zato sto blokiraju saobracaj, izlijecu na raskrsnice da ne bi niko mogao proci, i pun mi ih je klinac... subotom pravila saobracaja: pravo prvenstva imaju svatovi, rotacije pa svi ostali, ali oni na prvom mjestu...minjonja wrote:zasto se svadbene kolone spominju na crnoj hronici
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Cholina_Lokica
#5601 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-
zonbirile
#5602 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
----------------------------------------------Dile wrote:zato sto blokiraju saobracaj, izlijecu na raskrsnice da ne bi niko mogao proci, i pun mi ih je klinac... subotom pravila saobracaja: pravo prvenstva imaju svatovi, rotacije pa svi ostali, ali oni na prvom mjestu...minjonja wrote:zasto se svadbene kolone spominju na crnoj hronici
čisti papanluk,a murija u mišijoj rupi
- minjonja
#5603 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma kontam i ja to, ali opet nije crna hronika.
- Cholina_Lokica
#5604 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma jasta je neg' crna.. mrak mi na oci padne kad ih vidim 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5605 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ali sam ih ja blokirao svojim puževim prelaskom pješačkog tako sam iznerviran bio
na kraj pameti mi bilo da zovem sljedeći put ću zvati
onda u tramvaju me dočeka tuča 2 dede
da čuješ riječnika... otkinuću ti glavu
i gurkanje
ma ljepota... malo podnevnog stresa za buduće račiće

onda u tramvaju me dočeka tuča 2 dede
ma ljepota... malo podnevnog stresa za buduće račiće
- Joey Tribbiani
#5606 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
komi wrote:ali sam ih ja blokirao svojim puževim prelaskom pješačkog tako sam iznerviran bio
onda u tramvaju me dočeka tuča 2 dededa čuješ riječnika... otkinuću ti glavu
![]()
![]()
i gurkanje
ma ljepota... malo podnevnog stresa za buduće račiće![]()
![]()
- Truba
#5607 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
imam viška jedno i u riječnik
a da ne spominjemo stampedo kad su naišli revizori
a da ne spominjemo stampedo kad su naišli revizori
-
MAN-lion's coach
#5608 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kad se bidne hanuma razvodila hoćel tada slaviti i blokirati?komi wrote:danas kolona svadbe blokirala oko 13.h čitav saobraćaj na malti
baš su se organizirali jer im je blokiranje i prolazak kroz crveno dobro prošao...
čak su imali po 3-4 auta koja su fizički sprečavali prolazak auta iz susjednih smjerova
- karanana
#5609 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
e ovo je vec crna hronikakomi wrote: onda u tramvaju me dočeka tuča 2 dededa čuješ riječnika... otkinuću ti glavu
- Joey Tribbiani
#5610 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ne more crnja bit. Aj' ih ti rastavi ako smiješ...da te zvizne nečim ne mozes mu ni vratit. Nije da ismijavam stare ljude, i sam ih imam dvoje u kući i volim skoro ko roditelje, ali jebo te ako oni neće biti svjesni svojih godina, ne znam ko će.
PS: kako ovaj @komi vazda naleti na belaje medju penzionerima? Podnio je još par izvještaja o svadjama nekih starih zena u traJvanu ako se ne varam
PS: kako ovaj @komi vazda naleti na belaje medju penzionerima? Podnio je još par izvještaja o svadjama nekih starih zena u traJvanu ako se ne varam
- karanana
#5611 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jeste. izgleda da on donosi srklet penzionerima u sredstvima javnog prevoza
-
MAN-lion's coach
#5612 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
staračka sebičnostkomi wrote:ali sam ih ja blokirao svojim puževim prelaskom pješačkog tako sam iznerviran bio
onda u tramvaju me dočeka tuča 2 dededa čuješ riječnika... otkinuću ti glavu
![]()
![]()
i gurkanje
ma ljepota... malo podnevnog stresa za buduće račiće![]()
![]()
- hotazmaj
#5613 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Da nije revizorJoey Tribbiani wrote:nosi srklet penzio
- Truba
#5614 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
inače meni niko ne vjeruje kakve gluposti viđam u tramvajuJoey Tribbiani wrote:
- Zena_drugog_sistema
#5615 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
komi wrote:inače meni niko ne vjeruje kakve gluposti viđam u tramvajuJoey Tribbiani wrote:
potrefi se co'jek na pravom mjestu u pravo vrijeme
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#5616 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Djevojka mladiću nožem nanijela teške povrede
Tridesetpetogodišnji Č. S. iz Vogošće teško je povrijeđen nakon verbalne prepirke s djevojkom u subotu navečer u tom sarajevskom naselju, potvrđeno je u MUP-u Kantona Sarajevo.
