Tako razmisljamo obojica, ali vjeruj mi, kolicina krkana u ovom gradu je nevjerovatna. U Sarajevu zivi jedan ogroman broj ljudi ruralnih pogleda na zivot, a vjeruj mi takvi izlaze na izbore.mistek wrote: ↑17/11/2024 00:09A zašto bi vlast popušila izbore? Evo da raščiste trotoare od nepropisno parkiranih automobila, koliko god bi ih takvi "kaznilI" za to, zar ne misliš da bi invaliditi, roditelji sa kolicima podržali to i dali im plus? Evo ja prvi bih glasao za nekog ko to napravi, taman da ništa drugo ne uradi kako treba u svom mandatu. Povećanje sigurnosti svih učesnika u saobraćaju kroz kažnjavanje ovakvih divljaka je ogromna stvar.So What! wrote: ↑16/11/2024 02:19 Ljudi ne zele da se primjenjuje, vlast to samo izvrsava i tako kupuje socijalni mir i glasove na sljedecim izborima. Kada bi dosla vlast koja bi pocela da sankcionise samo vozace, automatski bi popusila sljedece izbore. O divljoj gradnji i unistavanju svega i svacega, ne treba ni govoriti.
Moguce bi bilo eventualno u Novom Sarajevu i mozda Centru, ali generalno niko ne dira u osinjake, ostanak na vlasti u ovoj zemlji je kupovina socijalnog mira.