Mogla je da bude prije par mjeseci kad me umalo ne zgaziše na prelazu kod Muzeja. Stoka neotesana.minjonja wrote:ma kontam i ja to, ali opet nije crna hronika.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-
somethings
#5626 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-
zonbirile
#5627 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa murija 3 mjeseca nije u stanju da natjera papke da ne parkiraju u ul.Koševo.
-
krusty
#5628 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
koja je svrha kad su opet ostavili taxi stand dole ?zonbirile wrote:pa murija 3 mjeseca nije u stanju da natjera papke da ne parkiraju u ul.Koševo.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#5629 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pojma nemaš koliko mi je drago što ti to smetazonbirile wrote:pa murija 3 mjeseca nije u stanju da natjera papke da ne parkiraju u ul.Koševo.
-
zonbirile
#5630 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
---------------------------------krusty wrote:koja je svrha kad su opet ostavili taxi stand dole ?zonbirile wrote:pa murija 3 mjeseca nije u stanju da natjera papke da ne parkiraju u ul.Koševo.
štand je od prije,a jedino taxisti poštuju.Onolika gužva,a ne možeš voziti u dva traka.
-
zonbirile
#5631 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
---------------------------------------------------1946 wrote:Pojma nemaš koliko mi je drago što ti to smetazonbirile wrote:pa murija 3 mjeseca nije u stanju da natjera papke da ne parkiraju u ul.Koševo.. Jedan
za zonbirileove ljubimce - policiju
razumijem,kao i meni za skorašnji stečaj.A što se eventualne privatizacije tiče,pa Torcida jedva otkupi 2000 dionica od 500 kuna iako je ponuđeno 16 000 dionica fanovima,strašnoj Torcidi.E drug moj kada je lova u pitanju,ljubav je u n-tom planu.Od ljubavi se prave djeca,ne klub.Nego znam čoeka uzoro bi i posijao kupus ,pa ako nije skupo javi na PP
- ultima_palabra
#5632 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Lola u nedjelju popodne parkirao auto u desnoj traci na glavnoj cesti, na Socijalnom pored apoteke... nije ni sva 4 upalio
Q7, novopazarske table... kontam u sebi, jebo majku, sve i kad bih htio da budem papak i kabadahija, ne bi mi tako nešto moglo naumpasti 
-
zonbirile
#5633 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
------------------------------------------ultima_palabra wrote:Lola u nedjelju popodne parkirao auto u desnoj traci na glavnoj cesti, na Socijalnom pored apoteke... nije ni sva 4 upalioQ7, novopazarske table... kontam u sebi, jebo majku, sve i kad bih htio da budem papak i kabadahija, ne bi mi tako nešto moglo naumpasti
pa to može samo Šošon
- Vragolan
#5634 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ccccccccccccccccccccccczonbirile wrote:---------------------------------------------------1946 wrote:Pojma nemaš koliko mi je drago što ti to smetazonbirile wrote:pa murija 3 mjeseca nije u stanju da natjera papke da ne parkiraju u ul.Koševo.. Jedan
za zonbirileove ljubimce - policiju
razumijem,kao i meni za skorašnji stečaj.A što se eventualne privatizacije tiče,pa Torcida jedva otkupi 2000 dionica od 500 kuna iako je ponuđeno 16 000 dionica fanovima,strašnoj Torcidi.E drug moj kada je lova u pitanju,ljubav je u n-tom planu.Od ljubavi se prave djeca,ne klub.Nego znam čoeka uzoro bi i posijao kupus ,pa ako nije skupo javi na PP
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#5635 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ti svoju brigu brini, vidim baš te iritira, samo se nadam da te frustracije neće izaći na najgori mogući načinzonbirile wrote:razumijem,kao i meni za skorašnji stečaj.A što se eventualne privatizacije tiče,pa Torcida jedva otkupi 2000 dionica od 500 kuna iako je ponuđeno 16 000 dionica fanovima,strašnoj Torcidi.E drug moj kada je lova u pitanju,ljubav je u n-tom planu.Od ljubavi se prave djeca,ne klub.Nego znam čoeka uzoro bi i posijao kupus ,pa ako nije skupo javi na PP
-
AdnanSA
#5636 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Isti slučaj prošlu srijedu. Tip se na Dobrinji kod Merkatora zaustavio 2 metra poslje semafora i izašao iz Mercedesa ML NP tablica i priča li priča sa nekim svojim pajtosom. Doduše bio je u desnoj traci i udaljen jedno metar od pješačkog prelaza. Trolejbus ga jedva zaobiđe.ultima_palabra wrote:Lola u nedjelju popodne parkirao auto u desnoj traci na glavnoj cesti, na Socijalnom pored apoteke... nije ni sva 4 upalioQ7, novopazarske table... kontam u sebi, jebo majku, sve i kad bih htio da budem papak i kabadahija, ne bi mi tako nešto moglo naumpasti
Maloprije također stao ja na znak stop kod Hadžića i hoću da se uključim na M17 prema Sarajevu kad tip u Golfu kecu sa ženom i 3 djece unutra grana rukama i prijeti mi što sam stao na znak stop. Prođe pored mene i uključi se na glavni put. Nije vala ni pogledao ide li ko.Mogao je tako vrlo lako izletiti pred kakvog Fapa ja Mana šticara. Krenem ja za njim i on nakon toga skrenu preko pune linije na BP Selimović. Gledam onu djecu unutra i žao mi ih. Može ih babo jednog dana tako sve džematile povest u smrt.
