Hmmm, treba živjeti mirno, ne tražiti belaja, paziti... Ali uvijek mogu ljudi stradati kao nevina kolateralna žrtva grubijana, nasilnika, razbojnika, mafijaša koji jedino kod nas imaju svoju državu.PipiDugaDevetka wrote:Glasao sam za SDP, ali ne i za Musića jer je stariji od 45 godina.Fikret Musić wrote:"To su ciljane teritorije na kojima djeluju ovakve grupe. I ja bih volio kad se popucaju da se barem i poubijaju, već kad jedni na druge potežu oružje, a ne da pucaju u noge", rekao je on.
Ovo citirano, isto kao da je rekao za narokomane, dakle, bolesnike:
''Dadnite im najčistijeg kokaina koliko god zatraže, neka pocrkaju od overdoziranja!''
Nema nam druge, nego da se samoorganizujemo u zaštiti svoje djece i svojih života!
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Dr. Oetker
#7351 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Last edited by Dr. Oetker on 16/02/2011 20:39, edited 1 time in total.
- hotazmaj
#7352 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ja cuo da je neko upucan u vilsu
- respo
#7353 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
po istom onom osnovu sto rade u engleskojCreasy wrote:respo wrote:pa ima takvih to niko ne porice
ali svrstati jedno 50000 navijaca u gradu u istu grupu od recimo 100 koji su takvi je ludost prvo a onda sve ostalo
jeli se vec zna koji vole zariti i paliti
zar ne mogu sa zapada nista uzeti dobro a ne samo lose
maskerano i kolege bi vec trebali znati koji su to pa fino 2 sata prije utakmice nazovu ih fino
dobar dan javite se molim vas u stanicu tu i tu
ako se ne javite kukala vam majka kako cete se provesti kod nas u basement-u na ladys night (pogodi ko bi bio lady tu)
pa fino sve dok utakmica ne zavrsi nek broji plocice u stanici od dosade jer nema izlaska dok sve ne prodje
pa bi i onih 50000 ostalih navijaca na svakoj utakmici uzivali navijali kako se navija i to je to
Po kojem osnovu? E moj druze, prosla su ta vremena.
valjda se moze izglasati zakon za to i rijeseno nema to nista sa proslim vremenima
- respo
#7354 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
prvo ja nisam navijac niti sam clan neke navijacke grupe tako da i ne mogu otjerati nikoga tako da to sto si napisao meni uputi nekome ko je na tribiniComrad wrote:Pa ko je sve svrstao u jednu grupu? Gdje sam ja to napisao. Fino sam ti napisao da ce uvijek cijela grupa ispastati zbog pojedinca i to je tako. Ne vidim sta tu nije jasno. Kako ocekujes od policajca koji vidi 100 ljudi da zna ko je napravio problem. Sto se mene tice nek sve tuce. I nek vas tuku sve dok ne skontate da je to vase udruzenje i da vi treba da ga vodite. Zasto vi navijaci ne biste otjerali te. To je vasa grupacija. Valjda imate mogucnost da otjerate one koji ne postuju odredjena pravila. Napravis krivicno djelo, ne mozes na tribinu i dovidjenja. Odnosno mozes, ali ne mozes bit clan navijacke skupine, ici na gostovanja sa grupom itd. Al naravno, lakse je traziti od nekoga drugog da rijesi taj problem.respo wrote:pa ima takvih to niko ne porice
ali svrstati jedno 50000 navijaca u gradu u istu grupu od recimo 100 koji su takvi je ludost prvo a onda sve ostalo
jeli se vec zna koji vole zariti i paliti
zar ne mogu sa zapada nista uzeti dobro a ne samo lose
maskerano i kolege bi vec trebali znati koji su to pa fino 2 sata prije utakmice nazovu ih fino
dobar dan javite se molim vas u stanicu tu i tu
ako se ne javite kukala vam majka kako cete se provesti kod nas u basement-u na ladys night (pogodi ko bi bio lady tu)
pa fino sve dok utakmica ne zavrsi nek broji plocice u stanici od dosade jer nema izlaska dok sve ne prodje
pa bi i onih 50000 ostalih navijaca na svakoj utakmici uzivali navijali kako se navija i to je to
govorim samo sto je logicno al izgleda ovdje tesko i razmisliti a kamoli logicno razmisliti
- fole13
#7355 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
fole13 wrote:eee evo neka nova nagradna igra na pofalicima kupis stan dobijes metakglavna nagrada bomba
![]()
statistika pofalica ove sedmice je jako dobra da su stanovi tako pjeftinili![]()
U 3 Dana 4 ranjena 1 bomba
veceras igram kladionicu H1 dva metka u koljeno kv 1.20 ulog 100 km sigurica
zna li iko koji su rezultati iz wilsonovog
- kamen spoticanja
#7356 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Corto Maltese wrote:Šta ste se nadigli, veći je biser ovo:
"To su ciljane teritorije na kojima djeluju ovakve grupe. I ja bih volio kad se popucaju da se barem i poubijaju, već kad jedni na druge potežu oružje, a ne da pucaju u noge", rekao je premijer Kantona Sarajevo.
