ja se iskreno nadam da je typ ciji je auto zajebit i da ce im se docepat djelova tjela prije ili kasnije...

Moderator: O'zone
--------------------------------Rauber wrote:Eno objavili su clanak na SAX-u
Sad ce ih MOZDA privesti policija, i onda nastupa strasni Omar iz mjesecara.
Da Chuck Norrisu treba advokat, sigurno bi to bio Omar.
Ma arapi zakon. Kojom si rukom ukrao te ti vise nema. To je pravi sud kakav zatvor.....Chmoljo wrote:![]()
ovdje batine ne pomažu toliko. nemojte se zavaravati... ako su sitni klošari koji tek počinju pa možda.
hoće li batine pomoći narkomanu? mislite da će ga batine odvratiti kada mu zatreba za šuta?![]()
![]()
![]()
da me se pogrešno ne shvati, podržavam odvaljivanje njihovih bubrega od strane 'ovlaštenih lica', ali ono što najviše može pomoći umanjenju krivičnih djela jeste izvjesnost kazne. kada se ZNA da će se robijati, tada se ipak razmisli dva puta. batine su konstanta ovakvih fakina. malo od murije, malo od zajebanije raje...
jebiga, murja će ih uhvatiti, namarati i pustiće ih iz pritvora od strane tužilaštva. možda će se i sudska policija požaliti da su previše batina primili, svakako ne bi bilo prvi put. tako da...
više ćelija i strožije sudije su nam potrebne... batina ima dovoljno vjerujte mi... toliko da je idući korak jedino njihovo javno vješanje po Vilsu.
Kako ne pomazu,odlicna dusevna satisfakcija je vidjeti ih odrane od batina,sad vjerujem da bi ovaj sa Rextonom halalio stetu i jos poduplao cifru da im se neko dobro iskace po onim izraslinama na ramenima...ja znam da ja biChmoljo wrote:![]()
ovdje batine ne pomažu toliko. nemojte se zavaravati... ako su sitni klošari koji tek počinju pa možda.
hoće li batine pomoći narkomanu? mislite da će ga batine odvratiti kada mu zatreba za šuta?![]()
![]()
![]()
sarajev_o wrote:normalno da imaju prijavu vidis da su zvali nekoga na mob i cekali odg
šta ba? ovi klošari da imaju nekog u cips-u? ne budite smiješnipoznanik wrote:sarajev_o wrote:normalno da imaju prijavu vidis da su zvali nekoga na mob i cekali odg
Da, možda nekog ko je u tom momentu u CIPS sistemu provjeravao broj tablice na vozilu?
Možda bi policija trebala uporediti vrijeme pred provalu u automobil sa ulascima u CIPS u tom periodu...
Ma kakav CIPS ba ovo su amateri i to zesci. A "poziv" je bio samo onako cisto da nisu ofirni fol razgovara s nekim. Al opasno se furaju na ove dzipove i sl. Samo jednom dok naidju na onog "pravog vlasnika" molit ce boga da ih uhvati policija. Onda ce ono biti: "nisam oca mi znao da je tvoj, evo ja cu ti platiti staklo"...Ja se tu u policiju najmanje uzdam. Samo palica i opleti...poznanik wrote:sarajev_o wrote:normalno da imaju prijavu vidis da su zvali nekoga na mob i cekali odg
Da, možda nekog ko je u tom momentu u CIPS sistemu provjeravao broj tablice na vozilu?
Možda bi policija trebala uporediti vrijeme pred provalu u automobil sa ulascima u CIPS u tom periodu...
