Ma da, svi smo mi krivi sto hajvan nemoze mirno voziti 150km/h i vise. Ono sto sam rekao je vise hipoteticki i da stalo mi je do mog djeteta a ne do debila koji ugrozavaju, između ostalog, i zivot moga djeteta. treba nekoga da ubije pa da se onda nađu slicni tebi i kazu "ne opradvam, ali..." do kada ce se nalaziti izgovori za majmune koji izazivaju kako svoju tako pogotovo i tuđu smrt. mene zaustave zbog ne ukljucenog zmigavca ili kaznjavaju zbog pojasa a oni jurcaju u miru i rahatluku cca.200 km/h i prolaze serbes kroz crveno i nikom nista...hotazmaj wrote:Svasta bih nesto napisao na ovu temu ali ne vrijedi vama nesto dokazivati. Ne opravdavam ja nikakvo divljanje, ali zbog ovakvih kao sto je ovaj sto bi kocio i otvarao vrata ginu i bikeri i motociklisti. Vidis razmisljas samo o sebi a ne o dajetetu koje ti sjedi pozadi. ccc Bravo. Razumijem ja da je veliki broj bahatih motociklista, ali nisi ni svjestan koliko je takvih u autima. Onaj covjek prije koju godinu poginu na ciglanama zbog dede koji se polukruzno okretao na sred ceste![]()
http://www.youtube.com/watch?v=lsJs4AYa8sU
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- zateznistub
#4476 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#4477 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Onaj koji nalazi i jednu rijec opravdanja za ove majmune, idiote, kretene, kompleksashe, shupke i sline, sto po gradu voze 150-200 km/h, .... gori je od svakog majmuna, idiota, kretena, kompleksasha, shupka i sline.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#4478 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pape wrote:Onaj koji nalazi i jednu rijec opravdanja za ove majmune, idiote, kretene, kompleksashe, shupke i sline, sto po gradu voze 150-200 km/h, .... gori je od svakog majmuna, idiota, kretena, kompleksasha, shupka i sline.
- shalla
#4479 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Upravo tako!pape wrote:Onaj koji nalazi i jednu rijec opravdanja za ove majmune, idiote, kretene, kompleksashe, shupke i sline, sto po gradu voze 150-200 km/h, .... gori je od svakog majmuna, idiota, kretena, kompleksasha, shupka i sline.
Nema se na ovo šta ni dodati ni oduzeti, taman da mi je rođeni babo taj koji jurca tim brzinama...
Sve sama balavurdija koja svoj adrenalin nije mogla ispuhati od '92-'95 pa se sad dokazuju "kokama" ovakvim klipovima
-
samo_ovaj_put
#4480 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
zivim u sarajevu i nikad nisam vidio nekog sa ovakvom masinom ispod 25 godinashaqqa wrote:Upravo tako!pape wrote:Onaj koji nalazi i jednu rijec opravdanja za ove majmune, idiote, kretene, kompleksashe, shupke i sline, sto po gradu voze 150-200 km/h, .... gori je od svakog majmuna, idiota, kretena, kompleksasha, shupka i sline.
Nema se na ovo šta ni dodati ni oduzeti, taman da mi je rođeni babo taj koji jurca tim brzinama...
Sve sama balavurdija koja svoj adrenalin nije mogla ispuhati od '92-'95 pa se sad dokazuju "kokama" ovakvim klipovima![]()
- mrtva kokoš
#4481 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
e pa "nisi vidio" jer su kockaste glave u pitanju...samo_ovaj_put wrote:zivim u sarajevu i nikad nisam vidio nekog sa ovakvom masinom ispod 25 godinashaqqa wrote:Upravo tako!pape wrote:Onaj koji nalazi i jednu rijec opravdanja za ove majmune, idiote, kretene, kompleksashe, shupke i sline, sto po gradu voze 150-200 km/h, .... gori je od svakog majmuna, idiota, kretena, kompleksasha, shupka i sline.
Sve sama balavurdija koja svoj adrenalin nije mogla ispuhati od '92-'95 pa se sad dokazuju "kokama" ovakvim klipovima![]()
a one izgledaju mnogo starije nego sto ustvari jesu...
-
krusty
#4482 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
hz__semir wrote:
Majmuna će dok se ovako ubacuje i ulijeće u traku, neko dok se neko prestrojava udariti, ubiti kretena, ali ležati u muriji ni kriv, ni dužan.
a po kojem to zakonu ides u zatvor ako si ni kriv ni duzan ?
ulice pune onih sto ubijaju sa predumisljajem a ti pricas o nekom lezanju ako bi se neko zapucao u tebe sa 150 dok se ti normalno prestrojavas ?
