Ako je ovo istina treba pisat o ovome na svakom koraku.Ako ko ima stele pa da dogura na tv.Jedino tako se moze nesto postici.Robben wrote:Upravo!samo_ovaj_put wrote:da to nije onaj sto je sa nozem ganjao igrace u fojnici?Robben wrote:Lakača Ismar.
Strpajte govno u zatvor idioti nesposobni, 10. put da bode i ništa. Fuj u kakvoj mi državi živimo!
Naravno, govnar mamin sin, ima mamu na položaju u mupu i ne mogu mu ništa. Gadi mi se što živim ovdje.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- plejka2
#4551 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-
The 51st State
#4552 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
otprilike si argumentovao moju tvrdnju, svaka castopet generalizacija zbog tamo nekog klosara koji je blizak tici i kompaniji?!
sta je u pitanju neko kolektivno skupljanje manijaka koji se vozaju tramvajem i traze potencijalne pitare??![]()
![]()
daj ne budali ocigledno se neko ovome probisvjetu zamjerio ili ga je krivo pogledao!!
sto se koristi kako bi se jos vise ukaljao ugled ili podigle tenzije a takvi pojedinaci kao sto si ti
rade upravo da do ovakvih sranja dolazi!!
to je taj lakaca koji je vadio nozeve u travniku, to treba otvoreno reci!!
zbog takvih osoba i ne idem na jug, ako im se ne mogu suprostaviti makar ih necu podrzavati!!
glavni krivac za ovo jeste nase tuzilastvo, koje ima sasvim dovoljno materijala da decko provede jedan dio zivota u priznu ali iz ocigledno "jacih" razloga ne poduzima nista kao i s`mnogima u ovome gradu!!
- Cyrax
#4553 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ima li tema da je ovaj ne opogani kretenskim naglabanjima o Zelji
.Jarane ti imas problem u glavi i to bas golem problem.
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#4554 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sasvim je nebitno na koju tribinu ide...
Nije ga Zeljo odgajao...
Hordas sam ali kakve veze ima Zeljo sto je idiot zbo momka, Amar mu naredio? (ovo isto vazi i za naprdjivanje TM kad neko od HZ ucini sranje - da se razumijemo sasvim je druga prica kad je nesto organizovano)
On je ubica, delikvent i idiot. Boli me qrc da mi je rod rodjeni. Skloniti ubicu sa ulice. To je cijela poenta. Sad jel TM ili HZ ili clan Merhameta i Crvenog krsta, sto je to bitno. SKLONITI UBICU SA ULICE!
Nije ga Zeljo odgajao...
Hordas sam ali kakve veze ima Zeljo sto je idiot zbo momka, Amar mu naredio? (ovo isto vazi i za naprdjivanje TM kad neko od HZ ucini sranje - da se razumijemo sasvim je druga prica kad je nesto organizovano)
On je ubica, delikvent i idiot. Boli me qrc da mi je rod rodjeni. Skloniti ubicu sa ulice. To je cijela poenta. Sad jel TM ili HZ ili clan Merhameta i Crvenog krsta, sto je to bitno. SKLONITI UBICU SA ULICE!
- clav
#4555 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
policija i tuzilastvo ocito rade svoj posao kako treba. treba im povecati plate. nemaju stredstava, nemaju podrske od vlasti, nije do njih, nema dovoljno zatvora
a i plaho smo sigurni, uvijek tako kazu raznorazni portparoli u talk showovima i vijestima

-
The 51st State
#4556 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
boli me kurac za zeljeljeznicar spomenuh li ja klub? a da je doticni lik jedan od vidjenijih manijaka i da zajedno sa slicnim profilom ljudi vodi tu grupu, to je jednostavno cinjenica, a sad mozes kuci i tako se ophoditi prema ukucanima.Cyrax wrote:Ima li tema da je ovaj ne opogani kretenskim naglabanjima o Zelji.Jarane ti imas problem u glavi i to bas golem problem.
- Cyrax
#4557 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Profil korisnika/ce - The 51st StateThe 51st State wrote:boli me kurac za zeljeljeznicar spomenuh li ja klub? a da je doticni lik jedan od vidjenijih manijaka i da zajedno sa slicnim profilom ljudi vodi tu grupu, to je jednostavno cinjenica, a sad mozes kuci i tako se ophoditi prema ukucanima.Cyrax wrote:Ima li tema da je ovaj ne opogani kretenskim naglabanjima o Zelji.Jarane ti imas problem u glavi i to bas golem problem.
