SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2101 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Chmoljo »

o čemu mi pričamo ovdje ba? vidim i neki se forumaši uhvatili... ali, jeste li svjesni da govorite da je lizanje pičke bahanalija i devijacija?

halo?

:-)

lijepi Avaz, u skladu sa tradicijom - ostavimo žene nezadovoljene. :-)

e da, i ja sam devijantan, a "bahanalio" sam počesto. sisaj mi ga Fahro...

P.S. izvinjavam se ostalim forumašima zbog ovakvog riječnika, ali mi je ovo licemjerstvo haman u rangu sa onim njihovim odvratnim istupom protiv Duške Jurišić na nacionalnoj osnovi.
ultima_palabra

#2102 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by ultima_palabra »

Chmoljo wrote:o čemu mi pričamo ovdje ba? vidim i neki se forumaši uhvatili... ali, jeste li svjesni da govorite da je lizanje pičke bahanalija i devijacija?

halo?

P.S. izvinjavam se ostalim forumašima zbog ovakvog riječnika, ali mi je ovo licemjerstvo haman u rangu sa onim njihovim odvratnim istupom protiv Duške Jurišić na nacionalnoj osnovi.
Like to drink from a bushy bowl? :mrgreen:

Vala je mogao kakvu dominu platiti, ja na onu Danu ne bi bicikla naslonio čak i da je normalna...
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2103 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by plain vanilla »

Chmoljo wrote:o čemu mi pričamo ovdje ba? vidim i neki se forumaši uhvatili... ali, jeste li svjesni da govorite da je lizanje pičke bahanalija i devijacija?

halo?

haman da jeste
dodje mi avatar da ukinem :oops: :mrgreen:
kamen spoticanja

#2104 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by kamen spoticanja »

HAVANA wrote:Zar moze fahro ikoga iznenaditi? :roll:
Mene jedino iznenadjuje kolicina mrznje koju osjecam prema tom covjeku a nisam navikao da ikoga mrzim :shock:
Zlo,zlo,zlo...od covjeka i novine...
:thumbup:
lik je presao sve moguce i nemoguce imaginarne linije posla kojim se bavi...dzukela idiotska
HAVANA

#2105 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by HAVANA »

Nek baci kamen prvi...ko nije liZo :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2106 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by plain vanilla »

HAVANA wrote:

zanimljiva situacija

o cemu pricate, a on topic ste :lol: :lol: :lol:
chuchumbamayumbe

#2107 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by chuchumbamayumbe »

Moderator je prvi počeo.
amrica

#2108 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amrica »

HAVANA wrote:

bolan havana :oops:

kad pocne kamenje letit' :D
burek_in_space

#2109 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by burek_in_space »

Ako se negdje bude lizalo, zov'te i mene.
dječak sa šibicama

#2110 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by dječak sa šibicama »

Avaz sam sebe nadmasio... "prekopao oca krampom" :-)

Najmracniji horor, slike strave i uzasa, devijantno ponasanje... polizao joj p*cku.

O jebote zivot.

Najjace od svega "Bukvić, navodno, nije mogao postići erekciju te zadovoljiti mnogo mlađu ženu od sebe te je, isfrustriran time, udario Danu" a odmah zatim "a žrtva je bila, kako saznajemo, u trenutku ubistva u nemoćnom položaju!? "

Kako je onda udario iz nemocnog polozaja? :-)
chuchumbamayumbe

#2111 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Image
Chmoljo

#2112 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Chmoljo »

dječak sa šibicama wrote:Avaz sam sebe nadmasio... "prekopao oca krampom" :-)

Najmracniji horor, slike strave i uzasa, devijantno ponasanje... polizao joj p*cku.

O jebote zivot.

Najjace od svega "Bukvić, navodno, nije mogao postići erekciju te zadovoljiti mnogo mlađu ženu od sebe te je, isfrustriran time, udario Danu" a odmah zatim "a žrtva je bila, kako saznajemo, u trenutku ubistva u nemoćnom položaju!? "

Kako je onda udario iz nemocnog polozaja? :-)
jezikom, evidentno.
dezurni_ucenik

#2113 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by dezurni_ucenik »

Sto me podsjeti to na uncle Juniora iz Sopranosa

Last edited by dezurni_ucenik on 27/02/2012 12:57, edited 1 time in total.
Chmoljo

#2114 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Chmoljo »

jupi, hajmo se smijati.
dezurni_ucenik

#2115 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by dezurni_ucenik »

Chmoljo wrote:jupi, hajmo se smijati.

