Ja pozelih svima Sretnu Novu, ali na onoj temi formuas godine... A ti si Muha dobio 12 boba od mene, ali ne znam da li su biracka mjesta zatvorena.
P.S. Nista ljepse nego zachatavati temu u 7 sati i 36 minuta
Kako mu skuži gumene klompe...Chisum wrote:Ali procedura, haveru....![]()
... vidis kako mu je naredio da drzi obije ruke na guvernali... ko zna na sta je klinac spreman.... gumene klompe i dioptirja mogu biti samo maska...
Chisum wrote:Ali procedura, haveru....![]()
... vidis kako mu je naredio da drzi obije ruke na guvernali... ko zna na sta je klinac spreman.... gumene klompe i dioptirja mogu biti samo maska...

Bullet Tooth Tony wrote:
Jedan001 wrote:Ludilo se nastavlja![]()
Policajcima trgali uniforme i udarali ih šakama
Nakon saslušanja u policiji, osumnjičeni B. R. (23), D. B. (39), B. R. (24) i G. Đ. (24), svi iz Prijedora, pušteni su na slobodu. Oni su privedeni pod sumnjom da su kod podvožnjaka u Prijedoru nasrnuli na dvojicu policajaca. O slučaju napada na policajce obaviješteno je i nadležno tužiteljstvo, a kako saznaje Dnevni avaz u CJS Banja Luka, četvorka iz Prijedora trebala bi odgovarati za dva krivična djela, narušavanje javnog reda i mira i napad na ovlaštenu službenu osobu.
Napad se, kako saznaje list, dogodio u trenutku kada su dvojica policajaca, koja su se u ranim jutarnjim satima vraćala s dežurstva, primijetila da je kod podvožnjaka u neposrednoj blizini centra grada došlo do narušavanja javnog reda i mira. Četvorica Prijedorčana su se raspravljala s izvjesnim vozačem kombija kojeg su zaustavili tako što su mu prepriječili put.
Po dolasku policije četvorka je nakon kraćeg verbalnog sukoba nasrnula i na policajce kojima je trgala uniforme i udarala ih šakama po glavi. Teže posljedice ovog incidenta spriječio je iznenadni i slučajni dolazak pripadnika Jedinice za podršku MUP-a RS, stacionirane u Prijedoru, koja je krenula na zadatak u Laktaše. Pripadnici ove jedinice svladali su napadače i ubrzo ih priveli u SJS Prijedor. Nakon incidenta dvojici policajaca ukazana je i ljekarska pomoć.
sadasnji policajci imaju apsolutno iste ovlasti kao i nekadasnji MILICIONERIBetter Man wrote:Sve dok se zakoni policijskim strukturama ne izmjene i ne vrate policajcima ovlasti titine milicije, stanje ce nam biti ovakvo kakvo je sada.
Pucalo se na Čengić Vili, nema povrijeđenih
U utorak oko 22.30 sata došlo je do pucnjave ispred kafića "X-Tend" u sarajevskom naselju Čengić Vila. Povrijeđenih nije bilo, kao ni materijalne štete.
Kako nam je potvrđeno, jedna osoba za kojom policija još uvijek traga ispalila je nekoliko hitaca iz automatske puške, a potom pobjegla s mjesta događaja.
Policajci su obavili uviđaj i sačinili zapisnik.
Vlasnik kafića "X-Tend", Amir Andelija, je za Sarajevo-x.com rekao da je pucao član iste grupe koja je napala i ranila vlasnike kafića "Music" na Pofalićima, te "Infinity", koji se nalazi u komšiluku "X-Tenda" na Čengić Vili.
"Slobodno postavite pitanje ko je sljedeći. Policija je te ljude privodila više puta, oduzimala im oružje, a tužilaštvo ne poduzima ništa. Ja ne znam kome da se obratim da me zaštiti. Radi se o tome da nisam sinoć dozvolio članovima te grupe da uđu u kafić, jer želim zaštititi svoje goste od problema. Nakon toga, jedan od njih je došao i pucao u pravcu mojih nogu", kaže Andelija, dodajući kako njegov kafić nije na "crnoj listi", te da tu dolaze studenti, obrazovani ljudi i "normalni" gosti.
"Stavio sam bravu s otiskom prsta na ulaz, kako bih spriječio bilo kakve probleme. No, pošto je došlo do pucnjave, zvao sam policiju i neka oni rade svoj posao. Mi ugostitelji plaćamo porez državi, a nikome se nemamo obratiti za pomoć", naveo je Andelija.
Omerovim_Koracima wrote:SDp u svom najboljem izdanju...ili ima jos?![]()
![]()
Koja nova vlast????? Pa citas li ti ista po novinama i internetu. Nema jos uvijek nove vlasti ni u jednom segmentu. Ne kazem ja da ce biti bolje ili gore sa novim ljudima i partijama kad sjednu u fotelje ali sve ovo jos uvijek nma blage veze sa njima. Na kraju krajeva nisu bili izbori za tuzilastvo u kantonu pa sto pustaju ove majmune da harce po ulicama????Omerovim_Koracima wrote:Kako dodje nova vlast,samo sranja se desavaju. il nisu jos preuzeli?
Ne pratim zato pitam . Sta se ceka?hrasno38 wrote:Koja nova vlast????? Pa citas li ti ista po novinama i internetu. Nema jos uvijek nove vlasti ni u jednom segmentu. Ne kazem ja da ce biti bolje ili gore sa novim ljudima i partijama kad sjednu u fotelje ali sve ovo jos uvijek nma blage veze sa njima. Na kraju krajeva nisu bili izbori za tuzilastvo u kantonu pa sto pustaju ove majmune da harce po ulicama????Omerovim_Koracima wrote:Kako dodje nova vlast,samo sranja se desavaju. il nisu jos preuzeli?