SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2176 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Chmoljo »

BIONA wrote: Izvinite ali ja ne znam ko je ovdje lud? vama nesto smijesno? ili ste previse postali neosjetljivi na ljudske sudbine,pa ko god da je u pitanju :shock:

Uzas :(
ma nisu oni neosjetljivi, ali ovakve stvari su svakodnevnica ;-) ti si to vidjela pa si malo više uzela k srcu.

nadati se da neće biti smrtnog ishoda :) s obzirom na silinu sreća je da niko nije na licu mjesta mrtav. bilo je naoko bezazlenijih nesreća sa gorim ishodom ;-)
maxell_sarajevo

#2177 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by maxell_sarajevo »

BIONA wrote:
Izvinite ali ja ne znam ko je ovdje lud? vama nesto smijesno? ili ste previse postali neosjetljivi na ljudske sudbine,pa ko god da je u pitanju :shock:

Evo ne znam kako cu veceras zaspati jer je neki luđak glumio vozaca po Sarajevu, a ja se sad brinem za njegovo zdravlje.Njihov problem da su vozili kako treba ovo se ne bi desilo. :D
BIONA

#2178 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by BIONA »

Chmoljo wrote:
BIONA wrote: Izvinite ali ja ne znam ko je ovdje lud? vama nesto smijesno? ili ste previse postali neosjetljivi na ljudske sudbine,pa ko god da je u pitanju :shock:

ma nisu oni neosjetljivi, ali ovakve stvari su svakodnevnica ;-) ti si to vidjela pa si malo više uzela k srcu.

nadati se da neće biti smrtnog ishoda :) s obzirom na silinu sreća je da niko nije na licu mjesta mrtav. bilo je naoko bezazlenijih nesreća sa gorim ishodom ;-)
Nadam se da ce svi biti ok,jos kad cujem da je i dijete tu bilo...nemam rijeci...
hotazmaj

#2179 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by hotazmaj »

Zao mi je ljudi koji ni krivi ni duzni stradaju. Sumahere bih trebalo puunoo ostrije kaznjavati, ja glavu dajem da je pola tih likova spremno za psigologa. Pa jbt ja ne znam kako neko ko je dobar sa glavom moze tako hladno i normalno proci na crveno ??? Bukvalno SVAKI dan gledam takve situacije.
Bullet Tooth Tony

#2180 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Bullet Tooth Tony »

Izvinite ali ja ne znam ko je ovdje lud? vama nesto smijesno? ili ste previse postali neosjetljivi na ljudske sudbine,pa ko god da je u pitanju :shock:

Nema vise kod bega "ko god",ima bagra i imaju normalni ljudi, a-a , ubijaju nas,pljackaju,kradu...prolaze kroz crveno,trkaju se,stradaju djeca, omladina............"Nema vise dusa meka
ima srce tvrdo! "
Last edited by Bullet Tooth Tony on 06/11/2009 23:03, edited 2 times in total.
riko-ga

#2181 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by riko-ga »

Nevjerovatno da je iz Jette iko ostao ziv.Dvoje teze ozljedjeno pretpostavljam iz Jette.Prizor na slikama je strasan.Samo neka su svi prezivjeli a o krivici ce bit vremena.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2182 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Chmoljo »

hotazmaj wrote:Zao mi je ljudi koji ni krivi ni duzni stradaju. Sumahere bih trebalo puunoo ostrije kaznjavati, ja glavu dajem da je pola tih likova spremno za psigologa. Pa jbt ja ne znam kako neko ko je dobar sa glavom moze tako hladno i normalno proci na crveno ??? Bukvalno SVAKI dan gledam takve situacije.
dok sam se vozio sa instruktorom vozeći se, naravno, u desnoj traci, kreten me je obišao sa desne strane na raskrsnici, kod opštine Novi Grad... :-? moron, šta drugo reći...
maxell_sarajevo

#2183 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Chmoljo wrote:
hotazmaj wrote:Zao mi je ljudi koji ni krivi ni duzni stradaju. Sumahere bih trebalo puunoo ostrije kaznjavati, ja glavu dajem da je pola tih likova spremno za psigologa. Pa jbt ja ne znam kako neko ko je dobar sa glavom moze tako hladno i normalno proci na crveno ??? Bukvalno SVAKI dan gledam takve situacije.
dok sam se vozio sa instruktorom vozeći se, naravno, u desnoj traci, kreten me je obišao sa desne strane na raskrsnici, kod opštine Novi Grad... :-? moron, šta drugo reći...
To taxi vozila uveliko rade kod masinske skole, a ponekad i neki yajebani lik iz Buća potoka sa G2 :D
hotazmaj

#2184 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by hotazmaj »

Evo sad kazu da se bore za zivot svoje ljudi koji su bili u Dzeti. A prema izjavama ocevidaca ipak je golf prosao kroz crveno
respo

