http://www.sa-c.net/news-archive/item/4 ... glanu.html
Pljuvači raspalite i ovdje!
a kad će je otvoriti (mislim dvoranu)?
DaysleepeR wrote:kad su krst na nju instalirali?
jel to priprema da se zove po Goranu Čengiću?
Samo što su napravili propust sa ovim. Raja se već parkira po novim pločama. Ne na ove kod fontane, nego na onom drugom dijelu trga.P308 wrote:Realizacijom ovog projekta, osim lijepo uređenog centralnog dijela Merhemića trga, biće onemogućen ulazak i prolaz motornim vozilima kako bi se spriječila oštećenja novih ploča na obnovljenom trgu, što je bio problem tokom svih prethodnih godina.
naravno da je šalaGray wrote:DaysleepeR wrote:kad su krst na nju instalirali?
jel to priprema da se zove po Goranu Čengiću?
Ne znam je li to šala, ali iza dvorane ima crkva čiji krst vidiš
Očito da si gledao ili čitao Tasin projekat. Nije to lokacija za trg kakav se traži, bolji je prostor kod Pozorišta, s tim, kako je neko već predložio, da se i parking skloni i objedini cjelinaThorgerson wrote:Trg ispred Ekonomije bi se mogao srediti i malo "otvoriti", uvezati malo vise sa Ferhadijom i spojiti tamo sa Domom armije. To je poprilican prostor i onako relativno i povelik trg za grad ove velicine. .
Jel mi se cini da je skinuto?drugi profil wrote:Baš sam mislio kad će je neko ćunirati.... et voila!
Plava stakla, wow....
Mislim da jeste koliko sam jučer vidio iz auta.DaffyDuck wrote: Jel mi se cini da je skinuto?
Skinuto je, i ja sam jutros primjetio...očigledno je nečija prijava urodila plodom..DaffyDuck wrote:Jel mi se cini da je skinuto?drugi profil wrote:Baš sam mislio kad će je neko ćunirati.... et voila!
Plava stakla, wow....
Ma da je ovo proslo, onda ne znam šta ne bi moglo.DaffyDuck wrote:koji napredak za ovaj grad
Cesto urodi plodom nego smo mi takav narod da cemo radije sutiti ili komentarisati izmedju sebe (jos jedva docekati da damo negativan komentar kako nista u ovom gradu i drzavi ne valja) nego poduzeti nesto i sprijeciti ovakve stvari a mogu se itekako sprijeciti.neki wrote: Skinuto je, i ja sam jutros primjetio...očigledno je nečija prijava urodila plodom..
Nisu. Postoje velike i izražene razlike između kultura, država i podneblja. Dokazano.drugi profil wrote:ja sam ubjeđen da su svi ljudi na dunjaluku isti.
Pa upravo sam naglasio da zavisi u kakvom sistemu zive, a generalno smo ista zivotinja sa istim nagonima. Vaspitanje igra manju ulogu kad tu zivotinju stavis duze vrijeme u okruzenje gdje sistem vrijednosti na kojoj je vaspitana vise ne vazi.BadBoy wrote:Nisu. Postoje velike i izražene razlike između kultura, država i podneblja. Dokazano.drugi profil wrote:ja sam ubjeđen da su svi ljudi na dunjaluku isti.
Eh sad imamo svi ista prava i iste mogućnosti, ali da smo svi isti - nismo.
Upravo, inspekcije ipak rade svoj posao - iz iskustva... istina malo traje i komšije te više ne voleP308 wrote:Cesto urodi plodom nego smo mi takav narod da cemo radije sutiti ili komentarisati izmedju sebe (jos jedva docekati da damo negativan komentar kako nista u ovom gradu i drzavi ne valja) nego poduzeti nesto i sprijeciti ovakve stvari a mogu se itekako sprijeciti.neki wrote: Skinuto je, i ja sam jutros primjetio...očigledno je nečija prijava urodila plodom..
Jebo komsije koje te “vole” dok ih pustas da ti seru po glavi….VladaFBiH wrote:Upravo, inspekcije ipak rade svoj posao - iz iskustva... istina malo traje i komšije te više ne voleP308 wrote:Cesto urodi plodom nego smo mi takav narod da cemo radije sutiti ili komentarisati izmedju sebe (jos jedva docekati da damo negativan komentar kako nista u ovom gradu i drzavi ne valja) nego poduzeti nesto i sprijeciti ovakve stvari a mogu se itekako sprijeciti.neki wrote: Skinuto je, i ja sam jutros primjetio...očigledno je nečija prijava urodila plodom..ali rade
Haj se malo rugaj.BadBoy wrote:Ali ti opet pričaš o sistemu kao nečemu mitskom što postoji samo od sebe i onda prema čemu se ljudi u pojedinim zemljama odluče ravnati i ponašati.
Imaju sisteeeem.
A ko je napravio taj sistem? Ljudi. Dakle od ljudi počinje. Zato neke zemlje imaju taj famozni sistem, a neke ne.