Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pici wrote:ja ne merem bilivit ko sve je danas "sudija".....pa KRAVO MALOUMNA POTPLAČENA, našli mu 2,5 kg marihuane tj opojnih sredstava tj narkotika i nemaš osnove za pritvor.......ovu KRAVU treba pod HITNO smijeniti.......
mozda i dama mota pa joj to ne predstavlja krivicno djelo
Prije je da ona ne zna, nego da je potplacena.
daj bože da je ne znanje, ne iskustvo itd.....podmazana je ova i te kako.....2,5kg marihuane i oružje i ne provest ni minuta u zatvoru......to mogu izvest samo potplačeni sudovi....
Sarajevo je jedan od najsigurnijih gradova u regionu, a građani imaju puno povjerenja u policiju sa kojom sarađuju, izjavio je načelnik sektora kriminalističke policije MUP-a Kantona Sarajevo Predrag Kurteš.
sad na tv1 naka "ja sam zajebana" veli da je sarajevo sasvim siguran grad za zivjeti,a to sto te neko moze izbosti,upucati ili bombom raznjeti je ne bitno.
a mi uzeli kukati,prezivjeli rat,a sad ne mozete neko tamo pucanje ili bombanje
ma sve je sigurno...evo na vojnickom DP opljackan, dodje lopina po pazar u 21:45 i odnese ga pored 14 junačina iz kafane pored! pogledom su ga ispratili
policija (bez žurbe) se pojavila dobrih 20-ak min poslije
hadzun wrote:ma sve je sigurno...evo na vojnickom DP opljackan, dodje lopina po pazar u 21:45 i odnese ga pored 14 junačina iz kafane pored! pogledom su ga ispratili
policija (bez žurbe) se pojavila dobrih 20-ak min poslije
Ma kakve koristi i da je dosla policija nakon 5 minuta, da je dosla nakon minutu. Naci ce oni te likove, vjerovatno su lokalni narkici i uhapsit ce ih. Profici nisu sigurno, oni ne pljackaju tu sitnu buraniju. Dajem ruku da ce bit po ko zna koji put "od ranije poznati policiji i sl.", dovest ce ih gore pomenutoj sutkinji i njoj slicnim, pa ce im oni naci olaksavajuce okolnosti i eto ti njih na kasi DP-a jos sutra.
pa tih 14 momaka koji stoje ispred,ili ti u kafani...bas kao i ja...ne dobivaju platu od kantona...nisi su super heroji,niti hale...tako da ti je taj dio price bezze....
no_crnjak wrote:pa tih 14 momaka koji stoje ispred,ili ti u kafani...bas kao i ja...ne dobivaju platu od kantona...nisi su super heroji,niti hale...tako da ti je taj dio price bezze....
teziste price nije na njima, al interesantno je jer se neka zena (kupac) proderala "upomoc policija, zovite policiju" i onda su momci izletili iz kafane i stali pred DP... u tom momentu izlazi mrga-lopinash, a oni su ga ispratili sa rukama u dzepovima (jedan je bio malo hrabriji pa se ipak predomislio)
koji su onda klinac izlazili da vide sta je!!!
BTW izudarao je radnicu
1946 wrote:Jel' treba da oni uhvate tog provalnika, izudaraju ga, a onda da revnosni policajci njih privode a sud da im sudi zbog nanošenja povreda provalniku?
1946 wrote:Jel' treba da oni uhvate tog provalnika, izudaraju ga, a onda da revnosni policajci njih privode a sud da im sudi zbog nanošenja povreda provalniku?
o tom ti pricam...
Bio je slucaj prije par godina kada je covjek u svom stanu uhvatio lopovE i prebio ih bejzbolkom, i na kraju priveden, dobio zabranu pristupa, uslovnu... Prica mi jedan milicajac...
o tom ti pricam...
Bio je slucaj prije par godina kada je covjek u svom stanu uhvatio lopovE i prebio ih bejzbolkom, i na kraju priveden, dobio zabranu pristupa, uslovnu... Prica mi jedan milicajac...
----------------------------------------------------
pa od Lepog Hareta su ubili provalnika pa ništa