SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
29Black

#5776 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by 29Black »

bejzik wrote:Ovaj Vernes ti vlada Dobrinjom, a Zemanič Alipašinim Poljem...prije su bili dobri al su se nešto zakačili

ugl. ne zna se koji je luđi od ove dvojice, ali sam 100% siguran da će osvete biti tako da uskoro neće nedostajati sadržaja u crnoj hronici

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /101208034
I jedan i drugi svoje krimi radnje vrse po dobrinji,Zemanic ama bas nikakve veze nema sa Al'pašinom zna se ko je vladar dole.Doticni Vernes(Veki) preko vodje manijaka se nastanio na juznoj tribini i sa svim beneficijama zari i pali po jugu(tuce i otima).Naravno on ne bi bio tu da nema neke koristi,sa doticnim vodjom je stvorio takvu mrezu dilanja gudre i uz to imaju mlade snage sa juga na raspolaganju koji rade za njih.Poznati bodac od ljetos Lakaca Ismar se otvoreno hvalio da radi za doticne.
Sjajno nema sta.
Karabaja

#5777 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Karabaja »

Hemera wrote:
Karabaja wrote:Onaj u stometarci?
Taj konzum se pljačka sedmično :D

Sat po pljačkašima mogu naviti :D
Ma da..pogotovo kada su makli zaštitara...ccc
Ne treba njima zaštitar pored poslovođe Miralema :D priča se da je lopove koje uhvati na djelu vodio u magacin i tuko :D
DaysleepeR

#5778 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by DaysleepeR »

babyline wrote:
DaysleepeR wrote:
babyline wrote: mozda su tebi sve te reklame i to provlacenje cool, ali u vecini slucajeva zaista rizikujes kao motociklista i svoju povredu i da nekog drugog uvuces u nesrecu a to def ni na japanskom nije cool...
svjestan sam rizika, kao i svi ostali, hvala na zabrinutosti
nemas na cemu zahvaljivati sigurnost u saobracaju je opste dobro
ja mislim da si prva apsolutno nevina i bezgrešna osoba koju sam upoznao, prosto zračiš moralnim savršenstvom...
zonbirile

#5779 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

bejzik wrote:Ovaj Vernes ti vlada Dobrinjom, a Zemanič Alipašinim Poljem...prije su bili dobri al su se nešto zakačili

ugl. ne zna se koji je luđi od ove dvojice, ali sam 100% siguran da će osvete biti tako da uskoro neće nedostajati sadržaja u crnoj hronici

-----------------------------------------
a Tica,Guz,Arnel i ostali
bejzik

#5780 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by bejzik »

zonbirile wrote:

-----------------------------------------
a Tica,Guz,Arnel i ostali
Image
samo_ovaj_put

#5781 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by samo_ovaj_put »

pastirck wrote:Jucer gledam ispred Prve gimnazije zaustavljen crni dzip, izasao hrmpalija-vlasnik auta.
Specijalci prerovise dzip i nisu nista nasli, dovedose policijsko pseto koje odmah nanjusi
nesto na zadnjoj stopki, kad su je skinuli ispade neka kesa ...
p.s zna li neko o kome i cemu se radi :?
kifle,i zeba ih izmrvio i bacio,kaze mozda ima droge u njima,ne znam ja

http://www.facebook.com/#!/profile.php? ... 718&v=wall
inace,ovaj mali je dobio po picki ispred srednje skole u travniku,15 godina,braca su ga razbila jer je kao maltretirao jednog od njih
info sa ovih komentara,a slicno mi je i haver iz travnika ispricao
NekoIzMase

#5782 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by NekoIzMase »

samo_ovaj_put wrote: kifle,i zeba ih izmrvio i bacio,kaze mozda ima droge u njima,ne znam ja
Kifle iz zadnje štopke? :lol:
samo_ovaj_put

#5783 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by samo_ovaj_put »

ocigledno je zeba bio upravu
Edin H.