Najaktivniji/a u temi:FK Željezničar
(205 post(ov)a ...
Manje srdzbe torpedasu,manje srdzbe...
- plejka2
#4558 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
U ovom slucaju ako je kao sto rekose nebih se slozio da rade kako treba.Ako ova individua ima toliko djela a nije odgulio nista zato sto mu je mama u mupu to je cista zloupotreba polozaja.Karadzic i Mladic su mislili da mogu sta hoce i dokle hoce.Vidjeli smo da im se tako nesto nije ostvarilo.Mogli su par godina jedan pade i drugi ce aBdclav wrote:policija i tuzilastvo ocito rade svoj posao kako treba. treba im povecati plate. nemaju stredstava, nemaju podrske od vlasti, nije do njih, nema dovoljno zatvora![]()
a i plaho smo sigurni, uvijek tako kazu raznorazni portparoli u talk showovima i vijestima
![]()
Tako ce se desiti i sa ovima samo je pitanje dana kad ce past i povuc za sobom ove sto ih brane.Pravda mozda jest spora ali svakog stigne kad se najmanje nada.
- cappy_tempo
#4560 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Cyrax wrote:Profil korisnika/ce - The 51st StateThe 51st State wrote:boli me kurac za zeljeljeznicar spomenuh li ja klub? a da je doticni lik jedan od vidjenijih manijaka i da zajedno sa slicnim profilom ljudi vodi tu grupu, to je jednostavno cinjenica, a sad mozes kuci i tako se ophoditi prema ukucanima.Cyrax wrote:Ima li tema da je ovaj ne opogani kretenskim naglabanjima o Zelji.Jarane ti imas problem u glavi i to bas golem problem.
Najaktivniji/a u temi:FK Željezničar
(205 post(ov)a ...
Manje srdzbe torpedasu,manje srdzbe...
nemoj se vadit na zeljeznicar i lik nigdje zelju nije spomeno.reko je da ovaj clan grupe tm,a ne clan zelje,a dok ih ti i takvi kao ti pravdate daleko cete dogurat,najgore sto neko ni kriv ni duzan najebe(ne samo ovo danas nego inace)
-
Alkos
#4561 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Problem je sta neko iz jezgra grupa opravdava takve cinove, sto znaci da ce se takvo nesto ponoviti i sutra. Taj mali balavac je nakon "bodenja" danas sigurno dobio pohvale starijih i porastao mu je rejting medju njegovim, umjesto da je dobio samarcinu i zabranu prilaza, ne jugu, nego Grbavici. Vec nekoliko puta je taj isti balo istim nozem pokusavao ubosti i navijace i igrace FKS, sto znaci da ima podrsku u tome, jer bi nakon prvog puta vec hodao slomljenih ruku i sa tim istim nozem zabodenim u dupe.Privatna poruka wrote:Sasvim je nebitno na koju tribinu ide...
Nije ga Zeljo odgajao...
To bas pocinje tako - prvo pocne vaditi noz, pa nekog izbode u butinu, pa u ruku, pa u stomak, a slijedeci ce udarac biti koban po nekoga! Zivi bili pa vidjeli... Jer niko ne zeli da uradi nista, pocev od tuzilastva i policije u kojoj mu radi mater, pa do njegove maticne grupe!!!
Suzavac i mogu istrpiti, koristi ga i policija sto znaci da je koliko toliko "bezopasan", mada je i on mogao imati katastrofalne posljedice... Ali ici sa nozem na nekoga, sa namjerom da ga ubijes, je nesto sto nikada necu prihvatiti. I istom tom balavcu se nece suditi ni za kakav pokusaj ubistva, iako ga je danas bilo, on ce i dalje slobodno hodati nasim ulicama sa naostrenim nozem, cekajuci svoju novu zrtvu! A kad se desi neki novi Denis, neki novi Amar, neki novi Vedran, onda cemo svi kukati, a navijaci ce se ogradjivati... Zbog takvih navijaci nose epitet stoke i tretirani su kao gradjani drugog reda, jer kad se desilo to sto se desilo Vedranu, 80% komentara je bilo "zasluzio je to jer je navijac, on je isao dole po probleme, nosi noz, pistolj, drogira se, dila..." E budale moje!
FUJ!
