SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Troll_Happens

#2251 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

edis bunar

lik jako poznat na alipasinom bilo je prije par mjeseci neki njegov ortak se propucavao sa nekim tako da je ovo naplata zaostalih dugova iz proslosti...
maxell_sarajevo

#2252 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by maxell_sarajevo »

Ima li kakav svjedok da je dao izjavu za medije da vidimo njegov dozivljaj istog :D

Salim se nego zna li neko ovog Suada Hodzica sto je pucao i njegovu historiju djelovanja po Sarajevu?
sheilak

#2253 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by sheilak »

u vezi omara mehmedbašića, jedno zaista laičko pitanje-postoji li predmet Etika na PF-u?
Troll_Happens

#2254 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

sta mi nije jasno kako uvijek budu ili ranjeni ili zateceni na mjestu oni koji ne bi trebali biti tu :) kao doticni gospodin npr. :-) :-)
vjerujem da nista nije slucajno pa ni ovo...

dodatak....

"Anel Riković, Emir Curić, Edis Bunar i Rasim Durak predati sarajevskoj policiji • Ranjeni Agan Krilo ostao bez 100.000 KM?

Krim-inspektori u civilu PU Mostar u ponedjeljak navečer na izlazu iz Mostara uhapsili su četvoricu Sarajlija, koji su nekoliko sati ranije u sarajevskom naselju Alipašino Polje napali i ranili 49-godišnjeg Agana Krilu te mu oteli oko 100.000 KM.

Hici u natkoljenicu

Stari policijski znanci Anel Riković (23), Emir Curić (19), Edis Bunar (22) i Rasim Durak (20), očito su znali da se Krilo na Alipašinom Polju bavi preprodajom deviza te su ga vjerovatno duže vremena pratili. U ponedjeljak su se maskirali, sačekali da priđe svom golfu A2, parkiranom na Trgu solidarnosti iza pijace te ga napali. Napadači su potom od preprodavca deviza zatražili da im preda novac koji je nosio u prsluku. Najvjerovatnije kada im se on suprotstavio, jedan od razbojnika je ispalio dva hica koji su Krilu pogodili u lijevu natkoljenicu. Zrna su tom prilikom prošla kroz džep prsluka i oštetila više novčanica.

Nakon što su mu uzeli novac, razbojnici su sjeli u sivi golf A2 (K86-T-908) i uputili se prema moru. Radeći na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, policijski službenici Treće PU i Odjeljenja za opšti kriminalitet MUP-a KS-a došli su do saznanja da se sivi golf uputio prema Mostaru, te su o tome obavijestili kolege iz PU Mostar čiji si inspektori na benzinskoj pumpi OMV u naselju Sutina uočili to vozilo.

:mrgreen:
zli_hordas

#2255 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zli_hordas »

Potencijali za zenicu
Baudelaire

#2256 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Baudelaire »

Curić išao u prvi osnovne sa mojim bratom. I tad je bio problem, ni psiholozi nisu pomogli. Evo nađoh mu profil na FB, pa na milion kilometara možeš vidjeti da je to narkoman. Halalite mi branioci ljudskih prava, ali ja bih ovo tukao dok ne propiša i ne proplače krv. Može i propljuvati vala što se mene tiče.
zateznistub

#2257 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zateznistub »

Baudelaire wrote:Curić išao u prvi osnovne sa mojim bratom. I tad je bio problem, ni psiholozi nisu pomogli. Evo nađoh mu profil na FB, pa na milion kilometara možeš vidjeti da je to narkoman. Halalite mi branioci ljudskih prava, ali ja bih ovo tukao dok ne propiša i ne proplače krv. Može i propljuvati vala što se mene tiče.
+1
Troll_Happens

#2258 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

Baudelaire wrote:Curić išao u prvi osnovne sa mojim bratom. I tad je bio problem, ni psiholozi nisu pomogli. Evo nađoh mu profil na FB, pa na milion kilometara možeš vidjeti da je to narkoman. Halalite mi branioci ljudskih prava, ali ja bih ovo tukao dok ne propiša i ne proplače krv. Može i propljuvati vala što se mene tiče.
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 46&sk=info

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 90&sk=info

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 87&sk=info

to ova ekipa ?
Last edited by Troll_Happens on 05/03/2012 21:48, edited 1 time in total.
Baudelaire

#2259 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Baudelaire »

Aha. Ima par slika na kojim su zajedno, evo sad vidim. Vesela rajica baš. Podočnjaci, lica nekakva siva, umrtvljena, vidi se da su bolesna, air max, trenerka stil, tetovaže koje iskazuju mangupluk, noge ko štapići, zubi neuredni ili su krezavi... ma prepoznaju se definitivno.
Manic Psycho

#2260 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Manic Psycho »

al gdje nafatase ovog lihvara da mi je znati, navukli ga da ga opeljese
zateznistub

#2261 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zateznistub »

