Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BIONA wrote:
Izvinite ali ja ne znam ko je ovdje lud? vama nesto smijesno? ili ste previse postali neosjetljivi na ljudske sudbine,pa ko god da je u pitanju
Uzas
ma nisu oni neosjetljivi, ali ovakve stvari su svakodnevnica ti si to vidjela pa si malo više uzela k srcu.
nadati se da neće biti smrtnog ishoda s obzirom na silinu sreća je da niko nije na licu mjesta mrtav. bilo je naoko bezazlenijih nesreća sa gorim ishodom
BIONA wrote:
Izvinite ali ja ne znam ko je ovdje lud? vama nesto smijesno? ili ste previse postali neosjetljivi na ljudske sudbine,pa ko god da je u pitanju
Uzas
Evo ne znam kako cu veceras zaspati jer je neki luđak glumio vozaca po Sarajevu, a ja se sad brinem za njegovo zdravlje.Njihov problem da su vozili kako treba ovo se ne bi desilo.
BIONA wrote:
Uzas
ma nisu oni neosjetljivi, ali ovakve stvari su svakodnevnica ti si to vidjela pa si malo više uzela k srcu.
nadati se da neće biti smrtnog ishoda s obzirom na silinu sreća je da niko nije na licu mjesta mrtav. bilo je naoko bezazlenijih nesreća sa gorim ishodom
Nadam se da ce svi biti ok,jos kad cujem da je i dijete tu bilo...nemam rijeci...
Zao mi je ljudi koji ni krivi ni duzni stradaju. Sumahere bih trebalo puunoo ostrije kaznjavati, ja glavu dajem da je pola tih likova spremno za psigologa. Pa jbt ja ne znam kako neko ko je dobar sa glavom moze tako hladno i normalno proci na crveno ??? Bukvalno SVAKI dan gledam takve situacije.
Uzas
Nema vise kod bega "ko god",ima bagra i imaju normalni ljudi, a-a , ubijaju nas,pljackaju,kradu...prolaze kroz crveno,trkaju se,stradaju djeca, omladina............"Nema vise dusa meka
ima srce tvrdo! "
Last edited by Bullet Tooth Tony on 06/11/2009 23:03, edited 2 times in total.
Nevjerovatno da je iz Jette iko ostao ziv.Dvoje teze ozljedjeno pretpostavljam iz Jette.Prizor na slikama je strasan.Samo neka su svi prezivjeli a o krivici ce bit vremena.
hotazmaj wrote:Zao mi je ljudi koji ni krivi ni duzni stradaju. Sumahere bih trebalo puunoo ostrije kaznjavati, ja glavu dajem da je pola tih likova spremno za psigologa. Pa jbt ja ne znam kako neko ko je dobar sa glavom moze tako hladno i normalno proci na crveno ??? Bukvalno SVAKI dan gledam takve situacije.
dok sam se vozio sa instruktorom vozeći se, naravno, u desnoj traci, kreten me je obišao sa desne strane na raskrsnici, kod opštine Novi Grad... moron, šta drugo reći...
hotazmaj wrote:Zao mi je ljudi koji ni krivi ni duzni stradaju. Sumahere bih trebalo puunoo ostrije kaznjavati, ja glavu dajem da je pola tih likova spremno za psigologa. Pa jbt ja ne znam kako neko ko je dobar sa glavom moze tako hladno i normalno proci na crveno ??? Bukvalno SVAKI dan gledam takve situacije.
dok sam se vozio sa instruktorom vozeći se, naravno, u desnoj traci, kreten me je obišao sa desne strane na raskrsnici, kod opštine Novi Grad... moron, šta drugo reći...
To taxi vozila uveliko rade kod masinske skole, a ponekad i neki yajebani lik iz Buća potoka sa G2
ako je jetta isla iz pravca zeljeznicke sto pretpostavljam da jeste nije mogla ici preko 40 (gdje ce u pm nece u muzeje sigurno je skretao prema marijin dvoru)
moja pretpostavka je da je golf isao glavnom vidio satro nema nikog kroz crveno uz to oko "joje" i naletio na jettu
(ovo je neki moj zakljucek sto ne mora da je tacno da me ne bi viuzimali za rijec jer znam da ima bukvalaca)
na jednoj slici se vidi da je i ograda na stajalistu ostecena kao da je dio auta preletilo preko stajalista, obje pruge i sletilo na cestu u suprotnom smjeru???
respo wrote:ako je jetta isla iz pravca zeljeznicke sto pretpostavljam da jeste nije mogla ici preko 40 (gdje ce u pm nece u muzeje sigurno je skretao prema marijin dvoru)
moja pretpostavka je da je golf isao glavnom vidio satro nema nikog kroz crveno uz to oko "joje" i naletio na jettu
(ovo je neki moj zakljucek sto ne mora da je tacno da me ne bi viuzimali za rijec jer znam da ima bukvalaca)
Koja je to budala bila pa preko onakvih sina vozila brze od 80km/h!?Uglavnom tko god da je kriv strpat ga u zatvor koju godinu i dozivotno zabraniti da upravlja motornim vozilom.
Po meni prije da je lik sa dzetom isao iz pravca Ilidze i skretao prema zeljeznickoj, mozda je hvatao zuto, a lik sa golfom isao u pravcu Ilidze glavnom ulicom, vjerovatno dodao gas ocekujuci da ce se ukljuciti zeleno.....i....
Takve su situacije na toj raskrsnici svaki drugi, treci interval....tako da je i ranije bilo istih sudara.
onda sam lose zakljucio jer sam vidio "nos" jette okrenut prema grbavici pa sam zbog toga zakljucio
nevazno opet jetta nije mogla ici previse tu jer je skretala a ovaj nagazio jer je on kao bogom dan jer ide pravo
tu je onda nekako krivica podijeljena ako cemo sa neutralnog stajalista
ovo nesto kao onaj sa golfom sto je ubio njemicu u trici
oni u trici prosli kroz zuto/crveno ovaj kroz izlivnu prosao na zuto ili cak i zeleno nevazno
krusty wrote:
stvarno jeste bolestan... pogledaj sliku uostalom, a ima i ona slika u novinama kad ga vode na ulici, vidi se da je u pitanju hormonalni poremecaj
pa sta i da jeste... to ga opravdava i daje mu za pravo da radi sto radi...
ma daj
nisam to rekao
kazem samo, ako je bolestan ima pravo na lijecenje...
Kusta brate brz oporavak i tebi i merhili....kako je ovo zalosno momak je primjer za sve bgm licno ga poznajem i njega i nju...A sta nam MUP dragi radi mozda je ipak bolje kaznjavati pjesake i uzimati pare od studenata i obicnih malih ljudi...zalosno
strafna wrote:Kusta brate brz oporavak i tebi i merhili....kako je ovo zalosno momak je primjer za sve bgm licno ga poznajem i njega i nju...A sta nam MUP dragi radi mozda je ipak bolje kaznjavati pjesake i uzimati pare od studenata i obicnih malih ljudi...zalosno
naravno... i ja ga poznajem.. bio sa mnom na godini na faxu... ekstra momak!! ipak vjerujem da ce sve uz Boziju pomoc biti ok...