Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisrin wrote:Meni uopste nije preskup---Bershka, Coton, Stradivarius, Pull&Bear, Springfield, Orsay, Parfois nisu skupi, a kvalitetniji su od pijace...onda su jeftini i Terranova, Waikiki, Caliope...normalno da postoje radnje i za one malo dubljeg dzepa!
Jucer sam covjeku kupila odlicnuuu kosulju za 20KM u Cotonu- vise nego jeftino!
Jos da dodam da je covjek kupio ODLICNE cipele/tene u Zari za samo 100 KM! Nije ni Zara preskupa osim najnovije kolekcije...
aj priznaj bili sebi kupila kosulju za 20 km.
A zasto ne bi?! Kad bih ti rekao da u sred Münchena mozes kupiti JOOP-ovu (original, naravno) majicu za 1€, da li bi mi vjerovao?!
Nisrin wrote:Meni uopste nije preskup---Bershka, Coton, Stradivarius, Pull&Bear, Springfield, Orsay, Parfois nisu skupi, a kvalitetniji su od pijace...onda su jeftini i Terranova, Waikiki, Caliope...normalno da postoje radnje i za one malo dubljeg dzepa!
Jos da dodam da je covjek kupio ODLICNE cipele/tene u Zari za samo 100 KM! Nije ni Zara preskupa osim najnovije kolekcije...
A zasto ne bi?! Kad bih ti rekao da u sred Münchena mozes kupiti JOOP-ovu (original, naravno) majicu za 1€, da li bi mi vjerovao?!
ma smece, kakvo se ni na pijaci ne moze naci.
kupio dvije majice kratkih rukava u kotonu, sad ih skino sa strika i sa 3 xl-a sisle na M.
isto mi se desilo i sa kosuljom i drugom majicom koju sam ljetos kupio tamo, nije ni cudo sto je onako "jeftino"
edit: ... im smecarsku
Sto ne bih?? Kupujem uvijek i oduvijek...nisu cijene mjeerilo kvaliteta, barem ne u Sarajevu!!!
mefistofilis wrote:ma smece, kakvo se ni na pijaci ne moze naci.
kupio dvije majice kratkih rukava u kotonu, sad ih skino sa strika i sa 3 xl-a sisle na M.
isto mi se desilo i sa kosuljom i drugom majicom koju sam ljetos kupio tamo, nije ni cudo sto je onako "jeftino"
Na zalost, smeca ima svugdje, i to je nevjerovatno, nekad mi se čini da bolju (kvalitetniju) robu mozes naci u jednom Bingu koji prodaje sve i svasta.
Ja ljetos kupio u BBI-u dvije U.S. Polo Assn. polo majice, cijena preko 50 KM komad, nakon tri pranja govna se smanjila, a sto je najgore nesrazmjerno, vise se skratile nego sto su se suzile ; ma uzas jedan, poserem im se u brand smecarski
Ja uzimao polo majce kod njih početkom ljeta i u međuvremenu prošle cikluse i cikluse pranja ali su još uvijek u istoj veličini a i kvalitativno izgledaju isto.
Ja uzimao polo majce kod njih početkom ljeta i u međuvremenu prošle cikluse i cikluse pranja ali su još uvijek u istoj veličini a i kvalitativno izgledaju isto.
onda smo vjerovatno iste majice uzeli, ja uzeo zelenu (muslimansku )
obukao je cijeli jedan put
@mayab: ispostavilo da u toku mog dosadasnjeg zivota nikad nisam kupio (dakle ne dobio izvana nego kupio ovdje) kvalitetniju majicu od jedne crne kopije tom tailor, na pijaci. centa se ni rasirila ni suzila nije, cak se ni crna boja nije isprala
onda smo vjerovatno iste majice uzeli, ja uzeo zelenu (muslimansku )
obukao je cijeli jedan put
Kod mene dvije bijele sa tirkiznim linijama na kragni i rukavima i jedan komplet tirkizna a to ti je opet ništa drugo nego varijanta zelene
zna li ko sta o eventualnom otvaranju KFC-a? ima li istine u tome? ustvari nisam siguran ni da bi otvorio u SCC-u ali nesto pretpostavljam. rade li kakav prostor gore u food courtu da bi mogao liciti na KFC?
karanana wrote:zna li ko sta o eventualnom otvaranju KFC-a? ima li istine u tome? ustvari nisam siguran ni da bi otvorio u SCC-u ali nesto pretpostavljam. rade li kakav prostor gore u food courtu da bi mogao liciti na KFC?
Je l' se to zna da KFC dolazi? Detalji?
U SCC-u nisam vidio nista sto bi licilo na to. Cak mislim da i nema mjesta na Food Courtu za nesto kao sto je KFC.
karanana wrote:zna li ko sta o eventualnom otvaranju KFC-a? ima li istine u tome? ustvari nisam siguran ni da bi otvorio u SCC-u ali nesto pretpostavljam. rade li kakav prostor gore u food courtu da bi mogao liciti na KFC?
Je l' se to zna da KFC dolazi? Detalji?
U SCC-u nisam vidio nista sto bi licilo na to. Cak mislim da i nema mjesta na Food Courtu za nesto kao sto je KFC.
Ovaj food court je ko žalosna vrba, većinu dana prazan, polu mračan, boksovi sa hranom nekako sterilno prazni, ponuda očajna. Daleko smo mi od pravog food courta.