#5784 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Edin H. »

pastirck wrote:Jucer gledam ispred Prve gimnazije zaustavljen crni dzip, izasao hrmpalija-vlasnik auta.
Specijalci prerovise dzip i nisu nista nasli, dovedose policijsko pseto koje odmah nanjusi
Mozda je zafalilo za kolaca, pa covjek kupio prasak za pecivo?
perfect_guy

#5785 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by perfect_guy »

Edin H. wrote:
Mozda je zafalilo za kolaca, pa covjek kupio prasak za pecivo?
"otvoreni dani sigurnosti" ili tako nekako se zove, uglavnom vatrogasci ,oružane snage, granična policija, hitna i mup su pokazivali praktičan rad u "struci"
respo

#5786 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by respo »

ne znam ima li stradalih u bilo kom smislu
na malti sudar defendera i neko malo auto nisam vidio stoji na trotoaru
isao prema gradu oko 9 stajali su evo sada prosao nazad isto stoje
c0d14c

#5787 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by c0d14c »

nije mi samo jasno kako mozete tako pricati ovaj glavni ovdje onaj tamo pa sta vam je nije film a uostalom sve govorite o pogresnim nijedno ime od pomenutih ne znaci nesto na alpasinu ako vec hocete da znate a to sto vi cujete za jednog pa nesto odma pocinjete pricat to je druga prica, evo ja zivim na alpasinu pa ne moram ni znat koga nit moram strahovat kad cujem neko ime normalan budes niko te i ne gleda ali ovdje ocito malo drugaciji dolaze na forum da nekog dizu i prepiru se ko je jaci :lol: :lol: :lol:
no_crnjak

#5788 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by no_crnjak »

ovaj drugi ne vlada b fazom garant xD
Troll_Happens

#5789 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

U pucnjavi u centru Sarajeva teško povrijeđen Mario Tomas
Mario Tomas, koji je u sinoćnjoj pucnjavi u Sarajevu zadobio teške tjelesne povrede, i dalje je u životnoj opasnosti, izjavila je Srni portparol Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo (KCUS) Biljana Jandrić

Mario Tomas, koji je u sinoćnjoj pucnjavi u Sarajevu zadobio teške tjelesne povrede, i dalje je u životnoj opasnosti, izjavila je Srni portparol Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo (KCUS) Biljana Jandrić.

"On je sinoć dovezen sa prostrelnom ranom desne noge i ustrelnom ranom sa desne strane vrata. Povrijeđen mu je vratni dio kičme i pluća u kojima ima krvi i vazduha, te je urađena plućna drenaža", rekla je Jendrićeva.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo saopšteno je da je sinoć oko 23.40 u ulici Kemal begova ispred broja 15, u sarajevskoj opština Centar, nepoznato lice upotrijebilo vatreno oružje i nanijelo teške tjelesne povrede Mariju Tomasu.

Nakon ranjavanja ljekarska pomoć mu je pružena u KCUS-u, gdje je i zadržan na liječenju.

Radeći na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, službenici policije su došli do saznanja da u vezu sa njegovim izvršenjem može dovesti lise S.F. iz Sarajeva za kojim se traga.

Srna nezvanično saznaje da je Tomas bio sklon narkomaniji.

sigurnost u glavnom gradu nije narusena mozete dalje nastaviti mirno spavati :? :-)
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#5790 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by 1946 »

Nema utakmica u zadnje vrijeme, pa da policija može izlemati koga od navijača i da može objaviti da je uspješna u svom poslu. Pucnjave i pljačke nisu njihov domen, treba imati muda za to.
Chisum

#5791 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Chisum »

Jedan001 wrote:U pucnjavi u centru Sarajeva teško povrijeđen Mario Tomas
Mario Tomas, koji je u sinoćnjoj pucnjavi u Sarajevu zadobio teške tjelesne povrede, i dalje je u životnoj opasnosti, izjavila je Srni portparol Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo (KCUS) Biljana Jandrić

Mario Tomas, koji je u sinoćnjoj pucnjavi u Sarajevu zadobio teške tjelesne povrede, i dalje je u životnoj opasnosti, izjavila je Srni portparol Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo (KCUS) Biljana Jandrić.

"On je sinoć dovezen sa prostrelnom ranom desne noge i ustrelnom ranom sa desne strane vrata. Povrijeđen mu je vratni dio kičme i pluća u kojima ima krvi i vazduha, te je urađena plućna drenaža", rekla je Jendrićeva.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo saopšteno je da je sinoć oko 23.40 u ulici Kemal begova ispred broja 15, u sarajevskoj opština Centar, nepoznato lice upotrijebilo vatreno oružje i nanijelo teške tjelesne povrede Mariju Tomasu.

Nakon ranjavanja ljekarska pomoć mu je pružena u KCUS-u, gdje je i zadržan na liječenju.