http://www.nezavisne.com/novosti/drustv ... 79658.html
jel fakat ovo izjavio
dakle lik kaze kad vec pucajte,pucajte u glavu i poubijajte se majku vam delikvetnu
u zenici je situacija djelomicno rijesena na prost nacin...periodicno,otprilike svaki drugi vikend,policijski punktovi na razlicitim lokacijama u gradu...dakle par prasinara i puch s 5-6 momaka u crnim uniformama...i rutinske kontrole vozila,izvrtanje vozila naopako...stalne racije po ugostiteljskim objektima(posebno onim problematicniijim) i ono sto me izrazito raduje siroke ovlasti momcima u crnom...dakle onu u fazonu "deder stani da te malo prekopamo" nadju rizlu i slucajno ga prebiju...oruzje svakako donosi bonuse
i tako stalno...i tako to traje u zenici ev vec par godina...i mogu vam kazat da je urijedilo...nije da je idealno,zapuca ponekad opet, ali je mnogo manje...
eto pa gospodine musicu ako citate probajte i ovo...ovo pupucajte se nije dobar nacin...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#7357 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Čuo ga i putem Radio-Federacije, prepoznao sam mu modulaciju. Ne da me je iznenadio, nego prenerazio sa ovom izjavom u popucavanju i samoubijanju kriminalaca, ''mladih lavova''.Dr. Oetker wrote: Hmmm, treba živjeti mirno, ne tražiti belaja, paziti... Ali uvijek mogu ljudi stradati kao nevina kolateralna žrtva grubijana, nasilnika, razbojnika, mafijaša koji jedino kod nas imaju svoju državu.Nekompetentni su ljudi u vlasti. Iznenađuje me Musić, mada nemojmo biti ni sigurni da li je istina što pišu kopanjine novine. Ovdje je teško raditi pošteno i najboljim i najsposobnijim ljudima. Sve je otišlo k vragu, okruženi smo lopovskom, polupismenom bagrom koja je zauzela sve funkcije, pa taman da i najbolji ispliva iz bilo koje stranke nema šansi da ispravi loše stvari. Ja kad sam u organu uprave vadio neka dukumenta vidio sa šta je katastrofa šta rade ljudi na šalterima. Neka ruralna koka dolazi sa zdjelom uštipaka i jede ih i traži od jedne radnice da malo pogura njenog rogatičanina. Napucana, reklo bi se iz daljine da je dama, a kad je vidiš iz bliza i kad vidiš kako vještački uvrče jezikom povraća ti se. I ti i takvi da naprave dobro ovom sistemu. Ma nema šanse...
Samoorganizovati se, hitno!
Baš kao što su se građani samoorganizovali u čuvanju automobila na parkingu koji sam vidio u Dobrinji kod postrojenja Toplana koje nije u funciji.
Drugo uspješno samoorganizovanje građana je protiv Arzije, a putem ovog Foruma.
