SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
O'zone
Globalni moderator

#6876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by O'zone »

del piero10 wrote:Ja mislim da je to onaj lik što visi na onoj trolejbuskoj stanici kod Currya..nižeg rasta, sijed..bude u onoj pekari na stanici.

Samo otkud ti on u stanu brate ?! :?
Mislimo na istoga, ljetos je svirao frulu na stanici (zna dobro zasvirati kolo :mrgreen: ) uvjek je ondje oko prodavnica na trolejbuskoj ili ljeti je preko puta parkinga na Vrbanji sjedi sunča se na onom zidiću. Koliko znam nije nešto opasan osim kad popije par puta je zbog toga i dobijao batine i to dobre, valjda vrijeđa ljude pa nekom prekipi.

@AldinK Jebi ga komšija mora da su ti vrata ostala otključana nije on neki genije pa da ti može stručno provaliti u stan osim da ti izvali vrata iz štoka.
Joey Tribbiani

#6877 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Joey Tribbiani »

I ja kažem. Kao i o'zone-u, on mi je prvi pao napamet. Ne odvaja se od pive nikad. Nešto ne vjerujem da je opasan i da je u stanju provalit bez da razvali neka baš baš slaba vrata ramenom. U kakvom ti je stanju brava? Pa ako ti nema štete, 100% si ostavio vrata otključana.

I to što kažeš "ne osjećam se sigurno u vlastitom stanu" te ne treba u ovom slučaju nešto brinuti. Znaš ko je i znaš gdje ga možeš naći. Moreš mirno spavat, samo nemoj zaboravit zaključat :-D .

Meni kad su obili podrum nisam mogao spavat cijelu narednu noć. Stalno skako iz kreveta da vidim šta šuška vani. To mi je i sad ostalo u podsvijesti i stalno sam na oprezu.
Cholina_Lokica

#6878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Cholina_Lokica »

hajd ako je ovaj zaboravio zakljucati verata, medjutim kako je taj lik znao da je ovaj to zaboravio :?
Joey Tribbiani

#6879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Joey Tribbiani »

Pa i ja sam to pomislio, ali valjda se mota tuda. Ne znam dok ne kaže @aldin ima li ikakve štete na samoj bravi. Da vidiš tog lika (negdje 55-60 godina), bila bi sigurna da nije u stanju ni potrefit širom otvorena vrata, a ne obiti ih.
innovision

#6880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by innovision »

AldinK wrote:Zivim na Kovacicima i prije pola sata sam sreo lopova (ludi beskucnik?) u stanu.

Prilicno sam siguran da sam zakljucao vrata, ne znam kako je uspio da udje. On je dobio nogu u stomak (prvo sam vikao da izadje), nista nije ukradeno, a ja se sad ne osjecam sigurno u vlastitom stanu. : /
prvo reci hvala bogu sto je sve tako zavrsilo,
zovi odmah policiju
provjeri bravu
sutra pravo kupi neka ojacanja za vrata i jos bravu
smiri se desava se jebiga sve je ok sada
kasnije kontaj sta ces
Cholina_Lokica

#6881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Cholina_Lokica »

i da se mota, svejedno, lik je u zgradi, i znaci da bi ovaj znao da su vrata otkljucana morao je biti mu ispred vrata kad je izlazio iz stana :-) ili ide od vrata do vrata i probava, ili provaljuje na neki nacin
AldinK

#6882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by AldinK »

Vrata uvijek zakljucavam, a danas sam sigurno zaboravio posto je brava neostecena. Nisam cuo kad je otvorio ulazna vrata, skontao sam ga tek kad je usao u dnevnu sobu i posteno me prepao (pride je i svjetlo bilo ugaseno). Zao mi je sto sam ga udario, izgleda kao da je sasvim bezopasan i vjerujem da pojma nije imao da je usao u neciji stan.

