Ovo je vrh. Kad stave i instaliraju kameru koja ne moze snimati. Al hajd sto ne moze snimati vec uokolo laprdaju da ne moze snimati.
Jos samo da izjave ko u kojem jastuku pare drze...
Ovo je vrh. Kad stave i instaliraju kameru koja ne moze snimati. Al hajd sto ne moze snimati vec uokolo laprdaju da ne moze snimati.
ja se ipak više bojim čopora naslinih, neodgojenih malodobnika, podvrtse air maxchuchumbamayumbe wrote: 2 puta sam jučer sa Dobrinje pjehe. Prvi put ovo sa kerovima, drugi put u 23 sam se vraćao sa stanice iz RS-a.
Bavim se sportom jer nemam para za taxi (pobjegao mi zadnji u 23 sa okretaljke), a i dobro mi dođe.
Možeš se ti bojati čega i koga hoćeš, ja sma iznio ono zbog čega meni nije bilo nimalo ugodno.terra_incognita wrote:ja se ipak više bojim čopora naslinih, neodgojenih malodobnika, podvrtse air maxchuchumbamayumbe wrote: 2 puta sam jučer sa Dobrinje pjehe. Prvi put ovo sa kerovima, drugi put u 23 sam se vraćao sa stanice iz RS-a.
Bavim se sportom jer nemam para za taxi (pobjegao mi zadnji u 23 sa okretaljke), a i dobro mi dođe.
http://www.sarajevo-x.com/vijesti/crna- ... 20301174#3
a koliko mogu skontati iz tvog izlaganja, nisi napadnut pa ne znam koja je poenta sve ove priče a koja uloga sove
ovo NIKAD neces vidjeti kod nasmuha_sa wrote:dobro jutro![]()
vidim na ovoj temi se brane psi lutalice--garant od strane ljubitelja životinja--i neka je tako, svaka castnije ovo prostor rezervisan samo za ljude iliti insane
![]()
-eh sadgledam u mom naselju, a i šire, ove koji imaju pse-izvedu ih na pišanje i kakanje al ne vidjeh nikad ni jednog da ima rukavicu i kesicu u koju ce pokupit ono što njihov ljubimac istovari iz sebe
![]()
-osim što volite svoje ljubimce volite i ovaj grad i pocistite iza svojih ljubimaca kao što rade vani u civiliziranim zemljama.
Moguce da i vani ne bi to radili da ih ne opauce po džepunajbolja vaspitna metoda.
muha_sa wrote:dobro jutro![]()
vidim na ovoj temi se brane psi lutalice--garant od strane ljubitelja životinja--i neka je tako, svaka castnije ovo prostor rezervisan samo za ljude iliti insane
![]()
-eh sadgledam u mom naselju, a i šire, ove koji imaju pse-izvedu ih na pišanje i kakanje al ne vidjeh nikad ni jednog da ima rukavicu i kesicu u koju ce pokupit ono što njihov ljubimac istovari iz sebe
![]()
-osim što volite svoje ljubimce volite i ovaj grad i pocistite iza svojih ljubimaca kao što rade vani u civiliziranim zemljama.
Moguce da i vani ne bi to radili da ih ne opauce po džepunajbolja vaspitna metoda.
Samo dvije osobe sam vidjela da pokupe iza svojih ljubimacamuha_sa wrote:ove koji imaju pse-izvedu ih na pišanje i kakanje al ne vidjeh nikad ni jednog da ima rukavicu i kesicu u koju ce pokupit ono što njihov ljubimac istovari iz sebe
U mom kvartu još niko nije napadnut od strane cuka..ali je već nekoliko komšinica napadnuto u haustorima i ulici,strgali su im zlato ,a samo Bog zna koliko je auta obijeno......Da ne pišem o otimanju mobitela :roll:Mada,mislim da se u svakom naselju manje ili više ovo događa.terra_incognita wrote:ja se ipak više bojim čopora naslinih, neodgojenih malodobnika, podvrtse air max
Pretjera ga timuha_sa wrote:dobro jutro![]()
![]()
![]()
Da nije oko Mercatora, povezano sa tabanjem onog narkomančića od strane NN (CVIKERASH wrote:Evo upravo pucnjava u Cfazi policajci ganjaju nekoga.Nesto se gadno desilo izgleda.
Divlji zapad!plejka2 wrote:http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-h ... uskom.html
plejka2 wrote:Jes da je crnjak al naslov LIVE Pucnjava na Alipašinom polju: mi je presmjesan![]()
pa nije utakmica
maxell_sarajevo wrote:plejka2 wrote:Jes da je crnjak al naslov LIVE Pucnjava na Alipašinom polju: mi je presmjesan![]()
pa nije utakmica![]()
Sutra ce ih sud pustiti jer nije bilo zakonske osnove za određivanje pritvora.
Bolje receno imaju Omara Mehmedbasica i njegov tal sa sudom.CVIKERASH wrote:maxell_sarajevo wrote:plejka2 wrote:Jes da je crnjak al naslov LIVE Pucnjava na Alipašinom polju: mi je presmjesan![]()
pa nije utakmica![]()
Sutra ce ih sud pustiti jer nije bilo zakonske osnove za određivanje pritvora.
Normalno jer garant doticne "pašice" imaju svoje "adze" na visokom rangiranim mjestima.