svaki čovjek koji stavi Al Bundy-a na avatar je grumpy by natureNekoIzMase wrote:Ja sam ti već jednom rekao da od tebe ne trebam savjet i uopšte nisam nervozan. To što si ti 'najpametniji' na svijetu nije moj problem
BTW
svaki čovjek koji stavi Al Bundy-a na avatar je grumpy by natureNekoIzMase wrote:Ja sam ti već jednom rekao da od tebe ne trebam savjet i uopšte nisam nervozan. To što si ti 'najpametniji' na svijetu nije moj problem
ovo je nešto skroz drugo i nema toliko veze sa motorima i vožnjom istihamrica wrote:Tuča na Aerodromu u Zagrebu
Bikeri iz BiH napali hrvatske Hell Angelse
Danas je na Aerodromu u Zagrebu došlo do fizičkog obračuna članova dva suparnička motociklistička kluba u kojem je povrijeđeno pet osoba, a zbog tuče je reagirala i interventna policija te privela 15 učesnika, saznaje Nacional.hr.
Foto: Nacional.hr
Prema riječima svjedoka do tuče je došlo nakon što su pripadnici bikerskog kluba Gremium, među njima i članovi iz Njemačke i BiH, nasrnuli na hrvatske članove kluba Hells Angelsa koji su tamo čekali prijatelje iz Londona.
Navodno Hells Angelsi ovaj vikend organiziraju privatnu zabavu, što je vjerojatno bio povod članovima suparničkog klub Gremium na provokaciju.
Do tuče je došlo na terasi kafića na aerodromu tako da nema materijalne štete.
http://www.sarajevo-x.com/svijet/regija ... /101126106 video
toliko o mentalitetu...
Pa s čim ima veze?DaysleepeR wrote:ovo je nešto skroz drugo i nema toliko veze sa motorima i vožnjom istihamrica wrote:Tuča na Aerodromu u Zagrebu
Bikeri iz BiH napali hrvatske Hell Angelse
Danas je na Aerodromu u Zagrebu došlo do fizičkog obračuna članova dva suparnička motociklistička kluba u kojem je povrijeđeno pet osoba, a zbog tuče je reagirala i interventna policija te privela 15 učesnika, saznaje Nacional.hr.
Prema riječima svjedoka do tuče je došlo nakon što su pripadnici bikerskog kluba Gremium, među njima i članovi iz Njemačke i BiH, nasrnuli na hrvatske članove kluba Hells Angelsa koji su tamo čekali prijatelje iz Londona.
Navodno Hells Angelsi ovaj vikend organiziraju privatnu zabavu, što je vjerojatno bio povod članovima suparničkog klub Gremium na provokaciju.
Do tuče je došlo na terasi kafića na aerodromu tako da nema materijalne štete.
http://www.sarajevo-x.com/svijet/regija ... /101126106 video
toliko o mentalitetu...
Pa s čim ima veze?[/quote]exc0d14c wrote:
ovo je nešto skroz drugo i nema toliko veze sa motorima i vožnjom istih
smoki_choko wrote:eno nasli u zeljeznici onu dvojicu mladica iz trnova ili gdje vec sto su nestali prije nekoliko dana. jesu li upali ili ih je neko ubio jos se ne zna![]()
ja crnjakasmoki_choko wrote:eno nasli u zeljeznici onu dvojicu mladica iz trnova ili gdje vec sto su nestali prije nekoliko dana. jesu li upali ili ih je neko ubio jos se ne zna![]()
a inace su zadnji put vidjeni u jednom hrasnickom "renomiranom" objektu, sto je jos veci crnjak...chuchumbamayumbe wrote:ja crnjakasmoki_choko wrote:eno nasli u zeljeznici onu dvojicu mladica iz trnova ili gdje vec sto su nestali prije nekoliko dana. jesu li upali ili ih je neko ubio jos se ne zna![]()
zaboravih mu ime, ali znam da je u hrasnici posto mi jaran zivi tamo on mi za to rekao...Admir_1984 wrote:Kojem ba?
Nisam bash upucen u ovo, imal neki link da procitam sta o tom slucaju?
i? to je nesto kao cool? sta li....samo_ovaj_put wrote:eno i gasi iz zatvora dao citulju za svog brata rijada
Ovo je ujedno i kjigovodstveni izvod iz knjige duznika.skojotovski wrote:i? to je nesto kao cool? sta li....samo_ovaj_put wrote:eno i gasi iz zatvora dao citulju za svog brata rijada
jeste, isto neka pucnjava bila čini mi semaxell_sarajevo wrote:Jel ono i ljetos bilo nekih belaja u ovom kaficu?
Vragolan wrote:U stanu nađena mrtva tijela žene i bebe
Policijskoj stanici u Hadžićima jutros oko 9.20 sati dojavljeno je da se u stanu u ulici Žunovačka 32 nalaze beživotna tijela ženske osobe K. M. (1977) i muškog novorođenčeta.
Piše: N. J.
Foto: ArhivNa teren su odmah upućene uviđajne ekipe MUP-a Kantona Sarajevo, a uviđajem je rukovodio dežurni kantonalni tužilac.
"Tužilac je dao naredbu vještaku medicinske struke da obavi spoljni pregled tijela, ili po potrebi obdukciju, kako bi se utvrdio uzrok smrti ženske osobe i bebe", kazala je Jasmina Iftić, glasnogovornica sarajevskog Tužilaštva.
Zasad iz policije i Tužilaštva ne žele saopćiti više detalja, navodeći kako će istraga pokazati pod kojim su okolnostima stradali žena i beba.
sax portal
hebo te led