Kako god, zakljucavajte vrata. Moze ovako uci nekoj djevojci ili starijoj osobi u stan...
snaga_znanja

#6883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by snaga_znanja »

Za svoje dobro nemoj vise ulaziti u "klinc" ako bas ne moras jer nikad ne znas sta suprotna strana ima od naoruzanja kod sebe. Al nek si ga :lol:

Zovi policiju bez obzira da li je nesto ukradeno ili nije!
hali gali halid

#6884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by hali gali halid »

Al' dobar je na fruli :mrgreen:
plejka2

#6885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by plejka2 »

AldinK wrote:skontao sam ga tek kad je usao u dnevnu sobu i posteno me prepao (pride je i svjetlo bilo ugaseno). Zao mi je sto sam ga udario, izgleda kao da je sasvim bezopasan i vjerujem da pojma nije imao da je usao u neciji stan.
Onda si mu trebo napravit kokice i pustit ga da skupa gledate tv a ne udarat ga :-D
Kako god znaju takvi sta rade bez obzira sto ne izgledaju tako.Sto ne zaluta u policijsku stanicu,pod voz...nego bas u otkljucan stan? :roll:
Boom71

#6886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Boom71 »

Da nam komsija nije trazio sisu :-) ?!

Mislim da ga znam...pjano loklani...

:roll:
KPNCTNJAH

#6887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by KPNCTNJAH »

Cek, mislite na Sheleta ? Prije je on isao na bocanje s onim penzionerima kod Sumarskog, pa je nekome (naravno pijan) nogu slomio kuglom(bocom) :-D mislim da se rodio pijan...
HAVANA

#6888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by HAVANA »

O'zone wrote:
del piero10 wrote:Ja mislim da je to onaj lik što visi na onoj trolejbuskoj stanici kod Currya..nižeg rasta, sijed..bude u onoj pekari na stanici.

Samo otkud ti on u stanu brate ?! :?
Mislimo na istoga, ljetos je svirao frulu na stanici (zna dobro zasvirati kolo :mrgreen: ) uvjek je ondje oko prodavnica na trolejbuskoj ili ljeti je preko puta parkinga na Vrbanji sjedi sunča se na onom zidiću. Koliko znam nije nešto opasan osim kad popije par puta je zbog toga i dobijao batine i to dobre, valjda vrijeđa ljude pa nekom prekipi.

@AldinK Jebi ga komšija mora da su ti vrata ostala otključana nije on neki genije pa da ti može stručno provaliti u stan osim da ti izvali vrata iz štoka.

Halil :lol: Isti ko i prije 25 godina... :-)
kurty

#6889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by kurty »

KPNCTNJAH wrote:Cek, mislite na Sheleta ? Prije je on isao na bocanje s onim penzionerima kod Sumarskog, pa je nekome (naravno pijan) nogu slomio kuglom(bocom) :-D mislim da se rodio pijan...
malo off topic... u Brezi je bio jedan takav... i jednom nas poceo daviti u parku, neka prica, tamo vamo...kad on "najveca zelja mi je da se otrjeznim, pa da se k'o covjek napijem" :lol:
black

#6890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by black »

kokuz_sa

#6891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by kokuz_sa »

sad su stariji mafijasi nisu maloljetni
fixer

#6892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by fixer »

Je li ovo tica upucan?
zlajaman

#6893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zlajaman »

fixer wrote:Je li ovo tica upucan?
Jeste
Karabaja

#6894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Karabaja »

jeko tica?
pringless

#6895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by pringless »

A taman pomislih "Prodje jedan dan bez pucnjave".
Karabaja

#6896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Karabaja »

a evo gledam neki revolveraš od ranije
shkembe

#6897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by shkembe »

Vodza navijaca Zeljeznicara
smak

#6898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by smak »

dok svi ne zavrse 2 m ispod zemlje
zateznistub

#6899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zateznistub »

Stan na dobrinji mijenjam za bilo koju lokaciju!
Karabaja

#6900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Karabaja »

zateznistub wrote:Stan na dobrinji mijenjam za bilo koju lokaciju!
hmm ilidža.. puca... č.vila puca.. stari grad - puca non stop! breka.. puca .. skenderija.. mitraljezi
gdje bi ti? :D
Locked