-
Nuclear Winter
#5637 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
1946 wrote:Ti svoju brigu brini, vidim baš te iritira, samo se nadam da te frustracije neće izaći na najgori mogući načinzonbirile wrote:razumijem,kao i meni za skorašnji stečaj.A što se eventualne privatizacije tiče,pa Torcida jedva otkupi 2000 dionica od 500 kuna iako je ponuđeno 16 000 dionica fanovima,strašnoj Torcidi.E drug moj kada je lova u pitanju,ljubav je u n-tom planu.Od ljubavi se prave djeca,ne klub.Nego znam čoeka uzoro bi i posijao kupus ,pa ako nije skupo javi na PP![]()
Puste želje drug.On je toliko frustriran svojim bijednim i nezanimljivim životom,da danonoćno visi na ovom forumu,na svakoj temi je "poklopac",u sve se on razumije,samo mu je muka SVAKO jutro kad se pogleda u ogledalo
-
zonbirile
#5638 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
hajde de,može vam i to proči,ali neumitno je stečaj, privatizacija, ili kupus.sreća pa se vas ne pita.
- Baltazar_khan
#5639 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Onaj motorista što ga je taxista udario, nažalost nije izdržao, preminuo je. Najviše mi je žao što je dijete ostalo bez oca 
- 2407
#5640 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
To ono neki dan kod Alte?Baltazar_khan wrote:Onaj motorista što ga je taxista udario, nažalost nije izdržao, preminuo je. Najviše mi je žao što je dijete ostalo bez oca
Kako je tamo ustvari bilo, njega udario taksita ili on udario u taksi? Ko je kriv?
-
bejzik
- DaysleepeR
#5642 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kako je izgledalo na mjetu udesa taxi mu je preprijecio put te je on udario u zadnji bocni dio zakrenuvsi taxi za 90 stepeni2407 wrote:To ono neki dan kod Alte?Baltazar_khan wrote:Onaj motorista što ga je taxista udario, nažalost nije izdržao, preminuo je. Najviše mi je žao što je dijete ostalo bez oca
Kako je tamo ustvari bilo, njega udario taksita ili on udario u taksi? Ko je kriv?
vjerovatno se ne bi desilo da je motorista vozio sporije
sad je to svakako nebitno
- amrica
#5643 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
DaysleepeR wrote:kako je izgledalo na mjetu udesa taxi mu je preprijecio put te je on udario u zadnji bocni dio zakrenuvsi taxi za 90 stepeni2407 wrote:To ono neki dan kod Alte?Baltazar_khan wrote:Onaj motorista što ga je taxista udario, nažalost nije izdržao, preminuo je. Najviše mi je žao što je dijete ostalo bez oca
Nije nebitno, od toga taxisti zavisi na sta ce mu zivot liciti
- accent
#5644 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ili ne daj Boze da je imao kaciguDaysleepeR wrote:kako je izgledalo na mjetu udesa taxi mu je preprijecio put te je on udario u zadnji bocni dio zakrenuvsi taxi za 90 stepeni2407 wrote:To ono neki dan kod Alte?Baltazar_khan wrote:Onaj motorista što ga je taxista udario, nažalost nije izdržao, preminuo je. Najviše mi je žao što je dijete ostalo bez oca
navodno mu je povreda glave dosla glave
-
zonbirile
#5645 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
[e bi desilo da je motorista vozio sporije
sad je to svakako nebitno[/quote]
ili ne daj Boze da je imao kacigu
navodno mu je povreda glave dosla glave[/quote]
---------------------------------------
ružno reći,ali danas u čitulji kažu da će im nedostajati za trkanja.E baš svašta.
sad je to svakako nebitno[/quote]
ili ne daj Boze da je imao kacigu
navodno mu je povreda glave dosla glave[/quote]
---------------------------------------
ružno reći,ali danas u čitulji kažu da će im nedostajati za trkanja.E baš svašta.
- respo
#5646 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa nek i oni onda okoncaju pa nek se trkaju vjecnim lovistima 
- NekoIzMase
#5647 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Da taj lik nije vozio sivi Clio Sport sa crnim kockicama na gepeku?
-
zonbirile
#5648 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
---------------------------------NekoIzMase wrote:Da taj lik nije vozio sivi Clio Sport sa crnim kockicama na gepeku?
koji lik ?
-
Cafe Camargue
#5649 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
nije sivi, već crni. bio je često parkiran u hamdije kreševljakovića, obično je onu jednu traku blokirao da bi se parkiraoNekoIzMase wrote:Da taj lik nije vozio sivi Clio Sport sa crnim kockicama na gepeku?
rahmet mu duši
- memlija
#5650 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
da, to je tajCafe Camargue wrote:nije sivi, već crni. bio je često parkiran u hamdije kreševljakovića, obično je onu jednu traku blokirao da bi se parkiraoNekoIzMase wrote:Da taj lik nije vozio sivi Clio Sport sa crnim kockicama na gepeku?
rahmet mu duši
ima ga i na ovoj temi....http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 52&start=0
bez obzira na sve Rahmet mu duši