Sarajevo Construction
- JThomas
#7901 Re: Sarajevo Construction
jer inače niko ne bi skontao da nisi ti slikao 
- Logovan
#7902 Re: Sarajevo Construction
A to misliš, izvini. Ma kakve prijetnje, da nisi ti slikao, slikao bih ja ili neko drugi i uradili bi isto što i ti.thekupus wrote: Jer ne bih dobio poruke da će mi jebati mamicu i da ću platiti za to što sam slikao
Prijetnje dokazuju šta su uradili, odnosno znaju kakvo su sranje napravili.
- thekupus
#7903 Re: Sarajevo Construction
Ja sam objavio na Facebooku i podijelilo je 100 ljudi, pretpostavljam da su mi se zato javili.JThomas wrote:jer inače niko ne bi skontao da nisi ti slikao
- JThomas
#7904 Re: Sarajevo Construction
dobru si stvar učinio.
- black
#7905 Re: Sarajevo Construction
pa fakat kakav moron, papak, ne znam ni kako ga nazvati, moras biti pa uraditi nesto ovako... treba ga debelo kazniti i natjerati da plati restauraciju a isto tako treba ga izbaciti iz prostora, takodjer ove nake nastresnice, klime itd. sve je to nelegalno
- DaffyDuck
#7906 Re: Sarajevo Construction
Sandzacki kompanjoni? Uzas...thekupus wrote:Ja sam objavio na Facebooku i podijelilo je 100 ljudi, pretpostavljam da su mi se zato javili.JThomas wrote:jer inače niko ne bi skontao da nisi ti slikao
Ja danas umalo nisam udes napravila kad aam vidjela sta rade, oci mi ostale na njima od soka
- Bullet Tooth Tony
#7907 Re: Sarajevo Construction
E cuj mislili malo osvjezit

To me odma podsjeti na :
https://www.telegraph.co.uk/culture/art ... ation.html

I ona isto malo osvjezavala

Jao budala braco mila..

To me odma podsjeti na :

I ona isto malo osvjezavala
Jao budala braco mila..
Last edited by Bullet Tooth Tony on 26/02/2019 21:03, edited 1 time in total.
- alibaba_i_30_godina
#7908 Re: Sarajevo Construction
Sve to lagano sačuvaj kao dokaz da ti prijete i ugrožavaju tvoju sigurnost, pa da vidimo šta će ko uraditi. Svi mi ovako možemo pisati šta hoćemo, a stvarnost je obično drugačija.thekupus wrote:Jer ne bih dobio poruke da će mi jebati mamicu i da ću platiti za to što sam slikaoLogovan wrote:Nije, što bi bilo bolje.thekupus wrote:Bolje da nigdje nisam ništa stavljao![]()
Ali eto, policija sad ode, zabilježili su poruke koje sam dobio.![]()
Nego, ja maloprije prolazio i nešto se zamislio i ne skontah to. Doduše žurio sam.
- thekupus
#7909 Re: Sarajevo Construction
Zvao sam policiju, zabilježili su, poslao mi je lik glasovnu poruku na Facebooku. Malo sam ga izguglao, poznat je policiji. Eno ga u komentarima na klixovom Facebooku zajebava se, kaže "šta hoćete, najskuplju smo farbu koristili"alibaba_i_30_godina wrote:Sve to lagano sačuvaj kao dokaz da ti prijete i ugrožavaju tvoju sigurnost, pa da vidimo šta će ko uraditi. Svi mi ovako možemo pisati šta hoćemo, a stvarnost je obično drugačija.thekupus wrote: Jer ne bih dobio poruke da će mi jebati mamicu i da ću platiti za to što sam slikao
Nego, ja maloprije prolazio i nešto se zamislio i ne skontah to. Doduše žurio sam.
- alibaba_i_30_godina
#7910 Re: Sarajevo Construction
Prerovih sve komentare dok ga ne nađoh ...thekupus wrote:Zvao sam policiju, zabilježili su, poslao mi je lik glasovnu poruku na Facebooku. Malo sam ga izguglao, poznat je policiji. Eno ga u komentarima na klixovom Facebooku zajebava se, kaže "šta hoćete, najskuplju smo farbu koristili"alibaba_i_30_godina wrote:Sve to lagano sačuvaj kao dokaz da ti prijete i ugrožavaju tvoju sigurnost, pa da vidimo šta će ko uraditi. Svi mi ovako možemo pisati šta hoćemo, a stvarnost je obično drugačija.thekupus wrote: Jer ne bih dobio poruke da će mi jebati mamicu i da ću platiti za to što sam slikao
Nadati se da će kiša što prije sprati ono ako ih već inspekcija ne natjera da vrate u prvobitno stanje. Baš me interesuje epilog svega toga.
-
Max Bunker
#7911 Re: Sarajevo Construction
Zna li neko šta je to Ajnadžić planirao da pravi u onoj šumici na Crnom vrhu kod Vojne?
Upratih da raja nešto stavlja po fb-u protiv izgradnje.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#7912 Re: Sarajevo Construction
mene na ovoBullet Tooth Tony wrote:E cuj mislili malo osvjezit![]()
To me odma podsjeti na :

