ne bore se navijaci bore se ovi ljudi u francuskoj i zato onaj zandar tamo nema pravo da udari tu djevojku tog decka na ulicama pariza kao sto ce udarati huliganazonbirile wrote:--------------------------------------------------------------------------------respo wrote:e vidis ne treba da bude tako
valjda se za to borimo a ne da bude ma ajd tako je
sutra nam ulaze u kucu i uzimaju sta im treba
ma ajd tako je
vjerujem da i medju policajcima u fr ima njih koji podrzavaju protestante u zahtjevima za te 2 godine razlike al eto moraju biti protiv njih
al valjda se i ovi bune da narodu bude bolje a ne nekolicini
da se ne bune sutra bi francuzi radili od 8 ujutro do 10 navece jer jbg tako je
shvatit ces na sta mislim
naravno da cu uvijek opravdati policiju kad prebiju al bukvalno ako treba da bude u bolnickom krevetu huligana kriminalca itd al kad to uradi nekome ni krivom ni duznom ne mogu biti nikako na njihovoj strani
al eto stvarno necu vise na ovoj temi odosmo predaleko s ovim mozemo na temu policija
ma ne bore se valjda navijači da nam bude bolje.malo si konfuzan.Ja ti rekoh to se izučava,rad sa MASOM.Zaboravi eksces.Zaboravi Francusku.Imaš masu i trebaš je potisnuti.Prvi kontakt je prvi red,može u njemu biti bilo ko,može ne moći odstupiti ,jer je guran,stješnjen onim odozada i šta bi ti.Tražio ličnu?A masu treba razbiti na manje grupice.Psihologija mase je takva da slijedi instikte,ne vođu,to je pjesnička figura-samo instikte.Elementi prisile/sile su ti koji će je pokrenuti u željenom smjeru,i to je tako.Dečko ko je kada odgovaro za postupanje protiv mase ,od policije u bilo kojoj zemlji.Rijetko itko,niko.
tako isto nema pravo udarati starijeg covjeka koji nosi sal zelje sarajeva liona ili ne znam kojeg vec kluba kao onoga koji pravi probleme opet svejedno koji klub je u pitanju
joj i tebe pa neces mu traziti licnu naravno ali ako sam polozio za policajca valjda sam i ucen da procjenim jeli mujo huligan ili je normalan navijac ili mozda samo prolaznik
ko je kada odgovarao za postupanje protiv mase?
G8 u djenovi 2002 policajac ubio protestanta iz pistolja
odgovarao pred sudom
naravno posto su cuvali guzonje mislis da je dobio ono sto je zasluzio ili je drzava stala iza njega jer je kao sto rekoh cuvao guzonje te iste italije kao i ostale najmocnijih drzava svijeta sto opet pokazuje dokle je trebalo doci da upotrijebi silu
dogodilo se tako sto je protestant gadjao auto u kojem se nalazio policajac pozarnim aparatom
sta mislis sta bi bilo da je ubio nekog ko uopste nije bacao kamenje na njih?
vjerujem da bi lezao dobre robije