- vesna555
#7358 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sta je bilo na Vilsu? Čula sam more policije večeras i vidjela nekoliko policijskih auta da je proslo s upaljenom rotacijom, ali vala mi nije na pamet palo da je na vilsu nesto, ja kontala na skenderiji neko sranje.
- Troll_Happens
#7359 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ovaj grad iz dana u dan sve vise i vise pocinje da zaudara.. od sranja koja se desavaju iz casa u cas.. betmen i citava ergela od danas bi se trebala odmah ubiti na izjave.. pa koga oni zajeb...
pa narod misli da je ovca... ocito jeste... naoruzat se i cekat pa jebiga ili on ili ja... druge nema
pa narod misli da je ovca... ocito jeste... naoruzat se i cekat pa jebiga ili on ili ja... druge nema
- plejka2
#7360 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
na vilsu je pojo vuk magarca 
-
Dialer
#7361 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Vills prepun narkomana i nekakvih huligana, nemos vise ni otis sa trebom se pofatat.
- cappy_tempo
#7362 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ti bi jos sa hanumom da se hvatasDialer wrote:Vills prepun narkomana i nekakvih huligana, nemos vise ni otis sa trebom se pofatat.
-
Dialer
#7363 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nekad je to bilo idealno mjesto. Noc, rijekacappy_tempo wrote:ti bi jos sa hanumom da se hvatasDialer wrote:Vills prepun narkomana i nekakvih huligana, nemos vise ni otis sa trebom se pofatat.
- karanana
#7364 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
joj jest vala.....bila je prije ljepota sunjati se i shmekati fatachine. sad me strah ici i shmekati parove da ne bih dobio po ledjima, ne od momka koji fata, nego od tijeh narkomana.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7365 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
zato ja svoje trebe vodim u vojkoviće
tamo niđe žive duše 
- zlatiborka
#7366 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
PipiDugaDevetka wrote:Čuo ga i putem Radio-Federacije, prepoznao sam mu modulaciju. Ne da me je iznenadio, nego prenerazio sa ovom izjavom u popucavanju i samoubijanju kriminalaca, ''mladih lavova''.Dr. Oetker wrote: Hmmm, treba živjeti mirno, ne tražiti belaja, paziti... Ali uvijek mogu ljudi stradati kao nevina kolateralna žrtva grubijana, nasilnika, razbojnika, mafijaša koji jedino kod nas imaju svoju državu.Nekompetentni su ljudi u vlasti. Iznenađuje me Musić, mada nemojmo biti ni sigurni da li je istina što pišu kopanjine novine. Ovdje je teško raditi pošteno i najboljim i najsposobnijim ljudima. Sve je otišlo k vragu, okruženi smo lopovskom, polupismenom bagrom koja je zauzela sve funkcije, pa taman da i najbolji ispliva iz bilo koje stranke nema šansi da ispravi loše stvari. Ja kad sam u organu uprave vadio neka dukumenta vidio sa šta je katastrofa šta rade ljudi na šalterima. Neka ruralna koka dolazi sa zdjelom uštipaka i jede ih i traži od jedne radnice da malo pogura njenog rogatičanina. Napucana, reklo bi se iz daljine da je dama, a kad je vidiš iz bliza i kad vidiš kako vještački uvrče jezikom povraća ti se. I ti i takvi da naprave dobro ovom sistemu. Ma nema šanse...
Samoorganizovati se, hitno!
Baš kao što su se građani samoorganizovali u čuvanju automobila na parkingu koji sam vidio u Dobrinji kod postrojenja Toplana koje nije u funciji.
Drugo uspješno samoorganizovanje građana je protiv Arzije, a putem ovog Foruma.
Sinoc na TVSA su prikazali prilog sa vanredne sjednice i Musica koji je jasno i glasno tako rekao. Nemrem bilivit da premijer kantonalne vlade ovako govori!
STRASNO!
- Neelix
#7367 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ja, standardni anti sdpovac, kazem svaka cast musicu na ovakvoj izjavi
ne znam sta se prenerazavate. dosta laznog moralisanja. bandite u grob, gdje im je i mjesto.
