
Ne znam zašto je problem što je Irfan iz Breze?pemanapemani wrote:Irfan je iz Breze .. Taj do prije nekoliko godina gledao Sarajevo jedino za vrijeme vremenske prognoze..
jeste koja radi do 16:00 svakim danom izuzev nedjeljomComrad wrote:Sud snosi mozda najvecu krivicu, ali nije ni policija nista bolja. Sad vam kazem, policajac je na dobrinji ugrozena vrsta. Znaci naselje sa najvise dilera i klosara po m2, ima policijsku stanicu u podrumu.
Religious Fantastic wrote:Don Zivconi wrote:jeste koja radi do 16:00 svakim danom izuzev nedjeljomComrad wrote:Sud snosi mozda najvecu krivicu, ali nije ni policija nista bolja. Sad vam kazem, policajac je na dobrinji ugrozena vrsta. Znaci naselje sa najvise dilera i klosara po m2, ima policijsku stanicu u podrumu.
nego...jel' se iko sjetio da obije tu stanicu?! pa mogu se sarajevske mlade nade fino opremiti...
Ne riješe se oni debila burazeru, oni odrade što je do njih, Tužilaštvo s druge strane je adresa za kritiku. Daleko od toga i da murija nema svojih ispada, ali konkretno u ovom kontekstu nisu krivci.cappy_tempo wrote:kad nece idiotska policija i sud (inspektore koji citas hapsi me slobodno za vrijedjanje sluzbenog lica) onda ce ocigledno kad tad gradjani poceti pistolje nosati pa ce biti kao ona cura iz kladionice i svi rahat. kad nece sud da presudi onda hoce gradjani ili otac nekoga koji je ranjen. price kako policija radi macku o rep,rade oni ali se brze bolje rijese debila i kazu mi svoje zavrsili,a kad im klepe prsluk,auto,biciklo onda i bez suda znaju presuditi. imam osjecaj da ce streljana u zetri vrlo brzo postati moderna kod raje,a da ce ih polovina IPSC ganjati
Tek je pola jedan. Mozda su jos sneni.papedzaja wrote:Prodje podne niko još pucao nije. Možda je kišni dan pa im se ne da
sve dok lopovcici ne ostete "prava" auta ili napadnu "pravu" djecu, nece biti osnova za njihov pritvor...bez_ideje wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120417078
Vidi ratna "Sarajka"Cholina_Lokica wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/koseci-t ... /120417095#