Radeći na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, službenici policije su došli do saznanja da u vezu sa njegovim izvršenjem može dovesti lise S.F. iz Sarajeva za kojim se traga.

sigurnost u glavnom gradu nije narusena mozete dalje nastaviti mirno spavati :? :-)

Sjecam ga se, od prije rata, jos kao klinca, kako skace po Mejtasu i Bjelavama. Znali smo mu nekada dati cigaru, posto ih je zicao okolo, ali da je pusi pred nama, iz zajebancije. :)

Malo dijete, a kad zapali cigaru - gard kao kod odraslog covjeka koji je preturio zivot preko glave... A vjerujem i da jeste.

Koliko se sjecam, bio je sticenik doma na Bjelavama.
mirzazmaj

#5792 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mirzazmaj »

Chisum wrote:
Jedan001 wrote:U pucnjavi u centru Sarajeva teško povrijeđen Mario Tomas

Sjecam ga se, od prije rata, jos kao klinca, kako skace po Mejtasu i Bjelavama. Znali smo mu nekada dati cigaru, posto ih je zicao okolo, ali da je pusi pred nama, iz zajebancije. :)

Malo dijete, a kad zapali cigaru - gard kao kod odraslog covjeka koji je preturio zivot preko glave... A vjerujem i da jeste.

Koliko se sjecam, bio je sticenik doma na Bjelavama.

nije mario bio losh momak, al sta ces droga ucini svoje. ovaj sto ga je upucao kolko se ja sjecam bio mu je kum.
SundanceKid

#5793 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by SundanceKid »

Jel neko zna sta se sinoc desavalo na Grbavici???

Negdje oko pola 4h, cini mi se, prvo se zaculo histericno deranje neke djevojke- "ostavii gaaa, nee udaraaj ga viseeee"... pa onda opet, isto par puta, iza toga - "zoviiteee policijuuu" itd... Bio je tu i jos neko, i slicne stvari govorio. Sve se to desava na cesti, ispred Energopetrolove pumpe, vidim auto stoji na sred ceste, nesto se desava, par minuta poslije, dolazi ni vise ni manje nego 5 policijskih patrola. Parkirali se na sve strane, iskocili sa baterijama i rastrcali se okolo... I za desetak minuta odose...

?????????
cappy_tempo

#5794 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cappy_tempo »

SundanceKid wrote:Jel neko zna sta se sinoc desavalo na Grbavici???

Negdje oko pola 4h, cini mi se, prvo se zaculo histericno deranje neke djevojke- "ostavii gaaa, nee udaraaj ga viseeee"... pa onda opet, isto par puta, iza toga - "zoviiteee policijuuu" itd... Bio je tu i jos neko, i slicne stvari govorio. Sve se to desava na cesti, ispred Energopetrolove pumpe, vidim auto stoji na sred ceste, nesto se desava, par minuta poslije, dolazi ni vise ni manje nego 5 policijskih patrola. Parkirali se na sve strane, iskocili sa baterijama i rastrcali se okolo... I za desetak minuta odose...

?????????
zbog mlade,jedan drugom trubili,ovaj mu uletio,neko nekome duzan,pjani,mangupi...
Omerovim_Koracima

#5795 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Omerovim_Koracima »

Sino je opet pred slogom bilo veselo,bilo je murije ko na filmu :D :D
burek_in_space

#5796 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by burek_in_space »

Omerovim_Koracima wrote:Sino je opet pred slogom bilo veselo,bilo je murije ko na filmu :D :D
Kako ja vazda fulim najbolja deshavanja?! :(

Ko, shta, koga, koliko?! :D
respo

#5797 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by respo »

pa logicno kad je federalni mup preko puta :D
Omerovim_Koracima

#5798 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Omerovim_Koracima »

Zdravko Cholic wrote:
Omerovim_Koracima wrote:Sino je opet pred slogom bilo veselo,bilo je murije ko na filmu :D :D
Kako ja vazda fulim najbolja deshavanja?! :(

Ko, shta, koga, koliko?! :D

Veze neam,ja dolazim,ono rotacije,djipovi,golfovi :D :D :D
burek_in_space

#5799 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by burek_in_space »

Omerovim_Koracima wrote:

Veze neam,ja dolazim,ono rotacije,djipovi,golfovi :D :D :D

E jesi bezze, pa raspitash se okolo shta je bilo, da bi mog'o prijaviti raji na sa-xu. :lol:

Zaboravih, oko ponoci neka sitna tucha kod Centrala, ne znaju se ni pobiti mushki. :( :mrgreen:
ultima_palabra

#5800 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ultima_palabra »

Da nisu dovezli one iz Bihaća što su uhapsili? Al njih je uhapsila SIPA ne FMUP :-?
Locked