zateznistub wrote:Stan na dobrinji mijenjam za bilo koju lokaciju!
imam kucu u rakovici
zateznistub wrote:Stan na dobrinji mijenjam za bilo koju lokaciju!
Karabaja wrote:hmm ilidža.. puca... č.vila puca.. stari grad - puca non stop! breka.. puca .. skenderija.. mitraljezizateznistub wrote:Stan na dobrinji mijenjam za bilo koju lokaciju!
gdje bi ti?
cega vodja ?????shkembe wrote:Vodza navijaca Zeljeznicara
ma jašta jedjes_ba wrote:cega vodja ?????shkembe wrote:Vodza navijaca Zeljeznicara
ali necemo sad o tome
mislim da je momak poznat jer je pokusao uzimati neki reket onim kinerzima na dobrinji
pa ness nije islo![]()
djes_ba wrote:cega vodja ?????shkembe wrote:Vodza navijaca Zeljeznicara
ali necemo sad o tome
mislim da je momak poznat jer je pokusao uzimati neki reket onim kinerzima na dobrinji
pa ness nije islo![]()
shkembe wrote:Vodza navijaca Zeljeznicara
Uredu je momak produzi dalje!Ocito da si pitarski prascic!djes_ba wrote:cega vodja ?????shkembe wrote:Vodza navijaca Zeljeznicara
ali necemo sad o tome
pa ness nije islo![]()
Naravno da je Djilda najveci od nas;heroj zlatni ljiljan poginuo spasavajuci zivot nase sugradjanke!Tica je zadnjih godina vodio navijanje sa juzne tribine!smak wrote:shkembe wrote:Vodza navijaca Zeljeznicara
jedan jedini vođa navijaca FK Željezničar je bio Dževad Begić ĐILDA koji je poginuo 11.07.1992 god.
zao mi je ali vise sam vremena proveo na jugu nego sto mislisshkembe wrote:Uredu je momak produzi dalje!Ocito da si pitarski prascic!djes_ba wrote:cega vodja ?????shkembe wrote:Vodza navijaca Zeljeznicara
ali necemo sad o tome
pa ness nije islo![]()
sve se slazem...ali ova drzava ima svoje mehanizme kaznjavanja krivicnih djela...hocemo to svi pucat kad nem nesto nije pravo...Splinter wrote:zlo ciniti a dobru se nadati, ne moze nikako.
zao mi je stvarno nevine raje koja ni kriva ni duzna nastrada samo zato sto se nasla na pogresnom mjestu a ovih ostalih sto se mene tice, sto prije tim bolje...
tu se već možemo dogovoriti, samo reci kad ti odgovaraupaljac wrote:Karabaja wrote:hmm ilidža.. puca... č.vila puca.. stari grad - puca non stop! breka.. puca .. skenderija.. mitraljezizateznistub wrote:Stan na dobrinji mijenjam za bilo koju lokaciju!
gdje bi ti?
toka-dzeka gore ni minobacac ne moze dobacit
ma ima moj tuki, ova drzava nema nista.kamen spoticanja wrote:sve se slazem...ali ova drzava ima svoje mehanizme kaznjavanja krivicnih djela...hocemo to svi pucat kad nem nesto nije pravo...Splinter wrote:zlo ciniti a dobru se nadati, ne moze nikako.
zao mi je stvarno nevine raje koja ni kriva ni duzna nastrada samo zato sto se nasla na pogresnom mjestu a ovih ostalih sto se mene tice, sto prije tim bolje...
mama, prascic, ti, brat, sestra... nastavi nizshkembe wrote:Uredu je momak produzi dalje!Ocito da si pitarski prascic!djes_ba wrote:cega vodja ?????shkembe wrote:Vodza navijaca Zeljeznicara
ali necemo sad o tome
pa ness nije islo![]()
Nemoj letiti na prvuperfect_guy wrote:tu se već možemo dogovoriti, samo reci kad ti odgovaraupaljac wrote:toka-dzeka gore ni minobacac ne moze dobacit
Još uvijek nepoznate osobe jutros oko 3.10 sati bacile su ručnu bombu kašikaru ispred kuće ********** koja se nalazi u sarajevskoj ulici Džeka, općina Stari Grad Sarajevo.
U eksploziji na svu sreću nije povrijeđen niko ali sama činjenica da je moglo doći do pogibije nevinih ljudi uznemirila je mještane Toka Džeke.
pa zato i stoji ona "tajo bojim se"Splinter wrote:ma ima moj tuki, ova drzava nema nista.kamen spoticanja wrote:sve se slazem...ali ova drzava ima svoje mehanizme kaznjavanja krivicnih djela...hocemo to svi pucat kad nem nesto nije pravo...Splinter wrote:zlo ciniti a dobru se nadati, ne moze nikako.
njima tvorza dodje kao godisnji, ono toplo, hrana na vrijeme, teretana i kad se izadje na ulicu ponovo su spremni za
kciju. necemo svi pucati, ali ovi "opasni po okolinu" itekako hoce i kad im nije i kad im jeste pravo...
samo je problem sto kriminalca uvijek kriminalac doceka pa je uvijek jedan viska. najbolje bi bilo kad bi mogla dva u jednom da zaginu.
jest, ali nije ocekivano da ga ukine ppk koji je vec trebao da lezi zbog istog s*ranja-LIBERO- wrote:Nije navijacke.
Al' sto je trazio,puca,nozeve koristio,reketario,zlostavljao...droga,sve i svasta...sta se moglo ocekivati?
Svi koji krenu tim putem,ili ogromna vecina,zavrsavaju na slican nacin.
Nit' mi je drago,nit'razmisljam nesto o tome,ali ocekivano.
Uglavnom potpis !Alkos wrote:Sad ispade da trebam da zalim doticnog i da se suosjecam? Vala ne pada mi napamet, jer isti nije nista bolji od ovoga sto ga je upucao. Sve je to ista bagra!
Ono sto je meni porazavajuce jeste cinjenica da je ovaj pistoljdzija vec imao ranjavanja iza sebe i da slobodno seta ovim gradom. Tako da cu iskoristiti priliku da se jos jednom ovim putem nahebem svega i popisham na zakonodavnu i izvrsnu vlast, ma kompletnu vlast, sudstvo, tuzilastvo, zatvore, cuvare, policiju, i na sve one koji mogu sprijeciti ovaj problem, ali jednostavno ne zele. Jesam nekog zaboravio mozda?
I onda se cudimo sto nam je takav haos u gradu, sto su svaki dan pucnjave - kako i ne bile kada se radi uvijek o istim licima...
Hvala i prijatno