SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
snaga_znanja

#2226 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by snaga_znanja »

Ovo je vrh. Kad stave i instaliraju kameru koja ne moze snimati. Al hajd sto ne moze snimati vec uokolo laprdaju da ne moze snimati.

Jos samo da izjave ko u kojem jastuku pare drze... :-)
terra_incognita

#2227 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by terra_incognita »

chuchumbamayumbe wrote: 2 puta sam jučer sa Dobrinje pjehe. Prvi put ovo sa kerovima, drugi put u 23 sam se vraćao sa stanice iz RS-a.
Bavim se sportom jer nemam para za taxi (pobjegao mi zadnji u 23 sa okretaljke :D ), a i dobro mi dođe.
ja se ipak više bojim čopora naslinih, neodgojenih malodobnika, podvrtse air max
http://www.sarajevo-x.com/vijesti/crna- ... 20301174#3

a koliko mogu skontati iz tvog izlaganja, nisi napadnut pa ne znam koja je poenta sve ove priče a koja uloga sove :roll:
chuchumbamayumbe

#2228 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by chuchumbamayumbe »

terra_incognita wrote:
chuchumbamayumbe wrote: 2 puta sam jučer sa Dobrinje pjehe. Prvi put ovo sa kerovima, drugi put u 23 sam se vraćao sa stanice iz RS-a.
Bavim se sportom jer nemam para za taxi (pobjegao mi zadnji u 23 sa okretaljke :D ), a i dobro mi dođe.
ja se ipak više bojim čopora naslinih, neodgojenih malodobnika, podvrtse air max
http://www.sarajevo-x.com/vijesti/crna- ... 20301174#3

a koliko mogu skontati iz tvog izlaganja, nisi napadnut pa ne znam koja je poenta sve ove priče a koja uloga sove :roll:
Možeš se ti bojati čega i koga hoćeš, ja sma iznio ono zbog čega meni nije bilo nimalo ugodno.
Post je bio vezan za nekoliko postova iznad, kada su ljudi navodili neka dešavanja vezana za napade pasa, valjda me ne moraju prvo napasti da bih smio komentarisati nešto o psima?!
To je bila poenta, OK?
muha_sa

#2229 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by muha_sa »

dobro jutro :)
vidim na ovoj temi se brane psi lutalice--garant od strane ljubitelja životinja--i neka je tako, svaka cast :) nije ovo prostor rezervisan samo za ljude iliti insane :D
-eh sad :-) gledam u mom naselju, a i šire, ove koji imaju pse-izvedu ih na pišanje i kakanje al ne vidjeh nikad ni jednog da ima rukavicu i kesicu u koju ce pokupit ono što njihov ljubimac istovari iz sebe :-)
-osim što volite svoje ljubimce volite i ovaj grad i pocistite iza svojih ljubimaca kao što rade vani u civiliziranim zemljama.
Moguce da i vani ne bi to radili da ih ne opauce po džepu :-) najbolja vaspitna metoda.
Bodkin

#2230 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Bodkin »

muha_sa wrote:dobro jutro :)
vidim na ovoj temi se brane psi lutalice--garant od strane ljubitelja životinja--i neka je tako, svaka cast :) nije ovo prostor rezervisan samo za ljude iliti insane :D
-eh sad :-) gledam u mom naselju, a i šire, ove koji imaju pse-izvedu ih na pišanje i kakanje al ne vidjeh nikad ni jednog da ima rukavicu i kesicu u koju ce pokupit ono što njihov ljubimac istovari iz sebe :-)
-osim što volite svoje ljubimce volite i ovaj grad i pocistite iza svojih ljubimaca kao što rade vani u civiliziranim zemljama.
Moguce da i vani ne bi to radili da ih ne opauce po džepu :-) najbolja vaspitna metoda.
ovo NIKAD neces vidjeti kod nas :) cak i u civilizovanim zemljama ima onih koji "zaborave" :-D
HAVANA

#2231 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by HAVANA »

Stoja čuda čini...
headbanger

#2232 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by headbanger »

Moguce da i vani ne bi to radili da ih ne opauce po džepu :-) najbolja vaspitna metoda
.

joj muha nemoj
cekaj prvo da se rijesimo sadasnjih lutalica
jer ako se to uvede drasticno ce porasti broj lutalica
astrid

#2233 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by astrid »

muha_sa wrote:ove koji imaju pse-izvedu ih na pišanje i kakanje al ne vidjeh nikad ni jednog da ima rukavicu i kesicu u koju ce pokupit ono što njihov ljubimac istovari iz sebe
Samo dvije osobe sam vidjela da pokupe iza svojih ljubimaca :roll:
terra_incognita wrote:ja se ipak više bojim čopora naslinih, neodgojenih malodobnika, podvrtse air max
U mom kvartu još niko nije napadnut od strane cuka..ali je već nekoliko komšinica napadnuto u haustorima i ulici,strgali su im zlato ,a samo Bog zna koliko je auta obijeno......Da ne pišem o otimanju mobitela :roll:Mada,mislim da se u svakom naselju manje ili više ovo događa.
O'zone
Globalni moderator

#2234 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by O'zone »

