O radu izvrsnih zakonodavnih organa bi svi pojedinacno mogli do ujutro da pricamo...svi vidimo sta "rade", kako "rade" i za koga "rade". Jednom cujem u razgovoru sa jednim policajcem kako njemu ne pada na pamet da se zamjera kriminalcima jer on ima porodicu...ja u sebi nesto kontam, pa jadan ne bio budi onda cvjecar sto si policajac, al nebitno, bitno je da se sto vise napise kazni za parkiranje, zeimsku opremu itd...to su nam kljucni problemi u drzavi, izgleda da saobracajna policija najbolje radi posao, al da ne duljim posto postoji tema Policija...
Nikad se kod nas nista promjeniti nece dok nas narod razmislja "belaj se desava nekom drugom, a ne meni", pa kad ga opali po usima i kad se njemu desi onda se pita gdje su oni isti kao sto je on bio donedavno.
Moramo svi zajednicki da stanemo ucinimo nesto po pitanju balavurdije sa pistoljima, za volanima bijesnih auta i cakijama jer samo tako mozemo naprijed, EEEE sad, kad ce se to desiti-----vjerovatno nikad.
Stoga uzivajmo i glasajmo ponovo za one koji su nas ovdje doveli u prvom redu, dajmo im ponovo fotelje, njihovoj djeci Audije, zenama najbolje frizure i skupa putovanja svima ce nam biti bolje.
Ima ona stara Narod zna hahahaahahah. Da se ne desi zabuna meni ni ovi crveni, ni plavi ni bilo koji drugi nista bolji nisu, ...samo se mjenjaju zastave i odjela, a ostaju ista gamad koja nas muze i muze i dalje.
Sretna vam nova 2011. godina, nemojte propustiti docek ispred BBI jer ipak su sve to oni platili od nasih para, makar da uzivamo u plodovima naseg rada.