Zigurat wrote:Puno vam je bolje ici u "vasoj reziji". Mi smo isli vozom, sami sebi organizovali sve i ispalo je puno bolje nego s bilo kojom agencijom. Budimpesta je extra!kjafiraginica wrote:Pozdrav, i mene zanima smjestaj u Budimpesti, pokusavamo skuckati nesto za Novu godinu, nikad se nismo mrdnuli odabde za novogodisnju noc, pa nam je to sada opcija.
Ima li iko ikakvu informaciju kao naci sobicak do 25/30 eura po osobi? neke konkretne informacije? Mi bi isli u nasoj reziji...
Evo smjestaj u kojem smo djevojka i ja bili prije nekih 20tak dana, bilo je odlicno. Zgrada nova, na jako dobroj je lokaciji, gazda prica engleski super, zakljucava se ulaz + imas "security-a" koji radi 24 h tu. (mada, prije bih rekao da je portir.)
http://www.innercityapartments.net/
Mi smo uzeli ovaj Studio apartman, poslali mail, spustio nam i cijenu malo, tako da nas je izaslo 40 eura apartman (po 20 eura). Posto je sada vec novebar, sad je cijena konkretno tog apartmana 38eura. Pozzz i ako sta jos treba, pitaj. Moze i PP.
hvala za post i tip, možeš li samo reci koliko je od centra daleko ovaj smještaj