Znaš li ti koliko osoba u BiH imaju pristup CIPS-ovoj bazi podataka? Zašto ne bi bilo nemoguće da auto-kriminalna organizacija ima "CIPS insider-a" koji komunicira samo s jednom osobom iz grupe, a ovaj sa ostatkom nižerangiranih?metar_drva wrote: šta ba? ovi klošari da imaju nekog u cips-u? ne budite smiješni...
a, šta bi tačno bila svrha tog poziva u ovom slučaju? nekad su stvari onakve kakve ih vidiš; 2 klošarčića/narkomana obili auto zbog torbe.poznanik wrote:Znaš li ti koliko osoba u BiH imaju pristup CIPS-ovoj bazi podataka? Zašto ne bi bilo nemoguće da auto-kriminalna organizacija ima "CIPS insider-a" koji komunicira samo s jednom osobom iz grupe, a ovaj sa ostatkom nižerangiranih?metar_drva wrote: šta ba? ovi klošari da imaju nekog u cips-u? ne budite smiješni...
svrha bi bila da provjeri ciji je auto... da li mu je ime zvucno... pa tek onda stupa u akciju... isto ko tipicni prasinar kad dize auto paukom.. prvo pita pa dize...metar_drva wrote:a, šta bi tačno bila svrha tog poziva u ovom slučaju? nekad su stvari onakve kakve ih vidiš; 2 klošarčića/narkomana obili auto zbog torbe.poznanik wrote:Znaš li ti koliko osoba u BiH imaju pristup CIPS-ovoj bazi podataka? Zašto ne bi bilo nemoguće da auto-kriminalna organizacija ima "CIPS insider-a" koji komunicira samo s jednom osobom iz grupe, a ovaj sa ostatkom nižerangiranih?metar_drva wrote: šta ba? ovi klošari da imaju nekog u cips-u? ne budite smiješni...
to je to. heroinska kriza je gora od božjih batina...Chmoljo wrote:![]()
![]()
![]()
da me se pogrešno ne shvati, podržavam odvaljivanje njihovih bubrega od strane 'ovlaštenih lica', ali ono što najviše može pomoći umanjenju krivičnih djela jeste izvjesnost kazne. kada se ZNA da će se robijati, tada se ipak razmisli dva puta. batine su konstanta ovakvih fakina. malo od murije, malo od zajebanije raje...
jebiga, murja će ih uhvatiti, namarati i pustiće ih iz pritvora od strane tužilaštva. možda će se i sudska policija požaliti da su previše batina primili, svakako ne bi bilo prvi put. tako da...
više ćelija i strožije sudije su nam potrebne... batina ima dovoljno vjerujte mi... toliko da je idući korak jedino njihovo javno vješanje po Vilsu.
metar_drva wrote:a, šta bi tačno bila svrha tog poziva u ovom slučaju? nekad su stvari onakve kakve ih vidiš; 2 klošarčića/narkomana obili auto zbog torbe.poznanik wrote:Znaš li ti koliko osoba u BiH imaju pristup CIPS-ovoj bazi podataka? Zašto ne bi bilo nemoguće da auto-kriminalna organizacija ima "CIPS insider-a" koji komunicira samo s jednom osobom iz grupe, a ovaj sa ostatkom nižerangiranih?metar_drva wrote: šta ba? ovi klošari da imaju nekog u cips-u? ne budite smiješni...
ma ne možeš ti to nekim ljudima objasnit...ibizza wrote:Ljudi,ovo su obicni klosarcici iz Nedjarica.Skupljaju se dole kod skole Aleksa Santic.Kakve organizovane krimi grupe![]()
Zato sto je pola od ovh lopova u sluzbi nekih krimosa koji su opet u sluzbi nekih politicara. Gdje ce oni praviti zakon da sami sebe kaznjavaju?!sarajev_o wrote:Moze li mi neko reci zasto mi u drzavi nemam rad kao kaznu znaci uz zatvorsku da rade recimo 3-5 dana sedmicno na poslovima koji trebaju drzavi,malo autoput itd.??
zato što nije zakonom propisanosarajev_o wrote:Moze li mi neko reci zasto mi u drzavi nemam rad kao kaznu znaci uz zatvorsku da rade recimo 3-5 dana sedmicno na poslovima koji trebaju drzavi,malo autoput itd.??