#2185 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by respo »

ako je jetta isla iz pravca zeljeznicke sto pretpostavljam da jeste nije mogla ici preko 40 (gdje ce u pm nece u muzeje sigurno je skretao prema marijin dvoru)
moja pretpostavka je da je golf isao glavnom vidio satro nema nikog kroz crveno uz to oko "joje" i naletio na jettu

(ovo je neki moj zakljucek sto ne mora da je tacno da me ne bi viuzimali za rijec jer znam da ima bukvalaca)
Skyfox

#2186 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Skyfox »

na jednoj slici se vidi da je i ograda na stajalistu ostecena kao da je dio auta preletilo preko stajalista, obje pruge i sletilo na cestu u suprotnom smjeru???
maxell_sarajevo

#2187 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

respo wrote:ako je jetta isla iz pravca zeljeznicke sto pretpostavljam da jeste nije mogla ici preko 40 (gdje ce u pm nece u muzeje sigurno je skretao prema marijin dvoru)
moja pretpostavka je da je golf isao glavnom vidio satro nema nikog kroz crveno uz to oko "joje" i naletio na jettu

(ovo je neki moj zakljucek sto ne mora da je tacno da me ne bi viuzimali za rijec jer znam da ima bukvalaca)

Koja je to budala bila pa preko onakvih sina vozila brze od 80km/h!?Uglavnom tko god da je kriv strpat ga u zatvor koju godinu i dozivotno zabraniti da upravlja motornim vozilom.
Dioda

#2188 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Dioda »

Slike su stravicne :( Nadam se da ce se povrijedjeni izvuci :( Nikad nista slicno nisam vidjela, zar je moguce :sad:

Cula sam da je veceras opet bila neka pucnjava? Il' je dezinformacija, sto cisto sumnjam s obzirom u kakvom divnom drustvu zivim :-)
BIONA

#2189 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by BIONA »

Jetta - iz pravca Pofalica skretala prema tehnickoj skoli
SAAdnan

#2190 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by SAAdnan »

Po meni prije da je lik sa dzetom isao iz pravca Ilidze i skretao prema zeljeznickoj, mozda je hvatao zuto, a lik sa golfom isao u pravcu Ilidze glavnom ulicom, vjerovatno dodao gas ocekujuci da ce se ukljuciti zeleno.....i....
Takve su situacije na toj raskrsnici svaki drugi, treci interval....tako da je i ranije bilo istih sudara.
respo

#2191 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by respo »

onda sam lose zakljucio jer sam vidio "nos" jette okrenut prema grbavici pa sam zbog toga zakljucio
nevazno opet jetta nije mogla ici previse tu jer je skretala a ovaj nagazio jer je on kao bogom dan jer ide pravo

tu je onda nekako krivica podijeljena ako cemo sa neutralnog stajalista
ovo nesto kao onaj sa golfom sto je ubio njemicu u trici
oni u trici prosli kroz zuto/crveno ovaj kroz izlivnu prosao na zuto ili cak i zeleno nevazno
vnm

#2192 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by vnm »

dosta slican sudar kao kad je onaj balavac sa peticom napravio belaj na pofalicima...
KenCo

#2193 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by KenCo »

ovo su bolesni ljudi. treba ih u ludnicu strpati kao i pola ovog grada.
krusty

#2194 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by krusty »

Jedan001 wrote:
krusty wrote: stvarno jeste bolestan... pogledaj sliku uostalom, a ima i ona slika u novinama kad ga vode na ulici, vidi se da je u pitanju hormonalni poremecaj
pa sta i da jeste... to ga opravdava i daje mu za pravo da radi sto radi...
ma daj :-) :-)
nisam to rekao :?

kazem samo, ako je bolestan ima pravo na lijecenje...
respo

#2195 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by respo »

citiran gdje pojasni mi kad vec ne razmisljam znas ne ide mi bas to
cute poison

#2196 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cute poison »

respo wrote:citiran gdje pojasni mi kad vec ne razmisljam znas ne ide mi bas to
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /091106139
strafna

#2197 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by strafna »

Kusta brate brz oporavak i tebi i merhili....kako je ovo zalosno momak je primjer za sve bgm licno ga poznajem i njega i nju...A sta nam MUP dragi radi mozda je ipak bolje kaznjavati pjesake i uzimati pare od studenata i obicnih malih ljudi...zalosno
Friesian

#2198 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Friesian »

strafna wrote:Kusta brate brz oporavak i tebi i merhili....kako je ovo zalosno momak je primjer za sve bgm licno ga poznajem i njega i nju...A sta nam MUP dragi radi mozda je ipak bolje kaznjavati pjesake i uzimati pare od studenata i obicnih malih ljudi...zalosno
naravno... i ja ga poznajem.. bio sa mnom na godini na faxu... ekstra momak!! ipak vjerujem da ce sve uz Boziju pomoc biti ok...
vnm

#2199 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by vnm »

vazno je da ima dovoljno patrola da hodaju parkovima i pisu kazne studentima. :)

slazem se da policija ne treba da ganja trkace, jer time dolazi do opasnih situacija.

Image

Image
Skyfox

#2200 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Skyfox »

Locked