E ovi Turci su baš zaslužili batine.cigara wrote:kreno do pasaza... htio ga brko umociti6.april wrote:http://www.oslobodjenje.ba/crna-hronika ... lnici-foto
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- alibegoa
#2776 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
-
dezurni_ucenik
#2777 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
chuchumbamayumbe wrote:Vidio sam i ja Bunara jučer na štakama, pita ga haver kako je, a on se hvali kako je maloprije vozio motor...CVIKERASH wrote:Cini mi se da sam juce na Ali-Pasinom vidio jednog od aktera one pucnjave od prije 2 sedmice.Hoda na stakama.Ali nisam 100 % siguran.
AirMax uredno na mjestu u obojice.
Znaci jest on....
- chuchumbamayumbe
#2778 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Evo gledam...alica.k wrote:sa rsg radijaPet osoba povrijeđeno je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Otoci. Prema prvim informacijama povrijeđeni su građani koji su bili na tramvajskom stajalištu kada je na njih naletio automobil. Opširnije u Sarajevskim vijestima.
Ja manijaka braćo draga...
- 6.april
- jazzer
#2780 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
113 stranica evidentiranja raznih kriminalnih desavanja po Sarajevu. Koliko cemo jos stranica ispisati
da bi se napokon nesto poduzelo u smislu zastite obicnih ljudi?

da bi se napokon nesto poduzelo u smislu zastite obicnih ljudi?
-
crnoplavo
#2781 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
samo mi nije jasno sto se krije ime, i to u vecini auto nesreca samo inicijali, samo se jedne nesrece sjecam gdje je objavljeno ime6.april wrote:http://www.sarajevo-x.com/vijesti/crna- ... 20320058#3
-
dezurni_ucenik
#2782 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
jazzer wrote:113 stranica evidentiranja raznih kriminalnih desavanja po Sarajevu. Koliko cemo jos stranica ispisati
da bi se napokon nesto poduzelo u smislu zastite obicnih ljudi?![]()
Da se odredjena imena ne ponavljaju ,ne bi bilo ni 50,60 stranica...
-
gerberica
#2783 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Haj sto nas pljackaju,pogadjaju zalutali meci,gaze na prelazima e sad jos ne mozes ni cekati tramvaj .Boze moj,pa dokle vise??????????6.april wrote:http://www.sarajevo-x.com/vijesti/crna- ... 20320058#3
Ovo je doslo do grla vise,trebamo svi izici na ulice,buniti se,neka odu sa funkcija oni koji ne rade svoj posao kako treba.Uhapse kriminalca,ispitaju,pa puste.Ma napravi od njega invalida pa ce se drugi opametiti.Nece ovo moci narod jos dugo durati,mora se nesto mijenjati,inace svi odosmo u djavla.
-
dezurni_ucenik
#2784 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
gerberica wrote:Haj sto nas pljackaju,pogadjaju zalutali meci,gaze na prelazima e sad jos ne mozes ni cekati tramvaj .Boze moj,pa dokle vise??????????6.april wrote:http://www.sarajevo-x.com/vijesti/crna- ... 20320058#3
Ovo je doslo do grla vise,trebamo svi izici na ulice,buniti se,neka odu sa funkcija oni koji ne rade svoj posao kako treba.Uhapse kriminalca,ispitaju,pa puste.Ma napravi od njega invalida pa ce se drugi opametiti.Nece ovo moci narod jos dugo durati,mora se nesto mijenjati,inace svi odosmo u djavla.
Treba krenuti od Rusmira Nefica.Za sve je on kriv .....
-
gerberica
#2785 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma,on prvi,pa dalje sve guzonje.Ova poskupljenja,poskupi voda,mi sutimo,struja,isto,gorivo prvi,drugi,treci put,opet isto.Samo radimo,placamo rezije,usput nas pljackaju,ubijaju,strahujemo,zasto vise?CVIKERASH wrote:gerberica wrote:Haj sto nas pljackaju,pogadjaju zalutali meci,gaze na prelazima e sad jos ne mozes ni cekati tramvaj .Boze moj,pa dokle vise??????????6.april wrote:http://www.sarajevo-x.com/vijesti/crna- ... 20320058#3
Treba krenuti od Rusmira Nefica.Za sve je on kriv .....
Lijepo vrijeme prije rata kada si mogao spavati pored ceste,miran ko beba.Sad u sred dana me opljacka s nozem i kao kaje se.Uh
-
dezurni_ucenik
#2786 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nece se ovdje nikada desiti promjene,buntovi,revolucije.Mi smi pre pre prelijeni za te stvari.Danas je vecini dovoljno nek ima za kafe ,cigara i kladionice.Mozda ocekivati nesto kad nestane para i za te stvari,
-
crnoplavo
#2787 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
nema vise semihe, protiv koga protestvovat?gerberica wrote:
Ovo je doslo do grla vise,trebamo svi izici na ulice,buniti se,neka odu sa funkcija oni koji ne rade svoj posao kako treba..
- cappy_tempo
#2788 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
crnoplavo wrote:nema vise semihe, protiv koga protestvovat?gerberica wrote:
Ovo je doslo do grla vise,trebamo svi izici na ulice,buniti se,neka odu sa funkcija oni koji ne rade svoj posao kako treba..
protiv sviju! grci strajkuju,tuku se,kolju se godinama ali su izasli i prate svaki potez uprave,a najveci mangup je onaj zuti cuko http://www.zivotinjsko-carstvo.com/psi/ ... strant.php
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2789 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
valjda nece opet optuziti pjesake da se ponasaju kao ovce na livadichuchumbamayumbe wrote:Evo gledam...alica.k wrote:sa rsg radijaPet osoba povrijeđeno je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Otoci. Prema prvim informacijama povrijeđeni su građani koji su bili na tramvajskom stajalištu kada je na njih naletio automobil. Opširnije u Sarajevskim vijestima.
Ja manijaka braćo draga...
![]()
![]()
-
gerberica
#2790 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Kod nas bi mogle da se izdaju novine "crna hronika" jer mi i nemamo drugih vijesti.A sve je to jer policija ne radi nista,uhvate,puste,na sudu kazne smijesne,zrtvama ostaju traume za cijeli zivot.S njima se bude,zive i podju na spavanje(licno iskustvo).
- O'zone
- Globalni moderator
#2791 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Policija nema ništa sa time njihovo je da uhvate kriminalca i predaju ga tužilaštvu, tužilaštvo ga sasluša i pusti na ulicu tako da je prava adresa za tvoj prigovor tužilaštvo a i sud u kome radi gomila lezihljebovića i bezkičmenjaka koji su tu upali po babi,stričevima i stranačkom oprijedjeljenju.gerberica wrote:Kod nas bi mogle da se izdaju novine "crna hronika" jer mi i nemamo drugih vijesti.A sve je to jer policija ne radi nista,uhvate,puste,na sudu kazne smijesne,zrtvama ostaju traume za cijeli zivot.S njima se bude,zive i podju na spavanje(licno iskustvo).
Policija svoj posao radi maksimalno što može ali na žalost večinu tek po izvršenom djelu preventiva im nije jača strana.
- snaga_znanja
#2792 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-h ... olara.html