Ti si prvi poceo. :-D
Chmoljo

#2116 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Chmoljo »

nije istina, komentarisao sam postupak Avaza. nisam se sprdao sa ubijenim čovjekom.

uostalom, on više nije ni bitan. pitam se kako je njegovoj porodici, dok se najveći medij u Bošnjaka, a vjerovatno i mahala sprda sad sa ovim.

i interesantno je kako pizda, da izvinete, od grozomornog bistva od neki dan, napravi dobru zajebanciju.

pa i dalje kukajte kako je Sarajevo grad opasnog življenja, i prozivajte odgovorne.
respo

#2117 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by respo »

HAVANA wrote:

ja ne bacam kamenje :)
chuchumbamayumbe

#2118 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

De ba, obrišite prethodne 2-3 stranice, pa da nastavimo...
Comrad

#2119 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Comrad »

Image
kokuz_sa

#2120 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by kokuz_sa »

cappy_tempo wrote:haj kad je ukinuta tema o policiji pa da pitam ovdje. Naci cu zakon o samoodbrani i napadu na ulici,kuci,autu... ali me zanima kakva je praksa policije u takvim slucajevima pogotovo ako osoba koja je napadnuta poznaje neku borilacku vjestinu? ako mene X osoba napadne i ja primjenim nesto od onoga sto sam naucio kakve posljedice mogu imati i hocu li ih uopste i imati? da se razumijemo odmah necu ja prvi napasti ako meni dodje neko i kaze "sta je,to ti mangup" nego ako nakon toga krene da me udari i ja se pocnem braniti. dokle odbrana moze ici i kada ce odbranu smatrati kao napad?

i kakva je situacija ako je zenska osoba napadnuta i ista se odbrani na neki nacin? sumnjam da ce napadac prijaviti da ga je zensko prebilo (ofirat ce ga ostali "mangupi") i jel se zensko tretira u tom slucaju kao i musko ili policija se tu napravi luda i jos joj cestita?

necu ja prebiti nekoga i ostati tu kao da se nista nije desilo ali ako se zadesi da policija brzo dodje onda je gusto :D . znam da su zakoni katastrofa oko ovih napada,a nesto mi se ne noci u stanici,uslovna,kazna,gubitak buduce licence i slicno :D
to sto pitas nema veze s policijom..
praksa policije je da dodje na lice mjesta saslusa tvoju pricu i pricu drugog lika i napravi izvjestaj i posalje tuziocu..

eh sada je tuzilac mjerodavan za tvoju smoodbranu "nuznu ili u krajnjoj nuzdi"

zakonom je lijepo regulisano sta je nuzna sta krajnja nuzda..i koji uslovi moraju biti zadovoljeno oda bi se ispunilo to po zakonu..

a to sto kazes npr znas borilacku vjestinu ti ide ovako

on tebe napadne i ti uz pomoc borilackih vjestina ga oboris n apod i stavis mu ruke iza ledja..i to se vodi kao nuzna odbrana..svako tvoje udaranje dok je napadac tako zadrzan tebi se pripisuje kao napad i krivicno si odgovoran

jedna od stavki je
"odbrana mora biti srazmjerna napadu ili za jednu stepenicu veca"
znaci tebe neko moze napasti i ti da se branis..ali ako u njemu ubijes hljeb( :mrgreen: ) onda si ti kriv zakonski i krivicno si odgovoran..nema veze sto te je on napao i sto je u jednom vrem intervalu to bila cista odbrana s tvoje strane
quasar

#2121 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by quasar »

Sta znaci za stepenicu veca?
On me napadne, a ja mu slomim ruku?
On izvuce noz, ja ga upucam u koljeno?
Ko to procjenjuje?
kokuz_sa

#2122 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by kokuz_sa »

quasar wrote:Sta znaci za stepenicu veca?
On me napadne, a ja mu slomim ruku?
On izvuce noz, ja ga upucam u koljeno?
Ko to procjenjuje?
sudija, tuzitelj, porota, vjestak

fazon je u tome da npr on te napadne sakama ti u njega pucas ili ga zbodes nozem..to vec nije nuzna odbrana..

ako je npr lik od tebe veci za glavu i tezi 40kg (bilder neki) i krene te mlatit sakama..ti uzmes palicu..opalis ga jednom i on padne..to se moze voditi kao nuzna odbrana sa stepenicom vise..ali ako ga udaris jos jednom dok je on tako u stanju da se ne moze braniti onda je to prekoracenje nuzne odbrane
insomnia78

