SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- Tvrtko II Kotromanić
#3976 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ne daju mu da kugla, eto ti sad 
-
amko76
#3977 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pa opet on. Haha stvarno je nepobediv 
- snaga_znanja
#3978 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Benjo Nepobedivi. 
- Cholina_Lokica
#3979 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Titam' ja bih mu dala sestoaprilsku nagradu
- Edin H.
#3980 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Why always Benjo?arshavin wrote:Kako smo već pisali večeras je u sarajevskom naselju Grbavica došlo do upotrebe vatrenog oružja. Prema prvim informacijama niko nije povrijeđen, a policija je na licu mjesta.
--- NO LINKS --- nezvanično saznaje da je jedan od aktera incidenta Benjamin Delalić koji je prošle sedmice privođen zbog incidenta kod Olimpijske dvorane Zetra, kada je ranjen Alija Tucak.
Benjamin Delalić je 12. 04. po nalogu Tužilaštva pušten na slobodu jer nije bilo zakonskog osnova za predlaganje pritvora.
Ljubi ga majka.![]()
- Comrad
#3981 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Uvijek sam branio policiju, ali isto su krivi koliko i sudovi. Pa hebemu otkud im vise pistolji? Shvatam da pistolj nije bas nesto skup, ali brate nije ni jeftin. Majke mi ako im drotovi ne vracaju oruzje. Privedu ih 24h, puste, vrate torbicu, pistolj uredno, dovidjenja i prijatno. Imas njih 100 sto su redovni sa pucnjava, pa pretresaj ga po citav dan... Evo ja cu uplacivati svaki mjesec 50 KM i neka mi unaprijed - naslijepo pisu kaznu, samo neka se sklone sa puteva sa radarima i neka nesto rade na sigurnosti.
Dobrinja posebna prica, drotovi ko ugrozena vrsta, prije ces slona vidjet. A oruzja ima vise nego u pentagonu.
Dobrinja posebna prica, drotovi ko ugrozena vrsta, prije ces slona vidjet. A oruzja ima vise nego u pentagonu.
- Edin H.
#3982 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Moze li retroaktvno, ne znam hoce li docekati dodjelu nagrada sljedece godine?Cholina_Lokica wrote:Titam' ja bih mu dala sestoaprilsku nagradu
- Cholina_Lokica
#3983 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
MoRe, pa ako doceka, dodijelicemo mu jos jednu sljedece godineEdin H. wrote:Moze li retroaktvno, ne znam hoce li docekati dodjelu nagrada sljedece godine?Cholina_Lokica wrote:Titam' ja bih mu dala sestoaprilsku nagradu
- Bullet Tooth Tony
#3984 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nece biti nista bolje dok ne padne mrtva glava jednog mladog i NEVINOG studenta , radnika , uglavnom nekog postenog covjeka ---
- Reglan
#3985 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Kako nema zakonskog osnova da ga zatvore?
oruzje bez dozvole,posjedovanja narkotika,ugrozavanja javnog reda i mira,pokusaj ubistva
oruzje bez dozvole,posjedovanja narkotika,ugrozavanja javnog reda i mira,pokusaj ubistva
-
Josko Domorocki
#3986 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Care sad se sjetih filma - Luda Trka - kad se likovi klade na sve moguce..Edin H. wrote:Moze li retroaktvno, ne znam hoce li docekati dodjelu nagrada sljedece godine?Cholina_Lokica wrote:Titam' ja bih mu dala sestoaprilsku nagradu
Opstina,mjesto,broj aktera,broj oruzja,broj cahura, jedino tako da predstavimo situaciju pa mozda bi se nadlezni pocesali ..
Jel moze bar Behmen ista reci na ovu temu ? Novinari javite se
- snaga_znanja
#3987 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pih nista je to. Tek trostruko ubojstvo, a od toga 2 penzionera i student koji su u rodu sa vladajucom kastom.. I to onda mozda bude...arshavin wrote:Kako nema zakonskog osnova da ga zatvore?![]()
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#3988 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nista labavo
prati i drugi dio grada
koji dio grada je next? 
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120416199
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120416199
-
papedzaja
#3989 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Bogme se širi na sve strane do kraja noći treba očekivati širenje prema Starom gradu a sa jutra treba i prema koridoru VC prema Vogošti.