-
The 51st State
#4562 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma stipu ga...njegovom razumu ionako nema pomoci...
nemoj se vadit na zeljeznicar i lik nigdje zelju nije spomeno.reko je da ovaj clan grupe tm,a ne clan zelje,a dok ih ti i takvi kao ti pravdate daleko cete dogurat,najgore sto neko ni kriv ni duzan najebe(ne samo ovo danas nego inace)
- Cyrax
#4563 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nadji mi gdje sam ja opravdao ovo i idem sa foruma dozivotnocappy_tempo wrote:
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#4564 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ja se apsulutno slazem s tobom. Potpisujem svaku rijec, a ono sto sam ja htio reci je da je taj lik UBICA i da ga treba kao takvog tretirati. Ko je sta je zasto je, hoce li dobiti pohvale...problem neke druge vrste...u zatvoru mu te pohvale nece puno pomoci.Alkos wrote:Problem je sta neko iz jezgra grupa opravdava takve cinove, sto znaci da ce se takvo nesto ponoviti i sutra. Taj mali balavac je nakon "bodenja" danas sigurno dobio pohvale starijih i porastao mu je rejting medju njegovim, umjesto da je dobio samarcinu i zabranu prilaza, ne jugu, nego Grbavici. Vec nekoliko puta je taj isti balo istim nozem pokusavao ubosti i navijace i igrace FKS, sto znaci da ima podrsku u tome, jer bi nakon prvog puta vec hodao slomljenih ruku i sa tim istim nozem zabodenim u dupe.Privatna poruka wrote:Sasvim je nebitno na koju tribinu ide...
Nije ga Zeljo odgajao...
To bas pocinje tako - prvo pocne vaditi noz, pa nekog izbode u butinu, pa u ruku, pa u stomak, a slijedeci ce udarac biti koban po nekoga! Zivi bili pa vidjeli... Jer niko ne zeli da uradi nista, pocev od tuzilastva i policije u kojoj mu radi mater, pa do njegove maticne grupe!!!
Suzavac i mogu istrpiti, koristi ga i policija sto znaci da je koliko toliko "bezopasan", mada je i on mogao imati katastrofalne posljedice... Ali ici sa nozem na nekoga, sa namjerom da ga ubijes, je nesto sto nikada necu prihvatiti. I istom tom balavcu se nece suditi ni za kakav pokusaj ubistva, iako ga je danas bilo, on ce i dalje slobodno hodati nasim ulicama sa naostrenim nozem, cekajuci svoju novu zrtvu! A kad se desi neki novi Denis, neki novi Amar, neki novi Vedran, onda cemo svi kukati, a navijaci ce se ogradjivati... Zbog takvih navijaci nose epitet stoke i tretirani su kao gradjani drugog reda, jer kad se desilo to sto se desilo Vedranu, 80% komentara je bilo "zasluzio je to jer je navijac, on je isao dole po probleme, nosi noz, pistolj, drogira se, dila..." E budale moje!
FUJ!
On je ovdje napao sa ciljem da nanese smrtonosne posljedice, u zatvor odmah!
Sve ostalo su price o kojima se moze raspravljati kada ovaj bude u zatvoru.
- Cyrax
#4565 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Srdzba je jedan od najvecih neprijatelja covjeku pa ti sad vidi dokad ces takoThe 51st State wrote:ma stipu ga...njegovom razumu ionako nema pomoci...
- Toto_Salvatore
#4566 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Radi navijačkog rivaliteta nekoga zbosti nožem svasta, pa ako ste toliki fanatici i bolesnici za svojim klubovima pobijte se kao u rusiji 50 na 50 bez hladnog i vatrenog oruzija, tamo cak policija u rusiji dozvoljava takve tuce, i rjesite to za svagda...............
Last edited by Toto_Salvatore on 28/08/2010 01:04, edited 1 time in total.
-
The 51st State
#4567 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
rece lakaca i cyrax ponovi online...Cyrax wrote:Srdzba je jedan od najvecih neprijatelja covjeku pa ti sad vidi dokad ces takoThe 51st State wrote:ma stipu ga...njegovom razumu ionako nema pomoci...
- kokuz_sa
#4568 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
mislis ovakoToto_Salvatore wrote:Radi navijačkog rivaliteta nekoga zbosti nožem svasta, pa ako ste toliki fanatici i bolesnici za svojim klubovima pobijte se kao u rusiji 50 na 50 bez hladnog i vatrenog oruzija, tamo cak policija u rusiji dozvoljava takve tuce, i rjesite to za svagda...............
kao ovi
http://www.youtube.com/watch?v=J2SWpbzDBNI
- Cyrax
#4569 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Neces vjerovati znam jednog Lakacu ali nije IsmarThe 51st State wrote: rece lakaca i cyrax ponovi online...
