danas su isto rusili i cistili iznad Bosmala gdje one stepenice izlaze na raskrsnicu...mk ultra wrote:Hoce li se sta praviti na Aneksu, preko puta samoposluzne praone? Danas su srusene one dvije garaze, kakvi su planovi za onu lokaciju
Sarajevo Construction
-
shandrprcSA
#1376 Re: Sarajevo Construction
-
StupskaBitanga
#1377 Re: Sarajevo Construction
pripremaju za proširenje ceste prema bosmal mostushandrprcSA wrote:danas su isto rusili i cistili iznad Bosmala gdje one stepenice izlaze na raskrsnicu...mk ultra wrote:Hoce li se sta praviti na Aneksu, preko puta samoposluzne praone? Danas su srusene one dvije garaze, kakvi su planovi za onu lokaciju
- saibaba
#1378 Re: Sarajevo Construction
Hajvan wrote:Mozda grijesim dusu ali bas bi volio da vidim ko radi u ovom udruzenju ili sta je vec, cija su to djeca ...saibaba wrote:Meni ovo malo vozi na pranje para ...saibaba wrote:Nije bas construction, ali ima veze. Ako ovo uspiju za 5g... dobro ce biti.
https://www.youtube.com/watch?v=nfRT4xA-kqA#t=34
cija god da su, valja znat "malo" matemtike, fizike i par programskih jezika + plus + sve to znati pretočiti u novu vrijednost…
što vi znate?!
da ne griješim dušu
Prijatelju lahko je stvarati "dodatnu vrijednost" kad ti roditelji namiču pare iz budzeta.Mozda to nije ovdje slucaj... ali sumnjam ....
Vjeruj da znam malo vise matematike i fizike ali to sad nije tema..
- Logovan
#1380 Re: Sarajevo Construction
Šta je ovo, šta rade?

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1381 Re: Sarajevo Construction
nestaju polako klupe na kojima sam djelovao 
-
shandrprcSA
#1382 Re: Sarajevo Construction
ovo onaj na Grbavici kod dzamije?
- Ajatolah_
#1383 Re: Sarajevo Construction
Ne kontam ti ovo, šta čija su djeca? To sad treba biti dijete ministra da se nauči programirati?saibaba wrote: Prijatelju lahko je stvarati "dodatnu vrijednost" kad ti roditelji namiču pare iz budzeta.Mozda to nije ovdje slucaj... ali sumnjam ....
Malo će se aktivirati ljudi na projektu, dobiti nešto da dopišu u nešto sutra u CV, eventualno dobiju nekakve nagrade koje dijele sponzori. Prijave su otvorene i može učestvovati svako ko ima želje i znanja.
- holowey
#1384 Re: Sarajevo Construction
Navodno ce biti ogradjeno igraliste poput onog blizu mosta b.jedinstva...Logovan wrote:Šta je ovo, šta rade?![]()
- holowey
#1385 Re: Sarajevo Construction
ovo je projekat obostrane koristi, neko ce dobiti priliku da pokaze svoje znanje i kreativnost, upozna ljude i procese, mozda i pocne raditi, a s druge strane neko ce dobiti gomilu svjezih ideja od kojih bi se potencijalno mogli opariti...kao i svugdje, neko ce biti donji ali ne mogu svi profitirati, jbg... prilika se pruza, nista te ne kosta da se isprobas, ali te niko i ne tjera da se prikljucis...nije uredu pljuvati bez argumenata, koristeci iskljucivo insinuacije i neutemeljene optuzbeAjatolah_ wrote:Ne kontam ti ovo, šta čija su djeca? To sad treba biti dijete ministra da se nauči programirati?saibaba wrote: Prijatelju lahko je stvarati "dodatnu vrijednost" kad ti roditelji namiču pare iz budzeta.Mozda to nije ovdje slucaj... ali sumnjam ....
Malo će se aktivirati ljudi na projektu, dobiti nešto da dopišu u nešto sutra u CV, eventualno dobiju nekakve nagrade koje dijele sponzori. Prijave su otvorene i može učestvovati svako ko ima želje i znanja.
- saibaba
#1386 Re: Sarajevo Construction
Mislio sam da je to još jedan od niza ublehaskih projekata za pranje para iz budzeta i zaposljavanje djece politicara ... Ako nije i ako to finansiraju sponzori... u redu, moja greska ...Ajatolah_ wrote:Ne kontam ti ovo, šta čija su djeca? To sad treba biti dijete ministra da se nauči programirati?saibaba wrote: Prijatelju lahko je stvarati "dodatnu vrijednost" kad ti roditelji namiču pare iz budzeta.Mozda to nije ovdje slucaj... ali sumnjam ....
- Reisova
#1387 Re: Sarajevo Construction
Ako je ovo parkic na Grbavici kod Bosko Buha ovdje se radi novi parkic za djecu turci dali pareWind wrote:Ode još jedan park?
