Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mea_parvitas wrote: ↑18/02/2025 09:56
Jeste li nekada culi za google map, glede ovih objasnjavanja parcela, pa preko puta ovog, onog, pored ovog, onog, a ljudi izmislili mnogo mnogo pametniji i laksi nacin za objasniti. Hvala
ćuli smo,ali
meni je lakse tako objasniti posto kontam da objasnjavam ljudima koji znaju gdje je sta u sarajevu.ovi sto ne znaju neka guglaju i mapsaju
nea na Ćemu
brt, da ti pravo kažem, masa fočaka je pohvatala prije gdje je šta, nego ja i moji koji smo se vrtili jasno utvrđenim rutama. prosto ne ideš tamo gdje nemaš neki interes, pa onda i ne znaš, nit te interesuje.
Upravo tako.
Znam Zagreb bolje od pojedinih Zagrepcana.
ide desni dio bye bye krece gradnja onog projekta sto ga je najavio nedavno , nema ovdje anesa vesne i njezinih babuskara da blokiraju ovo jer njima sarajevo prestaje na pofalicima
Nevjerojatno kako on dobi brzo sve dozvole, dok ova parcela penzionog ruglo Sarajeva nikako da počnu
tramvajtrojka wrote: ↑20/02/2025 15:15
Prvi vjesnik proljeca prvi graditelj u Bošnjaka krenuo sa rusenjem u nedzaricima
Sta se rusi
ide desni dio bye bye krece gradnja onog projekta sto ga je najavio nedavno , nema ovdje anesa vesne i njezinih babuskara da blokiraju ovo jer njima sarajevo prestaje na pofalicima
LikeLike wrote: ↑28/02/2025 21:02
Zna li se sta je sa kruznim tokom koji se treba graditi kod naselja bulevar na stupu? Ima li se gdje procitati nesto vise o tome?
I stanje sa skolom koju se ima plan graditi dole?
U koju skolu idu djeca iz naselja bulevar?
Ne treba se graditi nikakav kružni tok kod naselja bulevar.
Škola se gradi, ali kilavo..
Djeca idu u OŠ Aleksa Šantić ili KŠC