- O'zone
- Globalni moderator
#7368 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Čovjek je rekao iskreno čak i dosta ljudi na forumu je rekla to isto al' mi smo annonimniNeelix wrote:ja, standardni anti sdpovac, kazem svaka cast musicu na ovakvoj izjavine znam sta se prenerazavate. dosta laznog moralisanja. bandite u grob, gdje im je i mjesto.
Sinoć opet nastradali nije pucnjava ali izgleda jeste divlja vožnja
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110217007
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#7369 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nije to lažno moralisanje, on jednostavno zbog funkcije koju obavlja ne smije to reći. Može privatno želiti, kao što i mi isto to želimo. Na stranu to što se i po toj izjavi vidi da imaju govno pod kontrolom, a ne situaciju i da nemaju nikakvo rješenje u planu već se nadaju da će se kriminalci međusobno porokati, a da pri tom kolateralna šteta ostane najmanja moguća (10-15 nevinih poginulih je ništa
).
- ultima_palabra
#7370 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nije lažno moralisanje, nego je ta izjava, iako u njoj nema ništa suštinski pogrešno, primjerena partiji šuplje u brijačnici, a ne premijeru kantona. Zvuči kao neko priznanje da im ne možeš ništa, pa eto nadaš se da će se sami poubijatiNeelix wrote:ja, standardni anti sdpovac, kazem svaka cast musicu na ovakvoj izjavine znam sta se prenerazavate. dosta laznog moralisanja. bandite u grob, gdje im je i mjesto.
- Alfons Kauders
#7371 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
da se pridruzim toplim zeljama... covjek je samo rekao ono sto mnogi misle...Neelix wrote:ja, standardni anti sdpovac, kazem svaka cast musicu na ovakvoj izjavine znam sta se prenerazavate. dosta laznog moralisanja. bandite u grob, gdje im je i mjesto.
ja bi otisao korak dalje i organizovao malu skolu pucanja... ne streljastvo u klasicnom smislu, vec besplatne kurseve gadjanja iz pistolja na pokretne mete.... otvoreno za sve gradjane, a pogotovo kriminalce...
onda vise ne bi bilo slucajnih prolaznika i ne bi bilo "obracuna" u kojim se ispuca 30-40 metaka a onda se svi fino razidju i odu mamama na rucak... vec fino, dva metka u grudni kos i dovidjenja prijatno, jedan manje
- Država
#7372 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Samo doneseš zakon po kojem kad nekome nađeš pištolj (još napunjen) odmah mu odrežeš dvije dinago u nicaZe, pa"š vidjeti rahatluka...
- Corto Maltese
#7373 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Šta će vlada Kantona Sarajeva poduzeti na realizaciji tog sjajnog programa nade, koji Fikret Musić zagovara?Neelix wrote:ja, standardni anti sdpovac, kazem svaka cast musicu na ovakvoj izjavine znam sta se prenerazavate. dosta laznog moralisanja. bandite u grob, gdje im je i mjesto.
- Neelix
#7374 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
procitaj alfonsov post 
- ultima_palabra
#7375 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pa ne pucaju oni u noge zato što ne znaju držati pištoljAlfons Kauders wrote:da se pridruzim toplim zeljama... covjek je samo rekao ono sto mnogi misle...Neelix wrote:ja, standardni anti sdpovac, kazem svaka cast musicu na ovakvoj izjavine znam sta se prenerazavate. dosta laznog moralisanja. bandite u grob, gdje im je i mjesto.
![]()
ja bi otisao korak dalje i organizovao malu skolu pucanja... ne streljastvo u klasicnom smislu, vec besplatne kurseve gadjanja iz pistolja na pokretne mete.... otvoreno za sve gradjane, a pogotovo kriminalce...
onda vise ne bi bilo slucajnih prolaznika i ne bi bilo "obracuna" u kojim se ispuca 30-40 metaka a onda se svi fino razidju i odu mamama na rucak... vec fino, dva metka u grudni kos i dovidjenja prijatno, jedan manje