- Hemera
#4483 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Heroj je maknuo video....

- -Romeo-
#4484 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Psi napadaju 2. 3. ili koji već dio..............
Psi lutalice u Sarajevu napali 10-godišnjaka
http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/clanak/100823076
pun mi je k.... ovih šu.... iz udruženja, pa dokle ovako............
-
high_volume
#4485 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Možda bi neko trebao i provjeriti vjerodostojnost optužbi. Prijatelj mi stanuje u Hrasnom i priča da te pse, kad se pojave, djeca maltretiraju, vuku za rep, šutaju nogama, gađaju kamenjem. Druga djeca ih opet hrane, kaže da iz stanova donose hranu za njih...-Romeo- wrote:Psi napadaju 2. 3. ili koji već dio..............
Informacije su kontradiktorne i sve treba prvo provjeriti pa tek onda voditi te jadne napuštene pse na lomaču.
- Karabaja
#4486 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ovo je izgleda više AV nego MAU 
- kurty
#4487 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
@high_volume, neki dan smo se malo prepirali, ali potpisujem sve i jednu rijec ovog tvog postahigh_volume wrote:Možda bi neko trebao i provjeriti vjerodostojnost optužbi. Prijatelj mi stanuje u Hrasnom i priča da te pse, kad se pojave, djeca maltretiraju, vuku za rep, šutaju nogama, gađaju kamenjem. Druga djeca ih opet hrane, kaže da iz stanova donose hranu za njih...-Romeo- wrote:Psi napadaju 2. 3. ili koji već dio..............
Informacije su kontradiktorne i sve treba prvo provjeriti pa tek onda voditi te jadne napuštene pse na lomaču.
-
teAMICA
#4488 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ja tu živim i poznajem te pse. Djeca ih vodaju na uzici, jašu po njima, igraju se i prave su maze. Jednom prilikom zovnem jednog od tih lutalica (žuti veliki) i krenem s njim do granapa da mu kupim hranu. Već je bio mrak - idem ja cuko meni uz nogu. U susret nam idu majka i kćer (cca 60 i 25 godina), još su daleko bile kad su počele nekontrolisano da vrište i skaču. Ja se prepala kontam neko ih napao, pitam šta je bilo, a one će na to: Pas!!!high_volume wrote:Možda bi neko trebao i provjeriti vjerodostojnost optužbi. Prijatelj mi stanuje u Hrasnom i priča da te pse, kad se pojave, djeca maltretiraju, vuku za rep, šutaju nogama, gađaju kamenjem. Druga djeca ih opet hrane, kaže da iz stanova donose hranu za njih...-Romeo- wrote:Psi napadaju 2. 3. ili koji već dio..............
Tako su me prepale, malo je falilo da im ja za vrat skočim... a cuko ništa.
Često srećem te pse, popričam sa djecom koja ih jako vole, svaki ima svoje ime i svaki je nečiji. Često skupljaju novac od užine da ih nahrane i nikad se niko nije žalio da je neki od tih pasa nekog ujeo.
- Tranquilizer
#4489 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ma super je to, ne kaže niko da nije tako ali dosta je samo jednom da cuko gricne malo i dode sve u PM...mislim generalno da bi i za pse i ljude bilo dobro da se ti psi negdje izmjeste pa ko ih voli neka ide da ih posjecuje jer ljudi su najgore životinje!!!!
-
1906
#4490 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-Romeo- wrote:Psi napadaju 2. 3. ili koji već dio..............
podsjecas me na neku tetu od 50ak- kojoj je iznenada ukinuto "nesto" cime se smirivala godinama cccccc
aj prestani ponavljat - nadji neku temu gdje mozda i mozes rec sta pametno i nezaprdjeno
konstantno tupljenje o necemu, s cime nemas nikakvog dodira osim rekla kazala avaz i ostale nene
- Cholina_Lokica
- sffovac
#4492 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
imal ovje normalnih ?
ili prebise pse il bi ih do smrti mazili, hranili
ja jednostavno nisam za ovo sto opstina, kanton ili ko vec nadlezan radi, pod pritiskom ovih "dusebriznika"
ako se vec nece pobrinuti za ove "domace" zivotinje, brate postoji eutanazija i zdravo
sutra pionirskoj dolini zafali para i izbaci zivotinje na ulicu, hoce li i one mirno hodati
bas bi mi trebo jedan lav ispred zgrade ili copor vukova, moze i medo, ja bi ga hranio, bio bi pravo pitom, ne bi nikoga dirao, ne znam sto bi se ljudi uzbudjivali kad bi ga vidjeli na ulici, ma nece on
neki dan gledam zena vodi bebu i zaleti se tako copor ovih sto nece, "pitomih" na nju, ona zgrabi bebu i potrca
samo je pitanje vremna kad ce izgristi nekog do smrti, a ko ce tad biti odgovoran
jel ovi sto ih hrane i produzuju agoniju ? hocel se sami javiti, da je to njihovo pasce uradilo ?!
