Sarajevo Construction
- DaffyDuck
- Thorgerson
#8302 Re: Sarajevo Construction
Ne znam sta je i do cega je, ali ono je sramota. Godinu dana nakon pustanja u promet zicare oni nisu u stanju restorancic da naprave, da ono gore malo srede. Jebote pa izgleda kao da je jos gradiliste, nikakve ograde, staza do zicare nikakva...uzas.DaffyDuck wrote:JP Sarajevo ubire lovu od ulaznica i iznajmljivanja Vijecnice, Zicare i Bazena... Love itekako ima, al et. Znaju oni na sta je trose, sta nas briga![]()
On toppic- pocelo rusenje objekata na Cobaniji, izgleda da se krece sa izgradnjom zgrade.
Da nije bilo svicarca ne bi mi nikad ovo zavrsili. Jer evo jasno je kakva smo bagra. Jos objavljuju sad ce godina od pustanja zicare, hvale se prometom...
Pa kako ih nije stid ikoga gore uospte odvesti jebote. Ja cu sljedeci put dobro razmisliti da li da vodim ljude koji mi dodju. Eventualno mozda samo obici krug, i ne izlaziti iz kabine.
- Logovan
#8303 Re: Sarajevo Construction
Proširuju prilaz žičari.
Valjda bude rampa za osobe sa invaliditetom, a mogao bi se staviti i pješački ispred stepenica.
@skyscrapercity forum @Nikola.P

- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#8304 Re: Sarajevo Construction
Skrhase glanc novo stepeniste?! 
-
abdulazizsarajevo
#8305 Re: Sarajevo Construction
hahaha dobarrrPitar sa Kariba wrote:Skrhase glanc novo stepeniste?!
- wewa
#8306 Re: Sarajevo Construction
napravice bolje i starije
- DaffyDuck
#8307 Re: Sarajevo Construction
Ti zaboravio kako se to kod nas radi i sa novim asfaltom, a ne stepenicamaPitar sa Kariba wrote:Skrhase glanc novo stepeniste?!
-
abdulazizsarajevo
#8308 Re: Sarajevo Construction
a ne fakat...nisu bile dobre ... pozdravljam potez buhhahahDaffyDuck wrote:Ti zaboravio kako se to kod nas radi i sa novim asfaltom, a ne stepenicamaPitar sa Kariba wrote:Skrhase glanc novo stepeniste?!![]()
- DaffyDuck
#8309 Re: Sarajevo Construction
Sve znam. Uzas zivi. NEorganizovano, prljavo, nedovrseno. Jesu li gdje predali zavrsne, koliko para se vrti i trosi?Thorgerson wrote:Ne znam sta je i do cega je, ali ono je sramota. Godinu dana nakon pustanja u promet zicare oni nisu u stanju restorancic da naprave, da ono gore malo srede. Jebote pa izgleda kao da je jos gradiliste, nikakve ograde, staza do zicare nikakva...uzas.DaffyDuck wrote:JP Sarajevo ubire lovu od ulaznica i iznajmljivanja Vijecnice, Zicare i Bazena... Love itekako ima, al et. Znaju oni na sta je trose, sta nas briga![]()
On toppic- pocelo rusenje objekata na Cobaniji, izgleda da se krece sa izgradnjom zgrade.
Da nije bilo svicarca ne bi mi nikad ovo zavrsili. Jer evo jasno je kakva smo bagra. Jos objavljuju sad ce godina od pustanja zicare, hvale se prometom...![]()
Pa kako ih nije stid ikoga gore uospte odvesti jebote. Ja cu sljedeci put dobro razmisliti da li da vodim ljude koji mi dodju. Eventualno mozda samo obici krug, i ne izlaziti iz kabine.
-
made_in_sarajevo
#8310 Re: Sarajevo Construction
cujem/vidim investitora Europa d.d. ( valjda je to hotel Europa) na ilidzi pravi poslovni multiplex kino dvorana. gdje tacno ne znam, nisam upratio nikakve tekstove oko ovoga
-
neki
#8311 Re: Sarajevo Construction
Nije na Ilidzi nego uz hotel Holiday na M.Dvorumade_in_sarajevo wrote:cujem/vidim investitora Europa d.d. ( valjda je to hotel Europa) na ilidzi pravi poslovni multiplex kino dvorana. gdje tacno ne znam, nisam upratio nikakve tekstove oko ovoga
- Porodice Foht
#8312 Re: Sarajevo Construction
Nisam jos doznao je li frka oko tog restorana na dolaznoj stanici zicare gdje je ''mala bara a puno krokodila'' ili im noge smrde.DaffyDuck wrote:Sve znam. Uzas zivi. NEorganizovano, prljavo, nedovrseno. Jesu li gdje predali zavrsne, koliko para se vrti i trosi?Thorgerson wrote:Ne znam sta je i do cega je, ali ono je sramota. Godinu dana nakon pustanja u promet zicare oni nisu u stanju restorancic da naprave, da ono gore malo srede. Jebote pa izgleda kao da je jos gradiliste, nikakve ograde, staza do zicare nikakva...uzas.DaffyDuck wrote:JP Sarajevo ubire lovu od ulaznica i iznajmljivanja Vijecnice, Zicare i Bazena... Love itekako ima, al et. Znaju oni na sta je trose, sta nas briga![]()
Da nije bilo svicarca ne bi mi nikad ovo zavrsili. Jer evo jasno je kakva smo bagra. Jos objavljuju sad ce godina od pustanja zicare, hvale se prometom...![]()
Stvarno je to nevidjena bruka. Osakatis ponudu i fakat neces da uzmes bruku love koja ti se nudi.
