Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kio01 wrote: ↑24/11/2023 17:22
Po cemu tacno? Za Pristinu jedini razlog sto je ovdje naveden je da su napravili VELIKI šopinK centar sa DUPLO vecim CineStarom
A za BL da je par ljudi primjetilo da se puno gradi
Narod je samo isfrustriran što u Sarajevu zaista godinama nema nekog većeg projekta pa piše svašta. Pored toga, nikad ne potcjenjuj sarajevski autošovinizam.
Jos bi veca razlika bila da se uzme “sarajevska regija”, a ne samo Kanton Sarajevo jer kantoni nisu stvarani da budu neke logicne ekonomske cjeline. S druge strane, BL regija je sve od Prijedora do Doboja.
Al kakve gluposti čovjek neće ovdje pročitati. Često sam na putu po cijeloj državi. Pa i BL. Tamo 1 kr.mak vlada. Nema inspekcija, opozicije, kontrola bilo kakvih. Može šta hoće, kako god hoće. Ni lopate nećeš zakopati bez da se nije platio porez kog nema u knjigama. Pa zgradu vlade rs dijeli s privatnom kompanijom. Bukvalno ulaz do ulaza. Oni se sami zaj.ebavaju da ćeš posao završiti na koja god vrata da uđeš. S tim da ćeš kad uđeš na vrata privatne kompanije završiti brže. Niste ni svjesni kakva strahovlada je tamo. Boje se naglas reći bilo šta, jer im je egzistencija upitna čim malo dignu glas. Nedaj mi Bože da dočekam da u mom Sarajevu se tako 1 čovjek pita za sve. Nikad BL neće biti ni blizu Sarajevu. Bez obzira na svo slijevanje narko para i od ostalih mutnih poslova u stanogradnju.
DaysleepeR wrote: ↑24/11/2023 15:59
Nemojte pretjerivati sa Banja Lukom, niti je grad niti mindset ni blizu gradskog kao što je to u Sarajevu.
Kako to mislis
Nema jos uvijek u Banja Luci jasnih razlika izmedju sela i grada.
Takodje, svaki dogadjaj je spektakl i svi znaju za njega, to ti govori da je to jos daleko od Sarajeva.
Da se razumijemo, nisam veliki lokal patriota, mama mi je banjalucanka.
DaysleepeR wrote: ↑24/11/2023 15:59
Nemojte pretjerivati sa Banja Lukom, niti je grad niti mindset ni blizu gradskog kao što je to u Sarajevu.
Kako to mislis
Nema jos uvijek u Banja Luci jasnih razlika izmedju sela i grada.
Takodje, svaki dogadjaj je spektakl i svi znaju za njega, to ti govori da je to jos daleko od Sarajeva.
Da se razumijemo, nisam veliki lokal patriota, mama mi je banjalucanka.
Ljudi moji, postavljaju neke stare kontejnere, prljave, sa grafitima na njima, na mjesto onih izgorjelih u Kvadrantu. Zauvijek ćemo ostati kasaba i pripizdina.
last mohicans wrote: ↑25/11/2023 15:48
Ljudi moji, postavljaju neke stare kontejnere, prljave, sa grafitima na njima, na mjesto onih izgorjelih u Kvadrantu. Zauvijek ćemo ostati kasaba i pripizdina.
last mohicans wrote: ↑25/11/2023 15:48
Mozda ce ih oprati i ofarbati?
Govorio je onaj mufljoz Terović da će prebaciti neke sa druge lokacije. Pa mogli su ih uljuditi, barem, jedinstvena prilika bila da se to ljepše i bolje riješi. Onoj pijaci ondje nije mjesto.
NAKON ŽALBE Poništena odluka o rušenju poslovnih objekata na platou Skenderije u Sarajevu
Direktor ovog centra Damir Petrinić je u aprilu za naš portal izjavio da su prošle godine naručili elaborat o stanju konstrukcije kompletnog kompleksa te da je tim elaboratom utvrđeno da su Trgovke opasnost po konstrukciju kompleksa. Općinski inspektor je dao rok od 60 dana da se Trgovke uklone.
Last edited by Hajvan on 27/11/2023 11:50, edited 1 time in total.
NAKON ŽALBE Poništena odluka o rušenju poslovnih objekata na platou Skenderije u Sarajevu
Direktor ovog centra Damir Petrinić je u aprilu za naš portal izjavio da su prošle godine naručili elaborat o stanju konstrukcije kompletnog kompleksa te da je tim elaboratom utvrđeno da su Trgovke opasnost po konstrukciju kompleksa. Općinski inspektor je dao rok od 60 dana da se Trgovke uklone.
Nacionalni spomenik kad postane ostace kao trajni reprezent vremena kad se moglo na klupi spavati .