ZIVOTINJAM nije mjesto na ulici, bilo koje vrste da su
ja jednostavno nisam za ovo sto opstina, kanton ili ko vec nadlezan radi, pod pritiskom ovih "dusebriznika"
ako se vec nece pobrinuti za ove "domace" zivotinje, brate postoji eutanazija i zdravo
sutra pionirskoj dolini zafali para i izbaci zivotinje na ulicu, hoce li i one mirno hodati
bas bi mi trebo jedan lav ispred zgrade ili copor vukova, moze i medo, ja bi ga hranio, bio bi pravo pitom, ne bi nikoga dirao, ne znam sto bi se ljudi uzbudjivali kad bi ga vidjeli na ulici, ma nece on
neki dan gledam zena vodi bebu i zaleti se tako copor ovih sto nece, "pitomih" na nju, ona zgrabi bebu i potrca
samo je pitanje vremna kad ce izgristi nekog do smrti, a ko ce tad biti odgovoran
jel ovi sto ih hrane i produzuju agoniju ? hocel se sami javiti, da je to njihovo pasce uradilo ?!
- kokuz_sa
#4493 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
odakle ziv bio lav i vukovi u pionirskoj..sffovac wrote:imal ovje normalnih ?
da se to ima mislim da bi oni jadni radnici u pionirskoj cvjetali od srece jer onda bi im bar bila velika posjeta i plata bi im se povecala..
- clav
#4494 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma tesko da je iko normalan. jedni se boje pasa ko da su najstrasnije nemani, a drugi opet vise vole pse nego djecu.
- sffovac
#4495 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
to ni meni ne ide u glavuclav wrote:ma tesko da je iko normalan. jedni se boje pasa ko da su najstrasnije nemani, a drugi opet vise vole pse nego djecu.
nema sredine ili su super za ili su super protiv
nema normalnog rezona, da neko povuce granicu i kaze ovo moze ovako, a ovo bogme ne moze
- sffovac
#4496 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
vjerovatno si upravu, konto sam da su do sad nesto i nabavilikokuz_sa wrote: odakle ziv bio lav i vukovi u pionirskoj..
da se to ima mislim da bi oni jadni radnici u pionirskoj cvjetali od srece jer onda bi im bar bila velika posjeta i plata bi im se povecala..
zadnji put kad sam ja bio, a davno sam bio
imali su onog tuznog medu u kavezu 2x2
bolje je zbog zivotinja da ih i ne nabavljaju, nego da ih drze u onakvim uslovima
-
mahalas505
#4497 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kavez za medvjede je odavno premjesten i preuredjen, pa pored vlastitog bazena(nije sada nesto velik,ali postoji) ima dosta i prostora za hodanje. Takodjer, sada imaju dva medvjeda(da li su muska-zenska kombinacija, ne znam,ali koliko sam vidio nisu bili tuzni tolikosffovac wrote:vjerovatno si upravu, konto sam da su do sad nesto i nabavilikokuz_sa wrote: odakle ziv bio lav i vukovi u pionirskoj..
zadnji put kad sam ja bio, a davno sam bio
imali su onog tuznog medu u kavezu 2x2
bolje je zbog zivotinja da ih i ne nabavljaju, nego da ih drze u onakvim uslovima
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- Gusztav
#4499 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Tragedija.
Jutros oko 10,30 kod O.Š. Vrhbosna u Faletićima- Stari Grad, poginuo četrnaestogodišnj dječak. Koliko sam saznao, u nesreći učestvovao kombibus-transporter, a nesrećni dječak vozeći bicikl završio na cesti i usljed teških povreda na mjestu preminu. Kako je došlo da kobnog kontakta, ne znam. Uglavnom, ugašen još jedan mladi život, nažalost.
Jutros oko 10,30 kod O.Š. Vrhbosna u Faletićima- Stari Grad, poginuo četrnaestogodišnj dječak. Koliko sam saznao, u nesreći učestvovao kombibus-transporter, a nesrećni dječak vozeći bicikl završio na cesti i usljed teških povreda na mjestu preminu. Kako je došlo da kobnog kontakta, ne znam. Uglavnom, ugašen još jedan mladi život, nažalost.
-
high_volume
#4500 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
PretužnoGusztav wrote:Tragedija.
Na tom dijelu cesta je prava i omogućava velike brzine za automobile, a uvijek je puna pješaka.