Interesantno je da treba da pogine neko nedužan ap da se digne nekoliko stotina ili hiljada gradjana u znak protesta. Sad treba izaći i reći dosta
Interesantno je da treba da pogine neko nedužan ap da se digne nekoliko stotina ili hiljada gradjana u znak protesta. Sad treba izaći i reći dosta
- hodža
#3990 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
palo je i previše (Denis, Amar...), pa nikakve promjeneBullet Tooth Tony wrote:Nece biti nista bolje dok ne padne mrtva glava jednog mladog i NEVINOG studenta , radnika , uglavnom nekog postenog covjeka ---
- snaga_znanja
#3991 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nesto je u zraku definitivno. Nekakva epidemija. 
- BHF_Manijak
#3992 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
KAd neko hoce primjer papka par excellence onda nek pogleda sliku onog debila sa prosle stranice! Pravo ono zuto seljace, fuj fujeva a takvih je nazalost pun grad!!!
A jos su mi gore ove fufice, kujice i ne znam vise kako da ih nazovem koje se loze na ove gorile sa volovskim lancima oko vrata i sapama od dva metra! Sistem vrijednosti je kod nas odavno otiso u mp3!
I onda treba da mi lafo zao bude kad bude Emina Karisik i ine Emine upucane? Pa koji ces klinas sa ovakvim debilima, nego da ti placa picenca, malo bijelog, da ima utoku za pasom te da te malo talamba...
A jos su mi gore ove fufice, kujice i ne znam vise kako da ih nazovem koje se loze na ove gorile sa volovskim lancima oko vrata i sapama od dva metra! Sistem vrijednosti je kod nas odavno otiso u mp3!
I onda treba da mi lafo zao bude kad bude Emina Karisik i ine Emine upucane? Pa koji ces klinas sa ovakvim debilima, nego da ti placa picenca, malo bijelog, da ima utoku za pasom te da te malo talamba...
-
papedzaja
#3993 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nije u zraku nego u debilnom predstavljanju ovih lintafo mangupa u novinama. Gledam neki dan Delalićeva slika u Avazu pozavidio bi mu i Bred Pit na njoj. Umjesto da ga devastiraju u stanici pa ga takvog stave u novine, jok oni suprotno raybanke, napucan sat, iphone i obvezatna torbica uspješan jebote
- bordo gandalf
#3994 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Reakcija na polen mozdasnaga_znanja wrote:Nesto je u zraku definitivno. Nekakva epidemija.
-
juzna_strana
#3995 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
kako stigne momak na sve strane,trci na Grbavicu pucaj,pa u Koloniju pucaj,
pa ako bude morao i na Bistrik onda mu stvarno treba platiti duplu dnevnicu
pa ako bude morao i na Bistrik onda mu stvarno treba platiti duplu dnevnicu
- respo
#3996 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
tipujem na centar recimo skenderija ili blizina
- Reglan
#3997 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Bogami nije odavno u Vogosci.
- bordo gandalf
#3998 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Bas nesto kontam sadarshavin wrote:Bogami nije odavno u Vogosci.
- ranger
#3999 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
sto bi se reklo, u sriduBHF_Manijak wrote:KAd neko hoce primjer papka par excellence onda nek pogleda sliku onog debila sa prosle stranice! Pravo ono zuto seljace, fuj fujeva a takvih je nazalost pun grad!!!![]()
![]()
![]()
A jos su mi gore ove fufice, kujice i ne znam vise kako da ih nazovem koje se loze na ove gorile sa volovskim lancima oko vrata i sapama od dva metra! Sistem vrijednosti je kod nas odavno otiso u mp3!![]()
-
Baudelaire
#4000 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Joj, oplakah od smijeha na ovo prvo, na ove volovske lance, a onda skontah da nije smiješno, nego žalosnoBHF_Manijak wrote:KAd neko hoce primjer papka par excellence onda nek pogleda sliku onog debila sa prosle stranice! Pravo ono zuto seljace, fuj fujeva a takvih je nazalost pun grad!!!![]()
![]()
![]()
A jos su mi gore ove fufice, kujice i ne znam vise kako da ih nazovem koje se loze na ove gorile sa volovskim lancima oko vrata i sapama od dva metra! Sistem vrijednosti je kod nas odavno otiso u mp3!![]()
Post odličan