Ko nema iskustva sa voznjom po zimi, ucit ce ove godine - na cesti...
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- VR6
#801 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Bit ce sada toga, klizavo je, dosta raje jos vozi na ljetnim gumama
- amrica
#802 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ne izgleda da ima veze sa snijegom:
"Prema iskazima očevidaca, 32-godišnja žena koja je upravljala mazdom prošla je kroz crveno svjetlo i naletjela na Arnelu Thakui, Raziju Fetahbegović i Nerminu Kadrić koje su se zatekle na pješačkom prelazu."
"Prema iskazima očevidaca, 32-godišnja žena koja je upravljala mazdom prošla je kroz crveno svjetlo i naletjela na Arnelu Thakui, Raziju Fetahbegović i Nerminu Kadrić koje su se zatekle na pješačkom prelazu."
- Skyfox
#803 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
taj prijelaz je inace pogibeljan
pjesaci lete ko muhe bez glave sa tramvaja na autobus i obratno ne obaziruci se na promet uopste
i vozaci koji to ne znaju nece odreagovat na vrijeme... Doduse ova je prosla kroz crveno...
pjesaci lete ko muhe bez glave sa tramvaja na autobus i obratno ne obaziruci se na promet uopste
i vozaci koji to ne znaju nece odreagovat na vrijeme... Doduse ova je prosla kroz crveno...
-
d2
#804 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
meni je jos malo gore od toga tamo oko drvenije, od rock teatra pa dok ne prodjes onu skolu prema papagajci samo gledas ko ce ti skociti pod auto...
- DaysleepeR
#805 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sve osjećam nešto mi fali kad ono fakat, nedostaju pozivi na smrt vozača/ice koji je pokosio/la pješake
kako ste licemjerni to je užas jedan
izgleda da je dovoljno samo biti motorista pa da vam svako želi smrt
- VR6
#806 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ev maloprije kod vrbanja mosta udes, Audijem opalio u BMW kockicu koju je vozila neka cura.
Valjda proklizao lik, uglavnom curi kako sam cuo, obje noge polomljene, uletio joj do pola auta...
Valjda proklizao lik, uglavnom curi kako sam cuo, obje noge polomljene, uletio joj do pola auta...
- Lady Saray
#807 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
prosla, vidjela... lik je opalio na suvozacevo mjesto... vrata su dosla do pola sjedista... tako da mislim da je zenska kao suvozac nastradala, srecom niko smrtno.. auto je udareno s desne strane a posto su isli u istom smjeru bice da je bmw proklizao i okrenuo se a audi naletio
- VR6
#808 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Moze biti, kockica je imala alu felge sa sirokim gumama - koje su garant ljetne, sumnjam da bi neko ko vozi tako jeftin auto, davao pare za 15-ke zimske. To je malo iza onog dijela gdje stoji ona rupa na sred ceste, koja je tu vec neke dvije godine, ak ne i vise. I niko da je popravi...
- scooter21ba
#809 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
cuo sam da je ona na c vili sto je pokosila pola "parka" neka babina kcer koliko je tacno ne znam slucajno sam to cuo u razgovoru nekih koji su stajali pored mene
- Lady Saray
#810 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
mah nije da je bitno ali ako idemo nekom logikom... cim je imala P na autu, pocetnik je a ko jos pocetniku daje novo auto od 25k sem onog ko ima para i da ga pravi i da kupi novo bolje kad se nauci 
- scooter21ba
#811 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ajd dobro i nek ima para ali me zanima ko ce odgovarati za stetu na drzanoj imovini tj zajednickoj klupa i sta je vec unisteno
hoce li tata koji ima para platiti kaznu ili ce biti petobanka u dzep nekome ili mozda vise i nikom nista
hoce li tata koji ima para platiti kaznu ili ce biti petobanka u dzep nekome ili mozda vise i nikom nista
- VR6
#812 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Platit ce vjerovatno ona tu stetu. Koliko sam cuo, tako je bilo i sa onom curom sto se zabila u zid miljacke na skenderiji prije par mjeseci sa Audijem A3 Sportback, kazu platila je popravak zida oko 10000 KM. Sad jel tacno, ne znam...
I sto ti toliko brines za drzavu? Pa drzava nam otima pare gdje god moze i ti se brines hoce li se to platiti iz drzavnog budzeta. Uzet ce oni tebi pare i da nema nijednog udesa godisne.
- scooter21ba
#813 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kad drzava placa onda svako moze napraviti sudar bez ikakvog razloga za brigu
kad plati ta djevojka za stetu kad platim ja ti peti deseti onda ce neko misliti i na to
bar u podsvjesti
tako da ce biti bar 1 manje udes od 1000 lupam
ps
ako se izbjegne jedan sudar zbog toga dobro je
kad plati ta djevojka za stetu kad platim ja ti peti deseti onda ce neko misliti i na to
bar u podsvjesti
ps
- amrica
#814 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
scooter21ba wrote:kad drzava placa onda svako moze napraviti sudar bez ikakvog razloga za brigu
bar u podsvjesti
ps
Ako registrovan auto napravi stetu (mislim vozac) na privatnom ili drustvenom vlasnistvu, njegovo osiguranje placa....