-
StupskaBitanga
#1388 Re: Sarajevo Construction
E zna li neko štaa im dođe ovo Mlakve?? ja koliko znam postoji Švrakino S. 1,2 i 3 od Mercatora je 1 od Doma kulture je 2 i odskretanja za Otoku do Aneska je 3Hifa Oil gradi benzinsku pumpu u Švrakinom Selu
Hifa Oil Tešanj dobila je dozvolu za izgradnju benzinske pumpe sa pratećim sadržajima na današnjoj sjednici Gradskog vijeća sa 18 glasova na lokalitetu Švrakino Selo, piše bh. novinska agencija Patria.
Ovaj lokalitet pripada regulacionom planu "Švrakino Selo - Mlakve". Načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić je po zahtjevu investitora Hifa Oil d.o.o. Tešanj kao vlasnika zemljišta, podnio inicijativu Gradskoj upravi Grada Sarajeva da se iz režima zabrane građenja izuzme ovo zemljište.
Zavod za planiranje razvoja Kantona Sarajevo dao je mišljenje da se predmetni lokalitet može izuzeti iz režima zabrane građenja.
Inače, na ovoj dionici nema nijedne benzinske pumpe, dok u Sarajevu već postoji nekoliko pumpi Hifa Oil.
-
bull21
#1390 Re: Sarajevo Construction
Pa mora zbog paščadi. Ovde ih baš ima puno i more-bit-bidne jednog dana pravo opasno za djecu.holowey wrote:Navodno ce biti ogradjeno igraliste poput onog blizu mosta b.jedinstva...Logovan wrote:Šta je ovo, šta rade?![]()
-
StupskaBitanga
#1391 Re: Sarajevo Construction
to je onda iznad aneksa jer vidim da je u obuhvatu tog RP i škola aneks-vrbovska gdje je bio zatvor
- holowey
#1392 Re: Sarajevo Construction
prije bih rekao da je zbog dvonoge pascadi koja djecije rekvizite redovno razvljajujebull21 wrote:Pa mora zbog paščadi. Ovde ih baš ima puno i more-bit-bidne jednog dana pravo opasno za djecu.holowey wrote:Navodno ce biti ogradjeno igraliste poput onog blizu mosta b.jedinstva...Logovan wrote:Šta je ovo, šta rade?![]()
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#1393 Re: Sarajevo Construction
Ovo je preko puta samoposluzne, pitao sam neki dan za ovoStupskaBitanga wrote:to je onda iznad aneksa jer vidim da je u obuhvatu tog RP i škola aneks-vrbovska gdje je bio zatvor
natrpase benzisku 5m od zgrada -_-
Ima selex, ep u blizini.... Al eto kad imas pare moze sve izgleda
-
StupskaBitanga
#1394 Re: Sarajevo Construction
kod samka? samo promet nemm pojma šta je tu jer je od objekta kuću napravio
-
shandrprcSA
#1395 Re: Sarajevo Construction
ovdje?mk ultra wrote:Ovo je preko puta samoposluzne, pitao sam neki dan za ovoStupskaBitanga wrote:to je onda iznad aneksa jer vidim da je u obuhvatu tog RP i škola aneks-vrbovska gdje je bio zatvor

- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#1396 Re: Sarajevo Construction
dashandrprcSA wrote:ovdje?mk ultra wrote:Ovo je preko puta samoposluzne, pitao sam neki dan za ovoStupskaBitanga wrote:to je onda iznad aneksa jer vidim da je u obuhvatu tog RP i škola aneks-vrbovska gdje je bio zatvor
http://pokit.org/get/img/68d5df023d7c54 ... 9fd231.jpg
ova kuća što si zaokružio je srušena jučer
-
StupskaBitanga
#1397 Re: Sarajevo Construction
a kuda će južžna longitudinala proći
-
shandrprcSA
#1398 Re: Sarajevo Construction
iznad pumpeStupskaBitanga wrote:a kuda će južžna longitudinala proći
- Vitezanin
#1399 Re: Sarajevo Construction
Znači, svi oni interesantni instrumenti ili šta je već ono u Hastahani - to će maknuti??O'zone wrote:Evo odlučuju hajvani i da unište Hastahanu. Probaj reći da ne treba muzej opsade grada Sarajeva graditi tu i dobit ćeš epitet izdajnika.
http://www.sa-c.net/index.php/news-arch ... ajeva.html
Mogu vala uskoro i Veliki park prekopat i napravit neko betonsko zdanje.
- Logovan
#1400 Re: Sarajevo Construction
Vjerovatno. Dosta će grad biti na gubitku zbog muzeja.Vitezanin wrote: Znači, svi oni interesantni instrumenti ili šta je već ono u Hastahani - to će maknuti??
![]()
![]()