Ko sa ovim pozeli u mrak otici fakat degenek zasluzuje. Jebem ti direktore na sta su spali.

Ko sa ovim pozeli u mrak otici fakat degenek zasluzuje. Jebem ti direktore na sta su spali.
- Zox
#2793 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Znao sam da ce biti belaja u Celticu. I ovo je tek pocetak. Steta, bilo lijepo mjesto.
-
gerberica
#2794 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma,ne radi tu niko svoj dio posla da se ne lazemo.Policija jedino sto uredno radi to su kazne za parkiranje,a kada je kakav kriminalac sto ne kazni ha?O'zone wrote:Policija nema ništa sa time njihovo je da uhvate kriminalca i predaju ga tužilaštvu, tužilaštvo ga sasluša i pusti na ulicu tako da je prava adresa za tvoj prigovor tužilaštvo a i sud u kome radi gomila lezihljebovića i bezkičmenjaka koji su tu upali po babi,stričevima i stranačkom oprijedjeljenju.gerberica wrote:Kod nas bi mogle da se izdaju novine "crna hronika" jer mi i nemamo drugih vijesti.A sve je to jer policija ne radi nista,uhvate,puste,na sudu kazne smijesne,zrtvama ostaju traume za cijeli zivot.S njima se bude,zive i podju na spavanje(licno iskustvo).
Policija svoj posao radi maksimalno što može ali na žalost večinu tek po izvršenom djelu preventiva im nije jača strana.
Prica mi muz neki dan da je neki s dzipom ugrozio saobracaj,prijetio drugima iz auta ,a na kraju naglo zaustavio i izisao iz auta pa poceo lupati po dr autima,prijetio.U sred bijela dana napravi haos,a policija malo dalje samo gledala.Al ovaj je kao zeznut tip,ne valja se sa njim kaciti.Kontas?
- O'zone
- Globalni moderator
#2795 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
snaga_znanja wrote:http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-h ... olara.html
Vezano za ovog lolu što je hekno u stanicu-stvarno mi nedostje ona tema "Izvrnuo ga lola-grad opasnog življenja" mislim da se ovako zvala. Ha malo sunce izađe odmah se svi proku..e
- cappy_tempo
#2796 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

al to su te trenerke,torbice koje su taman za pistolja,bombi,nozeva,obrijane glave i taj "zajebani" pogled od kojeg bi se valjda svi trebali bojati. i zasto svaki ovaj "mangup" nema vise od 60kg,a hodaju kao da su drzavu oslobodili i jos uzmu silu prosipati,a nedaj boze ga jace udariti
-
gerberica
#2797 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ne boji se covjek njegove pojave,ali njegove psihe,zle namjere,oruzja da.Ovaj na slici mi djeluje kao djetesce,ali ima bolesnu psihu,tesko se njihovoj porodici.Ima da se stide i u krevetu,ako imalo imaju mozga,a izgleda da nemaju cim odgajaju ovakve umobolnike.
- chuchumbamayumbe
#2798 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Najgore je što ih je većina našmrkana i sa utokama, haj znaj šta je budali u glavi.
Ovako, 1 na 1, šakama, bez problema.
Ovako, 1 na 1, šakama, bez problema.
- žulijan asanž
#2799 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
jao likova....

-
dezurni_ucenik
#2800 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Zox wrote:Znao sam da ce biti belaja u Celticu. I ovo je tek pocetak. Steta, bilo lijepo mjesto.
Sta je to bilo u Celticu ?????