-
The 51st State
#4570 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
procitaj splinterov post, duboko udahni, razmisli...ako si u stanju...Cyrax wrote:Neces vjerovati znam jednog Lakacu ali nije IsmarThe 51st State wrote: rece lakaca i cyrax ponovi online....Sto si takav covjek kuliraj malo.Jaran iz TM 87 mi je rekao da su vodje narko-kartela u Meksiku navijaci Zelje i da finansiraju kupovinu utakmica
,tema ko skrojena za tebe pa opleti
- Joey Tribbiani
#4571 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Toto_Salvatore wrote:Radi navijačkog rivaliteta nekoga zbosti nožem svasta, pa ako ste toliki fanatici i bolesnici za svojim klubovima pobijte se kao u rusiji 50 na 50 bez hladnog i vatrenog oruzija, tamo cak policija u rusiji dozvoljava takve tuce, i rjesite to za svagda...............
a odakle sad to da je zboden zbog navijačkog rivaliteta? Ne lupajte majke vam.
eto do čega dovede baljezganje tipova kao sto su the 51...raja sve shvata pogresno.
niko ne brani Lakaču (ako je to uradi, nema jos nigdje zvanično), brani se tm87 koji se beze uvlače u ovo
I na kraju, ode se od teme daleko...zna li iko kako je povrijedjeni momak, smije li iko sjvedociti tom dogadaju? U sred bijela dana se sve dogodilo
- Toto_Salvatore
#4572 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kokuz_sa wrote:mislis ovakoToto_Salvatore wrote:Radi navijačkog rivaliteta nekoga zbosti nožem svasta, pa ako ste toliki fanatici i bolesnici za svojim klubovima pobijte se kao u rusiji 50 na 50 bez hladnog i vatrenog oruzija, tamo cak policija u rusiji dozvoljava takve tuce, i rjesite to za svagda...............
kao ovi
http://www.youtube.com/watch?v=J2SWpbzDBNI
Ma ja brate, kad vec dolazi do ovakvih stvari, nadji se negdje van grada ako je dotle doslo, pobij se muski i rijesi za svagda nerasciscene probleme ako ih imaju..........p.s ovo je olimpijakos vs paok !
- Cyrax
#4573 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Stipu ih ovdje je najmanje bitno ko je zboden,u kakvom je stanju,zasto je zboden i tako te nebitne stvari.Zasto da se time opterecujuJoey Tribbiani wrote: a odakle sad to da je zboden zbog navijačkog rivaliteta? Ne lupajte majke vam.
eto do čega dovede baljezganje tipova kao sto su the 51...raja sve shvata pogresno.
niko ne brani Lakaču (ako je to uradi, nema jos nigdje zvanično), brani se tm87 koji se beze uvlače u ovo![]()
I na kraju, ode se od teme daleko...zna li iko kako je povrijedjeni momak, smije li iko sjvedociti tom dogadaju? U sred bijela dana se sve dogodilo
- Toto_Salvatore
#4574 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Joey Tribbiani wrote:Toto_Salvatore wrote:Radi navijačkog rivaliteta nekoga zbosti nožem svasta, pa ako ste toliki fanatici i bolesnici za svojim klubovima pobijte se kao u rusiji 50 na 50 bez hladnog i vatrenog oruzija, tamo cak policija u rusiji dozvoljava takve tuce, i rjesite to za svagda...............
niko ne brani Lakaču (ako je to uradi, nema jos nigdje zvanično), brani se tm87 koji se beze uvlače u ovo![]()
Ne znam dali je radi navijackog niti me zanima, ali ti kazem, ovde kod nas ti je inace ovako citiram: AAAAA, ENO GA, VIDI PI*KE, ENO GA SAM, HAJMO MU UZETI SAL (NJIH 5, 6) I PREBITI GA, BILO O KOME DA SE RADI NEBITNO, PA TI RADI TOGA KAZEM, AKO SU SVE TOLIKI MANGUPI NADJI SE NEGDJE PA SE SUTAJ DO MILE VOLJE...
-
Robben
#4575 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Momak je izboden jer je na sebi imao majicu R.I.P. Vedran Puljić.Joey Tribbiani wrote:Toto_Salvatore wrote:Radi navijačkog rivaliteta nekoga zbosti nožem svasta, pa ako ste toliki fanatici i bolesnici za svojim klubovima pobijte se kao u rusiji 50 na 50 bez hladnog i vatrenog oruzija, tamo cak policija u rusiji dozvoljava takve tuce, i rjesite to za svagda...............