-
d2
#815 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
za razliku od motorista koji traze smrt ova je normalno vozila, sasvim dovoljan razlog da razlicito gledam na te dvije grupeDaysleepeR wrote:sve osjećam nešto mi fali kad ono fakat, nedostaju pozivi na smrt vozača/ice koji je pokosio/la pješake
-
d2
#816 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ja sam neki dan vidio P na vrlo vrlo bijesnom BMWu (i umro od smijeha).Lady Saray wrote:mah nije da je bitno ali ako idemo nekom logikom... cim je imala P na autu, pocetnik je a ko jos pocetniku daje novo auto od 25k sem onog ko ima para i da ga pravi i da kupi novo bolje kad se nauci
- Skyfox
#817 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
tu bi najbolje bilo napraviti pjesacku zonu ili da samo tramvaj kruzi oko vijecnice... ionako je preusko...d2 wrote:meni je jos malo gore od toga tamo oko drvenije, od rock teatra pa dok ne prodjes onu skolu prema papagajci samo gledas ko ce ti skociti pod auto...
- VR6
#818 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
d2 taj BMW je od muhe - mozda ga se sjecas sa bih.rec.automobili, to slovo P je tu radi zajebancije... 
Ev slikice udesa od sinoc sa Vrbanje...

Nije moja slika, nasao na jednom forumu. Po svemu sudeci, BMW je isao ka skenderiji, a Audi od skenderije. Ovaj sa BMW-om se nesto zezao na ljetnim gumama, zanjelo ga je i doletio je pred Audija, koji ga je opalio u suvozaceva vrata. Kazu ova povrijedjena cura je sjedila u BMW-u nazad, jer valjda prednjeg suvozackog sjedista nije bilo - sto je prava sreca, ak je to tacno.

Nije moja slika, nasao na jednom forumu. Po svemu sudeci, BMW je isao ka skenderiji, a Audi od skenderije. Ovaj sa BMW-om se nesto zezao na ljetnim gumama, zanjelo ga je i doletio je pred Audija, koji ga je opalio u suvozaceva vrata. Kazu ova povrijedjena cura je sjedila u BMW-u nazad, jer valjda prednjeg suvozackog sjedista nije bilo - sto je prava sreca, ak je to tacno.
- DaysleepeR
#819 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
znači vožnja kroz crveno i kupljenje pješaka je normala...d2 wrote:za razliku od motorista koji traze smrt ova je normalno vozila, sasvim dovoljan razlog da razlicito gledam na te dvije grupeDaysleepeR wrote:sve osjećam nešto mi fali kad ono fakat, nedostaju pozivi na smrt vozača/ice koji je pokosio/la pješake
normalno ko i ti
- scooter21ba
#820 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
daysleeper da se nisi nasao u opisima ovih sto divljaju po cesti pa sada pokusavas biti djevica marija
ako sam ja licno licemjer neka sam bar nisam dvolican kao ti
ako sam ja licno licemjer neka sam bar nisam dvolican kao ti
- Skyfox
#821 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
smirite tenzije dovoljno ih ima na cestama, prekrsaj je prekrsaj bilo motorom, autom... cime god...
- Bullet Tooth Tony
#822 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jel to muha sa E39 plavomd2 taj BMW je od muhe - mozda ga se sjecas sa bih.rec.automobili, to slovo P je tu radi zajebancije...
-
d2
#823 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jesi siguran, ljubicasti metalik BMW ?VR6 wrote:d2 taj BMW je od muhe - mozda ga se sjecas sa bih.rec.automobili, to slovo P je tu radi zajebancije...
kako se necu sjecati Muhe...
zilion autokafa smo popili zajedno, komsije bili...
Last edited by d2 on 23/11/2008 23:50, edited 1 time in total.
-
d2
#824 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ako me ti zoves nenormalnim - hvala ti bajkeru, to mi je komplimentDaysleepeR wrote:znači vožnja kroz crveno i kupljenje pješaka je normala...d2 wrote:za razliku od motorista koji traze smrt ova je normalno vozila, sasvim dovoljan razlog da razlicito gledam na te dvije grupeDaysleepeR wrote:sve osjećam nešto mi fali kad ono fakat, nedostaju pozivi na smrt vozača/ice koji je pokosio/la pješake
normalno ko i ti
- Cholina_Lokica
#825 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
dobro jeVR6 wrote:d2 taj BMW je od muhe - mozda ga se sjecas sa bih.rec.automobili, to slovo P je tu radi zajebancije...
nije bilo toliko puno sudara kao sto sam ocekivala, subota, tek snijeg pao, pola ljudi pjano... dobro je prosla noc