Jok nego ih treba učiti da se prava kupuju.nosara wrote:Ljude ne treba uciti na besplatno ostvarivanje prava, a profit je osnovni prioritet.
A povelja o ljudskim pravima se spomene samo kad je u interesu kapitala.
Jok nego ih treba učiti da se prava kupuju.nosara wrote:Ljude ne treba uciti na besplatno ostvarivanje prava, a profit je osnovni prioritet.
Ja sam se prije nervirao radi ove nemarnosti, ali sam prestaothekupus wrote:FUJ!
Kopija francuskih zimovalista. Samo sto je kod Francuza jos veca spratnost.mk ultra wrote:Ja sam se prije nervirao radi ove nemarnosti, ali sam prestaothekupus wrote:FUJ!
Jednostavno, to je narod odabrao, a protiv većine se ne može. Neka prave, tako su odabrali, a svi nivoi vlasti su im odobrili...
A vec sam pisao, ide i restoran na vrhu![]()
Ide i hotelić ovamo na K2 liftu
Itd itd, nacinju stazu, za 15 godina mozemo ocekivati zgrade na cijelom šumskom dijelu oko staze![]()
Samo naprijed![]()
Tamo vjerovatno imaju trotoarsalik79 wrote:Kopija francuskih zimovalista. Samo sto je kod Francuza jos veca spratnost.mk ultra wrote:Ja sam se prije nervirao radi ove nemarnosti, ali sam prestaothekupus wrote:FUJ!
Jednostavno, to je narod odabrao, a protiv većine se ne može. Neka prave, tako su odabrali, a svi nivoi vlasti su im odobrili...
Itd itd, nacinju stazu, za 15 godina mozemo ocekivati zgrade na cijelom šumskom dijelu oko staze![]()
Samo naprijed![]()
Sve ti je, uglavnom, ovako:mk ultra wrote:Tamo vjerovatno imaju trotoarsalik79 wrote:Kopija francuskih zimovalista. Samo sto je kod Francuza jos veca spratnost.mk ultra wrote: Ja sam se prije nervirao radi ove nemarnosti, ali sam prestao
Samo naprijed![]()
![]()
Ne znam sta kopiraju, ono izgleda loše na onom terenu. Mozda bi na ravnijem igmanu ovo izgledalo bolje
Ide i izgradnja plinskog napajanja sa strane hadzica i ide zatvaranje prstena sa postojecim plinovodom
Igman veliko polje je vec isplanirano, za koju godinu kurko ces moci na igraliste ili u setnju
Feri je preuzeo sunnyland , ne znam dokel je to
Dobio je i igraliste pod koncesiju
Jest, dobro si ti to snimio, bice da je to u pitanju...So What! wrote: mislim suludo je što ljudi mržnju prema svakoj novogradnji u Sarajevu ustvari potiču iz frustracije vlastitim životnim neuspjesima.
Nakon bogate demonstracije znanja iz urbanizma, arhitekture i građevinarstva, dobrog dijela učesnika ove teme, koji vrlo brzo nakon toga počnu pričati o garnituri ljudi koji kupuju stanove u Sarajevu ili u novogradnji, lahko se zaključi koliko je teško mnogima što se nisu ostvarili u životu.zubi wrote:Jest, dobro si ti to snimio, bice da je to u pitanju...So What! wrote: mislim suludo je što ljudi mržnju prema svakoj novogradnji u Sarajevu ustvari potiču iz frustracije vlastitim životnim neuspjesima.

Ovo je toliko primjenjivo, da moze komotno na svaku temu na forumu da se zalijepiSo What! wrote:Nakon bogate demonstracije znanja iz urbanizma, arhitekture i građevinarstva, dobrog dijela učesnika ove teme, koji vrlo brzo nakon toga počnu pričati o garnituri ljudi koji kupuju stanove u Sarajevu ili u novogradnji, lahko se zaključi koliko je teško mnogima što se nisu ostvarili u životu.zubi wrote:Jest, dobro si ti to snimio, bice da je to u pitanju...So What! wrote: mislim suludo je što ljudi mržnju prema svakoj novogradnji u Sarajevu ustvari potiču iz frustracije vlastitim životnim neuspjesima.
Sreća pa je forum slobodan, može pisati ko šta hoće, pa ponekad (ovdje nažalost prečesto) izbaci svoje životne frustracije, a pritom se kune kako je sve prošao i sve vidio i da to "niđe na svijetu nema", osim kod nas, i pritom se sjeti kako je nekad bilo bolje, a sad k...u ne valja.
Džaba silni dokazi kako se isto ili slično radi u mnogim razvijenim zemljama svijeta, džaba statistike, džaba svjedočenja, fotografije, prosječni Klix forumaš će uvijek naći način da nešto ospori, što je opet i odlika prosječnog Bosanca. Nažalost u tom svemu, ako se nađe neko pametniji da mu kaže da griješi, bude naravno 'ta ćee oon, a usput ti prišiju etiketu neke stranke.
da potrvdrim, Hifamayab wrote:Tu je lokacije željene Hifa pumpe, i zna li se šta će tu biti, zar gradnja pumpe tu nije definitivno zabranjena, otkazana ?
Slazem se u potpunosti da je najnoviji urbicid proistekao iz osobnih frustracija. Seljo beljo kad vidi park dobije poriv da bleji, mekece... Tu uskacu investitori, beduini, politika i nakon sto se teren izbetonira, seljo beljo prodise.azdralovic wrote:Ovo je toliko primjenjivo, da moze komotno na svaku temu na forumu da se zalijepiSo What! wrote:
Nakon bogate demonstracije znanja iz urbanizma, arhitekture i građevinarstva, dobrog dijela učesnika ove teme, koji vrlo brzo nakon toga počnu pričati o garnituri ljudi koji kupuju stanove u Sarajevu ili u novogradnji, lahko se zaključi koliko je teško mnogima što se nisu ostvarili u životu.
Sreća pa je forum slobodan, može pisati ko šta hoće, pa ponekad (ovdje nažalost prečesto) izbaci svoje životne frustracije, a pritom se kune kako je sve prošao i sve vidio i da to "niđe na svijetu nema", osim kod nas, i pritom se sjeti kako je nekad bilo bolje, a sad k...u ne valja.
Džaba silni dokazi kako se isto ili slično radi u mnogim razvijenim zemljama svijeta, džaba statistike, džaba svjedočenja, fotografije, prosječni Klix forumaš će uvijek naći način da nešto ospori, što je opet i odlika prosječnog Bosanca. Nažalost u tom svemu, ako se nađe neko pametniji da mu kaže da griješi, bude naravno 'ta ćee oon, a usput ti prišiju etiketu neke stranke.

zubi wrote:Masala sve Mibral radi...