- thekupus
#7913 Re: Sarajevo Construction
Vidio sam i ja, navodno stambeni kompleks od 9 spratovaMax Bunker wrote:Zna li neko šta je to Ajnadžić planirao da pravi u onoj šumici na Crnom vrhu kod Vojne?
- DaffyDuck
#7914 Re: Sarajevo Construction
Pa pise ti. Luksuzni kompleks stanovanja sa nekoliko devetospratnica.Max Bunker wrote:Zna li neko šta je to Ajnadžić planirao da pravi u onoj šumici na Crnom vrhu kod Vojne?
-
Max Bunker
#7915 Re: Sarajevo Construction
Ali nisam skontao da li je to konačna odluka ili u nekom planu...DaffyDuck wrote:Pa pise ti. Luksuzni kompleks stanovanja sa nekoliko devetospratnica.Max Bunker wrote:Zna li neko šta je to Ajnadžić planirao da pravi u onoj šumici na Crnom vrhu kod Vojne?
- DaffyDuck
#7916 Re: Sarajevo Construction
Ubrzana procedura izmjene regulacinog plana.Max Bunker wrote:Ali nisam skontao da li je to konačna odluka ili u nekom planu...DaffyDuck wrote:Pa pise ti. Luksuzni kompleks stanovanja sa nekoliko devetospratnica.Max Bunker wrote:Zna li neko šta je to Ajnadžić planirao da pravi u onoj šumici na Crnom vrhu kod Vojne?
Inace, Ajnadzica bas krenulo. Prvo rusenje Poste radi parka a nigdje ne spominje gradnju garaze zbog koje sve i radi, sad ovo.
-
Max Bunker
#7917 Re: Sarajevo Construction
Pa može li se zaustaviti to?DaffyDuck wrote: Ubrzana procedura izmjene regulacinog plana.
Inace, Ajnadzica bas krenulo. Prvo rusenje Poste radi parka a nigdje ne spominje gradnju garaze zbog koje sve i radi, sad ovo.
- DaffyDuck
#7918 Re: Sarajevo Construction
Sve se moze. Kako je Sanela Prasovic zaustavila gradnju garaze...Max Bunker wrote:Pa može li se zaustaviti to?DaffyDuck wrote: Ubrzana procedura izmjene regulacinog plana.
Problem je kultura građanske inicijativa, koje kod nas skoro i da nema.... Plus sto se nacelnik trudi da sakrije termin javne rasprave u lokalnoj MZ koju mora proci radi izmjene RP....
-
Max Bunker
#7919 Re: Sarajevo Construction
Pokušao je on sakriti pa onda zakazati u toku radnog vremena termin vezano za izgradnju u Hastahani pa je popušio foruDaffyDuck wrote:Sve se moze. Kako je Sanela Prasovic zaustavila gradnju garaze...Max Bunker wrote:Pa može li se zaustaviti to?DaffyDuck wrote: Ubrzana procedura izmjene regulacinog plana.
Problem je kultura građanske inicijativa, koje kod nas skoro i da nema.... Plus sto se nacelnik trudi da sakrije termin javne rasprave u lokalnoj MZ koju mora proci radi izmjene RP....
Ono što sam čitao u onom tekstu vezano za izgradnju (a čitao sam u sitnim satima pred spavanje) jeste da ni zemljište ne može podnijeti objekte takvih gabarita.
P.S.
Evo nađoh tekst
https://aabh.ba/grad-i-necovjek-stop-in ... P01qE5dTLo
- Logovan
#7920 Re: Sarajevo Construction
Njemu super, još se hvali.thekupus wrote: Zvao sam policiju, zabilježili su, poslao mi je lik glasovnu poruku na Facebooku. Malo sam ga izguglao, poznat je policiji. Eno ga u komentarima na klixovom Facebooku zajebava se, kaže "šta hoćete, najskuplju smo farbu koristili"
- JThomas
#7921 Re: Sarajevo Construction
o tom crnom vrhu se priča jedno 15 godina, jedna od zadnjih onako zanimljivih a baš nezapikanih lokacija. mnogi bi željeli staviti šape tu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#7922 Re: Sarajevo Construction
Sa koje strane to dodje? Prema Odobasinoj ili vamo prema Kalemovoj?
- JThomas
#7923 Re: Sarajevo Construction
pojma nemam ja sam glup za orijentaciju, kad dvije godine negdje ne odem k'o da nikad nisam bio.
- Bullet Tooth Tony
#7924 Re: Sarajevo Construction
Al komentari na facebooku

STAJE ONA JE MAJKA TROJE SAMIHRANE DIJECE KAKOCESADA HRANITI TROJE SAMOHRAN DIJECE
Dole ispod neka zena kaze.. Ma ovo peru novce
Tog fazona..

STAJE ONA JE MAJKA TROJE SAMIHRANE DIJECE KAKOCESADA HRANITI TROJE SAMOHRAN DIJECE
Dole ispod neka zena kaze.. Ma ovo peru novce
Tog fazona..
- drug_profi
#7925 Re: Sarajevo Construction
Pa šta ćeš kad ni ljudi koji se bave finansijama ne znaju šta je pranje novca.
Oni i utaje poreza zovu pranjem novca.
Oni i utaje poreza zovu pranjem novca.