Piše: N. J.
Policija je oko 20.30 sati obaviještena o incidentu koji se dogodio u ulici Nova cesta, do broja 69. Djevojka inicijala Š. A. (1990) je nakon povrjeđivanja mladića pobjegla s mjesta događaja.
Ipak, policija ju je pronašla i uhapsila jutros u četiri sata, pod sumnjom da je počinila krivično djelo nanošenje teških povrede. Međutim, nakon saslušanja u policiji, ona je puštena na slobodu.
Mladić je prevezen u bolnicu Koševo, gdje su mu konstatovane teške povreda, te je zadržan na liječenju. Izvan je životne opasnosti.
O svemu je obaviješten i dežurni kantonalni tužilac, a uviđaj su obavili pripadnici MUP-a KS. Istraga je u toku.
sarajevo-x.com
Tridesetpetogodišnji Č. S. iz Vogošće teško je povrijeđen nakon verbalne prepirke s djevojkom u subotu navečer u tom sarajevskom naselju, potvrđeno je u MUP-u Kantona Sarajevo.
Piše: N. J.
Policija je oko 20.30 sati obaviještena o incidentu koji se dogodio u ulici Nova cesta, do broja 69. Djevojka inicijala Š. A. (1990) je nakon povrjeđivanja mladića pobjegla s mjesta događaja.
Ipak, policija ju je pronašla i uhapsila jutros u četiri sata, pod sumnjom da je počinila krivično djelo nanošenje teških povrede. Međutim, nakon saslušanja u policiji, ona je puštena na slobodu.
Mladić je prevezen u bolnicu Koševo, gdje su mu konstatovane teške povreda, te je zadržan na liječenju. Izvan je životne opasnosti.
O svemu je obaviješten i dežurni kantonalni tužilac, a uviđaj su obavili pripadnici MUP-a KS. Istraga je u toku.
sarajevo-x.com
- terra_incognita
#5617 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
1990 i 1975
par 
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#5618 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ne znam ne vjerujem...vise tipujem na maltretiranje...
- amrica
#5619 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Privatna poruka wrote: Tridesetpetogodišnji Č. S. iz Vogošće teško je povrijeđen nakon verbalne prepirke s djevojkom u subotu navečer u tom sarajevskom naselju, potvrđeno je u MUP-u Kantona Sarajevo.
- Truba
#5620 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
terra_incognita wrote:1990 i 1975par
-
provincijalac
#5621 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Privatna poruka wrote:Sinoc oko 23h kod predsjednistva ide frajer rikvercom (od Ali-pasine do Predsjednistva) bjezi od murije, murija za njim (od Ali-pasine do Predsjednistva) morajuci tako da se krece u suportnom pravcu. Uhvatili su ga ali zaista ne znam sta se desilo. Nisam vidio da je udario pjesaka, ali sam vidio neku Skodu koja stoji na semaforu kod dzamije i kad su ovog uhvatili ode Skoda. Ako neko zna nesto nek napise.
Ganjali auto mafiju.Slupana škoda je policijska.Uhvaćena četvorica.
- van Basten
#5622 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ona ga ganjala da mu bude djevojka, on nije htio, ona nije htjela da čuje ne kao odgovor, i eto...terra_incognita wrote:1990 i 1975par
- Bullet Tooth Tony
#5623 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ja ganajli , a po starom gradu orgijaju samo tako , VW na meti bas...Dovoljno je samo 3 izlaza da se pokriju , Hreša , prema Faltićima mada je to slijepi put i izlaz sa Darive i da se to sve pohvata ali treba volje za to ... eeeeprovincijalac wrote:Privatna poruka wrote:Sinoc oko 23h kod predsjednistva ide frajer rikvercom (od Ali-pasine do Predsjednistva) bjezi od murije, murija za njim (od Ali-pasine do Predsjednistva) morajuci tako da se krece u suportnom pravcu. Uhvatili su ga ali zaista ne znam sta se desilo. Nisam vidio da je udario pjesaka, ali sam vidio neku Skodu koja stoji na semaforu kod dzamije i kad su ovog uhvatili ode Skoda. Ako neko zna nesto nek napise.
Ganjali auto mafiju.Slupana škoda je policijska.Uhvaćena četvorica.
- Comrad
#5624 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pa nije fazon ganjat tamo gdje ih niko nece vidjet, ovako fino dodju u centar malo ih zaganjaju i ono, ne bi l' narod pomislio da rade nesto. 
-
Nuclear Winter
#5625 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Comrad wrote:Pa nije fazon ganjat tamo gdje ih niko nece vidjet, ovako fino dodju u centar malo ih zaganjaju i ono, ne bi l' narod pomislio da rade nesto.