- nepass1
#8313 Re: Sarajevo Construction
ima pjesacki eto i nazire se, tri pjesacka imajuLogovan wrote:Proširuju prilaz žičari.Valjda bude rampa za osobe sa invaliditetom, a mogao bi se staviti i pješački ispred stepenica.
ali nove stepenice i sad ruse i nanovo da prave?!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8314 Re: Sarajevo Construction
Novi objekat?neki wrote:Nije na Ilidzi nego uz hotel Holiday na M.Dvorumade_in_sarajevo wrote:cujem/vidim investitora Europa d.d. ( valjda je to hotel Europa) na ilidzi pravi poslovni multiplex kino dvorana. gdje tacno ne znam, nisam upratio nikakve tekstove oko ovoga
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#8315 Re: Sarajevo Construction
to kao nesto novo u nasoj kasabi?nepass1 wrote:
ali nove stepenice i sad ruse i nanovo da prave?!
-
mahalik
#8316 Re: Sarajevo Construction
to ti je nekadašnji toranj gmc_BataZiv_0809 wrote:Novi objekat?neki wrote:Nije na Ilidzi nego uz hotel Holiday na M.Dvorumade_in_sarajevo wrote:cujem/vidim investitora Europa d.d. ( valjda je to hotel Europa) na ilidzi pravi poslovni multiplex kino dvorana. gdje tacno ne znam, nisam upratio nikakve tekstove oko ovoga
-
neki
#8317 Re: Sarajevo Construction
Dogradnja postojećeg...veći dio će biti pod zemljom, nadzemno prizemlje i sprat, u visini nacionalnog restorana. Smjestit će ga u sjeveroistočni ugao, gdje je sad Ciklocentar. Praktično se ništa bitno neće isticati.._BataZiv_0809 wrote:Novi objekat?neki wrote:Nije na Ilidzi nego uz hotel Holiday na M.Dvorumade_in_sarajevo wrote:cujem/vidim investitora Europa d.d. ( valjda je to hotel Europa) na ilidzi pravi poslovni multiplex kino dvorana. gdje tacno ne znam, nisam upratio nikakve tekstove oko ovoga
Raditi će pod brendom Cinemaxx, 8 kino sala čini mi se.
GMC je završena priča još prije deset godina..
-
made_in_sarajevo
#8318 Re: Sarajevo Construction
Ne znam meni doslo u papirima kino dvorane,a vamo mi napisali da je postojeci objekat koji se prepravlja hotel Hollywood. Moguce da je holiday inn da su se ovi zajebali kad su pisali jer je Europa investitor. Kako god golemo je 
-
mahalik
#8319 Re: Sarajevo Construction
Ali na onom sada parkingu planiran je toranjneki wrote: Dogradnja postojećeg...veći dio će biti pod zemljom, nadzemno prizemlje i sprat, u visini nacionalnog restorana. Smjestit će ga u sjeveroistočni ugao, gdje je sad Ciklocentar. Praktično se ništa bitno neće isticati..
- DaffyDuck
#8320 Re: Sarajevo Construction
Mozda hoce da iskoriste onaj prostor gdje je bio nocni klub, pa poslije striptiz klub...mahalik wrote:Ali na onom sada parkingu planiran je toranjneki wrote: Dogradnja postojećeg...veći dio će biti pod zemljom, nadzemno prizemlje i sprat, u visini nacionalnog restorana. Smjestit će ga u sjeveroistočni ugao, gdje je sad Ciklocentar. Praktično se ništa bitno neće isticati..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#8321 Re: Sarajevo Construction
Nadogradnja zgrada na Cobaniji 
- Cossack
#8322 Re: Sarajevo Construction
https://sa-c.net/news-archive/other-new ... a-cobaniji_BataZiv_0809 wrote:Nadogradnja zgrada na Cobaniji
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#8323 Re: Sarajevo Construction
Eto novih prostora koji ce se prodavati po basnoslovnim ciframaCossack wrote:https://sa-c.net/news-archive/other-new ... a-cobaniji_BataZiv_0809 wrote:Nadogradnja zgrada na Cobaniji
Mislim nek urade samo nek bude kako bog zapovjeda, ono sad je ruglo...
- DaffyDuck
#8324 Re: Sarajevo Construction
Posto na dostupnim RP nije vidljivo koje su izmjene (i onaj u prilogu clanka je stari i upisano je P1+2) evo koje su izmjene odobrene:_BataZiv_0809 wrote:Eto novih prostora koji ce se prodavati po basnoslovnim ciframaCossack wrote:https://sa-c.net/news-archive/other-new ... a-cobaniji_BataZiv_0809 wrote:Nadogradnja zgrada na Cobaniji
![]()
Mislim nek urade samo nek bude kako bog zapovjeda, ono sad je ruglo...
https://propisi.ks.gov.ba/sites/propisi ... kafana.pdf
-
nekome
#8325 Re: Sarajevo Construction
Iza pijace, izasli iz zemlje, to je Izvor.ibizza wrote:Ko je investitor, gdje se moze vidjeti projekat?mk ultra wrote:strojorad dobija projekat, nije veliko, 3 x p+5,6,7 tako nekako i dva p+22
Unutar pijace, tek krenuli kopati, to je Ada.