Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:
Pa vidi prvu rečenicu Rahmetli dedo mi je bio nakratko član mladih muslimana iza rata, dok nije skontao da mu se ne gubi glava Mislim da je pošteno reći da nisu bili fašisti, ali nisu se ubili ni od antifašizma
fundamentalizam u nekim elementima mozda...konzervatizam sigurno...ali fasizam...e to nikako...ali eto behmen se potrudio pa su umal postali fasisti...doduse lik koji je napravio takvi konstrukciju brze-bolje ,je polizao ono sto je pljunuo...ali mrlja ostaje...na behmenu prvenstveno...a onda i na partiji mu...
pa nek ne cudi kad kazu sdp= boljsevizam
al to nije tema...
nema šanse da zamre dok god je kretena i kretenluka na ulicama ovog grada
-djecurlija se pale na murijaše i klošare--valjda im je ponos i dika bit na stranicama crne hronike--pa da im se raja po fejsbuku i ostalim sranjima "dive"
u posljednja 4 dana više od 25 ljudi se ubilo ili je poginulo
tuga brate,k'o da je 93-ca
ako se dobro sjecam od prije nove godine bilo je
pucanje na carsiji
silovanje u tuzli
bodonje u tramvajima
bodenje vozaca tramvajima
pucanje na carsiji 2
bacanje bombe
2 bacanje bombe
onaj momak sto se ubio
onog momka sto su u bbi prebili
onaj lik sto je povaljao 7 ljudi sa autom
i sada ova se ubila
bilo je jos puno toga sigurno al vise i ne primjecujem
innovision wrote:
ako se dobro sjecam od prije nove godine bilo je
pucanje na carsiji
silovanje u tuzli
bodonje u tramvajima
bodenje vozaca tramvajima
pucanje na carsiji 2
bacanje bombe
2 bacanje bombe
onaj momak sto se ubio
onog momka sto su u bbi prebili
onaj lik sto je povaljao 7 ljudi sa autom
i sada ova se ubila
bilo je jos puno toga sigurno al vise i ne primjecujem
Baš tako.... a i malo prije Nove godine bilo je i kad je onaj sa kalašnjikovom puc'o po Skenderiji.
Zivim na Kovacicima i prije pola sata sam sreo lopova (ludi beskucnik?) u stanu.
Prilicno sam siguran da sam zakljucao vrata, ne znam kako je uspio da udje. On je dobio nogu u stomak (prvo sam vikao da izadje), nista nije ukradeno, a ja se sad ne osjecam sigurno u vlastitom stanu. : /
AldinK wrote:Zivim na Kovacicima i prije pola sata sam sreo lopova (ludi beskucnik?) u stanu.
Prilicno sam siguran da sam zakljucao vrata, ne znam kako je uspio da udje. On je dobio nogu u stomak (prvo sam vikao da izadje), nista nije ukradeno, a ja se sad ne osjecam sigurno u vlastitom stanu. : /
AldinK wrote:Zivim na Kovacicima i prije pola sata sam sreo lopova (ludi beskucnik?) u stanu.
Koji beskućnik? Da nije onaj sijedi debeli što se uvjek kreće po Kovačićima?