Pretjera ga ti :D Nije dosta što imaju pse, izdržavaju ih, bore se za njih i ostale pripadnike njihovog roda koji nemaju tu sreću da budu udomljeni po forumima sad još trebaju i da kupe kakicu iza svojih pasa. Pa gdje Vam je mjera! :mrgreen:
dezurni_ucenik

#2235 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by dezurni_ucenik »

Evo upravo pucnjava u Cfazi policajci ganjaju nekoga.Nesto se gadno desilo izgleda.
chuchumbamayumbe

#2236 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

CVIKERASH wrote:Evo upravo pucnjava u Cfazi policajci ganjaju nekoga.Nesto se gadno desilo izgleda.
Da nije oko Mercatora, povezano sa tabanjem onog narkomančića od strane NN ( 8-) ) osoba?!
dezurni_ucenik

#2237 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by dezurni_ucenik »

Kod skole je to bilo.Izgleda je da je akcija zavrsena.Culi su se pucnjevi i policija kako govori tim/tom osobi/ama :IZLAZI ,,,drz' ga

Evo osjecam se ko Avdo Avdic pred americkom ambasadom . :-)
plejka2

#2238 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by plejka2 »

donja_crtica

#2239 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by donja_crtica »

uzvrtili se oko mog auta, a ja moram ic' :)
chuchumbamayumbe

#2240 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

plejka2

#2241 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by plejka2 »

Jes da je crnjak al naslov LIVE Pucnjava na Alipašinom polju: mi je presmjesan :lol:
pa nije utakmica
dezurni_ucenik

#2242 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by dezurni_ucenik »

0:19 Dvije osobe su ranjene, potvrđeno je "Dnevnom avazu".

20:16 Novinari "Dnevnog avaza" vidjeli su na licu mjesta pušku "vijetnamku" koju je napadač odbacio pri pokušaju bijega.

20:14 "Dnevnom avazu" je potvrđeno da je jedna osoba uhapšena.

20:13 Policija obilazi lokaciju tražeći svjedoke.

20:12 Jedno lice vezano je lisicama za nosila. Prema riječima svjedoka, "vezano lice" prijetilo je drugoj ranjenoj osobi. "Ti ćeš na mene pucati", riječi su jednog od ranjenih.

20:11 U Centar urgentne medicine dovezene su dvije osobe ranjene iz vatrenog oružja.

20:08 Reporteri "Dnevnog avaza" naleze se na licu mjesta. Uskoro više informacija, te foto i video...

20:05 Svjedoci tvrde da se još uvijek čuje pucnjava.

20:03 Jedna osoba je ranjena ili smrtno stradala dok je druga u bijegu i, prema nezvaničnim informacijama, nasumično puca.

19:58 Svjedoci tvrde da je se čulo nekoliko pucnjeva, nakon čega je jedna osoba pobjegla s lica mjesta noseći automatsku pušku.

19:56 Prema informacijama kojim raspolaže "Dnevni avaz" prije petnaestak minuta došlo je do pucnjave u blizini Trga nezavisnosti na Alipašinom Polju na "B fazi".

Zar je bitno milion puta naglasavati kako su na licu mjesta novinari Avaza...
snaga_znanja

#2243 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by snaga_znanja »

Pancira Pancira, Sljemova Sljemova sve povoljno..

Hajmo narode sljemova za malu i veliku glavu. Kupis 3 dobijes gas masu dzaba. :lol:
dezurni_ucenik

#2244 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by dezurni_ucenik »

Sarajevo 2012.= Beograd 1993.
burek_in_space

#2245 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by burek_in_space »

A chiji su novinari josh na licu mjesta?! :mrgreen:
maxell_sarajevo

#2246 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by maxell_sarajevo »

plejka2 wrote:Jes da je crnjak al naslov LIVE Pucnjava na Alipašinom polju: mi je presmjesan :lol:
pa nije utakmica
:thumbup:

Sutra ce ih sud pustiti jer nije bilo zakonske osnove za određivanje pritvora. :D
dezurni_ucenik

#2247 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by dezurni_ucenik »

maxell_sarajevo wrote:
plejka2 wrote:Jes da je crnjak al naslov LIVE Pucnjava na Alipašinom polju: mi je presmjesan :lol:
pa nije utakmica

Sutra ce ih sud pustiti jer nije bilo zakonske osnove za određivanje pritvora. :D

Normalno jer garant doticne "pašice" imaju svoje "adze" na visokom rangiranim mjestima.
snaga_znanja

#2248 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by snaga_znanja »

Objektivno bezveze ih privode. Trebali su ih samo legitimisati i pustiti da se pobiju. Nema druge. Svejedno ce biti pusteni da se brane sa slobode do pocetka sudjenja.
maxell_sarajevo

#2249 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by maxell_sarajevo »

CVIKERASH wrote:
maxell_sarajevo wrote:
pa nije utakmica

Normalno jer garant doticne "pašice" imaju svoje "adze" na visokom rangiranim mjestima.
Bolje receno imaju Omara Mehmedbasica i njegov tal sa sudom.
Baudelaire

#2250 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Baudelaire »

Ne treba ti danas amidža na visokoj poziciji, dovoljno je da si pašica.
Locked