#2123 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by insomnia78 »

Chmoljo wrote:nije istina, komentarisao sam postupak Avaza. nisam se sprdao sa ubijenim čovjekom.

uostalom, on više nije ni bitan. pitam se kako je njegovoj porodici, dok se najveći medij u Bošnjaka, a vjerovatno i mahala sprda sad sa ovim.

i interesantno je kako pizda, da izvinete, od grozomornog bistva od neki dan, napravi dobru zajebanciju.

pa i dalje kukajte kako je Sarajevo grad opasnog življenja, i prozivajte odgovorne.
To kako je njegovoj porodici je trebao misliti i on takodje. Ubijen je monstrouzno stariji covjek vrijedan postovanja i zato sad da ga ne blatimo presutimo cinjenicu o S&M orgijama koje su posle po zlu?
cappy_tempo

#2124 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cappy_tempo »

kokuz_sa wrote:
cappy_tempo wrote:haj kad je ukinuta tema o policiji pa da pitam ovdje. Naci cu zakon o samoodbrani i napadu na ulici,kuci,autu... ali me zanima kakva je praksa policije u takvim slucajevima pogotovo ako osoba koja je napadnuta poznaje neku borilacku vjestinu? ako mene X osoba napadne i ja primjenim nesto od onoga sto sam naucio kakve posljedice mogu imati i hocu li ih uopste i imati? da se razumijemo odmah necu ja prvi napasti ako meni dodje neko i kaze "sta je,to ti mangup" nego ako nakon toga krene da me udari i ja se pocnem braniti. dokle odbrana moze ici i kada ce odbranu smatrati kao napad?

i kakva je situacija ako je zenska osoba napadnuta i ista se odbrani na neki nacin? sumnjam da ce napadac prijaviti da ga je zensko prebilo (ofirat ce ga ostali "mangupi") i jel se zensko tretira u tom slucaju kao i musko ili policija se tu napravi luda i jos joj cestita?

necu ja prebiti nekoga i ostati tu kao da se nista nije desilo ali ako se zadesi da policija brzo dodje onda je gusto :D . znam da su zakoni katastrofa oko ovih napada,a nesto mi se ne noci u stanici,uslovna,kazna,gubitak buduce licence i slicno :D

to sto pitas nema veze s policijom..
praksa policije je da dodje na lice mjesta saslusa tvoju pricu i pricu drugog lika i napravi izvjestaj i posalje tuziocu..

eh sada je tuzilac mjerodavan za tvoju smoodbranu "nuznu ili u krajnjoj nuzdi"

zakonom je lijepo regulisano sta je nuzna sta krajnja nuzda..i koji uslovi moraju biti zadovoljeno oda bi se ispunilo to po zakonu..

a to sto kazes npr znas borilacku vjestinu ti ide ovako

on tebe napadne i ti uz pomoc borilackih vjestina ga oboris n apod i stavis mu ruke iza ledja..i to se vodi kao nuzna odbrana..svako tvoje udaranje dok je napadac tako zadrzan tebi se pripisuje kao napad i krivicno si odgovoran

jedna od stavki je
"odbrana mora biti srazmjerna napadu ili za jednu stepenicu veca"
znaci tebe neko moze napasti i ti da se branis..ali ako u njemu ubijes hljeb( :mrgreen: ) onda si ti kriv zakonski i krivicno si odgovoran..nema veze sto te je on napao i sto je u jednom vrem intervalu to bila cista odbrana s tvoje strane
da nema veze sa policijom ali nece tuzilac prvi doci nego policija,a policija mi moze kicmu slomiti jer misle da ja maltretiram nekoga,a moze reci svaka cast pa mi se pridruziti i tom napadacu kicmu slomiti. tuzilac ce ici po zakonu ali mene zanima praksa policajaca na ulici. ne zelim ba da treniramo raju kako se odbraniti i sutra kad ih neko napadne da mu ne smiju nista jer ce na kraju biti da su oni napali jadnog "mangupa" koji slucajno ima noz/pistolj kod sebe i koji je slucajno imao namjeru oteti pare ili mobitel. nije problem da idem u stanicu na razgovor i tako to samo je belaj ako zatvora zaglavim zbog zakona koji je 90% na strani ovih idiota
insomnia78

#2125 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by insomnia78 »

Joj koliko ti imas godina sa takvim razmisljanjem? Ako imas muda za tako nesto to ces i uraditi a neces hodati po forumu i traziti opravdanje. Kakva ba policija i tuzilastvo.
Locked