Jedan001 wrote:
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 46&sk=info

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 90&sk=info

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 87&sk=info

to ova ekipa ?
Ne zadrzavati u zatvoru, samo sprziti strujom. Dobro njemu, dobro zajednici...
chuchumbamayumbe

#2262 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by chuchumbamayumbe »

Ima li neko informaciju da li se protiv ovih likova vodi ikakav krivični postupak, ili slobodno šetaju i rade šta hoće.
Troll_Happens

#2263 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

chuchumbamayumbe wrote:Ima li neko informaciju da li se protiv ovih likova vodi ikakav krivični postupak, ili slobodno šetaju i rade šta hoće.
hahah
vidis da ih vode nije svaki dan ali skoro svakih par mjeseci do stanice i nazad u grad ima zenski ima sve :lol:
lilla7

#2264 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by lilla7 »

Jedan001 wrote:
chuchumbamayumbe wrote:Ima li neko informaciju da li se protiv ovih likova vodi ikakav krivični postupak, ili slobodno šetaju i rade šta hoće.
hahah
vidis da ih vode nije svaki dan ali skoro svakih par mjeseci do stanice i nazad u grad ima zenski ima sve :lol:
Sad htjedoh napisati kako ste nedavno na ovoj temi pominjali ista imena, sjećam se lica i stava ovog Bunara.
amko76

#2265 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amko76 »

Lele preprodavac deviza sa 100.000 KM :shock:

U životu nisam vidio toliko na hrpi :-)

Hebala me škola...djeco ne budite glupi kao mi stariji. :-)
dezurni_ucenik

#2266 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by dezurni_ucenik »

Ovakve je sevap likvidirati.I to na nacin kako je prikazano u filmu Hostel.
shin

#2267 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by shin »

Ja sam bio vani kad je pocela pucnjava, prvo kalaš raketaketaketa, pa onda par pojedinacnih pucnjeva. Kontam vidi levata sto roka negdje, idem ja lagano dole niz brdo kod opela, kad vidim muriju trci izvadjenih pistolja. Zaustavise neko auto i upadose da ih vozi, (njihova ostala parkirana kod opela). :lol: Vidim poslije gore u bosanskoj, ogradjeno trakom stoje dokazi, svira neka muzika iz jakne.
Baudelaire

#2268 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Baudelaire »

Ja ne znam kako neko može pljuvati ove momke. Pa Rasim se bori protiv tog što mu se dešava, frajer jadan puši travu da ga smiri, sam je to rekao? Stvarno mislite da je njemu drago što se tako mora smirivati? :(
palamuda

#2269 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by palamuda »

Sarajeva bi se postidili i Bronks i oni gradovi sa sjevera Meksika i Kolumbija i Gvatemala i Nikaragva, a bogami i Zemun. Baš smo otišli da ne kažem gdje...
dezurni_ucenik

#2270 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by dezurni_ucenik »

Cekaj,jel to ima neke veze sa onim "pašicom" sto sad vozi Harleya?(onaj sto su ga pretukli security iz Merkatora)...
Baudelaire

#2271 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Baudelaire »

CVIKERASH wrote:Cekaj,jel to ima neke veze sa onim "pašicom" sto sad vozi Harleya?(onaj sto su ga pretukli security iz Merkatora)...
Pa jedan od ove fantastične četvorke je upravo on :D
mrtva kokoš

#2272 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by mrtva kokoš »

maxell_sarajevo wrote:Ima li kakav svjedok da je dao izjavu za medije da vidimo njegov dozivljaj istog :D

Salim se nego zna li neko ovog Suada Hodzica sto je pucao i njegovu historiju djelovanja po Sarajevu?
znam ja jednog suada, e sad ne znam je li se on preziva hodzic...

ali mislim da jeste bas taj na kojeg mislim...

http://www.idoconline.info/digitalarchi ... ntId=48131

kad su krenuli na nisku...

petar sejdic, dalibor lugonja, suad hodzic, berin ahmethodžić, nermin krako, aleksa vasić(packo)...svi iz kinosvra...

ovo je bilo prije 7 godina. suad je jeben lik, bio...

ako je to taj... :-)

edit: sad nesto gledam i kontam nema sanse da je to taj, pa ovi su djecurlija i balavci za njega... :-)
Last edited by mrtva kokoš on 05/03/2012 22:38, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik

#2273 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by dezurni_ucenik »

Baudelaire wrote:
CVIKERASH wrote:Cekaj,jel to ima neke veze sa onim "pašicom" sto sad vozi Harleya?(onaj sto su ga pretukli security iz Merkatora)...
Pa jedan od ove fantastične četvorke je upravo on :D

Spominjem to,jer je bilo ganjanja po Merkatoru pa reko da nisu mozda dosli da porokaju security.

Inace pasica sad sa rukama djeluje kao...

Image
and

#2274 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by and »

jesu to oni uzorni građani što su bili na naslovnici avaza,imali kao nekakvih primjedbi?
zli_hordas

#2275 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zli_hordas »

To su ucenici LJube Zemunca,postovaoci njegovog lika i djela.
Locked