Sarajevo-Beograd-Zagreb

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Turskadusa

#1 Sarajevo-Beograd-Zagreb

Post by Turskadusa »

Eh ovako posjetio sam i Zg iBG ..Bg mi se posebno svidio ...i zanima me da li je recimo jedan Bg veci od naseg grada deset puta kako pricaju i Zg pet puta ...Realnije je da je Bg veci dva puta puta a Zg jedanput barem po onome sto sam ja vidio,pa ko je posjetio i obisao uz duz i poprijeko te gradove neka prokomentarise :) Bas me zanima ... i da li Sa ima perspektivu da se izgradi u narednom periodu i koliko je moguca nagla ekspanzija stanovnistva u narednom periodu,i da li mozemo barem upola da sustignemo te gradove po svemu ..? Zaostajemo bas a posebno nocni zivot,katastrofa i jos dosta stvari ..
breuer

#2 Re: Sarajevo-Beograd-Zagreb

Post by breuer »

Turskadusa wrote:Eh ovako posjetio sam i Zg iBG ..Bg mi se posebno svidio ...i zanima me da li je recimo jedan Bg veci od naseg grada deset puta kako pricaju i Zg pet puta ...Realnije je da je Bg veci dva puta puta a Zg jedanput barem po onome sto sam ja vidio,pa ko je posjetio i obisao uz duz i poprijeko te gradove neka prokomentarise :) Bas me zanima ... i da li Sa ima perspektivu da se izgradi u narednom periodu i koliko je moguca nagla ekspanzija stanovnistva u narednom periodu,i da li mozemo barem upola da sustignemo te gradove po svemu ..? Zaostajemo bas a posebno nocni zivot,katastrofa i jos dosta stvari ..
:lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3 Re: Sarajevo-Beograd-Zagreb

Post by Truba »

BG je veći 4-5 puta a zagren 3-4 puta

mislim da je novi beograd sam ko sarajevo
OpusDei

#4 Re: Sarajevo-Beograd-Zagreb

Post by OpusDei »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Komedija - i tema i nick. Koji trol.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#5 Re: Sarajevo-Beograd-Zagreb

Post by KatarinaKosaca »

Ja mislim da bismo trebali preusmjeriti tok Save negdje kod Orašja, pa da nam dođe u Sarajevo, preko Tuzle, tunel preko Karaule, svakako. Za dunav mi je malo žao, ne znam kako da izvedemo, a bilo bi dobro da nam i on dojde. Kad imaju Zagreb i Beograd Savu, a ovaj i Dunav trebali bismo i mi. Ha, ja.
kanocale

#6 Re: Sarajevo-Beograd-Zagreb

Post by kanocale »

to su ti jaro, male selendre spram sarajeva. :roll:
Post Reply