pa da okacimo slike svih onih koji se svaleraju?PurpurHazel wrote:plain vanilla wrote: ja bih na drvo radije polijepila slike onoga ko svoj posao ne obavlja kako treba, a mi ga za to placamo, nego slike ljudi koje imaju drugacije seksualne sklonosti nego su imali nase nene i djedovi
Ti ljudi, odnosno ta osoba, je zaklala čovjeka. Osoba s kojom je bila u braku je ubila troje ljudi. Ti ljudi imaju dijete koje je gdje? Mislim da je malo više važnije tko ovaj navedeni posao obavlja kako ne treba. Ali okej. Izvrtanje je majka svih negiranja. Možda čak do večeras i klanje podvedemo pod umjetnički performans.![]()
Opet ponavljam - seksualni život pojedinca je njegova stvar, mrtvi zaslužuju apsolutni respekt, Avaz je shit od novine. Kad sam krenula u diskusiju ništa od toga mi nije ni bilo važno ni primarno. Nego činjenica da ne polažemo vrijeme i pozornost onima koji to trebaju, da ne kažnjavamo teške zločine i da puštamo bez nadzora ljude kojima je dokumentirano potrebno psihijatrijsko liječenje. I normala, pravimo se mutavi. To nam najbolje ide.
ili svih koji imaju drugacije seksualne sklonosti?
sve to onako preventivno
o nekaznjavanju teskih zlocina mozemo pricati, ali necemo valjda ljude osudjivati i prije nego pocine zlocin